Dodaj do ulubionych

IV RP kecawego

IP: *.odnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 16.09.06, 02:19
„Panie Prezesie, melduję wykonanie zadania!” – to pierwsze słowa Lecha
Kaczyńskiego po wyborze na Prezydenta RP, skierowane 23 X 2005 do prezesa
jego macierzystej partii, Jarosława Kaczyńskiego. Świadczą one o tym, że od
samego początku Lech Kaczyński chce być prezydentem PiS-u (żeby nie
powiedzieć – swego brata-bliźniaka), a nie wszystkich Polaków. W ten sposób
Pałac Prezydencki znów stał się Pałacem Namiestnikowskim (bo nie Lech, lecz
Jarosław rozdaje karty). ...

Wiecej "Raport o IV RP":
tristan13.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • Gość: sam_sob Re: IV RP kecawego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 07:34
      Szkoda, że nie wyjaśniasz powodu zainteresowania RP pomimo, iż nie jest ona
      twoja, tylko kecawego. Zatem jakie są twoje "papiery"?
      • Gość: mirka Re: IV RP kecawego IP: *.odnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 16.09.06, 09:21
        Nastepny taurus z kaczego towarzystwa?

Nie wazne gdzie sie dorasta, ważne ze odróznia sie ziele od chwasta kaczy
        eurudyto.
        • Gość: z_forum Re: IV RP kecawego IP: *.olsztyn.mm.pl 16.09.06, 11:02
          Czy wiecie, że Zawisza jest członkiem Klubu Zachowawczo-Monarchistycznego?

"Nie wyrzekam się tego klubu, nie dystansuję. Jestem monarchistą, razem z
          posłem Arturem Górskim, Markiem Jurkiem i Mrcinem Libickim,. Notabene w klubie
          był też Michał Kamiński, europoseł PiS.. Dziś moja rola w KZM jest marginalna.
          Zapisałem się w 1990 roku i nie pełnię żadnych funkcji." (trzystronicowy wywiad
          w DF z dn. 21 VII br.)
        • Gość: sam_sob Re: IV RP kecawego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:36
          Gość portalu: mirka napisał(a):

>
          > Nie wazne gdzie sie dorasta, ważne ze odróznia sie ziele od chwasta

Tak naprawdę, to otoczenie kształtuje człowieka i z tego powodu, to gdzie się
          dorasta ma istotne znaczenie, szczególnie po spożyciu szaleju.;))
    • kecawy Re: IV RP kecawego 16.09.06, 11:29
      IV RP To jest Twoja i moja Polska tak jak III RP była Twoja i moja

jakie to proste gdy prawo moralne we mnie a niebo gwiaździste nademną

naprawdę to jest proste

pozdrawiam kecaw
      • Gość: mirka Re: IV RP kecawego IP: *.odnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 16.09.06, 21:10
        kecawy napisał:

jakie to proste gdy prawo moralne we mnie a niebo gwiaździste nademną
        naprawdę to jest proste

Czyli etyka hipokryzji dowartosciowywana samodzielnym bezmyslnym rabaniem w
        klawiature. Mozna i tak, a nawet wybierac sie do tego gwiezdzisatego nieba
        samodzielnie poblogoslawionym wozem drabiniastym.
        • kecawy Re: IV RP kecawego 16.09.06, 21:15
          To nie ja wymyśliłem owe kredo ale pewien pan E Kant

pozdrawiam kecaw
          • Gość: mirka Re: IV RP kecawego IP: *.odnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 16.09.06, 21:20
            Powinienes wiec odwiedzic Kaliningrad zapoznajac sie z jego tworczoscia
            poczynajac od jego grobu w katedrze. Melancholia i wspomnienia czasami dobrze
            robia nie tylko dla wewnetrznej kondycji.
            • Gość: z_forum Re: IV RP kecawego IP: *.olsztyn.mm.pl 17.09.06, 10:07
              Z forum:

>>> swoją drogą, czy to nie znamienne, że kawały polityczne tak dobrze jak
              teraz miały się jeno za komuny?
              • Gość: Murof Re: IV RP kecawego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 10:40
                Mirka znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie, które pozwoli na dowartościowanie
                Twojego JA. Jesteś oczytana ale Kanta trzeba odkryć w sobie a nie tylko o nim
                kłapać. Prowokujesz dla samej prowokacji. Kecaw Ci odpowiedział, Ty nie
                słuchasz. Ten kto pyta a nie słucha, nie jest godzien odpowiedzi.
                • Gość: mirka Re: IV RP kecawego IP: *.odnxx4.adsl-dhcp.tele.dk 18.09.06, 01:23
                  Wielu odkrywa w sobie niezlych swietych lub jeszcze lepszych nawiedzonych
                  uszczesliwiajacych wszystkich na okolo wedlug nigdy nie weryfikowalnych
                  objawien. Na podobnej zasadzie po swej ciezkiej pracy dedukcyjnej - choc w
                  takich wypadkach moze to byc wynik takze srodowiskowqej indukcji - wytarmosiles
                  cos, czego nawet sam logicznie zestawic nie potrafisz. Przwczytaj jeszcze raz,
                  albo zacznij weryfikacje swej eurudycji od podstaw edukacji szkolnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka