Gość: Leszcz IP: *.olsztyn.mm.pl 23.09.06, 10:06 Wszystko pięknie tyle, że Dyrektorka Janina Domańska to w rzeczywistości Janina Lubańska. Troche wstyd... tym bardziej, ze to nawet na oficjalnej stronie Szkoły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:13 Dlaczego pomyłka??? W książce z 50-lecia również widnieje nazwisko Domańska, a nie Lubańska. Dlaczego więc piszesz o pomyłce?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszcz Re: pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.06, 23:27 Bo w książce też jest pomyłka! Tak się składa, ze miałem okazję uczęszczać do tej szkoły w latach 80 i 90. Pamiętam kto i kiedy był dyrektorem w owym czasie. A na kilku z moich świadectw widnieje podpis pani dyrektor Lubańskiej.... Janiny zresztą. Mieszkała w budynku na przeciwko szkółki. Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 11:23 wszystko prawda, Janina Lubanska. tylko w latach 80 (poczatek)była Domańska. a jak wyszła za maż zmieniła na Lubańska. ja mam świadectwo z jej podpisem jako wychowawczyni i podpis brzmi Domańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszcz Re: pomyłka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 19.11.06, 15:17 Jeśli tak to wszyscy mają rację :) Nie wiedziałem, ze zmieniał nazwisko, a podpisy mam z końca lat 80. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś