Dodaj do ulubionych

Cegła beinga...

17.03.03, 00:07
Angela, powiedz mi tylko, proszę, co ma z nia być dalej... Podpisy, to wiem, obskubanie lub formalina - to też wiem... A co potem? Jak już się wszyscy podpiszą? Umknęła mi chyba ta informacja i teraz trochę kuleję z kumaniem:( Proszę o pomoc:)
Pozdrawiam, Mika:)
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Cegła beinga... 17.03.03, 17:00
      Rita w wakacje przyjedzie i skonfiskuje-najprawdopodobniej,albo zostanie u
      nas,a moze bedzie jeszcze inny pomysł.
      • mika_1 Re: Cegła beinga... 17.03.03, 21:57
        A Rita, to tylko konfiskować potrafi... Niech wymysli coś oryginalniejszego;)
        • Gość: rita Re: Cegła beinga... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 21:37
          nie wiem co wam napisać, ale jestem wami zszokowana, bo nie wiem co sie dzieje
          między wami - wyszło głupio i bardzo się martwię o Mikę
          Czy wszystko jest u was w porządku ?
          o cegłuwkę sie nie martwcie , zostanie w Olsztynie jako symbol przyjażni
          Krakowa z Olsztynem i jako obiekt westchnień forumowiczów.
          Jeśli się zgodzicie nazwiemy ją Lady, a to moze być każda z nas

Mika - mam burzę mózgu i mimo to przesyłam wam moc pozytywnego myślenia, ale
          musicie mi wytłumaczyć tą sytuację waszą - wiecie , że myślałam inaczej.
          • angela-rt Re: Cegła beinga... 23.03.03, 21:58
            Rito myśle,ze nie ma czym sie przejmować,bo to chyba złe zinterpretowanie moich
            słow,tak czesto jest ze przez internet nie widać emocji i łatwo kogos
            skrzywdzic jakimiś słowami.Moje "skonfiskowanie" nie miało negatywnego
            znaczenia.To ze cegła trafi w Twoje czy inne rece jest bez znaczenia,bo nie
            chodzi juz o sama cegłe,a bardziej o całą otoczke i to ze ludzie będa
            przychodzic i podpisywac sie, to ze chcą sie poznać i ze tworzy sie jakś wieź
            miedzy nami wszystkimi,to wszystko jest miłe i sam przedmiot -cegła nie ma tu
            znaczenia.Mam nadzieje,ze mnie teraz zrozumiesz i nie odbierasz tych słow jako
            złośliwość,bo takie nie były,pozdrawiam Cie serdecznie.
            • Gość: rita Re: Cegła beinga... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 22:23
              ja się niegniewam , bo wiem jak można odebrać słowa pisane dwuznacznie, już sie
              tego trochę nauczyłam. Ja myślałam ,że coś międzi tobą a Miką jest konflikt.
              Nie będę sie w was wtrącać, martwiłam się o samą Mikę.

Angela - jestem dumna , że przyjełaś rolę matki chrzestnej tego kamienia i
              zostawimy go jako przyjażń Krakowa z Olsztynem - będę odsyłać wszystkich do
              waszej knajpy.
              Jak się czuje Marysia, która miała być w przyszłości tenisistką, a Koobra miał
              kupić małą rakietkę tenisową
              pozdrawiam

mozesz wszystkich straszyć , że ją zabiorę, wtenczas zrobimy stypę i będzie też
              wesoło
              • angela-rt Re: Cegła beinga... 23.03.03, 22:29
                Miedzy mna i Miką nie ma konfliktu,ale dzieki ze sie martwisz.Dzieki za
                pozdrowienia Maryś czuje sie dobrze,Koobra kupił jej tą rakietę,ale nie jest
                zbyt profesjonalna,jednak ona sobie pyka-na mozliwości trzylatka.

Ja tez sie ciesze ze dostąpiłam takiego zaszczytu(bycia matki chrzestnej),a
                okazji do zabawy bedzie wiele-mam nadzieje,pozdrowka
                • mika_1 Re: Cegła beinga... 23.03.03, 22:36
                  Helo! I mnie się dzisiaj udało "wpasować" w resztę forumowiczów:) Riot - to niesamowicie miłe, że się o mnie martwisz... Od razu mi raźniej. O mnie i Angelę się nie martw - jesli coś jest nie tak, to potrafimy jakoś to załatwić. Życie jest zbyt krótkie, aby trawić czas nas jakieś kłótnie czy nieporozumienia. A poza tym - twarda ze mnie sztuka - łatwo sie nie załamuję;) A co do przyjaźnie krakowsko - olsztyńskiej - to zgadzam się! Trzeba ją kultywować! jak będę w Olsztynie, to nieomieszkam złożyć podpisu na cegle i Ci, Rito, opowiem:) A co do Marysi - to muszę Ci powiedzieć, że widziałąm ją na własne oczy, no i jest - NIESMOWITA (niniejszym proszę Angelę o przekazanie ucałowań;))
                  • Gość: rita Re: Cegła beinga... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 22:45
                    dobrze , już sie nie martwię , fajne gniazdko sobie tu uwiłyście
                    Życzę powodzenia i Olsztyn jest dla was otwarty
                    Może kiedyś dane nam będzie się spotkać - moje życie jest jeszcze krótsze
    • being28 Niedlugo 25000, bedzie wiecej cegiel:) 23.03.03, 22:54

• angela-rt Re: Niedlugo 25000, bedzie wiecej cegiel:) 23.03.03, 23:07
        widze,ze Wam sie tu spodobało,witamy na Lidzbarskim forum:) Being kiedy
        bedziesz w Olsztynie?-piwa sie chcemy z Tobą napic.
        • mika_1 Re: Niedlugo 25000, bedzie wiecej cegiel:) 23.03.03, 23:13
          No tak, ale teraz Being to poproś o cegłę z cokołem albo z podstawką na wpisy:) Alebo jeszcze lepiej do tego jakiś album i aparat cyfrowy, co by robić wszystki zdjęcia;)
          A życie - Rito, chyba sami decydujemy o tym, jak długie ono jest:) Bo można mieć lat 15 i zachowywać się jak 60-latek:) Czas wszakże to pojęcie względne:) A Ty masz przed sobą go chyba jeszcze dużo - przecież duchem to Ty dalej jesteś Rita z Olsztyna;)
          • being28 Re: Niedlugo 25000, bedzie wiecej cegiel:) 23.03.03, 23:44
            Na moj przyjazd to nie liczcie, moze pojawie sie za 2 tygodnie, albo dopiero
            na swieta-ale za to na 2 tygodnie. Nie wiem czy na 25000 redakcja cos nam
            podaruje, ale zawsze cos mozna wyproscic. Moze mika przywiezie cos od rity-
            jezeli dobrze rozumuje to sa teraz obie w Krakowie.
            Forum fajne, bylem kilka razy w Lidzbarku, ale tylko przejzadem, widzialem
            ogooooomny zamek i chcialbym kiedys go troche pozwiedzac. Moze latem?
            • angela-rt Re: Niedlugo 25000, bedzie wiecej cegiel:) 24.03.03, 08:35
              No pewnie z Olsztyna to rzut beretem,a Zamek jest piękny,odbywają sie tam takze
              imprezy okolicznościowe -dobrze ze jest taki zabytek w Lidzbarku bo
              inaczej...nie chce nawet myslec.No to jak przyjedziesz na Swieta prosimy o
              kontakt:)
              • mika_1 Re: Niedlugo 25000, bedzie wiecej cegiel:) 24.03.03, 20:29
                No - ja tam mogę przywieźć duzo - jadę samochodem i o ile Rita będzie chciała coś podarować i nie będzie to wieksze niż rozmairy mego skromnego autka - to chętnie dostarczę:) Trzeba tylko zapytać Ritę czy chce cokolwiek komukolwiek podarować.... Being - ty to chyba mozesz liczyć u niej na jakieś względy... - więc może, może;)
                • angela-rt Re: Niedlugo 25000, bedzie wiecej cegiel:) 24.03.03, 20:33
                  a moze Rite ze soba weź po co ma coś dawć jak może uradowć wszystkich swoją
                  obecnością?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka