bpkw 20.03.03, 22:16 Za 1 godz. i 45 minut zawita do nas wiosna.Mały apel: Dziewczyny. Bądźcie dla nas dobre na wiosnę... !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:18 bpkw - umiesz zaskakiwać - jestem za - jak inne panie? pod warunkiem, że złożysz podpis na kamyczku forumowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum... IP: *.chello.pl 20.03.03, 22:19 A jesieniA i zimą to niedobra byłam ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Apel do Pań z forum... 20.03.03, 22:21 Kwitnie maciejka i czosnek!!!!!(juz niedługi) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum... 20.03.03, 22:30 "...aaaaaaaaa już jest wiosna, aaaaaaaaa dłuższe dnie, aaaaaaaaa kwiaty rosną, aaaaaaaaa głupie... nie?" Jak się nazywał ten kabaret ?. Paka ?. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum... 20.03.03, 22:26 Gość portalu: Andulka napisał(a): > A jesieniA i zimą to niedobra byłam ? No proszę. Zaraz zaczyna się wypominanie. Jesień, zima... . Sama wiesz, że wiosna to pora szczególna. Dlatego owa dobroć nie może być ani jesienna, ani zimowa. Ona ma być WIOSENNA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:33 bpkw - widzę , że Andulka na ciebie działa - podwójne posty, czy to wiosenka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum... IP: *.chello.pl 20.03.03, 22:37 Taaa, ale ja jeszcze jestem na etapie wiosennego przemęczenia czy jak to się nazywa - stąd mój ostatnio bardziej ponury nastrój. Mam nadzieję, że wyjazd do Olsztyna mnie wyleczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:40 mam nadzieję , że forumowicze to słyszą i zorganizuję przywitanie Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Apel do Pań z forum... 20.03.03, 22:41 Tylko kiedy data godzina -to chlebem i solą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum... IP: *.chello.pl 20.03.03, 22:46 A ja chciałam incognito... Wygadalam sie z terminem i teraz na każdy pociąg z Warszawy 12 kwietnia będzie przylatywał komitet powitalny z transparentem? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Apel do Pań z forum... 20.03.03, 22:47 oczywiście-WITAJ ANDULKO W NASZYCH PROGACH-moze być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum... IP: *.chello.pl 20.03.03, 22:50 Pewnie, ze może. A teraz dobranoc, jutro musze wstacątkowo wcześnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum... IP: *.chello.pl 20.03.03, 22:51 Klawiatura nie nadążyła za palcami - miało być : jutro muszę wstać wyjątkowo wcześnie. A Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum... 20.03.03, 23:04 Na mnie tez pora. Spokojnych, wiosennych snów. Cześć. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Apel do Pań z forum... 21.03.03, 09:27 Wiosna wiosna wiosna ach to TY?-no to sie zacznie,miłość zacznie kwitnąc,a dziewczyny siłą rzeczy będa milsze dla panow,bo taka jest właśnie WIOSNA Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum... 21.03.03, 19:01 Oby twoje słowa zmaterializowały się jak najszybciej... angela-rt napisała: > Wiosna wiosna wiosna ach to TY?-no to sie zacznie,miłość zacznie kwitnąc,a > dziewczyny siłą rzeczy będa milsze dla panow,bo taka jest właśnie WIOSNA Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań z forum... 21.03.03, 21:57 bpkw - i jak? Zauważyłeś dziś jakieś lepsze nastawienie pań? Wiosną siłą rzeczy jest chyba lepiej:) A co fajnieszje - lepsze jest też nastawienie panów do pań:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum... 21.03.03, 23:21 mika_1 napisała: bpkw - i jak? Zauważyłeś dziś jakieś lepsze nastawienie pań? Niestety, nie. Przyczyną nie jest, jak sądzę, zła wola płci pięknej a pogoda. Zimno jak na biegunie. Za kilka dni będzie z pewnością poprawa naszej aury a wtedy będzie można zaspiewać : "Wiosna, cieplejszy wieje wiatr. Wiosna znów nam ubyło lat...." . Pozdrawiam wiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
wafelka Re: Apel do Pań z forum...albo "taTu" pozdrawia 22.03.03, 00:10 Jestem wprawdzie tez pania, ale mezczyzni mnie nie interesuja, byc moze zainteresuje sie mna jakas Angela, Andulka, Brzoza a moze RITA !!! Ja tez wiem, ze sie zaczyna wszystko zielenic i czerwienic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań z forum...albo 'taTu' pozdrawia 22.03.03, 12:17 No tak... . I co Panie na tak kuszącą propozycję ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...albo 'taTu' pozdrawia IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 12:25 "Podaruj mi troche słońca" Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...albo 'taTu' pozdrawia 22.03.03, 13:39 No cóż, podobno dla niektórych nieważna jest płeć, liczy sie tylko uczucie. Szczególnie, gdy "wiosna wkoło, rozkwitły bzy..." <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Apel do Pań z forum 22.03.03, 14:50 Ja staram sie być milutka na wiosne,szczegolnie dla panow..dzisiaj miałam przykrą historie z takim jednym,ale zachowałam spokoj,opanowanie. W normalnych okolicznościach zaczęlabym warczeć,ale słonce swieciło i pomyslałam sobie po co lepiej byc milutkim i sobie przy okazji nie pogarszać samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
wafelka Re: Apel do Pań od Pani Wafelki 23.03.03, 00:06 Mnie tez juz wiosna opanowala i mysle, ze panie z forum tez juz wiosenne uczucia maja , Ritko a jak sie Twoje suczki czuja? Napewno psa nie potrzebuja?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań od Pani Wafelki 23.03.03, 00:15 Rita pewnie śpi. Zostałem tylko ja, niestety ... 100% -owy hetero. Jeszcze walczy na innym watku Koza, ale to też jest facet. Przykro mi ... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Apel do Pań od Pani Wafelki 23.03.03, 00:42 No, no - ja też jeszcze nie śpię. Ale zdecydowanie wolę panów:) A dzisiaj rzeczywiście pieknie było:) Aż chce się w końcu żyć, byc milszym:) Chyba ten apel wrył się nam w podświadomość;) Pozdrawiam, Mika:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań od Pani Wafelki 24.03.03, 22:14 mika_1 napisała: ... zdecydowanie wolę panów:) Pozdrawiam, Mika:) Nie mogę się pod tym podpisać , ponieważ ja, podobnie jak Wafelka, zdecydowanie wolę PANIE !!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań od Pani Wafelki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 22:22 Panie na wiosnę, panowie na lato póżniej odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań od Pani Wafelki 24.03.03, 23:57 O nie !. Panie przez cały rok. A Wam życzę panów. Też przez cały rok. Dobrej Nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Apel do Pań od Pani Wafelki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 07:06 dzień dobry i każdego dnia, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Apel do Pań od Pani Wafelki 26.03.03, 10:57 Panowie jest tak pięknie dzisiaj,ze uśmiecham sie do Was wszystkich i pozdrawiam niby marcowo,ale w 100% wiosennie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Apel do Pań od Pani Wafelki 26.03.03, 18:50 angela-rt napisała: > Panowie jest tak pięknie dzisiaj,ze uśmiecham sie do Was wszystkich i > pozdrawiam niby marcowo,ale w 100% wiosennie:))) Z pełną wzajemnością . Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Apel do Pań od Pani Wafelki 26.03.03, 18:56 Przesyłam całuski ...i dwie rybie łuski:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Córko rybaka, Mazura z Mazur.... 26.03.03, 19:02 angela-rt napisała: > Przesyłam całuski ...i dwie rybie łuski:)))) ...zima minie, lato znów złączy, serca DWA... Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Córko rybaka, Mazura z Mazur.... 26.03.03, 19:53 " a ja narzedzie i dwa zoledzie " Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Wiosna - cieplejszy wieje wiatr.... 28.03.03, 14:39 .... słoneczko świeci, budzi się wkoło życie... No i chyba wszyscy stajemy się sobie milsi... Panie dla panów, panowie dla pań:))) I o to chodzi!!!! Bpkw - chyba teraz jesteś usatysfakcjonowany? Pozdrawiam wiosennie - i choć nie drę się jak ptaki za oknem, ale w sercu już maj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 28.03.03, 18:29 mika_1 napisała: .... słoneczko świeci, budzi się wkoło życie... No i chyba wszyscy stajemy się sobie milsi... Panie dla panów, panowie dla pań:))) I o to chodzi!!!! Bpkw - chyba teraz jesteś usatysfakcjonowany? Pozdrawiam wiosennie - i choć nie drę się jak ptaki za oknem, ale w sercu już maj:))) No jasne, że tak. Ogromne dzięki za te słowa. Chce się żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 28.03.03, 21:04 A mnie ubył kilogram! Po trzech tygodniach niejedzenia. Świetny wynik, nieprawdaż ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 28.03.03, 21:50 Andulko, a jak bys troszeczke wiosennego "sportu" uprawiala, to bys dzisiaj taka "smukla" jak Rita byla !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 28.03.03, 22:02 "Wiosennego" sportu powiadasz... Straszna jędza widać jestem bo brak odważnych współzawodników ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza2 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 28.03.03, 22:22 A jaki to jest ten wiosenny sport, w dodatku az taki skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 28.03.03, 22:32 Zapytaj moją królicę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 28.03.03, 23:00 Gość portalu: Andulka napisał(a): Zapytaj moją królicę ... Andulka, bój się Boga. Takie świntuszenie na forum. Masz szczęście, że Pan Cenzor już śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 28.03.03, 23:04 Popiłam Kadarki, to się nie boję. Wiosna w końcu !!! Zresztą królica robi głupią minę i udaje Greka (Greczynkę):))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 28.03.03, 23:07 Sport jak sport;) Każdy dobry, jeśli osiągamy zamierzony efekt;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 28.03.03, 23:11 Kadarka.... To jest jakies usprawiedliwienie. Muszę spadać, bo jutro trzeba wstać do pracy. Ktoś musi pracować, żeby mógł odpoczywać w sobotę ktoś. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 28.03.03, 23:18 Bpkw - no to masz przerąbane - nie pośpisz sobie jutro... Ale mimo wszystko - bądź miły dla pań! W końcu mamy wiosnę i trzeba się usmiechać do wszystkich - miło i uprzejmie:) Co niniejszym czynię :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 28.03.03, 23:29 NO właśnie: bądź miły dla pań. W końcu to Ty zacząłeś wątek, hi, hi. A co miałeś na myśli? Bo jeśli np. serdeczne uśmiechy to proszę bardzo, do usług: szczerzę komplet własnych (na razie) zębów :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 28.03.03, 23:34 Ojoj, Andulka, ten usmiech był taaaki wielki, że i ja postanowiłam się złapać. Wszyscy bądźmy dla siebie mili:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 07:46 Uśmiech jest faktycznie bardzo wielki, tylko dlaczego ja od 45 min. pracuję a Wy śpicie ?. Gdzie tu jest sprawiedliwość ?. Pozdrowienia. P.S. A dla Pań jestem zawsze miły, chyba że mnie zdenerwują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 29.03.03, 10:41 O, przepraszam. O 7.45 też już nie spałam: podaję Zającowi antybiotyk. Przed tym ogarnęłam mieszkanie. A co, sprzątanie to może nie praca ???!!! Taka byłam od rana zajęta, że dopiero teraz dopadłam komputra a jeszcze lecę na zakupy. To będzie dopiero ciężka praca - kupić czternastoletniej dziewczynie buty i ubranie, króre by jej sie podobały. Strach sie bać, ile sklepów przyjdzie mi oblecieć w jej towarzystwie. Od razu wezmę coś na uspokojenie... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 11:09 O znam ten ból - zakupów ból! Sama się wybieram i aż włos się na głowie jeży! Więc chyba Bpkw powinien być zadowolony, że siedzi w pracy i jeszcze może poforumować:) Ale dziś rano jakiś zdenerwowany był, więc chyba i panie ucierpiały:( Bpkw - nerwy na wodzy - słoneczko sieci, uśmiechajmy się:))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 11:59 mika_1 napisała: > O znam ten ból - zakupów ból! Sama się wybieram i aż włos się na głowie jeży! Żarty. Kobiety i ból zakupów. Ból to mają faceci, którzy Wam towarzyszą. Ale dziś rano jakiś zdenerwowany był, więc chyba i panie ucierpiały:( Bpkw - ne rwy na wodzy - słoneczko sieci, uśmiechajmy się: Ej,ej Mika_1. Ja nie jestem potworem i nie dręczę kobiet. Wręcz przeciwnie. Uważam, że to wspaniałe, że jesteście. Bez Was świat byłby kiepski. I nie zgadzam się z fraszką; " Kto kobiety nie widuje zgoła uważa ją za anioła. Kto kobietę widuje z daleka, uważa ją za człowieka. Czar człowieczeństwa i anielstwa pryska, temy, kto kobietę widział z bliska." Wstrętna, prawda...bpkw Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 12:05 Bpkw - racja - wstrętna:( Ufff - już myslałam, że wszyscy mężczyźni tak do tego pochodzą... I jedyną rzeczą, która może ich usatysfakcjonować to idealna kobieta, do tego jeszcze UŚMIECHAJĄCA się na wiosne;) No, ale chyba nie jest aż tak źle. Jeśli jest ktoś, kto uważa kobiety za dar to znaczy, że świat nie jest najgorszy i warto żyć, nawet jeśli nie jest się ideałem;) Pozdrawiam wiosennie, dołączam promyk świecącego własnie pięknie słoneczka i duuuuży uśmiech (nie tylko z okazji wiosny) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mika:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 12:10 bpkw napisał: > > Żarty. Kobiety i ból zakupów. Ból to mają faceci, którzy Wam towarzyszą. To chyba jestem jakaś dziwna.... Lubię sobie coś kupić, ale nienawidzę tracić czasu na łażenie po sklepach. A to jest chyba zasadnicza róznica!!! A faceci muszą też popatrzeć na siebie, bo ideałami zakupowymi nie są i potrafią doprowadzić do furii kobietę! Każdy kij mia dwa końce - należy o tym pamiętać.... ;) Pozdrawiam, Mika:) P.S. Nienawidzę i dlatego tak się ociągam z wyprawą do sklepów;) I jeszcze wiosenny usmiech - :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 12:37 Daruj, ale nie wierzę. Wy to macie zapisane w genach. Pozdrawiam słonecznie. Do jutra. Przyjechali już do nas goście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 29.03.03, 12:36 bpkw napisał: > Żarty. Kobiety i ból zakupów. Ból to mają faceci, którzy Wam towarzyszą. Buuuuuuuuuu..... Mój były zawsze furii dostawał kiedy potrzebowałam zrobic zakupy prozaiczne w hipermarkecie tzn, spożywcze i środki czystości. Z różnych przyczyn nie używałam jego samochodów więc był mi potrzebny jako kierowca (raz przywiozłam w plecaku ze 30 kilo żeby mi nie musiał łachy robić, ale powiedziałam sobie - NIGDY WIECEJ). Tylko kiedy już pojechał ze mną to znikał w jego interesujących częściach : elektronika, sportowe, wędkarskie, zegarki) i nie można go było stamtąd wyciągnąć, hi, hi. Widać faceci są o "wyższych" zakupów a nie od proszku do prania czy do pieczenia :))))))) Zresztą za każdym razem kiedy to ja zamierzałam sobie kupić cos do ubrania albo obucia okazywało się, że on zupełnie, ale to zupełnie nie ma co na siebie włożyć. Godzinami chodziliśmy po galeriach hadlowych - ja w charakterze doradcy- a on kupował, kupował, kupował wydając grubsze pieniądze. W rezultacie ja wychodziłam z niczym a on aż kilkoma torbami ciuchów. Tak jest do dziś - zawsze mnie wzywa na doradcę, hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 12:46 No więc własnie - łączę się z Tobą w bólu - wiem, jak to jest, bo mam podobnie. Dlatego na zakupy wolę chodzic sama - przynajmniej męczę sama siebie, a nie jeszcze ktoś mnie:P Andulko - Twoje zakupy dzisiaj chyba nie były zbyt bolesne, bo już jesteś tutaj... A może dopiero ruszasz? Na mnie już pora - bo własnie zwolnił się środek lokomocji - ruszam więc sama i mam nadzieję, że przeżyję;) Wiosennie pozdrawiam, Mika:)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 29.03.03, 12:49 Prozaiczne już zrobiłam. Teraz ruszam z córką. Najpierw policzę do dziesięciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 22:06 Ja jednak dzisiaj spasowałam;) Piękna pogoda była - szkoda dnia na denerwowanie się. Jedynym sklepem odwiedzonym przeze mnie był Empik:) To mi wystarczyło - w takich sklepach się nie denerwuję, zawsze znajdę coś ciekawego:) A inne zakupy - policzę do 20, poczekam i pójdę innym razem:) Pozdrawiam, Mika:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 29.03.03, 22:32 U nas była niepiękna - mżyło. A teraz mgła wisi nad miastem. Coś niecoś kupiłyśmy, jutro cd. brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 22:49 No, ale jednak przezyłaś - najgorzej w takim razie nie było:) Ale niech nikt nam nie wmawia, że łażenie po sklepach mamy w genach....!!!! I że to lubimy! :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 23:16 Mika, czy wyczytałaś w postach, że bpkw - będzie w Krakowie ? Ciekawe co przywiezie Krakowowi z Olsztyna ? Andulka, życzę miłych jutrzejszych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 23:27 Nie - niestety tego nie widziałam... To trzeba coś wydębić z Olsztyna i u nas zrobić drugą galerię przyjaźni olsztyńsko - krakowskiej;) A Ty myśl, co ja mam zawieźć od nas do Olsztyna.... Bo teramin wyjazdu zbliża sie wielkimi krokami... Tylko, jak mówiłam już - smoka nieeee! Za duży;) To niech Bpkw przywiezie piwo od Koobry, to opijemy spotkanie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 23:30 dobry pomysł , wypijemy na Plantach !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 29.03.03, 23:34 Ooooo - bardzo dobry:))) Tylko kiedy to ma być??? Musimy zamówić ładną pogodę:) Którą stronę Plan proponujesz? Ewentualnie mogą być jeszcze bulwary wiślane.... :)))) Tylko Bpkw musi wydębić piwo z eNki - najlepiej z dedykacjami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 30.03.03, 18:31 Kupiłyśmy wprawdzie wszystko co było zaplanowane a nawet ciut wiecej, ale w trakcie zakupów dostawałam piany i zaciskałam zęby bo prawie nic się jej nie podobało. Musiałam z córką pojechać, bo nie dam jej do ręki większych pieniedzy - może zostać okradziona. Ale faceci jeżdżą z kobietami na babskie zakupy ciuchowo- butowo-kosmetykowe chyba tylko po to, żeby móc sobie później ponarzekać :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 30.03.03, 19:07 Gość portalu: Andulka napisał(a): Ale faceci jeżdżą z kobietami na babskie zakupy ciuchowo- butowo-kosmetykowe chyba tylko po to, żeby móc sobie później ponarzekać :)))))) Jeżdżą bo muszą..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 30.03.03, 19:30 Jak to: muszą - nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 30.03.03, 20:19 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Jak to: muszą - nie rozumiem... Andulka. Jak to nie rozumiesz ?. Muszą dla "ŚWIĘTEGO SPOKOJU". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.chello.pl 30.03.03, 21:05 No, nie rozumiem. Co "dla świętego spokoju"? Spokój to ja mam wtedy, kiedy nikt mi nie wisi nad głową z nieszczęśliwą, demmonstracyjnie niezadowolona miną, nie wbija mnie w poczucie winy że mu zabieram czas. Idę sobie gdzie chcę i na ile chcę - i nikt mi nie przeszkadza. Po co mi skwaszony towarzysz? To ma być przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 30.03.03, 23:33 Andulka - podpisuję sie pod tym, co mówisz rękami i nogami!!! Nie trzeba nam jeszcze dodatkowej osoby do marudzenia! Ja dziś jednak się zdecydowałam ruszyć na zakupy i szlag mnie trafiał - bo dziki tłum ludzi, bo nic ciekawego nie ma... Jak bym jeszcze miała kogoś pod ręką to chyba też toczyłabym pianę.... A facetom nikt nie każe chodzić z nami po sklepach - a łażą, bo chcą wydawać wiążące opinie;) Bpkw - to kiedy wybierasz się do Krakowa? Przywieź z eNki piwo (może w termosie, hihi) - my z Ritą już wiemy, co z tym zrobić;) Planty czekają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: 213.25.179.* 31.03.03, 08:45 Polecam "z kija" -kuflowe ;-)))))) tylko trzeba ostroznie jechac :) Nie lepiej wypic na miejscu- w Olsztynie? Chociaz nad Wisla miedzy Forum i galeria japonska tez moze byc. A pyszne lody na Zwierzyneckiej jeszcze sa? Pozdrowka wiosenne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 09:40 zbyszek Forum juz nie ma , Wisła wprawdzie jeszcze płynie , Wawel też na swoim miejscu , Mango też ,ale lodów to już nie ma - lody zostały przełamane. Jeżeli znasz tak dobrze miejsce między Mango a Forum to powinieneś widzieć również korty tenisowe Nadwiślanu, które tam są połozone. Kiedy byłeś ostanio w Krakowie ? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 09:53 Z forum zostało jedynie kasyno, ale i to pewnie pójdzie do piachu - ma być zburzone. Co do lodów, to najlepsze jakie jadłam są na Starowiślnej - prawdziwe lody gałkowe - hmmmm -polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: 213.25.179.* 31.03.03, 10:02 bylem i mieszkalem w Forum. kilka lat temu. robilem wypady do jaskin w okolicach Krakowa, ciekawie to wygladalo gdy wracalem z jaskini do hotelu tek klasy. Wszystko sie zmienia, a woda w Wisle (i Lynie) plynie... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 21:48 Teraz są już obiekty klasy o niebo wyższej, a Forum było już "zakaraluszone" na maksa, więc postanowili je wyburzyć. Rita - patrz - jak Bpkw wystraszył się perspektywy przywiezienia piwa i wypicia go na Plantach!!! Nie odzywa się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 22:01 mika - nie, bpkw jest jest człowiekiem skromnym i ułozonym, myślę, że musi to wszystko przeanaizować i przemysleć. Mam nadzieję , że poznamy jego żonę i razem miło spędzimy czas Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 22:06 No tak - pewnie zastanawia się nad tym, co dziwnego może go spotkać w Krakowie, szczególnie podczas spotkania z nami;) hihi Bpkw - nie ma się czego bać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: 213.25.179.* 31.03.03, 22:39 a moze jednak do Olsztyna na wiosne? :-))) i do eNki na piwo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: 213.25.179.* 31.03.03, 22:49 juz pedze.... ale pewnie zamkniete?? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 22:51 jutro bede od 12 do ok 16 45.,a potem zmiana:)teraz nie wiem czy zamkniete nie chce mi sie sprawdzać,koobra pojechał przypilnować;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 22:53 Zbyszek - piwo w eNce jak najbardziej! Ja się niedługo wybieram do Olsztyna, więc z pewnością zawitam! Rita zobowiązała mnie wypicia piwa w Waszym towarzystwie, więc z pewnością zajrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: 213.25.179.* 31.03.03, 22:58 tylko ciekawe czy angela da jeszcze kiedys popatrzec na skarb.... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 23:02 Oczywiście ze dam Lady nie nalezy do mnie,tylko do beinga to raz a dwa to ta cegła taka "nasza" jest tylko mieszka w eNce i ja jej jeść daje.Nie jest wymagająca ,a koszta utrzymania sie zwrocą jak na piwo przyjdziecie-zarabia na siebie dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 23:05 No patrz - jak cię Zbyszek wziął pod włos - odwołał się chyba do tetyułu tego wątku;) Zbyszku, idź, obejrzyj i zdaj relację - jak się ma Lady:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 23:06 nie długo nie będe miała włosow to nie będzie pod co brać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: 213.25.179.* 31.03.03, 23:12 to az tak zle ze rwiesz wlosy z glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 23:16 Dokładnie tak!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 31.03.03, 23:16 Oj, Angela, chyba rzeczywiście zły dzień masz... Włosów masz całą głowę.... A może po prostu dziś okularów zapomniałaś??? Rózowych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: 213.25.179.* 31.03.03, 23:20 angela litosci, na wiosne sie sieje nie wyrywa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 01.04.03, 18:49 Mika. Jak możesz kpić sobie z bardzo cierpiącego człowieka ?. Wczorajszy dzień to piekło. Dziś, mimo bólu, "zaliczyłem" Warszawę. Teraz się przygotowuję do wizyty u Pani Ewy, która jest.... no nie, nie mam nawet siły napisać od czego jest lekarzem. Godzina 19.30 zbliża się wyjątkowo szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 01.04.03, 21:29 Dzięki, już po wszystkim. Trochę jeszcze boli. " Cierp,cierp duszo moja, a będziesz zbawiona. A jak nie pocierpisz, będziesz potępiona. " Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 01.04.03, 21:33 Domyślam sie ze chodziło o kły?Ja tam zawsze biorę znieczulenie i nie mam z tym problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 01.04.03, 21:39 Jestem 100 % facetem i nawet znieczulenie nie eliminuje mojego strachu. O jo joj, o jo joj... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 01.04.03, 21:42 No ale juz po strach,więc się uśmiechnij,chyba ze nie masz juz jedynki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 21:40 ja myślę , że to chodzi o ząb mądrości - to dopiero strata ????? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... 01.04.03, 21:53 Na szczęście to nie jedynka, więc się spróbuję uśmiechnąć...cha, cha, cha. Ząb mądrości też nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wiosna - znów nam ubyło lat.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 21:58 najważniejsze, że po bólu i krzyków na forum nie było słychać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Bpkw - przebacz!!!!! 01.04.03, 22:02 Bpkw - to nie były kpiny:) Ja tylko przyjaźnie się zastanawiałam:))) Jestem przecież miła na wiosnę:))) A ta pani Ewa nie była miła dla Ciebie, bo pewnie nie czytała Twojego apelu:( Trzeba jej było najpierw pod nos podsunąć:)))) Grunt, że to nie jedynka, ani nie ząb mądrości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Bpkw - przebacz!!!!! 02.04.03, 00:29 Cały dzień nie było dziś Andulki...:( Miejmy nadzieję, że nie zabiły jej zakupy....! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Bpkw -czas na nowy wątek 02.04.03, 10:20 Chyba czas zakładać nowy bo tu juz trzeszczy-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Bpkw - bądź miły dla pań na wiosnę! 02.04.03, 22:48 No własnie - to Ty sprowokowałeś ten temat. A teraz wątek zrobił się zbyt długi i mało kto chce tu pisać:( Litości!!! Bądź miły i załóż nowy:) Prosimy:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Bpkw - bądź miły dla pań na wiosnę! IP: 158.66.18.* 03.04.03, 13:16 Może wieczorem coś założy...Teraz pewnie jest w robocie i nie ma czasu na forumowanie. Nie przypominam sobie, żeby działał na forum za dnia. Poczekajmy :) Odpowiedz Link Zgłoś