Gość: kris IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.10.06, 22:35 O co chodzi z tymi blokami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościu z Zatorza Re: Zblokowali się na wybory IP: *.ols.vectranet.pl 19.10.06, 07:30 To chodzi o bloki z Dworcowej Odpowiedz Link Zgłoś
hontar Zblokowali się na wybory 19.10.06, 07:53 Dżolka z Dywit znowu ściemnia. Trzeba było porządnie przygotować zgłoszenia a nie teraz piździekać, że sie na was uwzieli. Albo fałszujecie podpisy (Beger) albo puszczacie niechlujne niedoróbki bez wymaganych danych. I wy chcecie rządzić? Ludzie, którzy mnają problem z najprostszymi sprawami powinni pchać się do szkoły a nie do rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Zblokowali się na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 09:49 Bez watpienia jestem pod wrażeniem zdolności ludzi z Samejbrony. Dowód: pracownica zlewni mleka z podstawówka skonczona w czteroodziałowej szkółce bryluje w sejmie Najjaśniejszej Rzeczypospolitej (to fakt z którym prosze nie dyskutowac) Inny zadłużpony na kilka mln PLN paraduje po rządowych korytarzach, inny (juz spłacił długi) ma w kieszeni ćwiartke sejmu (weksle). Dać im pelnię władzy i to natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofiara Kotika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Re: Kotik sąd grodzki to kpina z prawa 19.10.06, 11:02 1000% racji. On nie tyko jest ślepy i głuchy jak o sprawiedliwość. Lecz też kulawy umysłowo. Sądził moją znajomą. Cyrk Monty Paytona. Wyrazy współczucia dla ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Kotik sąd grodzki to kpina z prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:08 No, ten Sędzia to chyba nie bardziej jest.... niż mąż Pani Jolanty, he he - eurodeputowanej, ha ha. Mój Boże! Do czego to doszło, rozumiem, że w Sejmie czy jakiejkolwiek radzie powinien być przekrój całego Narodu, danej Społeczności ale, czemu ten marginalny? Czyżby tylko tacy pchali się do polityki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofiara Kotika Cenzura za kęs bułki za 600 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:40 Żenujące jest to że zamiast zweryfikować kotika by nie mógł dalej szkodzić wymiarowi sprawiedliwości swoim niekompetentnym działaniem to się stosuje cenzurę prewencyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Zblokowali się na wybory IP: 212.160.172.* 19.10.06, 11:06 Nie wiem czy ty kiedyś zbierałeś podpisy , ale to niestety ludzie maja problemy z określeniem swojego miejsca zamieszkania , jaki jest pesel itppp Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Re: Zblokowali się na wybory 19.10.06, 11:12 Gość portalu: ziutek napisał(a): > Nie wiem czy ty kiedyś zbierałeś podpisy , ale to niestety ludzie maja problemy > > z określeniem swojego miejsca zamieszkania , jaki jest pesel itppp Prwnie nie słuchaj bałwana! Jak kiedyś zbierałem podpisy. Co drugi analfabeta nawet poprawnie swojego nazwiska nie umiał do kratki wpisać o peselu nie mówiąc bo to 11 cyfr. I zawsze coś pokręcił. A wymagali by było bez skreśleń i poprawek. Jest to niemożliwe. POwinno chodzić o to czy to jest podpisane przez popierającego czy nie. Lecz czy tu ktoś myśli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Zblokowali się na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:12 Coś chyba nie tak z Twoim poziomem myślenia, bo właśnie w tych listach z danymi popierającego listę o to chodzi. Inaczej wszyscy robiliby to co Beger. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Zblokowali się na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:15 I jeszcze jedno, jakoś nie miałem problemów z zebraniem poprawnych danych, ale może dlatego, że zbierałem podpisy od wykształconych ludzi, a nie przypadkowych przechodniów, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Zblokowali się na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:34 I jeszcze jedno, jakoś nie miałem problemów z zebraniem poprawnych danych, ale > może dlatego, że zbierałem podpisy od wykształconych ludzi, a nie przypadkowych To powiedz jeszcze że ludzie prości nie powinni mieć prawa głosu. POwski demokrato. Przez takich jak ty pół mojej rodziny siedzi w Irlandii i nie powiem co myślą o tych niby wykształconych bo by mnie cenzura wycieła. Odpowiedz Link Zgłoś
hontar Re: Zblokowali się na wybory 19.10.06, 13:31 Magdaleno głosuj na PiS, LPR, Samoobronnę a masz gwarancję, że i Ty wyjedziesz do Irlandii, no chyba że zapiszesz się do którychś cwaniaczków, to znajdą Ci jakąś ciepłą posadkę. O wykształcenie oczywiście nie musisz się martwić dla tych ludzi im człowiek mniej wie tym lepiej, niewykształconymi, ciemnymi masami lepiej się manipuluje (choc może akurat jesteś wykształcona, tym bardziej dziwię się Twojej wypowiedzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Zblokowali się na wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 13:36 A kto robi na zmywaku w Londynie? Myślisz że żule spod budki z piwem? Magistrowie socjologii i prawa. Z biegłą znajomością języka. A jest ich już milion. To właśnie zapewniła im PO. Odpowiedz Link Zgłoś