Gość: Elbinger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:03 Wiecie może gdzie jest dokładnie Wilczy Szaniec? Podobno to gdzieś u was na Warmiii i Mazurach. Może ktoś się podzieli wrażeniami jeśli zwiedzał ten obiekt(?) i czy opłaca się tam jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pipek Re: Wilczy Szaniec IP: *.olsztyn.mm.pl 31.10.06, 21:05 A tyś się kurna z jakiej choinki urwał ? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Wilczy Szaniec 31.10.06, 21:06 Googli nie masz? www.zdjecia.ruciane-nida.org/categories.php?cat_id=63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipek Re: Wilczy Szaniec IP: *.olsztyn.mm.pl 31.10.06, 21:11 on chyba gogli do spawania używa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysta Re: Wilczy Szaniec IP: *.ols.vectranet.pl 31.10.06, 21:23 napewno warto zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Wilczy Szaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:30 Chodzi mi o opinie osób, które to zwiedzały. Czy jest dobrze zachowane, czy się płaci coś za wstęp itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Wilczy Szaniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:15 1. Twój nick w kontekście pytania (albo na odwrót) to prowokacja? 2. Zachowane kijowo. Niemiaszki wszystko wysadziły w powietrze. 3. A płaci, płaci. A poważnie polecam bunkry po drugiej stronie drogi w bezpłatnej strefie. WRównie ciekawe wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Wilczy Szaniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:27 Żadna prowokacja. Jestem z Elbląga, interesuje mnie tematyka 2 wojny i być może odwiedzę Wilczy Szaniec. Odpowiedz Link Zgłoś
adzia450 Re: Wilczy Szaniec 01.11.06, 00:15 jak za wilczy zapłacisz to moze gratis czarny odwiedzisz, przy okazji Mamerki i śluzy na kanale, a zajmie ci to dzień jeden. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś