Gość: gosc IP: 62.29.133.* 04.11.06, 15:29 Gdzie znajdę programy wyborcze kandydatów na prezydentów olsztyna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: Programy wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:56 Zobacz w TV, o 17.15, zawsze na któregoś można trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Programy wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:25 www.jerzyszmit.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Programy wyborcze IP: *.ols.vectranet.pl 06.11.06, 20:54 Words, words, words... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goguś Re: Programy wyborcze IP: *.ols.vectranet.pl 06.11.06, 20:55 A gdzie inni? Mam jednego: www.szatkowski.olsztyn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Programy wyborcze 06.11.06, 21:20 Szmit powinien na papieża startować:) Czytałem jego program i aż mi łezka z oczka pociekła, ta dobroć dla biednych dzieci, dla emerytów, dla rencistów... Tylko 3 mln mieszkań zabrakło. "Wspólnota narodowa, którą stanowią mieszkańcy Olsztyna korzysta z dorobku materialnego i duchowego po naszych poprzednikach, a efekty naszych działań pozostaną dla przyszłych pokoleń." Sądząc po nazwisku to Szmit może korzystać z dorobku materialnego poprzedników w Olsztynie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jil2 Re: Programy wyborcze IP: *.olsztyn.mm.pl 06.11.06, 21:37 www.januszlorenz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prusak75 Re: Programy wyborcze IP: 193.227.131.* 07.11.06, 08:25 do Lorenza mejl nie dziala, dostalem zwrot, a i reszta kandydytow nie odpowiada na zapytania wyborcze, to w takim razie po co podaja kontakt???,przynajmniej ja jestem traktowawny jak maszynka do glosowania:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jil2 Re: Programy wyborcze IP: *.anr.gov.pl 07.11.06, 09:57 nie jestem internetowym guru, chyba poprostu nienajlepiej skonfigurowane zostało przekierowanie ze strony www.januszlorenz.pl na skrzynkę. sądzę, że wiadomość wysłana po prostu ze skrzynki pocztowej na adres e-mail: januszlorenz@tlen.pl dotrze do odbiorcy. bardzo przepraszam za kłopot jil2 Odpowiedz Link Zgłoś