Dodaj do ulubionych

Olsztyn: Wyniki z 13,8 proc. komisji - godz. 4.40

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 06:30
Gratuluję KW Pana Dąbkowskiego - jak widać działali tak, zeby przegrać
wszystko - Jak można osiągnąć taki słaby wynik, gdy partia z której jest
kandydat wygrywa w większości polskich miast w tym również w olsztynie -
Współczyje Pana współpracownikom i gratuluję nieudolności!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Olsztyn: Wyniki z 13,8 proc. komisji - godz. 4.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 07:45
      No jak to ,przecież Jerzy pisła ,że wygra.
      W takim razie kłamał a więc nie powinien zaliczyć testu na wariografie.
      No ale z drugiej strony ważne kto układał pytania.
    • Gość: zdegustowany Re: Olsztyn: Wyniki z 13,8 proc. komisji - godz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:36
      Ze w Olsztynie są ludzie niemądrzy to wiedziałem, ale ŻE AŻ TAK GŁUPI - brak
      słów...
    • Gość: aaaaa zastanówcie się dlaczego ? IP: *.ols.vectranet.pl 13.11.06, 09:54
      W ciągu ok. 1,5 tyg. ukazał się artykuł przypominający, że Pan Dąbkowski ma postawione zarzuty prokuratorskie w sprawie związanej z Aqua Parkiem (ziemia), gdzie niedopełnił swoich obowiązków. Czy więc chcielibyście mieć prezydentka, ktróry zaniedbuje swoje obowiązki? Ten artykuł skutecznie zniechęcił do oddania głosu na niego.
      • Gość: obciach wstyd mi za tych z Olsztyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:59
        Za to dziobaty jest w porządku - tylko NIE KRYTYKOWAĆ TERAZ URZĘDNIKÓW głupki.
    • Gość: Pawel Zastanów się.... IP: *.dew.pl 13.11.06, 10:40
    • Gość: Paweł Zatoka czerwonych świń IP: *.dew.pl 13.11.06, 10:46
      No i wysłałem pusty post... Drogi kolego zastanów się jak w Olsztynie moze
      wygrać ktoś z Małkowskim??? W wyborach przecież nie startował Pan Kwaśniewski
      albo Urban, a Olszty zawsze musi wybrać najbardziej czerwonego. Na mapie po
      wyborach zawsze jestesmy wierni staremu układowi- to nas rozni od miast
      inteligenckich jak Kraków czy Poznań. Kocham Olsztyn i ludzi którzy tu
      mieszkają ale nie rozumiem jak mozna głosować na Małkowskiego... Ludzi
      przeczytajcie jego życiorys i zobaczcie kim był ten facet!!!
      • dominik.olsztyn Re: Zatoka czerwonych świń 13.11.06, 10:51
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> No i wysłałem pusty post... Drogi kolego zastanów się jak w Olsztynie moze
        > wygrać ktoś z Małkowskim??? W wyborach przecież nie startował Pan Kwaśniewski
        > albo Urban, a Olszty zawsze musi wybrać najbardziej czerwonego. Na mapie po
        > wyborach zawsze jestesmy wierni staremu układowi- to nas rozni od miast
        > inteligenckich jak Kraków czy Poznań. Kocham Olsztyn i ludzi którzy tu
        > mieszkają ale nie rozumiem jak mozna głosować na Małkowskiego... Ludzi
        > przeczytajcie jego życiorys i zobaczcie kim był ten facet!!!

Ehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehe. Widze, że Was wszystkich krew zalewa.
        Nawet Radio Maryja i wariograf nie pomogły.
      • Gość: prusak75 Re: Zatoka czerwonych świń IP: 193.227.131.* 13.11.06, 10:58
        w Krakowie tez rzadzi czerwony :)
        • Gość: piotr Re: Zatoka czerwonych świń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:25
          I tak Małkinia przegra!!! Chłopiec bedzie miał problem, bo tylko w 13 %
          okregów wygrał (szpitale, psychiatryk, więzienie - przyszły dom któregoś z
          kandydatów ? ;-))! A zobaczycie, że Dąbkowski wejdzie do drugiej tury!
          Małkowski zdobył ok. 35% głosów, Dąbkowski 25%, Szmit 20%!!! Pozdrawiam trzeba
          tych ... CENZORÓW...
          • Gość: xxx Re: Zatoka czerwonych świń IP: *.ols.vectranet.pl 13.11.06, 11:59

piotrze, teraz to odszczekaj:)
          • Gość: zazuzi Re: Zatoka czerwonych świń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:01
            pogięło cie, wynik już jest i 2 tury nie będzie
            • Gość: s Re:Okulicz IP: *.olsztyn.mm.pl 13.11.06, 13:39
              DOBRZE K...., ŻE TEN OKULICZ I JEGO PAJĘCZYNA NIE WESZLI
    • Gość: ToKu Wątek odjechał znacznie od problemu postawionego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:11
      przez olsztynianina.

Jak to się stało, że w mieście wygrała PO, a ich kandydat zdobył znacznie gorsze
      poparcie niż sam partia?

Przegrać z Małkowskim - rozumiem - Olsztyn faktycznie jest czerwony, a na
      dodatek urzedujący prezydent ma większe szanse na reelekcję, ale ze Szmitem??!!

Ja wiem dlaczego w wyborach prezydenckich oddałem głos nieważny mimo iż do rady
      i sejmiku głosowałem na PO - po prostu słyszałem jakiego kuturalnego ma syna i
      jak potrafi traktować pracowników. Opowieści te słyszałem od osób którym ufam,
      nie mam podstaw by wątpić w ich prawdziwość. te osoby, też zresztą zwolennicty
      PO na Dąbkowskiego też nie głosowały.

Może na przyszłość olsztyńska platforma wykaże sie odrobiną profesjonalizmu i
      wybierze do kandydowania osobę, która ma jakieś szanse, a nie najlepiej
      "ustawioną" w partii.

Uczcie się na błędach.
      • Gość: Tymek Re: Wątek odjechał znacznie od problemu postawion IP: *.olsztyn.mm.pl 13.11.06, 16:15
        tak, problemem platformy jest to, ze nie potrafi dobierac sobie ludzi krystalicznie czystych. kazde dziecko wie ze dabek nie jest czysty w 100%. a malkowskiemu pewnie pomogly trzy rzeczy OLA, GO i GW (nieswiadomie jak sadze:)
        • Gość: Solidarność 80 Re: Wątek odjechał znacznie od problemu postawion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:24
          Zapomniałeś o czernej komunie,która agitowała na kazaniach żeby glosować na
          Pryszczatego-tak było w kościele w Dajtkach.
          Tfu,na sprawiedliwość i cenzora.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka