Dodaj do ulubionych

Chirurg urolog dziecięcy ?

IP: *.* 19.09.02, 08:39
mam problem z Michałka siusiakiem dostalismy skierowanie do chirurga :( ale nie chce isc do szpitala dzieciecego bo bylismy tam w ubiegłym roku i lekarz był bardzo niedelikatny moze znacie kogos dobrego poleceia a moze słyszałyscie wsród znajomych ?Prosze o rade ?dzieki Betucha :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: _Tosiaa_ Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 19.09.02, 13:13
      Niestety Beatko nie znam :( Mojej koleżanki mama pracuje w Szpitalu i jest Urologiem nazywa się Węgrzyn ,ale nic ci nie jestem w stanie o niej powiedzieć konkretnego Gosia
      • Gość: Betucha Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 19.09.02, 13:50
        buu szkoda mam problem i boje sie isc do zwykłego tak z ulicy bo nie chcę mu sprawiac bólu popytam dalej dzieki za chęci :hello:
        • Gość: asia.d.d Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 19.09.02, 18:56
          Anna Węgrzyn to nefrolog, z tego co wiem ;)osobiście nikogo nie znam, ale mogę popytać i dam Ci znaćpozdrowienia :)Asia
          • Gość: _Tosiaa_ Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 19.09.02, 19:08
            :lol: no w każdym bądź razie jakiś tam ".....olog" :lol:pozdrówki Gosia
    • Gość: Betucha Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 20.09.02, 08:37
      Dziewczyny mam znalazłam zapomniałam o tym panu hi hi wpisze na przyszłośc namiaryDr Trusewicz - chirurg - ortopedaDworcowa 28 II piętro pokój 244 tel do rejestracji ( umawiana jest na dzień i godz)5333152 Przyjazny dla dziecka i moja kolezanka mówiła że zna sie dobrze na siusiakch bo jej obaj synkowie byli własnie przez niego operowani mam nadzieje że trafiłam w dobre ręce opisze po wizycie 02.10drugim poleconym juz przezemnie ortopeda jest Dr Witold Kołtun przyjmuje w szpitalu dzieciecym i prywatnym gabinecie na Likusach jakby ktos chciał to podam namiary ja osobiscie sie u niego leczyłam i jest kochany robił mi operacje plastyczna na ucho ( odstajace :):hello:
      • Gość: _Tosiaa_ Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 20.09.02, 09:11
        Beatko :crazy: :crazy:ale teges jak ten ortopeda operował te siusiaki :crazy: :crazy: skołowana Gosia:hello:
        • Gość: Betucha Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 20.09.02, 13:50
          nie wiem jak :crazy: chyba na stole operacyjnym i nozem :bic: itd moze nie bede opisywac, a wiem ze polecanym chirurgiem jest bo słyszałam o nim juz wczesniej:benetton: tylko zapomniałam :eek:pozdrawiam
          • Gość: _Tosiaa_ Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 20.09.02, 14:41
            Beatko że na stole to ja się domyślam :lol: :lol: :lol:tylko co ten ortopeda ma wspólnego z urologią :lol: :lol:BuźkaGosia
            • Gość: asia.d.d Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 20.09.02, 15:01
              wtrącę się nieśmiało- może ma 2 specjalizacje ?teoretycznie jest to możliwe ;):hello:
              • Gość: Betucha Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 23.09.02, 08:48
                no nie nie znalazłam chirurga urologa , tylko chirurga przyjaznego dzieciom , jego specjalizacja to tez oropedia, a jak mi kolezanka opowiedziaa ze operował jej synków to mysle ze sie zna ? :what no bo co mam robic gdzie szukac :cry: pozdrawiam humorki :bounce:
    • Gość: Betucha Re: Chirurg urolog dziecięcy ? IP: *.* 03.10.02, 09:01
      Jak wiecie nie znalazłam urologa chirurga ale za to wspaniałego lekarza z super podejsciem do dzieci.bylismy wczoraj Michałek przed wejsciem był bardzo blady zapewniał ze nie pokaze siusiaczka i juz , bo bedzie bolało.po wejsciu do gabinetu trzymał sie kurczowo rączką i nie chciał mówic Pan Doktor przywitał sie znim pytał o imie i ile ma lat i czy umie liczyc i próbował nawiazac kontakt aby go rozluznic bo widział przerazenie w jego oczach , oczywiscie michałkowi sie pomyliło z nerwów wyszłoze ma 9 latek ale jak Pani pielegniarka ( miła i z podejsciem do dzieci)powiedziała mu No powiedz ile masz lat to dostaniesz tyle lizaków , od razu maluchowi przypomniało sie ze ma 4 latka, potem Pan Doktor zaprosił nas do drugiego pokoju i tam było takie wysokie łózkoze schodkami i z kolorowym materacem i zabawkami, Michałek miał sie połozyc i wtedy zaczeła sie histeria, ale Pan Doktor spokojnie zacząl z nim rozmawiac tłumaczyc co zrobiize nie bedzie bolało itp Michałek dał sie przekonac i faktycznie Doktorek był bardzo delikatny ( mówił,ze rozumie bo sam ma dwóch synków) niestety Michałek ma stulejkę i zaproponował mi Doktorek dwie mozliwoscii wyjasniał ale zapomniałam juz troszke bo byłam zdenerwowana nie mniej niz synek, 1 to zabieg nacinania, 2 to posmarowanie kremem p. bólowym, i cos tam cosa tam i próba badania odciagania skórki ,malucha w znieczuleniu. Wybrałam to drugie i idziemy 08.10 na badanie a potem zobaczy czy zabieg nacinania jest konieczny. Pozegnalismy sie juz w duzo lepszym nastroju Michałek nawet sie usmiechal i pozegnał z doktorkiem .UFFF w porównaniu z poprzednia wizyta w szpitalu dzieciecym niebo a ziemia tam lekarz na nic nie patrzył tylko odciagał na zywca wrrrr, szkoda ze wtedy tak mało wiedziałam o tym . ale dzieki forum wiem co i jak .pozdrawiam a doktroka polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka