Dodaj do ulubionych

Stronka Osiedla Pieczewo

IP: *.uwm.edu.pl 14.12.06, 15:15
Zapraszam wszystkich do nowo powstającej strony osiedla pieczewo. Strona
znajduje sie pod adresem: www.pieczewo.yoyo.pl --> docelowo bedzie pod
adresem: www.pieczewo.prv.pl. Zapraszam do wspolpracy.........na stronie beda
informacje dotyczace wiekszych sklepow, aptek, bankow itd.
Obserwuj wątek
    • ravendom Re: Stronka Osiedla Pieczewo 14.12.06, 15:57
      Powinna byc jeszcze mapka z podpisami : ---> tu biją dresy, ---> tu biją
      skini, ---> tu z gimnazjum nr 13 wychodzą dzieciaki na fajke, ---> tu gwałcą...
      Taka stronka to by sie dopiero przydała.
      • psiku Re: Stronka Osiedla Pieczewo 15.12.06, 10:53
        A a ja uważam ze to dobry pomysl!!!! Areszcie zal dupe sciska bo na swoim
        osiedlu takich nie maja!
        • Gość: cichy Re: Stronka Osiedla Pieczewo IP: *.uwm.edu.pl 02.01.07, 09:43
          jeżeli jesteś zainteresowany spółpracą to napisz: moobek@wp.pl, każda pomoc się
          przyda!
      • Gość: cichy Re: Stronka Osiedla Pieczewo IP: *.uwm.edu.pl 02.01.07, 09:42
        sadzisz ze tylko takie rzeczy sie tam dzieja? to ty chyba nie jestes z tego
        osiedla.....
    • Gość: BRS Re: Stronka Osiedla Pieczewo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:38
      Mieszkalem rok na pieczewie i oprocz widoku zajebistych dupeczek co dzien nic mi
      sie nie stalo Na pieczewie jest bombowo!
      • ravendom Re: Stronka Osiedla Pieczewo 03.01.07, 15:44
        Gość portalu: BRS napisał(a):

> Mieszkalem rok na pieczewie i oprocz widoku zajebistych dupeczek co dzien nic
        mi sie nie stalo Na pieczewie jest bombowo!

Sądząc po języku jakim operujesz to faktycznie mozesz być z Pieczewa :P. A
        jeżli faktycznie mieszkałeś tam tylko rok to znaczy, że wpływ tego siedla jest
        mocniejszy niż myślałem.
        A tak już bardziej poważnie... Każde osiedla ma swoje dobre i złe strony. Ale
        po zmroku w blokowiska przy Jeziołowicza to bym sie nie zapuszczał raczej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka