Dodaj do ulubionych

Wojciechowska doceniona za Borussię

IP: 80.54.232.* 17.12.06, 21:41
Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • bystra2000 Re: Wojciechowska doceniona za Borussię 17.12.06, 21:51
      Możesz rozjaśnić?
      kto zacz ta Wojciechowska?
      • maretina Re: Wojciechowska doceniona za Borussię 17.12.06, 22:37
        joanna. dziennikarka gw olsztyn.
        gratuluje.
        • rita100 Re: Wojciechowska doceniona za Borussię 17.12.06, 23:17
          Joasiu - wielkie gratulacje ! Strasznie się cieszę, że to Ty jesteś tą
          wyróżnioną.
          • samozwaniec1 Chetnie ufunduje nagrode dla kogos z GW za newsy 18.12.06, 12:30
            na stronie olsztynskiej.Jestem jednym z kilkunastu tysiecy internautow
            czytajacych te strone od poczatku istnienie.Mieszkam poza Polska.Pochodze z
            Olsztyna.Wszystko mnie interesuje.Niestety,moim zdaniem 10-osobowy/jak sam
            widzialem/zespol olsztynskiej redakcji ostentacyjnie olewa internetowe wydanie
            swej strony,choc czyta je wiecej ludzi,niz olsztynski dodatek.Informacje sa
            zalosne,nie na temat,dotyczace czesto zupelnie nieistotnych spraw.Ja nie
            wiem,za co ci zalosni reporterzy biora pieniadze.Sam jeden/bo tez jestem
            dziennikarzem/moglym te strone poprawadzic sto razy lepiej.Byloby tam
            conajmniej kilkanascie krotkich,zwartych newsow z miasta i regionu.I dlatego
            chetnie ufunduje nagrode dla reportera,ktory da najwiecej ciekawych tekstow na
            stronie olsztynskiej w roku 2007.
    • kol A dzisiaj dostala GRAND PRESSA 18.12.06, 16:00
      ASKA GRATULACJE!!!!!
    • edico Re: Wojciechowska doceniona za Borussię 18.12.06, 16:58
      Chyba za tych "warszawskich gburów na Mazurach" :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka