Gość: zigi IP: 80.54.232.* 17.12.06, 21:41 Brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra2000 Re: Wojciechowska doceniona za Borussię 17.12.06, 21:51 Możesz rozjaśnić? kto zacz ta Wojciechowska? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Wojciechowska doceniona za Borussię 17.12.06, 22:37 joanna. dziennikarka gw olsztyn. gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Wojciechowska doceniona za Borussię 17.12.06, 23:17 Joasiu - wielkie gratulacje ! Strasznie się cieszę, że to Ty jesteś tą wyróżnioną. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Chetnie ufunduje nagrode dla kogos z GW za newsy 18.12.06, 12:30 na stronie olsztynskiej.Jestem jednym z kilkunastu tysiecy internautow czytajacych te strone od poczatku istnienie.Mieszkam poza Polska.Pochodze z Olsztyna.Wszystko mnie interesuje.Niestety,moim zdaniem 10-osobowy/jak sam widzialem/zespol olsztynskiej redakcji ostentacyjnie olewa internetowe wydanie swej strony,choc czyta je wiecej ludzi,niz olsztynski dodatek.Informacje sa zalosne,nie na temat,dotyczace czesto zupelnie nieistotnych spraw.Ja nie wiem,za co ci zalosni reporterzy biora pieniadze.Sam jeden/bo tez jestem dziennikarzem/moglym te strone poprawadzic sto razy lepiej.Byloby tam conajmniej kilkanascie krotkich,zwartych newsow z miasta i regionu.I dlatego chetnie ufunduje nagrode dla reportera,ktory da najwiecej ciekawych tekstow na stronie olsztynskiej w roku 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Wojciechowska doceniona za Borussię 18.12.06, 16:58 Chyba za tych "warszawskich gburów na Mazurach" :)) Odpowiedz Link Zgłoś