duk 16.11.01, 21:40 Co się stało z JD, największym (przepraszam jeśli kogoś pominąłem) aktywistą forum? Czy na długo zniknął? I co porabia? Może ktoś wie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: jd - wróć!!! IP: *.acn.waw.pl 16.11.01, 22:29 Przyznać muszę, że rozpaczliwy ton tego posta mile łechce moją próżność (która jest spora) i zachęca do częstszych znikań w przyszłości. Nie było mnie tutaj, bo byłem w najwłaściwszym miejscu w którym należy być, gdy nie jest się tutaj, czyli w Olsztynie. Wiem, że dla większości z was to żadna sztuka, ale dla mnie to spory problem, kóry tym razem sprytnie pokonałem wikłając w to moje sprawy zawodowe. Zrobiłem spory, choć tylko jednodniowy przegląd sytuacji w Olsztynie i wrażenia przedstawię najprawdopodobniej jutro w wątku o szkole 7. Ogólnie było bosko. Do "duka" wielkie dzięki za troskliwość, no i z podziwem obserwuję tempo rozwoju naszego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: jd - wróć!!! IP: *.*.*.* 18.11.01, 13:42 jd opisz wrazenia w jakims nowym watku. do SP 7 nie zagladam bo LP mowi ze to jego watek. I jestem w stanie wierzyc bo ten osobnik zawsze ma jakies wąty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: jd - wróć!!! IP: *.acn.waw.pl 18.11.01, 23:13 Olesław, zrobie to jutro (nie spodziewaj sie zresztą zbyt wiele). A może jednak zajrzysz na wiadomy wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LP Re: jd - wróć!!! IP: 10.57.42.* 19.11.01, 09:30 Gość portalu: Oleslaw napisał(a): > jd opisz wrazenia w jakims nowym watku. > do SP 7 nie zagladam bo LP mowi ze to jego watek. > I jestem w stanie wierzyc bo ten osobnik zawsze ma jakies wąty.<< <nudzisz przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: jd - wróć!!! IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 15:15 Chłopaki, kurczę, wypijcie duże, mocne internetowe piwo. Zobaczycie, że się polubicie. Jest to absolutnie pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: jd - wróć!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:53 ja stawiam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: jd - wróć!!! IP: *.acn.waw.pl 19.11.01, 21:07 Nigdy bym do tego nie dopuścił, żeby dama (choć ciągle panienka) szastała pieniędzmi na alkohol dla dwóch byków. Ja im postawię, i ciebie gugu też zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś