Dodaj do ulubionych

Dzień Dobry "40"

27.12.06, 11:11
ufffff,kolejne dzien dobry Wszystkim :)
Obserwuj wątek
    • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 27.12.06, 11:12
      Dzień dobry .Bez uffff.
      • muraszka1 Re: Dzień Dobry "40" 27.12.06, 11:13
        Ok,witaj Bystra :)
        • muraszka1 Re: Dzień Dobry "40" 27.12.06, 11:47
          Bystra "sorki",ongis zalozylam ten watek,poniewaz nie bylo Ciebie,
          "na czas",pociagnelam watek dalej :)
          • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 27.12.06, 13:30
            No i bardzo dobrze Muraszko.
            Będziemy ciągnąć ile się da.
            • muraszka1 Re: Dzień Dobry "40" 28.12.06, 06:30
              witam,juz prawie widac Nowy Rok :)
              • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 28.12.06, 06:53
                Witam z rana...
                trzeba spisac liczniki wody...
                koniec kwartalu,
                koniec roku...

Milego dnia.
                :-)
                • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 28.12.06, 07:52
                  Dzień dobry, miłych dni, udanego Sylwestra i wszystkiego dobrego w Nowym Roku,
                  do popisania, papa.
                • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 28.12.06, 07:55
                  witam..
                  dziękuję za ,,przypominajkę";p
                  o bilansach ..nie trzeba pamiętać..
                  same przychodzą..każdego roku;p
                  miło że można już sie szybciej przywitać..
                  bo jak taki wątek rośnie..i się otwieeera..
                  to komp się czasem zawiesza;p
                  miłego dnia wszystkim:)
                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 28.12.06, 08:44
                    No to przypominajka się przydała.
                    Milutkiego dnia.
                    • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 28.12.06, 10:34
                      dzien dobry...

ten Zbysio to strasznie dokładny Pan... w łózku też dokładnie wszystko
                      układa?:>
                      upssss.. już milczę... teraz się naraziłam ;)

Miłego dnia :) EM :)
                      • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 28.12.06, 14:40
                        cos sie z wojska wynioslo...
                        poza niezbednikiem
                        ;p
                        nie narazilas sie,
                        bawi mnie to...
                        i wiem ze kazdemu moze sie zdazyc zapomniec o takim drobiazgu
                        na koniec roku...

Milego dnia!
                        • miki-3 Re: Dzień Dobry "40" 28.12.06, 16:25
                          a co znaczy te "40" ??
                          • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 29.12.06, 06:48
                            Czterdziesty watek...

Witam w piatek!
                            Dzien juz sie wydluza...
                            Milego dnia.
                            • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 29.12.06, 07:38
                              on sie wydłuuuża?
                              a ciągle ciemno..:)
                              mogło by pobielic i rozjasnić..rozweselić..:)
                              miłego dnia wszystkim Pracusiom i Leniwcom;p
                              a co;p:)
                              • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 29.12.06, 08:03
                                Szarawo jakoś ,ale nic to.
                                Witam ciepło.
                                • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 29.12.06, 15:58
                                  Teraz to już ciemnawo :)
                                  Witam Wszystkich,
                                  szampańskiej zabawy i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2007 :)
                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 29.12.06, 16:36
                                    Dzień dobry już minął... ale miłego wieczorku pożyczę ;)

a Już myślałam, że się nauczyłam pisać w szeregu..hmmmmm... nadal psuję szyk...
                                    prosze o wybaczenie :D

Pozdrawiam EM
                        • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 29.12.06, 16:32
                          uffff... nie mogłam cofnąć swych myśli.. a jednak masz poczucie humorku..
                          cieszy mnie ten fakt ;P (mój ładniejszy);)
                          • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 30.12.06, 07:22
                            Nawzajem Lusterko:)
                            i dołączam się do zyczeń:)
                            rozwikłania trudnych sprawek..
                            i nie ouszczającego usmiechu:)
                            w kazdym dniu..:)
                            wszystkim:)

Emili..gdzieś Cię wywiało ostatnio..:)
                            podróże?
                            • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 30.12.06, 22:49
                              Wszystkiego naj!!!!

i milej ostatniej nocy tego roku!
                              • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 30.12.06, 22:59
                                jeszcze nie ostatniej;p
                                • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 30.12.06, 23:27
                                  Jutro juz tylko polowa nocy bedzie w starym roku...
                                  ;p
                                  • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 31.12.06, 00:03
                                    Witam z rana!
                                    a co...
                                    nie wolno???
                                    ;p
                                    • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 31.12.06, 08:00
                                      :))a cos Panu spać nie daje??
                                      czy dusza się rozśpiewała..?
                                      • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 31.12.06, 10:44
                                        Dzień dobry :)

Mam nadzieję, ze w rządku wyjdzie :D

Tanecznego kroku do 2007 Roku życzę... Bawcie się dobrze... Ja muszę niestety
                                        tę piękną noc spędzić w domku...
                                        Dużo szczęscia i miłości niech w Waszych sercach po tej nocy zagości...
                                        miło było Was poznać...no .. może nie do końca ;)
                                        A może w tym 2007 Roku... spotkamy się realnie na jakiej "kawce"...Jeszcze
                                        raz... szalonej i pełnej magii nocy życzę :)

Pozdrawiam EM
                            • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 31.12.06, 10:46
                              troszkę zabiegana Ktosiu jestem.. myślałam, ze nikt nie zauwazy mojej
                              nieobecności ;)

• zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 31.12.06, 11:53
                                Witam z rana!
                                Olsztyn caly zawiany,
                                pewnie w lesie wiatr drzewa lamie...
                                Milego dnia.

Realnie?
                                czemu nie,
                                ale czy koniecznie przy "kawce"
                                a piwko nie laska,
                                ewentualnie herbata.

Milej zabawy!
                                • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 31.12.06, 12:30
                                  "kawce" w domyśle ;) Harbatka, tylko zielona.. a piwko, czemu nie...jesteśmy
                                  umówieni :)

• zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 31.12.06, 12:39
                                    ok...
                                    ale juz nie w tym roku!!!
                                    ;p
                                    Milej zabawy!
                                    • stiff5 Re: Dzień Dobry "40" 01.01.07, 09:03
                                      Witajcie szczęśliwcy w 2007 roku,
                                      dużo szczęścia i samych pogodnych dni życzę
                                      wszystkim mieszkańcom i miłośnikom Olsztyna
                                    • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 01.01.07, 11:08
                                      jak to nie w tym...pozwolisz mi czekać cały Rok ;P haha
                                      • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 01.01.07, 11:13
                                        to wyżej było do Zbyszka.. to tak na marginesie...
                                        Mam nadzieję,ze dobrze się bawiliście.. Ja już nie śpię.. pije aromatyczną
                                        kawkę i zwiedzam ulubione "kartki" netowe... Miłego 2007 Roku...mam nadzieję,
                                        ze taki ów będzie.. 7 to magiczna cyfra.. wierzę w to - wiara czyni cuda ;)

noworoczna Emi :)
                                        • muraszka1 Re: Dzień Dobry "40" 01.01.07, 15:35
                                          tez lubie siodemki,dobrego roku 2007 :)
                                          • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 01.01.07, 17:42
                                            niech przyniesie siódemka spełnienie marzeń..
                                            ale czasem..wybory..są trudne..
                                            miłego roczku..:)
                                            • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 02.01.07, 06:59
                                              Witam...
                                              jak nowy,
                                              ale niestety stary!
                                              ;p

Milego dnia i Nowego Roku!
                                              • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 02.01.07, 07:14
                                                Dzień dobry w Nowym Roku :) Wszystkiego dobrego Wszystkim :)

A te "Dzień dobry "40" kojarzy mi się z czterdziestką. Na szczęście jeszcze nie
                                                czas powiedzieć jej dzień dobry :)
                                                • stiff5 Re: Dzień Dobry "40" 02.01.07, 08:23
                                                  Witam, dzień dobry-miłego dnia szczęśliwcy
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 02.01.07, 08:32
                                                    Witam leniwie... jak mi się nic nie chce buuuuuuu....
                                                    Własnie ustalam sobie nowy grafik na przysły tydzień i zastanawiam się czy nie
                                                    ustalić w nim nowych świąt :D

pozdrawiam porannie....

Miłego dnia życzę Wam Ja :)

-----------------------------------------------------------------------------
                                                    wszystko co dobre jest nielegalne, nienormalne, albo powoduje tycie....
                                                  • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 02.01.07, 09:48
                                                    no i całkiem bym podzieliła Twoj pomysł Emili:))
                                                    straszny len w człowieku, choc pogania się od ciemnego świtu..i biega..
                                                    a nie chce nadejść pracowitośc;p
                                                    ale może w końcu jakoś dotrze..
                                                    ??
                                                    trzeba wytrwałości..
                                                    :)
                                                    czego zyczę wszystkim bez wyjątku na wiek;p

• bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 02.01.07, 10:23
                                                    witam i zapraszam do 41 albo i 42
                                                  • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 03.01.07, 06:52
                                                    Witam w deszczowy poranek.
                                                    Milego dnia.
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 03.01.07, 07:13
                                                    Niebo deszczem płacze...
                                                    Kiedy słonko znów zobaczę :)

Dzeiń dobry :)
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 03.01.07, 09:12
                                                    Dzień dobry bardzo...

kasuję myśli żeby zbyt dużo nie pisać... nie chce Was zanudzać... mam
                                                    pomysł...wprowadzimy minimum używanych wyrazów w poscie dzień dobry :))) a może
                                                    każdego dnia... jedna z piewszych witających się osób poda kilka słów, które
                                                    należy użyć w przywitaniu np. zimny, deszczowy, mokry... co Wy na to?

W zimny, deszczowy, a co za tym idzie mokry dzień witam nad filiżanką ciepłej,
                                                    aromatycznej kawy :)Miłego dnia Em :)

--------------------------------------------------------------------------------
                                                    "Obserwuj, słuchaj, rzadko osądzaj i nie chciej za dużo" Platon

• muraszka1 Re: Dzień Dobry "40" 03.01.07, 09:32
                                                    Emilii,no cos Ty ?
                                                    nie kasuj mysli,pisz prosze,milo sie Ciebie czyta :)

pozdrawiam :)
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 03.01.07, 09:49
                                                    Szczególnie deszczowo mnie się podoba.
                                                    Jestem za.
                                                    A i jeszcze podoba mi się beznikotynowo!!!!!!!!
                                                    od 5 dni.
                                                    ciepło pozdrawiam
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 03.01.07, 17:11
                                                    Dobry wieczór :) Chyba nie żyję ;)

Witam z humorem ciemnym wieczorem :)
                                                  • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 04.01.07, 06:53
                                                    Witam z rana...
                                                    chociaz jeszcze ciemna noc.
                                                    Milego dnia.
                                                  • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 04.01.07, 07:58
                                                    jakos zapadany Piękny..
                                                    ech..
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 04.01.07, 08:44

Bystra nadal trzyma za Ciebie kciutki ;)
                                                    Deszcz, jest taki romantyczny.. niekórzy widzą w nim wielki smutek, a Ja
                                                    oczywscie wiedzę wszystko inaczej...widzę, krople radości rozbiajające się o
                                                    parapet...hmmm... być we dwoje w wielkim deszczu... to jest to :D nie pytać o
                                                    szczegóły ;P

...............................................................................
                                                    wszystko co dobre jest nielegalne, nienormalne, albo powoduje tycie....
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 04.01.07, 08:49

uuu jaka romantyczna :)...włosy zlepione deszczem, ciepły oddech, zapach kurzu
                                                    unoszacy się wokół, wilgotne usta, a w oczach słońce :) Nie trzeba znać
                                                    szczegółów, żeby wiedzieć o co chodzi ;) Pozdrówka.
                                                  • muraszka1 Re: Dzień Dobry "40" 05.01.07, 03:54
                                                    witam,sen mi sie zagubil :)
                                                  • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 05.01.07, 06:51
                                                    ja go chyba odnalazłam;p
                                                    zbudziłam się i zasnęłam..;)
                                                    witam piateczkowo..
                                                    choć zapłakany deszczem..:)
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 05.01.07, 07:48
                                                    Witam :)
                                                    A mi się śniło, że w lesie były niedźwiedzie, jeden spał, małego ktoś chciał
                                                    złapać w siatkę, a drugi duży był za ogrodzeniem, ale furtka była otwarta, cały
                                                    czas biegłam, bo się bałam i się obudziłam :) a potem już śniło mi się co
                                                    innego :)

Sen pod wrażeniem ogladanej wieczorem bajki "Skok przez płot" :)
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 05.01.07, 08:41
                                                    Dzień dobry...

oj pada, pada.. całe szczęscie, ze i tak zawsze roztrzepana chodzę a mój urok
                                                    osobisty nadrabia wszelkie niedoskonałości spowodowane pogodą ..hahaha

Dużo uśmiechu i udanego dnia życzę EM
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 05.01.07, 09:14
                                                    ..Autobusy zapłakane deszczem ......
                                                    ..Od rana mam dobry humor.....
                                                    ..Wszystkiego najlepszego.....
                                                  • Gość: Kajak Re: Dzień Dobry "40" IP: *.ols.vectranet.pl 05.01.07, 09:19
                                                    Może na tak:
                                                    Deszcz, deszcz w Cisnej.....
                                                    Szklana pogoda......
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 05.01.07, 09:31
                                                    Tys piknie.
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 06.01.07, 09:27
                                                    Witam ..witam.. o pogodę już nie pytam...

znudził mi sie deszcz...ciągle pada...buuu... Ja chcę słonka.. gorący piasek,
                                                    pusta plaża i Ja... oby do lata...

miłego weekendu :)
                                                  • broneknotgeld Re: Dzień Dobry "40" 06.01.07, 11:27
                                                    Przi Trzech Krolach witom piyknie
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=31964268&a=33881627
                                                    Za kolynda tela styknie?
                                                  • muraszka1 Re: Dzień Dobry "40" 06.01.07, 11:56
                                                    Bronek,dzieki za przypomnienie o Trzech Królach :)
                                                  • stiff5 Re: Dzień Dobry "40" 06.01.07, 11:56
                                                    Witam, miłego wypoczynku
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 06.01.07, 12:08
                                                    Witam kulinarnie .
                                                    Muszę wypróbować przepisy na fajne
                                                    wypieki.
                                                  • muraszka1 Re: Dzień Dobry "40" 06.01.07, 12:12
                                                    Bystra czyzby przepis Lustereczka ?
                                                  • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 07.01.07, 09:16
                                                    Witam w niedzielny poranek.
                                                    Milego dnia.
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 07.01.07, 10:10
                                                    Witam.. witam...
                                                    Bystra podaj te magiczne przepisy na kulinarne cuda.. moze i Ja wezmę się za
                                                    czarowanie... a co <lol>
                                                    U mnie.. niech zerknę...<zerk> ciągle pada...

Pozdrawiam leniwym paluszkiem i zerkam śpiącym oczkiem.. i uśmiecham się do
                                                    mionitora...boszzz

Miłego dnia EM
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 07.01.07, 12:56
                                                    A proszę bardzo ,zapraszam do klubu forumowicza.
                                                    Tam wymieniamy przepisy i różne takie.
                                                    miłej lektury
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 07.01.07, 12:58
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=647&w=52162024
                                                  • mike.recz Re: Dzień Dobry "40" 07.01.07, 13:13
                                                    Siema.
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 07.01.07, 15:41
                                                    dzięki bystra...

Od samego czytania zachciało mi się jeść...Miałam się odchodzać .. mam zbędne
                                                    całe 2 kg po świętach... Myślę, że z forum, kóre mi podałaś nie da się ... ale
                                                    co tam ;)
                                                  • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 08.01.07, 06:58
                                                    miłego dnia:)
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 08.01.07, 08:47
                                                    tam wcześniej miało być "odchudzac" upsssssssss

Dzień Dobry Bardzo!

Miłego dnia... życzę Ja :)
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 08.01.07, 09:04
                                                    Pgodnie witam i życzę dużo uśmiechu.
                                                    Jestem wyluzowana,nie liczę kalorii
                                                    i nie boję się przytyć.
                                                    Liczy się moje WNĘTRZE.
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 08.01.07, 09:09
                                                    Dzień dobry :) A możemy nie opowiadać o kilogramach :) :D
                                                  • Gość: Zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" IP: 80.51.220.* 08.01.07, 16:16
                                                    Witam z miasta Sopot!
                                                    Milego wieczoru.
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 08.01.07, 17:13
                                                    WOW ,a co tam robisz?
                                                  • Gość: zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" IP: 80.51.220.* 08.01.07, 17:19
                                                    Klikam...
                                                    ;p
                                                    a za chwile spacer morza brzegiem...
                                                    troche powoli, moze troche biegiem?

• bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 08.01.07, 17:26
                                                    Ja za tydzień też powdycham jodu .
                                                    W Rumii.
                                                  • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 09.01.07, 06:08
                                                    :)no proszę!!;p
                                                    a ludzie pracy tyrają;p:)
                                                    i tylko z daleka ten jod wdychają;)
                                                    miłego dnia:)
                                                  • mike.recz Re: Dzień Dobry "40" 09.01.07, 06:10
                                                    Siemanko
                                                  • Gość: zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" IP: 80.51.220.* 09.01.07, 09:04
                                                    Witam po porannych spacerach...
                                                    Wschod slonca nad morzem piekny...
                                                    Czas sie zabrac za prace.
                                                    Milego dnia.
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 09.01.07, 09:06
                                                    Każdy z nas ma piękne wschody czasem))))))
                                                    pieknego zachodu((((((((
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 09.01.07, 09:30
                                                    Dźbry :)
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 09.01.07, 10:10
                                                    Dzień Dobry Bardzo :)))

Zbysio, a Ja Ci nie zazdroszczę... tam wieje strasznie :P a morze o tej porze
                                                    jest takie niespokojne :D
                                                    To Ja może wrócę juz do tej wystygłej kawki <lol>

Pozdrowionka EM
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 09.01.07, 10:11
                                                    hmmm... tak sobie myślę.. może założymy wątek na dobranoc :)))
                                                    No to się rozpisałam... limit słów wyczerpałam... byłam...zobaczyłam... i
                                                    wybyłam... upssss
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 10.01.07, 07:23
                                                    Witam z nad filiżanki herbatki
                                                    jaśminowej .
                                                    Choć za oknem plucha ,jestem pełna
                                                    optymizmu i świeżego ducha.
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 10.01.07, 07:28
                                                    Dzień dobry :) Witam ciemnym rankiem.

A temat Dobranoc był bardzo długo, w poprzednich latach, chyba Oso założył,
                                                    pewnie gdzieś jest zarchiwizowany :)
                                                  • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 10.01.07, 07:32
                                                    Lusterko..z ust wyjęłaś;p:)miałam napisać..:)
                                                    ten jest dobry..
                                                    zawsze..można i dobry wieczór powiedzieć:)
                                                    póki co dzień dobry w oczekiwaniu na dobry wieczór:))
                                                    witam z poranną kawką i herbatką..
                                                    i zmykam:)
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 10.01.07, 07:43
                                                    Znalazłam do pokazania:

• Re: Dobranoc v.36
                                                    rita100 21.03.06, 19:51 zarchiwizowany

Pokaż mi niebo a wtedy ja
                                                    Będę tęczą gdy otworzysz swe oczy
                                                    Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak
                                                    Być nadzieją kiedy szukasz pomocy

sny kolorowe, kolorowe sny
                                                    dobranoc

wyjątkowo wczesniej muszę dziś odejść od monitorka
                                                  • Gość: zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" IP: 80.51.220.* 10.01.07, 08:55
                                                    Witam z rana...
                                                    Dzis slonca jakos mniej,
                                                    ale bardzo cieplo jak na te pore roku.
                                                    Milego dnia.
                                                  • muraszka1 Re: Dzień Dobry "40" 10.01.07, 13:07
                                                    witam :)
                                                  • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 11.01.07, 06:53
                                                    Witam z rana.
                                                    Wiatr ze glowe urywa.
                                                    Trzymajcie sie.
                                                    Milego dnia.
                                                  • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 11.01.07, 07:27
                                                    niech nie urwie;p
                                                    idę odważnie naprzeciw;p
                                                    jak się nie chce..:)
                                                    choc dzień się budzi..;)
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 11.01.07, 09:10
                                                    Oj ,trzeba będzie się trzymać.
                                                    Udanego dzionka.
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 11.01.07, 10:13
                                                    Rano stwierdziłam, ze wiatr wpadł w jakąś ocembrowana rurę i w niej wyje,
                                                    nie mogąc wylecieć, i tak się w niej miota :) Pozdrówka.
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 11.01.07, 10:21
                                                    Dzień dobry :)))

Oj biedna moja fryzura przy tym wietrze...buuuuuuu
                                                  • zbyszek07 Re: Dzień Dobry "40" 12.01.07, 06:48
                                                    Mi tez jakos wyrwalo co mialem na glowie
                                                    ;p
                                                    Piateczek!!!
                                                    Milego dnia.
                                                  • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 12.01.07, 06:54
                                                    witam piąteczkowo:)
                                                    ojej..
                                                    Zbyszku..i nic nie zostało??
                                                    zupełnie???;p
                                                    :)
                                                  • lustroo Re: Dzień Dobry "40" 12.01.07, 07:09
                                                    Dźbry. Teraz można wszczepić, a w peruce tyż ładnie wyglądasz ;P :)
                                                  • bystra2000 Re: Dzień Dobry "40" 13.01.07, 07:48
                                                    Jakiści halny za oknem .
                                                    Nawieje może śniegu? Lubię śnieg.
                                                    Następne dzień dobry powiem za tydzień.
                                                    Jadę powdychać jodu.
                                                  • emilii75 Re: Dzień Dobry "40" 13.01.07, 09:47
                                                    dzien dobry bardzo...

• ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 13.01.07, 10:58
                                                    witam:)
                                                    czekamy na zupełnie nowe dzień dobry:)
                                                  • ktos2104 Re: Dzień Dobry "40" 14.01.07, 07:34
                                                    może jeszcze wszyscy spią:)?;p
                                                    milego dnia;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka