Dodaj do ulubionych

Apel do Pań z forum...cz.III

06.04.03, 21:55
Kiedy ostatniego zimowego dnia forum wykazywało maleńki marazm, chcąc je
trochę rozruszać, wystąpiłem z "Apelem do Pań z forum..."
" Dziewczyny bądźcie dla nas dobre na wiosnę ..." .
Młynarski zawsze mnie inspirował. Skoro tak dobrze poszło to występuję z
nowem, doniosłym apelem. W imieniu brzydszej części forum proszę :

" Dziewczyny, kochajcie nas..." O ile pamiętam to z repertuaru zespołu "Ptaki"
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 21:57
      szokujący i odważny apel !!!!!
      a te Ptaki - to co za zespół?
      • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:04
        To był kwartecik damsko-męski. Najczęściej robił za chórek na festiwalach. Tak
        mi się wydaje, że oni to śpiewali.
    • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:00
      O dzięki Ci, Bpkw:) Za nową część, za dobre słowa:)
      Ja jeszcze w drugiej częsci złożyłam obietnicę, którą tutaj powtórzę...
      Obiecuję, ze będę grzeczniejsza i nie będę się Ciebie tak bardzo czepiać;)))
      No i jeszcze się wiosennie uśmiechnę:))))))))))))))))))))
      A co!!
    • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.III IP: *.chello.pl 06.04.03, 22:03
      Chętnie. Wszystkich naraz, czy pojedynczo?
      • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:07
        Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Chętnie. Wszystkich naraz, czy pojedynczo?

Eee, co się krygować - najlepiej wszystkich od jednego razu:) Z pewnością wesoło będzie;))))
        • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:12
          mika_1 napisała:

Chętnie. Wszystkich naraz, czy pojedynczo?

Eee, co się krygować - najlepiej wszystkich od jednego razu:) Z pewnością wesoł
          o będzie;))))

Tylko spokojnie, proszę. Zaraz wkroczy admin i wątek zniknie jak za dotknięciem
          różdżki czarodziejskiej.
          • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:14
            bpkw napisał:

> mika_1 napisała:
            >
            > Gość portalu: Andulka napisał(a):
            >
            >
            >
            >
            > Eee, co się krygować - najlepiej wszystkich od jednego razu:) Z pewnością weso
            > ł
            > o będzie;))))
            >
            >
            > Tylko spokojnie, proszę. Zaraz wkroczy admin i wątek zniknie jak za dotknięciem
            >
            > różdżki czarodziejskiej.

Ok - bedę uważać na to, co mówię;)))
      • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:08

Obowiązuje całkowita dowolność...ale dotyczy wyłącznie Panów z forum Olsztyn.

• Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.III IP: *.chello.pl 06.04.03, 22:12
          Oczywiście, że z forum Olsztyn. Mam już nawet swoich faworytów, mniam... Tylko
          nie wiem, czy byliby ucieszeni, hi, hi
          • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:14

> Oczywiście, że z forum Olsztyn. Mam już nawet swoich faworytów, mniam...
            Tylko nie wiem, czy byliby ucieszeni, hi, hi

No to rozpoczęło się "wielkie polowanie"....
            • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:15
              A co? Poczułeś się zwierzyną łowną??????
              :)))))))))))))))))))))
              • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:21
                mika_1 napisała:

> A co? Poczułeś się zwierzyną łowną??????
                > :)))))))))))))))))))))

Ja nie, chociaż.... Myślę tylko o tych, którzy jeszcze nie wiedzą co ich czeka.
                W myśl &16 sut.2 pkt.4 Prawa Forumowego, nieobecność na Forum nie jest żadnym
                usprawiedliwieniem.
                • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:24
                  bpkw napisał:

> mika_1 napisała:
                  >
                  > > A co? Poczułeś się zwierzyną łowną??????
                  > > :)))))))))))))))))))))
                  >
                  >
                  > Ja nie, chociaż.... Myślę tylko o tych, którzy jeszcze nie wiedzą co ich czeka.
                  >
                  > W myśl &16 sut.2 pkt.4 Prawa Forumowego, nieobecność na Forum nie jest żadnym
                  > usprawiedliwieniem.

Ooooo - proszę, nawet "papugę" mamy na forum;) Czy papuga kwalifikuje się jako zwierzyna łowna???
                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:29

mika_1 napisała:

> Ooooo - proszę, nawet "papugę" mamy na forum;) Czy papuga kwalifikuje się
                    jako zwierzyna łowna???

Przecież napisałem : "Ja nie, chociaż..."
                    • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:37
                      bpkw napisał:

>
                      > mika_1 napisała:
                      >
                      >
                      > > Ooooo - proszę, nawet "papugę" mamy na forum;) Czy papuga kwalifikuje się
                      > jako zwierzyna łowna???
                      >
                      >
                      >
                      > Przecież napisałem : "Ja nie, chociaż..."

Pisać to jedno, myśleć, to drugie;) Obiegowa opinia głosi, że to niby kobiety takie są, ale ja tam myslę, że i panom nic nie brakuje.... ;)
            • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.III IP: *.chello.pl 06.04.03, 22:19
              Eeee, zaraz tam wielkie. Wirtualne. Nie bać się, to niegroźne :)
        • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:12
          Tak jest!!!!!
          :))))))))))))))))))
          • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 22:35
            bpkw - masz kondycję, czy biegasz rankiem ?
            • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:41
              Staram się codziennie chodzić do pracy. To ok. 6 km. Żona jedzie oczywiście
              samochodem. Marsz trwa 45-55 minut.

Do jutra....
              • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 22:47
                No to masz kondycję;)
    • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.III IP: *.chello.pl 06.04.03, 22:59
      Co, wszyscy sie spłoszyli?
      • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 23:02
        Kurcze, usiłuję się oddalić z forum i pisać w końcu ten esej - ale jakoś nie mogę... Za ciekawie dzisiaj...
        Tak więc jestem:)
        Ale panowie uciekli? Wsytraszyli się czy co????
        • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.III IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 23:10
          bpkw - już śpi, a wy co dziewczynki nie lulu, niegrzeczne dziewczynki , a sio -
          jutro poniedzialek , trzeba wcześnie wstać - pomyślcie o tym !
          • brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 23:18
            mika - bierz sie do roboty! ja swoje lekcje własnie odrobiłam (10 stron żywego
            opowiadania!) i cała szczęsliwa, choc obolała - pewnie wiecie, że siedzienie
            rpzy komputerze to ciężka fizyczna praca - włąśnie chyba zrobie to samo, co
            bpkw.
            Andulka, a ty swój "referat": odwiozłas bez przeszkód tam, gdzie trzeba?

<<<~~~~~~~~~~~>>>
            • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 23:22
              Brzoza, ja się biedzę nad tym, już dośc długo:( Muszę chyba dać sobie z tym spokój na dziś. Weny nie ma i nie będzie - a takie wymęczone jest nic nie warte - lekkość uchodzi:( A ten esej ma być zwiewny, zajmujący itp:)
              A co do lekcji... To ja dopiero zaczynam... Ja nocny marek jestem i najlepiej pracuje mi się w nocy...
              • brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 06.04.03, 23:27
                Jeśłi ten esej ma byc zwiewny, to predzej go dzis zwieje snieżyca jaka, albo
                coś w tym rodzaju. W kazdym razie, jesli jestes nocnym markiem, to próbuj - ja
                tam jestem typ skowronka: czego wieczorem nie daje rady, zawsze rano zrobie dwa
                razy szybciej i dwa razy lepiej. Tylko że nie zawsze jest to mozliwe.
                Owocnej więc Ci zycze tej nocnej partaninki esejowej i oczywiście lekkiej
                zwiewnej głowy!
                (Boże, jak mozna miec lekka głowe o tej porze? Ide spac!)
                pa pa pa
                ---
                <<<~~~~~~~~~~~>>>
                • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.III 07.04.03, 11:01
                  Mało zwiewna głowę, to ja mam o tej porze:( Tak - jestm nocny markiem i godzina oscylująca koło 24.00 jest najlepsza na wysiłek umysłowy. Wcześniej moge robić rzeczy, które nie angażują mózgu;) Wczoraj jednak definitywnie sobie odpuściłam - tyle koło tego chodziłam, że aż mi się odechciało:( Dziś już napisze to bankowo - nie mam innego wyjścia;) Brzoza - a Ty co? Uprawiasz "pisarstwo"?
    • mika_1 Ważna sprawa do Bpkw!!!! 07.04.03, 00:15
      Ty mi lepiej napisz, jaki standard, jakie ceny i pi razy oko jaki termin Cię interesuje. I gdzie wolisz? W centrum, czy w okolicy (a jeśli już to co to znaczy - ta okolica). I czy przyjeżdżasz pociągiem, czy samochodem - bo tu z parkingami róznie bywa. Jak mi to wszystko napiszesz, to nie ma sprawy - zorientuję się co do joty:)
      Widzisz - staram się być miła:))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • bpkw Re: Ważna sprawa do Bpkw!!!! 07.04.03, 19:54
        mika_1 napisała:

Ty mi lepiej napisz, jaki standard, jakie ceny i pi razy oko jaki termin Cię in
        teresuje. I gdzie wolisz? W centrum, czy w okolicy (a jeśli już to co to znaczy
        - ta okolica). I czy przyjeżdżasz pociągiem, czy samochodem - bo tu z parkinga
        mi róznie bywa. Jak mi to wszystko napiszesz, to nie ma sprawy - zorientuję się
        co do joty:)

Standard? czysto, niedrogo i z prysznicem / koniecznie /. Przyjadę samochodem w
        połowie maja. Raczej przedmieście, bo w centrum ceny sa pewnie za....ste.

> Widzisz - staram się być miła:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nigdy w to nie wątpiłem. I dobrze, że nie rozjechałaś Rity...
        • mika_1 Re: Ważna odpowiedź do Bpkw!!!! 07.04.03, 21:07
          Ok - to sie rozejrzę:) mam parę rzeczy na oku, muszę tylko doprecyzować...
          A Smocza Jama może być?

A Rity nie rozjechałam.... Tym razem...
          Ale jestem miła:)
    • mika_1 Andulko! 07.04.03, 11:49
      Andulko - ty ogłaszaniem polowania, to chyba nam wszyskich panów wypłoszyłaś...
      Może powiedz, że nie będziesz polować, to wrócą... :)
      • Gość: Andulka Re: Andulko! IP: 158.66.18.* 07.04.03, 12:09
        NIE BĘDĘ POLOWAĆ !!! Oświadczam to uroczyście :)))
        Chociaż po prawdzie to chyba bpkw ogłosił, że zaczynam polowanie. A ja tylko
        przecież odpowiedziałam na jego apel...
        Wycofuję się wobec tego. Cofam gotowość. Będę miła na wiosnę (jak w części II)
        ale żeby zaraz kochać...
        • Gość: zbyszek Re: Andulko! IP: *.sprint.com.pl 07.04.03, 19:44
          to znaczy ze faceci magą tez tu zagladac???? :-0
          Dziewczyny badzcie dla nas mile na wiosne!
          Bo nie przyjdzie!
          • mika_1 Re: Andulko! 07.04.03, 21:30
            Gość portalu: zbyszek napisał:

> to znaczy ze faceci magą tez tu zagladac???? :-0

No pewnie - powinni! Bez nich to się tu zanudzimy:( Andulka polowanie odwołała - więc możecie śmiało:)

> Dziewczyny badzcie dla nas mile na wiosne!

Jak przyjdzie wiosna - to będziemy:))))

• Gość: rita witam wszystkich IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:41
              Jest tu tak przyjemnie , że chyba wariat mógłby chcieć stąd uciec !!!!!
              witajcie , jesteśmy grzeczne dziewczynki !!!!!
              jak tam mika , dajesz popalić dalej bpkw-enowi?
              widzę, że zbyszek wszedł, może jakieś biczowanie będzie ????? ;-)
              • mika_1 Re: witam wszystkich 07.04.03, 21:46
                Witaj Rita:) Chyba jestesmy same... Zbyszek cos nam chyba nie dowierza, bo jeszcze nie wrócił. A Bpkw wszedł i wyszedł, mimo moich zapewnień, że będę grzeczniejsza... Ja nie wiem, o co im chodzi... :( Tylko siąść i płakać:(
                Takie to płochliwe, że aż strach...;)
                • bpkw Re: witam wszystkich 07.04.03, 21:53
                  mika_1 napisała:

A Bpkw wszedł i wyszedł, mimo moich zapewnień, że będę grzeczniejsza... Ja nie
                  wiem, o co im chodzi... :( Tylko siąść i płakać:( Takie to płochliwe, że aż
                  strach...;)

Niepłochliwe, niepłochliwe ... i dzięki za pomoc.
                  • mika_1 Re: witam wszystkich 07.04.03, 21:57
                    No, to mam nadzieję, ze zatrzyma sie na chwilkę i stanie do potyczki na słowa;)
                    No i jeszcze nie dziękuj, jeszcze dopiero sprawdzam...:))))))))))))
                    • mika_1 Bpkw 07.04.03, 22:32
                      Ty nie zaniedbuj tak swego wątku! Rita dba o Olsztyn, to się kreci... A Ty co???
                • Gość: rita Re: witam wszystkich IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:56
                  mika , nie martw się , tu wszyscy wskakuja i wyskakują, musisz się przyzwyczaić,
                  każdy coś w internecie grzebie
                  za chwilę ja zniknę i się pojawię - tak jest !!!!!
                  • mika_1 Re: witam wszystkich 07.04.03, 21:58
                    No - ja też robię cos jeszcze, ale nie wychodze tak bez uprzedzenia... ;)
                    • bpkw Re: witam wszystkich 07.04.03, 22:49
                      mika_1 napisała:

> No - ja też robię cos jeszcze, ale nie wychodze tak bez uprzedzenia... ;)

"...ja wrócę, wierzaj mi dziewczyno..."
                      • mika_1 Re: witam wszystkich 07.04.03, 22:57
                        No nie wiem.... Czy można....
                        • bpkw Re: witam wszystkich 07.04.03, 23:06
                          ...ja się zaczynam rumienić.

Jeszcze na chwilkę skoczę do "Dobranocki".

Dobranoc. Do jutra.
    • mika_1 Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 08.04.03, 14:40
      Informację turystyczną masz na mailu:)))
      • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 08.04.03, 20:56
        Czytałem. Wielkie dzięki.
        • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 08.04.03, 21:03
          Mam nadzieję, że przydadzą Ci się te informacje. Czy ceny akceptowalne?
          ....I pewnie zaraz znowu dasz nogę i tyle Cię tu zobaczymy:(
          • Gość: rita Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 21:40
            cześć wam, jak tam mika, żyjesz ? Czy znalazłaś jakieś kwtery możliwe dla
            bpkw ?
            • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 08.04.03, 21:47
              Tak, znalazłam:) Teraz chyba się już nie wykręci;) Jak nie będzie wiedział jak dojechać, to tez mogę wytłumaczyć;)
              • Gość: rita Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 22:00
                a ten hotel Prokocim nie mógłby być ?
                • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 08.04.03, 22:06
                  Nie wiem. Nie mnie to oceniać... Nie wiem, jakie tam ceny są i jaki standard... To już decyzja Bpkw...
                  • Gość: rita Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 22:38
                    a jaki ty podałaś miejsce ?
                    • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 08.04.03, 22:52
                      No - ja mu zaproponowałam 5 miejsc - powinien być usatysfakcjonowany;))))
                      Wszystko w mojej okolicy, bo tu wiem jak co wygląda. Nie polecę mu przecież jakiejś mordowni;) A poza tym okolica miła i spokojna i wszędzie blisko. Wydaje mi się, że OK, ale jak mówię, decyzja należy do Bpkw. W końcu to On bedzie tam mieszkał;)))
                      • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 22:18
                        Bpkw - dzisiaj sprawdziłam jeszcze dwa - to już chyba wszystko, więcej nic ciekawego tu nie ma. Jedna z tych dwóch ofert wydaje się być bardzo interesująca. Napiszę Ci to na maila, ale albo później, albo jutro rano...
                        Staram się ;))))
                        • Gość: rita Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 22:22
                          macie kłopoty z noclegami, czy za duży wybór ?
                          mika , jutro jesteś u mnie , kupiłaś to co miałaś kupić?
                          • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 22:27
                            O kłopoty nie pytaj mnie, tylko Bpkw. Ja swoje załatwiłam chyba, za to on pewnie ma zbyt duży wybór pewnie ;)))
                            To co miałam kupić - już dawno mam:) Bardzo mi się podoba, mam nadzieję, że i Tobie też:) Nie wiem, czy zdążę przed południem. Raczej spróbuję Cię złapać ok. 16 - 17. Do 16 jestem na Krowoderskiej - muszę się do Ciebie przebić przez korki:( Myślę, że do 17 zdążę i złapię Cię w szkole...:)
                        • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 22:26
                          mika_1 napisała:

Staram się ;))))

Widzę i wdzięczność moja jest przeogromna. Za te miejsca hotelowe i za to, że
                          nie rozjechałaś Rity...
                          • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 22:29
                            Oj - to Tobie zależało, żeby jej nie rozjechać??? Trzeba było wcześniej mówić, przynajmniej bym się przymierzyła... ;)))
                            A tak, ja głupia - oszczędziłam;) Może jutro.... ;)))))
                            • Gość: rita Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 22:34
                              nie dało się mnie przejechać , jak pamiętasz stałam na cokole kościoła, a na
                              drugi raz to ja przyjadę samochodem

mika , a patrzyłaś hotele w Wieliczce, tam może być ciekawie

bpkw - pewnie miałeś na myśli , że szkoda, że nie przejechałaś...
                              bylibyście sam na sam ;-)
                              • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 22:39
                                Gość portalu: rita napisał(a):

> nie dało się mnie przejechać , jak pamiętasz stałam na cokole kościoła, a na
                                > drugi raz to ja przyjadę samochodem
                                >
                                > mika , a patrzyłaś hotele w Wieliczce, tam może być ciekawie
                                >
                                > bpkw - pewnie miałeś na myśli , że szkoda, że nie przejechałaś...
                                > bylibyście sam na sam ;-)

Rita, przestań insunuować, bo Cię rzeczywiście jutro rozjadę - nie zdążysz uciec i tyle!!! Wtedy pewnie kolejne wydarzenie zjednoczy forumowiczów i z pewnością nie będzie to kolejna cegła... ;)
                                A w Wieliczce, to chyba troche daleko... Zresztą sama nie wiem, bo Bpkw taki tajemniczy i nie powiedział, czy to co jest to są rozsądne ceny czy nie... Więc nie wiem, czy szukać czegoś innego:(
                                • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:00
                                  mika_1 napisała:

... pewnie miałeś na myśli , że szkoda, że nie przejechałaś...

Rita, przestań insunuować, bo Cię rzeczywiście jutro rozjadę - nie zdążysz
                                  uciec i tyle!!!

Dziewczyny. Wam trzeba pozabierać prawa jazdy i zakazać zbliżania się do
                                  samochodu.

.. bo Bpkw taki tajemniczy i nie powiedział, czy to co jest to są rozsądne ceny
                                  czy nie... Więc nie wiem, czy szukać czegoś innego:(

Rozsądne. Dzięki przeogromne. O Waszej dobroci będą kiedyś piosenki śpiewać...
                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:05
                                    bpkw napisał:

>
                                    >
                                    > Dziewczyny. Wam trzeba pozabierać prawa jazdy i zakazać zbliżania się do
                                    > samochodu.

Bpkw - jeśli już, to zamknąć do czubków. Bo ja mam na tyle opanowaną jazdę, że nieświadomie na ludzi nie wjeżdżam... Więc chyba nie tędy droga;) Ewentualnie zmienić tok myslenia... - to tak, wtedy może Rita byłaby bezpieczna;) Ale jak mnie zdenerwuje..... ;))))
                                    A poza tym - ja i mój samochód to już twór symbiotyczny!!! Nie da się oderwać mnie od niego;)

>
                                    > Rozsądne. Dzięki przeogromne. O Waszej dobroci będą kiedyś piosenki śpiewać...

Dooobra, Ty już przestań dziękować. Oby się tylko te informacje przydały:)
                                    • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:11
                                      mika_1 napisała:

> bpkw napisał:
                                      O Waszej dobroci będą kiedyś piosenki śpiewać...

Dooobra, Ty już przestań dziękować. Oby się tylko te informacje przydały:)

A ja myślałem, że się wzruszysz...
                                      • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:14
                                        Wzruszałam sie kiedyś;) Teraz przyjmuję to ze stoickim spokojem....;)
                                        Ale śmiało, zawsze przyjemnie usłyszeć coś takiego ;))))))))))
                                        • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:22
                                          mika_1 napisała:

> Wzruszałam sie kiedyś;) Teraz przyjmuję to ze stoickim spokojem....;)
                                          > Ale śmiało, zawsze przyjemnie usłyszeć coś takiego ;))))))))))

Jeśli zostanę kiedyś Gwiazdą, też tak będę przyjmować słowa uznania.
                                      • Gość: rita Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:18
                                        bpkw - wybiera sie jak sójka za morze - nie wie kiedy. nie wie gdzie i nie wie
                                        po co?????
                                        a w Krakowie już sprzątanie i remontowanie, w kopalni soli nawet światła
                                        zapalili

ciężko mnie rozjechać, musiał by to dobry kierowca zrobić, sprawność i zwinność
                                        u mnie na wysokim poziomie
                                        • mika_1 Bpkw - odpal maila:) 09.04.03, 23:25
                                          No własnie - wszystko, co wiem, już Ci napisałam. Więcej nic już nie wiem;) Ale może i to wystarczy....
                                        • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:27

> bpkw - wybiera sie jak sójka za morze - nie wie kiedy. nie wie gdzie i nie
                                          wie po co?????

Rita. Skąd czerpiesz wiedzę na mój temat.

Wiem kiedy - druga połowa maja.

Wiem gdzie - Kraków - Wieliczka - Kazimierz.

Wiem po co - zwiedzanie.
                                          • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:35
                                            bpkw napisał:

> Gość portalu: rita napisał(a):
                                            >
                                            > > bpkw - wybiera sie jak sójka za morze - nie wie kiedy. nie wie gdzie i nie
                                            >
                                            > wie po co?????
                                            >
                                            >
                                            >
                                            >
                                            > Rita. Skąd czerpiesz wiedzę na mój temat.
                                            >
                                            >
                                            >
                                            > Wiem kiedy - druga połowa maja.
                                            >
                                            > Wiem gdzie - Kraków - Wieliczka - Kazimierz.
                                            >
                                            > Wiem po co - zwiedzanie.

No - to sporo oboje wiecie - i Ty i Rita...
                                            Dołączyłabym jeszcze do wycieczki Ojców - bo blisko i fajnie:) A że jestem upierdliwa, to dodam, że Kazimierz to też Kraków;) Strasznie dużo tam szczurów, meneli, brudu itepe, no, ale kultowa dzielnica teraz, więc z pewnością trzeba!!!
                                            • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:41
                                              mika_1 napisała:

A że jestem upierdliwa, to dodam, że Kazimierz to też Kraków;) Strasznie dużo
                                              tam szczurów, meneli, brudu itepe, no, ale kultowa dzielnica teraz, więc z
                                              pewnością trzeba!!!

Mika, Mika, Mika....chodzi mi o miasto Kazimierz Dolny nad Wisłą....

Ja nie cierpię szczurów, meneli i brudu.
                                              • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:47
                                                bpkw napisał:

> mika_1 napisała:
                                                >
                                                > A że jestem upierdliwa, to dodam, że Kazimierz to też Kraków;) Strasznie dużo
                                                > tam szczurów, meneli, brudu itepe, no, ale kultowa dzielnica teraz, więc z
                                                > pewnością trzeba!!!
                                                >
                                                >
                                                >
                                                > Mika, Mika, Mika....chodzi mi o miasto Kazimierz Dolny nad Wisłą....
                                                >
                                                > Ja nie cierpię szczurów, meneli i brudu.

Hihi - też mi to przez myśl przeszło, no - ale jak miał być Kraków, to Kraków:))) A swoją drogą krakowski Kazimierz, mimo szczurów i meneli jest naprawdę wart zobaczenia:)))
                                                • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:50
                                                  Kraków traktuję jako jedno miasto. Pewnie tam zajedziemy...chociaż w dalszym
                                                  ciągu nie lubię szczurów, meneli, brudu i... góralskiej muzyki.

Dobranoc.
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:59
                                                    bpkw napisał:

> Kraków traktuję jako jedno miasto. Pewnie tam zajedziemy...chociaż w dalszym
                                                    > ciągu nie lubię szczurów, meneli, brudu i... góralskiej muzyki.

To może lepiej powiedz, co lubisz - szybciej będzie;)))
                                                    Dobranoc:)
                                        • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 09.04.03, 23:27

> bpkw - wybiera sie jak sójka za morze - nie wie kiedy. nie wie gdzie i nie wie
                                          > po co?????

Poprawka - jak Rita na spotkanie ze mną;)

> ciężko mnie rozjechać, musiał by to dobry kierowca zrobić, sprawność i zwinność
                                          >
                                          > u mnie na wysokim poziomie
                                          Rita - załamałaś mnie teraz:( Aż tak fatalnie wypadłam????
                                          A ja zawsze myślałam, że niezły ze mnie kierowca....
                                          • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:08
                                            Dobra wiadomość - nie rozjechałam dziś Rity - przeżyła... To chyba dlatego, że to słońce dzisiaj tak radośnie świeciło - dobry humor miałam:)
                                            • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:18
                                              mika_1 napisała:

> Dobra wiadomość - nie rozjechałam dziś Rity - przeżyła...

Nie chce mi się wierzyć. To dlaczego jej nie ma na forum ?. Problemy z kompem ?.
                                              Mało prawdopodobne. Pozostaje mi dzwonić na 997. Dzwonię...
                                              • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:28
                                                bpkw napisał:

> mika_1 napisała:
                                                >
                                                > > Dobra wiadomość - nie rozjechałam dziś Rity - przeżyła...
                                                >
                                                >
                                                > Nie chce mi się wierzyć. To dlaczego jej nie ma na forum ?. Problemy z kompem ?
                                                > .
                                                > Mało prawdopodobne. Pozostaje mi dzwonić na 997. Dzwonię...

No, jak już powiedziałam - ale Ty mnie nisko cenisz:((( Jak mówię, że nie rozjechałam, to nie rozjechałam!!! Zbyt wąskie wejście do szkoły było - otworzyli tylko jedno skrzydło drzwi wejsciowych - więc mój samochód, mimo iż niezbyt duży, nie zmiescił się :(
                                                Ja nie powiedziałam, że nie rozjadę... Powiedziałam tylko, że dzisiaj jej nie rozjechałam....
                                                Zauważ subtelną różnicę...;))))
                                                • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:36
                                                  Ja nie powiedziałam, że nie rozjadę... Powiedziałam tylko, że dzisiaj jej nie
                                                  rozjechałam.. Zauważ subtelną różnicę...;))))

Zauważyłem... . Biedna Rita, już po niej.
                                                  Dzwoniłem na krakowskie 997 . Powiedzieli, że zabiorą Ci prawo jazdy skoro
                                                  nawet Rity nie potrafisz przejechać. Ich zdaniem jest to wystarczająca
                                                  podstawa.

• mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:40
                                                    bpkw napisał:

>
                                                    > Zauważyłem... . Biedna Rita, już po niej.
                                                    > Dzwoniłem na krakowskie 997 . Powiedzieli, że zabiorą Ci prawo jazdy skoro
                                                    > nawet Rity nie potrafisz przejechać. Ich zdaniem jest to wystarczająca
                                                    > podstawa.
                                                    >
                                                    No, w krakowskiej policji same zdolne chłopaki pracują:) Z pewnością uda im się mnie złapać... Mamy po sąsiedzku, ale patrząc na ich umiejętności, to jednak wydaje mi się (bez przechwałek), że uda mi się zbiec...
                                                    Bpkw, jak nie wierzysz to Ci udowodnię, że umiem rozjechać.... np. Ciebie :) I co Ty na to???
                                                  • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:44
                                                    Bestia !!!!!!!!!
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:46
                                                    bpkw napisał:

> Bestia !!!!!!!!!

O sobie mówisz???? :P
                                                  • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:51
                                                    mika_1 napisała:

Bestia !!!!!!!!! O sobie mówisz????

Gdy zostaniesz ujeta i doprowadzona na miejsce zbrodni, ludzie patrząc na mnie
                                                    leżącego na ziemi i Ciebie w kajdankach powiedzą : " Piękny (!) i Bestia "
                                                  • Gość: Andulka Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:46
                                                    Mnie rozjedź! Mnie! Już mi sie żyć nie chce...
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:49
                                                    Nieee, Andulko, nie ma takiej możliwości - przynajmniej do soboty musisz się uchować - jedziesz przecież na spotkanie z częścią forumowiczów:))))
                                                    A poza tym Bpkw ogłosił polowanie, ale z tego co pamiętam, nie na panie z forum.... ;)
                                                  • Gość: Andulka Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:51
                                                    mika_1 napisała:

> A poza tym Bpkw ogłosił polowanie, ale z tego co pamiętam, nie na panie z
                                                    forum
                                                    > .... ;)

Nie pamiętam. Serio, serio. Kiedy i na co?
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:56

> mika_1 napisała:
                                                    >
                                                    > > A poza tym Bpkw ogłosił polowanie, ale z tego co pamiętam, nie na panie z
                                                    > forum
                                                    > > .... ;)
                                                    >
                                                    > Nie pamiętam. Serio, serio. Kiedy i na co?

Brak lecytyny... ;) Niedobrze....:(((
                                                  • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:53

> Mnie rozjedź! Mnie!

Andulka , to gorączka ...wypij gorącą herbatkę z odrobiną rumu. Pomoże...
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 22:58
                                                    bpkw napisał:

> Gość portalu: Andulka napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Mnie rozjedź! Mnie!
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > Andulka , to gorączka ...wypij gorącą herbatkę z odrobiną rumu. Pomoże...

Tu odrobina rumu nie pomoże... Andulka, setę... Może pomoże:)
                                                  • Gość: Andulka Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.chello.pl 10.04.03, 23:00
                                                    Nie ma rumu. Nie ma sety. Nie ma lecytyny...
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:09

> Nie ma rumu. Nie ma sety. Nie ma lecytyny...

... nie ma lekko!!! Bierz się w garść:)
                                                  • Gość: Andulka Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) IP: *.chello.pl 10.04.03, 23:12
                                                    Obawiam się, że muszę sie położyć :((( Poważnie. Dobranoc.
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:15
                                                    Oj, niedobrze...
                                                    Andulko, a może wybierz się na zakupy:) Niektórzy, tu na forum, mówili kiedyś, że to mamy we krwi i że to sprawia nam przyjemność... Może Ci się poprawi??;)
                                                    Mnie co prawda po dzisiejszych zakupach się nie poprawiło, ale może Tobie się uda;)))
                                                  • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:22
                                                    Bestia ironizuje sobie, ale to przecież prawda.
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:24
                                                    bpkw napisał:

> Bestia ironizuje sobie, ale to przecież prawda.

Nie wiem o kim mówisz... To po pierwsze...
                                                    A po drugie, to rzeczywiście prawda, że zakupy, to koszmarna rzecz... No, ale może ja jestem nieco "skrzywiona", bo pracowałam w takim handlowym molochu i na samą myśl.... aż mnie trzęsie :((((
                                                  • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:31
                                                    mika_1 napisała:

> bpkw napisał:

> Bestia ironizuje sobie

> Nie wiem o kim mówisz

No dobrze. Niech Ci będzie. Jesteś łagodna jak baranek, czy też raczej jak
                                                    owieczka. Tylko proszę, nie rozjeżdżaj już w tym tygodniu nikogo.
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:34
                                                    bpkw napisał:

> No dobrze. Niech Ci będzie. Jesteś łagodna jak baranek, czy też raczej jak
                                                    > owieczka. Tylko proszę, nie rozjeżdżaj już w tym tygodniu nikogo.

No nie - jak mi ktoś słodzi to tez nie lubię, bo to podejrzane...
                                                    W tym tygodniu - obiecuję, że nie... ;)
                                                    Tylko co ja mam robić w takim razie...???:(
                                                  • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:40
                                                    mika_1 napisała:

> bpkw napisał:
                                                    >
                                                    Tylko proszę, nie rozjeżdżaj już w tym tygodniu nikogo.

> W tym tygodniu - obiecuję, że nie... ;)
                                                    > Tylko co ja mam robić w takim razie...???:(

Sam nie wiem. Coś mało absorbującego. Może poprzestań na złamaniu sąsiadowi
                                                    nogi...?
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:43
                                                    bpkw napisał:

> mika_1 napisała:
                                                    >
                                                    > > bpkw napisał:
                                                    > >
                                                    > Tylko proszę, nie rozjeżdżaj już w tym tygodniu nikogo.
                                                    >
                                                    > > W tym tygodniu - obiecuję, że nie... ;)
                                                    > > Tylko co ja mam robić w takim razie...???:(
                                                    >
                                                    >
                                                    > Sam nie wiem. Coś mało absorbującego. Może poprzestań na złamaniu sąsiadowi
                                                    > nogi...?

O Boże... :( Ja aż takim potworem nie jestem... Tak mi się przynajmniej wydaje... Staram sie być miła i potulna jak baranek... jak owieczka na wiosnę... A nogi sąsiadowi nie złamię, bo nie dam rady... Sąsiad silniejszy ode mnie i myślę, że pomysł łamania nóg nie przypadłby mu do gustu...
                                                    Ja naprawdę jestem miła:)))))))))))))))))))))))))))))))))0
                                                  • bpkw Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:49
                                                    mika_1 napisała

> Ja naprawdę jestem miła:)))))))))))))))))))))))))))))))))0

To tak jak ja. Tylko, że ja bardziej.
                                                  • mika_1 Re: Kolejna ważna sprawa do Bpkw :) 10.04.03, 23:46
                                                    No to mnie załatwiłeś... teraz to ja nie będe mogła zasnąć, tak się przejęłam...:(
    • mika_1 Czwarta część - plisss :))))))) 10.04.03, 23:48
      No - to jeszcze na ładne zakończenie dnia - załóż czwartą część:)
      To będzie chociaż jakiś dobry uczynek:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka