Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piękny cz.IX

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:12
Miasto kochane, piękne,
rośniesz,
twoje kontury, prawie że miękkie,
wiosną uwiośnisz.
Jak wiele trudu, miasto kochane,
trzeba
żeby zalepić każdą twą ranę
kawałkiem chleba
od ust odjętym chętnie, o! chętnie
po to,
ażeby było piękne
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.IX 07.04.03, 21:35
      Rita, witaj w kolejnej części Olsztyna:)
      Wszyscy witajcie:))))
      Jest piękny, jest.....
      • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.IX 07.04.03, 21:37
        Rita. Przede wszystkim ogromne gratulacje. To chyba absolutny rekord świata.
        Szkoda, że Redakcja tego nie widzi. Ale to śpiochy...
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.IX IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 21:43
          bpkw- może udowodnisz jak kochasz Olsztyn, a nie tylko panie !!!!!
          • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.IX 07.04.03, 22:04
            No - Bpkw - poczekaj trochę, niech się Twój wątek rozkręci, to też bedziesz zakładał "naste" części. A kochać można chyba kilka rzeczy na raz...? ;)
            • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.IX 07.04.03, 22:14
              mika_1 napisała:

A kochać można chyba kilka rzeczy na raz...?

No jasne...wino, kobiety / to nie rzecz, to zjawisko / i spiew. Dodam tylko, że
              to jest podpowiedź mojej Pani, która zerka mi przez ramię. O, juz sobie
              poszła...
              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.IX 07.04.03, 22:19
                bpkw napisał:

> mika_1 napisała:
                >
                > A kochać można chyba kilka rzeczy na raz...?
                >
                >
                >
                >
                > No jasne...wino, kobiety / to nie rzecz, to zjawisko / i spiew. Dodam tylko, że
                >
                > to jest podpowiedź mojej Pani, która zerka mi przez ramię. O, juz sobie
                > poszła...

No dobra, a teraz pisz prawdę ;)))
                • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.IX 07.04.03, 22:26
                  mika_1 napisała:

mika_1 napisała:

No dobra, a teraz pisz prawdę ;

Znakomite..., ale to była prawda.
    • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.IX IP: *.chello.pl 07.04.03, 22:24
      No, rita... Czarnegoadama powinno skręcić, że tak znikł hi, hi. GRATULACJE !!!
      I niech ktoś powie, że Olsztym nie jest najpiękjniejszym miastem. Przeszło
      dziewięćset postów pochwalnych i okołopochwalnych. A jeśli jeszcze do tego
      dodać moje hobby na stres ;))), to ho, ho !!!
      • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.IX 07.04.03, 22:28
        Ho ho:)))
        • Gość: rita Re: Maltretowany Olsztyn IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 22:51
          widzę , że wielce kochający się robi ten Olsztyn - nie przesadzajcie , wiosna
          aż odeszła z wszego kochania !!!!
          dajcie spokój Olsztynowi pieknemu i nie maltretujcie go !!!!! ;-)
          lepiej hymny pochwalne piszcie !
          • Gość: rita Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 23:20
            Zbyszek - chyba zaliczymy ci ten weekend, imprezowałeś sobie. Teraz dla odmiany
            mógłbyś odwiedzić Bohemę. Widziałam w gazecie zdjęcia tego klubu, pisali , że
            to świetny klub i goszczą tam najwięksi artyści z całej Polski i że to jest
            ulubiony klub artystów krakowskich - może się wybierzesz tam ?

Zimo, zimo odchodż z Olsztyna, bo u nas na wątku słychać miauczenie kotów

being - a twój weekend ?
            • mika_1 Re: Olsztyn po weekendzie 07.04.03, 23:28
              Rita - tym tekstem o maltretowaniu Olsztyna wystraszyłaś chyba wszystkich:( Ja też się boje tu teraz cokolwiek pisać. Uciekam:(
              • Gość: rita Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 23:52
                tradycji musi sie stać za dość !!!
                • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 07.04.03, 23:53
                  oj Olsztyn to piekne miasto...
                  • Gość: rita Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 23:56
                    dziękuję - nie wiem dlaczego ja tak walczę o Olsztyn ?
                    Angela - czy ty nie chcesz przejść sie do konkurencji czyli Bohemy na zwiady i
                    powiedzieć nam co się tam aktualnie dzieje ?
                    • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 00:01
                      Niwe wiem co tam sie dzieje ,ale szczerze mowiąc nie mam czasu aby rto
                      sprwdzić.Rita nie mam czsu aby odwiedzić Twoj domek, a chciałm to zrobic w tym
                      tygodniu,
                      • Gość: rita Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 00:03
                        czy being robił zdjecia ?
                        • mika_1 Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 00:07
                          Oj, Angela, ależ Ty się podlizujesz Ricie ;)
                          • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 00:12
                            mika spadaj,nie denerwoj mnie dzisiaj;)))miałam ciezki dzień,na podlizywanie
                            przyjdzie czas,a jeśli coś komuś obiecałam to staram sie wywiązać z obietnicy
                            pozdrawiam wszystkich,bo Olsztyn to pikne miasto
                            • mika_1 Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 00:17
                              spadać możesz sobie sama, jak się na żartach nie znasz :P
                            • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 00:17
                              mika tylko nie bierz tego do siebie,tak mi sie powiedzieLo,zapytaj beinga,on
                              wie co przezyłam dzisiejszego dnia:)
                              • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 00:20
                                Tylko Ty nie otwieraj noza w kieszeni,to nie było złośliwe,dzisiaj miałam
                                prawie dewastacje eNki-zrozum,mam pełno agresji w sobie
                                Olsztyn jest piękny:)))
                                • mika_1 Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 00:24
                                  OK :)
                                  Nie chowam urazy, nie umiem długo sie gniewać, ale lubię, jak się uważa na słowa:)
                                  Prześpij się, to Ci sie lepiej zrobi:)
                                  A Olsztyn piekny, jak zawsze:))))
                                  • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 00:32
                                    Uwazam na słowa myślałam ,ze sie domyślisz,bo mnie znasz,myślałam,ze
                                    odpowiednio to zinterpretujesz,dzisiaj,jakiś palant powynosił rozne rzeczy z
                                    naszej eNki,byłam zła wystraszona i bezradna,bo z takimi prymitywami miałam
                                    wczesniej doczynienia tylko w ksiązkach:(((((((((
                                    • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 01:33
                                      dobrze ze Lady nie wyniosł,o nia walczyłaby do ostatgniej krwi:)
                                      • being28 Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 12:31
                                        Wnioski z weekendu:
                                        -zimno
                                        -snieg
                                        -mroz
                                        -zimno
                                        -zimno
                                        -wiatr
                                        -prawdziwa szynka w ustach:)
                                        • Gość: zbyszek Re: Olsztyn po weekendzie IP: 213.25.179.* 08.04.03, 14:52
                                          W Bohemie bedzie wystepowal Carantuhil, wtedy z pewnoscia bede, odpowiadają mi
                                          Irlandzkie klimaty, jestem troche zabiegany, ale staram sie bywac. W niedziele
                                          (13,04) rajd rowerowy dookola Krzywego, Andulka jedziesz? a moze i krakowianki
                                          przyjadą? W sobote mysle ze spotkamy sie w eNce, potem Baszta.
                                          Tak... Olsztyn jest piekny...
                                          jesli sie chce wyjsc z domu i to zobaczyc!
                                          • mika_1 Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 15:11
                                            Będę, ale niestety nie w tym tygodniu:( W połowie przyszłego:) Mam nadzieję, że uda nam się jakoś spotkać! Do eNki mam przesyłkę, więc może się jakoś uda:)
                                          • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: 158.66.18.* 08.04.03, 15:22
                                            W moim wieku? Objechać rowerem takie wielkie jezioro? Acan raczysz żartować.
                                            Ale ktoś może mnie na sankach pociągnąć :)))
                                            • Gość: rita Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 21:51
                                              świetny pomysł z tymi rowerami, nie wiem dlaczego Andulka się wzbrania, ja
                                              myślę , że możemy uczcić ten rajd rowerowy w Krakowie - mika jedziemy ?- moze
                                              jacyś zagubieni rowerzyści z Olsztyna dotrą z rozpędu do Krakowa.

zbyszek - ta irlandzka muzyka jest teraz w modzie, w Krakowie jest specjalny
                                              klub irlandzki na Długiej i często występują różne zespoły polskie grające
                                              muzykę irlandzką, wiec idż i zdaj nam relację z niej. Co się pije przy takiej
                                              muzyce , są jakieś specjalne trunki ?
                                              • mika_1 Re: Olsztyn po weekendzie 08.04.03, 22:26
                                                Gość portalu: rita napisała:

> świetny pomysł z tymi rowerami, nie wiem dlaczego Andulka się wzbrania, ja
                                                > myślę , że możemy uczcić ten rajd rowerowy w Krakowie - mika jedziemy ?- moze
                                                > jacyś zagubieni rowerzyści z Olsztyna dotrą z rozpędu do Krakowa.

Na zgubionych rowerzystów z Olsztyna nie licz... Komu by się chciało?
                                              • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.chello.pl 08.04.03, 22:36
                                                Gość portalu: rita napisał(a):

ta irlandzka muzyka jest teraz w modzie, w Krakowie jest specjalny
                                                > klub irlandzki na Długiej i często występują różne zespoły polskie grające
                                                > muzykę irlandzką, wiec idż i zdaj nam relację z niej. Co się pije przy takiej
                                                > muzyce , są jakieś specjalne trunki ?

Jakieś zielone piwo chyba
                                                • Gość: rita Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 22:40
                                                  ciekawe te trunki irlandzkie - zielone piwo, to chyba piwo miętowe ?
                                              • Gość: Andulka Olsztyn we śnie IP: *.chello.pl 08.04.03, 22:54
                                                Znowu śnił mi się Olsztyn. Ale to nie był miły sen.
                                                Przyjechałam, zameldowałam sie w hotelu, parę minut tam pogadałam i ruszyłam w
                                                miasto. W chwilę później zaczęło się ściemniać. Spanikowałam, jak to możliwe,
                                                przecież powinno być jeszcze przed południem, co się stało i nic nie zdążę
                                                zobaczyć bo zaraz będzie ciemno. Ale lubię zmierzch, więc ruszyłam w drogę.
                                                Miasto przypominało szwajcarski Sion. Znowu zrobiło mi się nieswojo ale sobie
                                                przypomniałam ze stronki detritusa i albumu beinga, że w Olstynie jest kilka
                                                podobnych kamienic, więc ok.
                                                I nagle zaczęły zmieniać sie kolory, na takie upiorne, zimne zielenie,
                                                niebieskości i pomarańcze, jak w wielu współczesnych teledyskach i reklamach
                                                (np. chipsy przyszły). Zrobiło się jakoś straszno a miasto zaczęło sie ze mną
                                                bawić w ciuciubabkę. Jakimś trafem, nie wiedzieć czemu, nie miałam mapy. A nic
                                                sie nie zgadzało. Ulice były jak żywe, w którąkolwiek stronę bym nie poszła
                                                okazywało się, że jestem w zupełnie innym miejscu niż się spodziewałam...
                                                I NAGLE MIASTO ZACZĘŁO SIĘ PRZEDE MNĄ ZAMYKAĆ. Dosłownie. Tak jak na obrazie
                                                czy zdjęciu, ulica widziana w perspektywie zbiega sie na horyzoncie w jeden
                                                punkt, tak zaczęły się zbiegać ściany budynków po obu stronach ulicy, ściskały
                                                się na kształt litery V i mur, koniec, nie ma przejścia. Wycofywałam się w
                                                popłochu bo ściany na mnie napierały, zamykały mi sie za plecami, wpadałam w
                                                nastepny zaułek a tam to samo... I te upiorne kolory.
                                                W końcu sie obudziłam, cała spanikowana.
                                                Nigdy nie analizuję snów i tego też nie zamierzam, ale przyznacie, że był
                                                bardzo nieprzyjemny. Może to ta zima wiosną tak deprymująco działa a może po
                                                prostu mam tak potężny rajzefiber...
                                                • mika_1 Re: Olsztyn we śnie 08.04.03, 23:05
                                                  A może po prostu cos piłaś ;) Albo zjadłaś coś nieświeżego??? ;)))
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn we śnie IP: *.chello.pl 08.04.03, 23:09
                                                    Nie :(
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn we śnie 08.04.03, 23:09
                                                    Andulka ma stresa przed wizytą w Olsztynie,ale nie bedzie tak zle-wyobraznia
                                                    płata nam figle:)
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn we śnie 09.04.03, 09:49
                                                    weszłam wczoraj na 7 i zobaczyłam Wasze zdjęcia-Zbyszek,troche sie
                                                    zmieniłeś,wyszczuplałeś-dzieki tym rowerom i innym sportom i przyjemnościom:))
                                                    Rita-koobra mi pokazywał Twoje zdjecie pare miesiecy temu,ale nie przykładałam
                                                    do tego uwagi bo jeszcze Cie nie znałam-nie rozmawiałam z Tobą.Wczoraj jak
                                                    zobaczyłam ponownie zdjecie to sie zdziwiłam,wiesz ludzie sobie inaczej siebie
                                                    wyobrazają-a Ty to wyglądasz na tym zdjeciu jak osiemnastka,a nie matka
                                                    dorosłej corki:)) (bez podlizywania,aby nikt mi nie zarzucił)
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn we śnie IP: 213.25.179.* 09.04.03, 10:02
                                                    no wiesz zawsze bylem szczuply!!! To tylko dobrze rozwiniete miesnie piwne!!!
                                                    A rita... coz pewnie jest 18-nastką
                                            • Gość: zbyszek Re: Olsztyn po weekendzie IP: 213.25.179.* 09.04.03, 10:42
                                              Gość portalu: Andulka napisał(a):

> W moim wieku? Objechać rowerem takie wielkie jezioro? Acan raczysz żartować.
                                              > Ale ktoś może mnie na sankach pociągnąć :)))
                                              Sniegu nie bedzie, po pracy ide odsniezyc plażę !!!
                                              Trasa spokojna, jesli bedzie pogoda to uparcie namawiam.
                                              Do zobaczenia.
                                              • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: 158.66.18.* 09.04.03, 10:44
                                                Nie da rady, za mało czsu. Tym razem zwiedzam miasto. Plenery przy następnej
                                                wizycie , maj - czerwiec :)))
                                                • Gość: zbyszek Re: Olsztyn po weekendzie IP: 213.25.179.* 09.04.03, 10:55
                                                  ok.
                                                  http//home.tiscali.de/rotebene/
                                                  moze znajdziesz.
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.chello.pl 09.04.03, 21:29
                                                    Dostałam tego linka też od jd i sobie popatrzyłam. Mam pewien typ, któryś Ty,
                                                    ale pewnie spudłuję...:)))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 09.04.03, 21:42
                                                    szukaj Andulko pirata:)
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.chello.pl 09.04.03, 21:48
                                                    To Zbyszek nie ma jednego oka, za to ma drewnianą nogę i żelazny hak zamiast
                                                    ręki? ;)))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 09.04.03, 21:50
                                                    ręke to On prawie stracił 2 dni temu na siatkowce,no troche uszkpdził-Zbyszku
                                                    troche Cie obgadamy/;)
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.chello.pl 09.04.03, 22:00
                                                    Jednak strona podana przez jd była trochę inna - masa siódemkowiczów na
                                                    siódemkowiczowej imprezie (ale żadnego pirata). A strona podana przez Zbyszka
                                                    nie chciała sie otworzyć :(
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 09.04.03, 22:06
                                                    home.tiscali.de/rootebene/ potem wejdz w forumowiczow,powinno byc:))
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 09.04.03, 22:08
                                                    jak bedziesz na forumowiczach to czerwoną strzałką w prawo pod zdjeciem,bedą
                                                    pokazywały sie następne:))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 22:12
                                                    Andulko , kiedy dokładnie wyjeżdzasz do Olsztyna , chciałabym ci coś życzyć i
                                                    zdążyć z życzeniami
                                                    Angela - dziękuję za zdjęcia - doszły, ale wykonałas pracę !!
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 09.04.03, 22:14
                                                    Nie ma za co to tak na otarcie łez Ty dopiero latem będziesz mogła cieszyć sie
                                                    widokiem Lady na zywo,wiec teraz popatrz na zdjęcie-pozdrawiam
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.chello.pl 09.04.03, 22:19
                                                    W sobotę rano
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.chello.pl 09.04.03, 22:16
                                                    Zabraknie ekranu, żeby zobaczyć mój uśmiech dziękczynny, uwierz na słowo.
                                                    Dobra musiała być szkoła, ta SP7,bo ludziska mają szczęście w oczach, nie tylko
                                                    na gębach. I tak sobie właśnie to grono wyobrażałam. I Rita tam jest, jako
                                                    honorowa siódemkowiczka! Tak samo małogabarytowa jak ja :)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn po weekendzie IP: 213.25.179.* 10.04.03, 09:11
                                                    to juz wiesz wiecej niz my!
                                                    W Olsztynie padal snieg, ale to juz wiosna, czuje ją!
                                                    Plaza odsniezona- mozna poplywac w niedzielę w czasie rajdu rowerowego!
                                                    Pozdrowka i do zobaczenia!
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: 158.66.18.* 10.04.03, 11:19
                                                    Teoretycznie wiem sporo, ale jeśli trema mnie zeżre - zawalę egazmin
                                                    praktyczny i zabłądzę na przykład :)))
                                                    U mnie też zimno. Słonko się wprawdzie przedziera, ale mróz. Zmarzły mi nóżki i
                                                    paluszki. Zażywam rutinoscorbin profilaktycznie, żeby mi się coś nie
                                                    przyplątało bo spędziłam dziś półtorej godziny w strasznym przeciągu. A bilet
                                                    już kupiony !!! Do zobaczyska wkrótce w pięknym, realnym, Olsztynie :)))))))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn po weekendzie IP: 213.25.179.* 10.04.03, 13:42
                                                    ja preferuje naturalne srodki lecznicze: okłady, masaze, piwo grzane lub zimne
                                                    (w zaleznosci od sytuacji) ewentualnie mocniejsze srodki odkazające stosowane
                                                    wewnetrznie.... czasami profilaktycznie :-))))
                                                    Nie daj sie chorobom !!!
                                                    Przyjezdzaj, moze do eNki dotarła dostawa miodu do grzanego piwa...
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: 158.66.18.* 10.04.03, 13:57
                                                    Zastosowałam i środek działający wewnętrznie :)
                                                    W połączeniu z rosnącym ciśnieniem i kawą (której nie cierpię, wypiłam przez
                                                    grzeczność), dało to efekt piorunujący - serducho oszalało i chce wyskoczyć.
                                                    Trzeba zastosować jakieś mniej drastyczne metody. Poszukuję zatem masażysty ;)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn po weekendzie IP: 213.25.179.* 10.04.03, 14:29
                                                    no wiesz... wirtualnie to nie do konca skuteczne....
                                                    ;-))))))
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: 158.66.18.* 10.04.03, 14:43
                                                    Wiem. Przecież przyjeżdżam ;)))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn po weekendzie IP: 213.25.179.* 10.04.03, 14:44
                                                    swoją drogą szkoda ze mam jedną rękę, jedną nogę, jedno oko i wzrok straszny
                                                    (jak to pirat) :-(
                                                    W Olsztynie przez chmury niesmialo przebija się slońce!
                                                    i jak to w Olsztynie,
                                                    Piknie jest
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn po weekendzie IP: 158.66.18.* 10.04.03, 14:56
                                                    U mnie słonko poddało się po jednej próbie :( Może jutro spróbuje znowu...
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 12.04.03, 10:45
                                                    Olsztyn jest piękny zwłaszcza dzisiejszego dnia:)))
                                                  • being28 Re: Olsztyn po weekendzie 12.04.03, 12:04
                                                    U mnie tez jest pieknie, swieci sloneczko, niebo jest bez chmur, jeszcze nie
                                                    jest cieplo, ale moze byc. Mam nadzieje, ze zima juz nie wroci...
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn po weekendzie 12.04.03, 15:11
                                                    Ja mam 15 stopni, piękne słońce, zero wiatru i kwitnące mlecze za oknem:)))
                                                    Czyżby to już ta prawdziwa wiosna???
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn po weekendzie 13.04.03, 02:44
                                                    being a herby łykniesz?????
                                                  • Gość: koobra Re: Olsztyn po weekendzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.03, 08:13
                                                    ale piknie dzisiaj słonko mnie zbudziło rano ,troszke jestem zły ,bo niedziela
                                                    to jedyny dzień w tygodniu kiedy mogę pospać nawet przez chwilę pomyślałem aby
                                                    rower z piwnicy wyciągnąć takiej energii dostałem ,ale już mi przechodzi
                                                    pomału :)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn po weekendzie 13.04.03, 09:51
                                                    Nie chwalcie tak tej dobrej pogody,bo jest strasznie zarozumiała.Pojawiają się
                                                    pierwsze chmury...
                                                    Złośnica :-/
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn po weekendzie 13.04.03, 10:16
                                                    thor_tr napisał:

> Nie chwalcie tak tej dobrej pogody,bo jest strasznie zarozumiała.Pojawiają się
                                                    > pierwsze chmury...
                                                    > Złośnica :-/

Eee - po co uprawiać czarnowidztwo... Cieszmy się słońcem, a na resztę nie zwracajmu uwagi... U mnie oprócz mega słońca wisi mega smog, ale co mi tam - i tak się cieszę... Ech, aż chce się żyć:)
                                                  • thor_tr Re: Olsztyn po weekendzie 13.04.03, 10:20
                                                    Smog(k) wawelski :-)
                                                    U nas go na szczęście nie ma.
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn po weekendzie 13.04.03, 10:23
                                                    thor_tr napisał:

> Smog(k) wawelski :-)
                                                    > U nas go na szczęście nie ma.

Nooo i już jest się z czego cieszyć:)
                                                    Życie jest piękne i Olsztyn też w ten piękny niedzielny poranek:)))
                                                  • Gość: rita Re: Uwaga na mikę w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 21:41
                                                    Mika jedzie maltretować Olsztyn - prosze postawić służby miejskie w pogotowiu,
                                                    jedzie z rakietą i granatem !!!!!!!!
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 23:12
                                                    jak ja zazdroszczę waszego ostatniego weekendu !!!!!!
                                                    ciekawe rita , czy chociaż wznieśli toast za zdrowie forumowiczów ??????
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 13.04.03, 23:26
                                                    Andulka w piątek obiecała, że nie zapomni wypić! Trzeba więc popytać!!!!
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 21:51
                                                    Olsztyn był piękny, jest piękny i będzie piękny , bo stoi tam mój dom.
                                                  • koobra Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:17
                                                    Tak Olsztyn jest piękny ,tylko serwer zajęty :))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:30
                                                    co tam serwer, ale dom mój stoi, chyba masz go pod kontrolą Koobra i Angela ?
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:30
                                                    Rita. Cieszę się, że wróciłaś...
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:32
                                                    Taaak - nie zginęła jednak - jest, zyje i ma się świetnie:)
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:35
                                                    To też powód do radości. Rita żyje, a Tobie nie będę musiał dostarczać paczek
                                                    żywnościowych. Można powiedzieć, że radość jest podwójna.
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:34
                                                    bpkw napisał:

> Rita. Cieszę się, że wróciłaś...

A Ty w eNce byles?
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:37
                                                    wszyscy żyjemy
                                                    being dobre pytanie - bpkw się ociąga z podpisem , może jakąś karę dla niego ,
                                                    podwójne piwko z soczkiem malinkowym niech stawia
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:41
                                                    Nie, nie byłem. W najbliższy czwartek jestem tam umówiony z pewną Krakuską.
                                                    Jeśli chodzi o karne stawianie piwa to się nie boję...
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:44
                                                    z którą Krakuską - ciężko jest się domysleć, czy mam pakować walizki ?
                                                    Żonę uprzedziłeś na mój przyjazd ?
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:47
                                                    Nooo - Rita, nieładnie tak się podpinać pod TĘ Krakuskę;)))
                                                    Od Ciebie idzie rakieta - rep[rezentacja chyba wystarczająca.... ;)
                                                    Nie martw się - opowiem Ci, jak było:)))
                                                  • koobra Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:46
                                                    licze na Was w eNce w ten czwartek-wypijcie,podpisy składajcie,bawcie sie
                                                    dobrze,bo Olsztyn piękny
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:48
                                                    koobra napisał:

> licze na Was w eNce w ten czwartek-wypijcie,podpisy składajcie,bawcie sie
                                                    > dobrze,bo Olsztyn piękny

Koobra - czy eNka do piwa dorzuca holowanie? Bo z tym mam mały problem.... :(
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:51
                                                    Koobra - kiedy tą kamerę zainstalujesz, przecież ja pęknę z zazdrości, wszyscy
                                                    lecą na Olsztyn
                                                    Koobra - obsłóż z klasą mike i bpkw, zrób chrzciny i mozesz oblać ich wodą w
                                                    moim imieniu - zrób to !!!!!
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:56
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> Koobra - kiedy tą kamerę zainstalujesz, przecież ja pęknę z zazdrości, wszyscy
                                                    > lecą na Olsztyn
                                                    > Koobra - obsłóż z klasą mike i bpkw, zrób chrzciny i mozesz oblać ich wodą w
                                                    > moim imieniu - zrób to !!!!!

Rita - oszalałaś???? Nie zgadzam się na oblewanie mnie wodą!!!!!
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 23:00
                                                    mika_1 napisała:

Rita - oszalałaś???? Nie zgadzam się na oblewanie mnie wodą!!!!!

A ja się zgadzam, żeby Mikę oblać wiaderkiem wody. Będzie taki "lany czwartek".
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 23:03
                                                    bpkw napisał:

> mika_1 napisała:
                                                    >
                                                    > Rita - oszalałaś???? Nie zgadzam się na oblewanie mnie wodą!!!!!
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > A ja się zgadzam, żeby Mikę oblać wiaderkiem wody. Będzie taki "lany czwartek".
                                                    >

Bpkw - spróbuj!!!! To ja Cię wrzucę do Wisły na KAZIMIERZU, jak będzie "Święto przyjazdu Bpkw na krakowski Kazimierz";))) :P
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 22:57
                                                    ...z którą Krakuską ?. Mogą być obie. Radość będzie podwójna. Ale Ty Rita
                                                    wybierzesz się chyba na "Święto Przeniesienia Stolicy Do Olsztyna".

Tak sobie myślę, że jakby ktoś mi wyjechał z takim tekstem, tobym spakował
                                                    manatki i pojechał do Olsztyna. Tak, ja bym to zrobił. A Ty Rita ?.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:02
                                                    bpkw - nie prowokuj, mam swój cel w Olsztynie i do niego dotrę wcześniej czy
                                                    pózniej , ale dotrę i to nie na piwo, bpkw - zaprosze cie na tą scenę jeśli
                                                    będziesz wtenczas w Olsztynie

mika - to spotkanie nie może przejść , ot tak , fajnie było , ty musisz coś
                                                    zrobić, żeby było hucznie, żeby w Krakowie gołębie gruchały o tym - dobra i
                                                    pisz mi na forum
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piekny IP: *.chello.pl 14.04.03, 23:03
                                                    Się wtrącę. Się nie opłaca być stolicą. To strasznie kłopotliwe. Wiem to z
                                                    autopsji ;)
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 23:05
                                                    Rita - jak ja tam zrobię wejście, to gołebie tak gruchną, że popęka płyta Rynku w Stołeczno - Królewskim Mieście Krakowie;)
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piekny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:05
                                                    ja myślę , że prędzej Olsztyn przeniosę do Krakowa
                                                  • bpkw Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 23:07

> Się wtrącę. Się nie opłaca być stolicą. To strasznie kłopotliwe. Wiem to z
                                                    > autopsji ;)

Nie kłamiesz ?. Jutro pojadę to sprawdzić. Dobranoc wszystkim. Jeszcze
                                                    tylko "dobranockowy wątek". Powoli staje się zasadą, że każdy
                                                    forumowicz "odmeldowuje" się właśnie na tym wątku. Gratuluję twórczyni, czyli
                                                    Mice.
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 23:12
                                                    bpkw napisał:

> Gość portalu: Andulka napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Się wtrącę. Się nie opłaca być stolicą. To strasznie kłopotliwe. Wiem to z
                                                    >
                                                    > > autopsji ;)
                                                    >
                                                    >
                                                    > Nie kłamiesz ?. Jutro pojadę to sprawdzić. Dobranoc wszystkim. Jeszcze
                                                    > tylko "dobranockowy wątek". Powoli staje się zasadą, że każdy
                                                    > forumowicz "odmeldowuje" się właśnie na tym wątku. Gratuluję twórczyni, czyli
                                                    > Mice.

Dziękuję za słowa uznania:) A ja sprawdzę to w środę - mam nadzieję, że stolica nie powita mnie korakmi już w Jankach....
                                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piekny IP: *.chello.pl 14.04.03, 23:15
                                                    W środę może nie, pod warunkiem że będziesz tam koło południa. A jeśli
                                                    zamierzasz wracać w poniedzialek, to szybciej będzie piechotą niż przez
                                                    Warszawę. Dobranoc :)
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piekny 14.04.03, 23:18

> W środę może nie, pod warunkiem że będziesz tam koło południa. A jeśli
                                                    > zamierzasz wracać w poniedzialek, to szybciej będzie piechotą niż przez
                                                    > Warszawę. Dobranoc :)

W środę koło południa, to ja dopiero opuszczam Kraków... A wracać będę niestety w poniedziałek... Znam więc horror powrotów przez Warszawę;)
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 15.04.03, 09:11
                                                    Witam w pieknym Olsztynie w sloneczny, cieply poranek!!
                                                    :-)
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piekny 15.04.03, 09:37
                                                    To bedzie piękny dzień,jest cudnie za oknem-Olsztyn to piękne miasto:)
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piekny IP: 213.25.179.* 15.04.03, 14:58
                                                    Kiedy zmalujemy jakieś jajka???
                                                    Swięta idą....
                                                    Ja robię woskiem....
                                                  • bpkw Re: Do Rity.... 15.04.03, 18:21
                                                    Zaspałaś ?. Otwieraj część X- tą. Jesteś prawdziwą mistrzynią. Aż Ci
                                                    zazdroszczę...
                                                  • Gość: rita Re: Do Rity.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 20:37
                                                    Widzę, że Olsztyn piękny gotowy do przeprowadzki - nacisnąć guziki windy ,
                                                    jedziemy na dziesiąte piętro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka