Gość: warmiak IP: 217.116.110.* 16.01.07, 19:59 PROSZE DROGI PANIE PREZYDENCIE, NIECH PAN ZAMKNIE TEN CHLEW!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Kino Awangarda z potańcówką IP: 62.29.133.* 16.01.07, 20:08 no to teraz juz jasne dlaczego wlasciciel awangardy nie zabiega o srodki finansowe, np. unijne - chodzi o to aby jakos dotrwac do konca 5letniej dzierzawy i zwinac interes? tak jest najlatwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kino Awangarda z potańcówką IP: *.f.strato-dslnet.de 16.01.07, 20:34 warto porownac narzekania szefa awangardy p. Lenkiewicza z majatkiem radnego p. Lenkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Kino Awangarda z potańcówką 16.01.07, 20:42 a jeszcze bardziej warto /czyli warciej:)/ przypomniec sobie niedawno wypowiedziane slowa jcm, ktory stwierdzil, ze miasto powinno wykupic budynek , w ktorym miesci sie "Awangarda". moze ktos to oczytal inaczej, bo ja odczytalem to tak: pan Lenkiewicz /PPO/ bedzie dozywotnim beneficjem samego faktu istnienia kina, bez wzgledu na to , jaki bedzie repertuar, czy beda remonty, czy tam w ogole ktos zawita. przypominam, ze to jcm ciagle ustala stawki za wynajem lokali komunalnych ! moze wiec zaproponowac , np: 1zl / za 1m2 ! czemu nie ? kulturalny czlowiek na kulturze nie bedzie oszczedzal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Kino Awangarda z potańcówką 16.01.07, 20:44 aha, a w czesci "dyskotekowej" moze byc 2zl / m2 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma z Makro Re: Kino Awangarda z potańcówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:22 a jednocześnie bliska sąsiadka kina Awangarda!!!!!!! Pozdrawiam szczerze p.Konrada od moich 2 smyczków [ oni uwielbiaja tam chodzic do kina na wszelkie filmy dla dzieci i bajki ]oraz od nas. Wierzymy mocno że kino przetrwa bo tak BYĆ MUSI. TO HSTORIA OLSZTYNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: Kino Awangarda z potańcówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 22:04 ciekawe kiedy radny Lenkiewicz wystąpi z takim pomysłem na radzie. Lobbing już się zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kino Awangarda z potańcówką IP: *.gprspla.plusgsm.pl 16.01.07, 22:38 Lubię Awangardę i znaczną część filmów, które można tam obejrzeć i żałuję, że kino jest tak zapuszczone. Potrzebna sprawniejsza ręka kierująca i dotacja miasta. Dlatego jeśli ratusz odkupi kino, powinien je wydzierżawić komuś bardziej operatywnemu... Ale na to potrzeba odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmiak Re: Kino Awangarda z potańcówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:32 sluchajcie to jakis polityk jest najemca tego objektu czy jak?? jesli tak jest to nalezy mu sie manto, SWINIA SPOLECZNA, co za VOLK, GOTT HELFE UNS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukiel Kino Awangarda z potańcówką IP: 217.77.224.* 18.01.07, 18:16 obudził się gamoń, ale przez 10 lat fajnie było doić publikę i wszystko przeżreć. Teraz biada bo konkurencja przyszła. Dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś