mika_1 10.04.03, 21:33 ... nikogo nie ma:( Wszyscy imprezują??? Weekend zaczyna się chyba dopiero jutro... ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thor_tr Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 21:40 Właśnie.Pusto...Tylko echo-Hoop hooooop... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Ale tu pusto... IP: *.chello.pl 10.04.03, 21:41 Zachorzałam cósik :((( I jak ja do łonego Łolstyna pojade? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:00 Pewnie za mało tego lekarstwa od wewnątrz przyjęłaś;) Ala jak do Olsztyna pojedziesz, to wyzdrowiejesz od razu:) Jeszcze w pociągu! Innego wyjścia nie widzę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:01 Ja nie moglem nic przeczytac od 14. Nie dzialalo www.gazeta.pl i www.wyborcza.pl calkowita porazka:((( Teraz sie udalo, ale ciagle chodzi u mnie okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:03 Jestem, jestem... . Trochę z czasem kiepsko, ale trochę "pogadam". Muszę wczesniej kończyć pobyt na forum bo mnie wspólniczka karci za ziewania w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:04 oooo - towarzystwo sie schodzi:) Witajcie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:11 Biedna Andulka. Ale do sobo ty będzie OK. Tylko nie jedż pociągiem przy otwartym oknie... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:13 Czapke i szalik zabierz, żeby cię nie przewiało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Ale tu pusto... IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:17 Nie mam czapek. Goście pożyczyli i jeszcze nie oddali Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:22 To jak Ty będzie na dwór wychodziła. Jest jeszcze cały piątek i dojazd do Centralnego w sobotę ?. P.s. Do Miki : " na dwór" to po krakowsku " na pole". Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:25 bpkw napisał: > > P.s. > > Do Miki : " na dwór" to po krakowsku " na pole". Bpkw - ale Ty mnie nisko cenisz:((( W życiu!!!!! Mogę mówić nawet AUTO, mogę mówić CHOĆŻE, ale w zyciu, W ŻYCIU nie powiem NA POLE!!!! Nie ma takiej możliwości!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Ale tu pusto... IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:25 Zadzwonię rano do roboty, może dyro sie zgodzi na dzień urlopu, poleżę, może jakoś dojdę do siebie. Nie jest dobrze moi drodzy :( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:34 Andulka - to pewnie wykręt jakiś.... Tchórzysz, tak ja Rita w niedzielę tchórzyła.... Poznaję te objawy.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 22:57 O, Mika a jaka Ty odważna byłaś ....powinnas dostać Virtuti Militari. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:05 bpkw napisał: > O, Mika a jaka Ty odważna byłaś ....powinnas dostać Virtuti Militari. O Bpkw - ależ z Ciebie szyderca... Powinieneś zasiadać w Loży Szyderców!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:11 mika_1 napisała: > O Bpkw - ależ z Ciebie szyderca... Powinieneś zasiadać w Loży Szyderców!!!! Ja szyderca ?. Ja w loży ?. Mika i to wszystko o mnie , niespotykanie spokojnym człowieku ?. I jak teraz usnę ?. Dobranoc . Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:17 bpkw napisał: > mika_1 napisała: > > > > O Bpkw - ależ z Ciebie szyderca... Powinieneś zasiadać w Loży Szyderców!!! > ! > > > Ja szyderca ?. Ja w loży ?. Mika i to wszystko o mnie , niespotykanie spokojnym > > człowieku ?. I jak teraz usnę ?. Dobranoc . Niespotykane!! Ty spokojny???? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:07 bpkw napisał: > O, Mika a jaka Ty odważna byłaś ....powinnas dostać Virtuti Militari. Nie przypominam sobie, żebym tchórzyła...Hmm.... Kiedy to było? Serio, serio... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Ale tu pusto... IP: *.chello.pl 10.04.03, 23:07 Oczka mnie tak szczypią, że Was nie widzę ale cósik mi sie zdaje, że się czubicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=5517839&a=5523258 Mika, nie pamiętasz? No to zapoznaj sie z tym linkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:27 bpkw napisał: > > > Mika, nie pamiętasz? No to zapoznaj sie z tym linkiem. Nooo, tu mnie rozczarowałeś :( A ja cały czas myślałam, że Tyś Bpkw, co wychwytuje każdą ironię.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:35 mika_1 napisała: Nooo, tu mnie rozczarowałeś :( A ja cały czas myślałam, że Tyś Bpkw, co wychwyt uje każdą ironię.... ;) Ironia ? Niemożliwe . No patrzcie Państwo, ironia... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:37 A co? Znawco? Masz jakieś inne pomysły??? Baaardzo jestem ich ciekawa... Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:46 mika_1 napisała: > A co? Znawco? Masz jakieś inne pomysły??? Baaardzo jestem ich ciekawa... Hmmm Zostaliśmy sami na forum. Sam już nie wiem czy żartujesz czy też zmierzasz do sporu. A tego drugiego nie chcę. Zwłaszcza o tej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:51 Ja już przecież mówiłam kiedyś, że nie lubię się kłócić - zdecydowanie bardziej wolę się uśmiechać:))) A że czasem mam głupie żarty.... Wybacz, to chyba ta pora... Zdecydowanie wolę żartować:))) Ale to chyba nie z mojego powodu wszyscy pouciekali... Zresztą, w zasadzie to tylko Andulka była, ale ona to chora... Sama już nie wiem... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=5517839&a=5523378 Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 10.04.03, 23:58 No to się cieszę. Mika będziemy powoli kończyć bo mnie wspólniczka zabije za ziewanie w pracy i nieobecność w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 11.04.03, 00:02 Absolutnie nie ma takiej mozliwości!! Z kim ja będę jutro gadać? Idź lepiej spać! Ja jeszcze mam kupe pracy:( Dobranoc, do jutra:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Ale tu pusto... 11.04.03, 00:04 Wpadnę jeszcze do Twojej Dobranocki. Ostatnie strofy Mickiewicza dedykuję ci na dzisiejszą noc. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 12.04.03, 22:43 Weekend w pełni... No tak, teraz wszyscy pewnie balują w eNce... A ja siedzę biedna w domu, bo lekarz mi kazał:( Szlaban na wszelkie rozrywki:( Czy jest tu ktoś??? Haloooooooooo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Ale tu pusto... 12.04.03, 22:47 Thor - mów! Byłeś w eNce? Spotkałeś Andulkę??? Odpowiedz Link Zgłoś