14.04.03, 19:16
jaki kierunek na UWMie jest najlepszy wg Was?
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: UWM 14.04.03, 19:21
      geodezja i systemy informacji przestrzennej - rewelacja
      • being28 Re: UWM 14.04.03, 20:15
        oso1 napisał:

> geodezja i systemy informacji przestrzennej - rewelacja

Dostalem sie kiedys na geodezje, ale wybralem wyjazd do cieplych stron:)))
        • cuddly Re: UWM 14.04.03, 20:30
          being28 napisał:

> oso1 napisał:
          >
          > > geodezja i systemy informacji przestrzennej - rewelacja
          >
          > Dostalem sie kiedys na geodezje, ale wybralem wyjazd do cieplych stron:)))
          >

tzn gdzie?;) kto/co umozliwilo Ci ten wyjazd?
          • being28 Re: UWM 14.04.03, 20:36
            Wyjechalem do Poznania, naprawde jest cieplej:)) W Olsztynie jest masa
            geodetow, masa budowalncow, ogrom mechanikow maszyn rolniczych, tysiace
            specjalistow od marketingu i zarzadzania, informatykow od Worda i Excela.
            Wybor trudny...
    • thor_tr Re: UWM 14.04.03, 19:23
      Nieskromnie powiem,że prawo na Wydziale Prawa i Admininstracji.
      :-)
      • Gość: F Re: UWM IP: *.ols.vectranet.pl 14.04.03, 19:38
        thor_tr napisał:

> Nieskromnie powiem,że prawo na Wydziale Prawa i Admininstracji.
        > :-)

przepraszam, ale ten wydzial to jedna wielka katastrofa, rzadza tam baby z
        dziekanatu, potrafiace powiedziec zamknij sie do studenta. o jakosci
        ksztalcenia to lepiej nie mowic nic, bo jedynie milczenie moze wyrazic moje
        zdanie na ten temat
        jednym slowem Wydzial Prawa i Admininstracji - MEGA KATASTROFA
        • thor_tr Re: UWM 14.04.03, 19:46
          Jakość kształcenia?Jak się ktoś uczy to nie ma żadnego problemu.
          Jednak z kobietami z dziekanatu to prawda.Nie są za bardzo uprzejme.Ale to nie
          ma dla mnie większego znaczenia.
          :-I
          • bpkw Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 20:30
            Być może pocieszę Was trochę. "Panie" z dziekanatu to odwieczna historia. Ja
            studiowałem na UG w latach 1971-1975 i owe "Panie" były dokładnie takie same
            jak dziś. Dopiero na ostatnim roku sytuacja zmieniła się radykalnie. Tak więc
            trochę cierpliwości...
            • mika_1 Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 22:43
              Ja studiowałam na AE w Krakowie i panie w dziekanacie... Ech - o paniach z dziekanatu krążą legendy... An UJ są takie same. Na panie w dziekanatach nie ma bata - pod każdą szerokością geograficzną są takie same....
              • bpkw Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 22:50
                ...ale do studentów ostatniego roku ich stosunek zmieniał się zdecydowanie.
                Przynajmniej u nas. Jak odbierałem dyplom to Pani Basia powiedziała
                nawet..."proszę panie magistrze". I nie było w tym odrobiny ironii. A dyplom
                odbierałem w dziekanacie bo nie dotarłem na ich uroczyste rozdanie.
                • mika_1 Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 22:59
                  bpkw napisał:

> ...ale do studentów ostatniego roku ich stosunek zmieniał się zdecydowanie.
                  > Przynajmniej u nas. Jak odbierałem dyplom to Pani Basia powiedziała
                  > nawet..."proszę panie magistrze". I nie było w tym odrobiny ironii. A dyplom
                  > odbierałem w dziekanacie bo nie dotarłem na ich uroczyste rozdanie.

Ja od drugiego roku miałam LUDZKĄ panią w dziekanacie. Inne kierunki baaardzo nam tej pani zazdrościły. Ja dyplom odbierał dwa lata po obronie i panie wręczyła mi go z usmiechem na ustach i w ogóle. Zdarzają się wyjątki, które potwierdzają regułę.
                  No, chociaż jeszcze na Akademii Medycznej w Krakowie panie były bardzo pomocne... Ale to kolejny wyjątek:(
                  • bpkw Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 23:02
                    Generalnie były jednak wyjątkowo wredne.
                    • mika_1 Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 23:06
                      bpkw napisał:

> Generalnie były jednak wyjątkowo wredne.

Nie wyjątkowo, a WYJATKOWO.... powiedziałabym.... :)
                    • mika_1 Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 23:07
                      Stój studencie lub ewentualnie poproś:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka