cuddly 14.04.03, 19:16 jaki kierunek na UWMie jest najlepszy wg Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: UWM 14.04.03, 19:21 geodezja i systemy informacji przestrzennej - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: UWM 14.04.03, 20:15 oso1 napisał: > geodezja i systemy informacji przestrzennej - rewelacja Dostalem sie kiedys na geodezje, ale wybralem wyjazd do cieplych stron:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: UWM 14.04.03, 20:30 being28 napisał: > oso1 napisał: > > > geodezja i systemy informacji przestrzennej - rewelacja > > Dostalem sie kiedys na geodezje, ale wybralem wyjazd do cieplych stron:))) > tzn gdzie?;) kto/co umozliwilo Ci ten wyjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: UWM 14.04.03, 20:36 Wyjechalem do Poznania, naprawde jest cieplej:)) W Olsztynie jest masa geodetow, masa budowalncow, ogrom mechanikow maszyn rolniczych, tysiace specjalistow od marketingu i zarzadzania, informatykow od Worda i Excela. Wybor trudny... Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: UWM 14.04.03, 19:23 Nieskromnie powiem,że prawo na Wydziale Prawa i Admininstracji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F Re: UWM IP: *.ols.vectranet.pl 14.04.03, 19:38 thor_tr napisał: > Nieskromnie powiem,że prawo na Wydziale Prawa i Admininstracji. > :-) przepraszam, ale ten wydzial to jedna wielka katastrofa, rzadza tam baby z dziekanatu, potrafiace powiedziec zamknij sie do studenta. o jakosci ksztalcenia to lepiej nie mowic nic, bo jedynie milczenie moze wyrazic moje zdanie na ten temat jednym slowem Wydzial Prawa i Admininstracji - MEGA KATASTROFA Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: UWM 14.04.03, 19:46 Jakość kształcenia?Jak się ktoś uczy to nie ma żadnego problemu. Jednak z kobietami z dziekanatu to prawda.Nie są za bardzo uprzejme.Ale to nie ma dla mnie większego znaczenia. :-I Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 20:30 Być może pocieszę Was trochę. "Panie" z dziekanatu to odwieczna historia. Ja studiowałem na UG w latach 1971-1975 i owe "Panie" były dokładnie takie same jak dziś. Dopiero na ostatnim roku sytuacja zmieniła się radykalnie. Tak więc trochę cierpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 22:43 Ja studiowałam na AE w Krakowie i panie w dziekanacie... Ech - o paniach z dziekanatu krążą legendy... An UJ są takie same. Na panie w dziekanatach nie ma bata - pod każdą szerokością geograficzną są takie same.... Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 22:50 ...ale do studentów ostatniego roku ich stosunek zmieniał się zdecydowanie. Przynajmniej u nas. Jak odbierałem dyplom to Pani Basia powiedziała nawet..."proszę panie magistrze". I nie było w tym odrobiny ironii. A dyplom odbierałem w dziekanacie bo nie dotarłem na ich uroczyste rozdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 22:59 bpkw napisał: > ...ale do studentów ostatniego roku ich stosunek zmieniał się zdecydowanie. > Przynajmniej u nas. Jak odbierałem dyplom to Pani Basia powiedziała > nawet..."proszę panie magistrze". I nie było w tym odrobiny ironii. A dyplom > odbierałem w dziekanacie bo nie dotarłem na ich uroczyste rozdanie. Ja od drugiego roku miałam LUDZKĄ panią w dziekanacie. Inne kierunki baaardzo nam tej pani zazdrościły. Ja dyplom odbierał dwa lata po obronie i panie wręczyła mi go z usmiechem na ustach i w ogóle. Zdarzają się wyjątki, które potwierdzają regułę. No, chociaż jeszcze na Akademii Medycznej w Krakowie panie były bardzo pomocne... Ale to kolejny wyjątek:( Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 23:02 Generalnie były jednak wyjątkowo wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 23:06 bpkw napisał: > Generalnie były jednak wyjątkowo wredne. Nie wyjątkowo, a WYJATKOWO.... powiedziałabym.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Panie z dziekanatu.. 14.04.03, 23:07 Stój studencie lub ewentualnie poproś:( Odpowiedz Link Zgłoś