Dodaj do ulubionych

do beinga - instrukcja obsługi

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 20:51
being, jedziesz do Olsztyna , prosze cię:
1. zrób zdjęcie rakiecie w eNce - musze komuś pokazać, gdzie wystrzeliła
rakieta
2. zrób zdjęcie całej ferajnie na spotkaniu i każdego osobno
3. uważaj na mikę , może być konkurentka twojej dziewczyny
4. jest wiosna - obchodż się z nia ostrożnie
5. pij piwo przez słomkę
6. pamietaj mierzy się ponad cel, by trafić do celu

wszystkie zdjęcia wrzuć do albumu
powodzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: being28 Re: do beinga - instrukcja obsługi IP: *.icpnet.pl 15.04.03, 20:54
      Ja rozumie
      • mika_1 Re: do beinga - instrukcja obsługi 15.04.03, 22:10
        Oj, Rita - dobrze, że mówisz... Muszę sobie jakiś woal sprawić albo chociaż kapelusz z duuuuużym rondem:)
        • being28 Re: do beinga - instrukcja obsługi 15.04.03, 22:10
          Mam karte pamieci 128MB wiec nie uciekniesz!!!!
          • mika_1 Re: do beinga - instrukcja obsługi 15.04.03, 22:14
            Ja szybko biegam - i nie dostaję przy tym zdyszki....;)
            • being28 Re: do beinga - instrukcja obsługi 15.04.03, 22:14
              Bede w przebraniu lub wysle sobowtora, zreszta po n-tym piwku bedzie latwiej:)
            • Gość: rita Re: do beinga - instrukcja obsługi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:15
              może dobiegniecie do Bramy Wysokiej ?
              • mika_1 Re: do beinga - instrukcja obsługi 15.04.03, 22:29
                Pewnie tak - daleko nie jest.... :)
                • Gość: being28 Re: do beinga - instrukcja obsługi IP: *.icpnet.pl 15.04.03, 22:43
                  ... i z gorki!!!
                  • Gość: rita Re: do beinga - instrukcja obsługi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:46
                    being - wejdz na Olsztyn piękny - dasz radę to utrwalić ?
                    • mika_1 Re: do beinga - instrukcja obsługi 15.04.03, 22:57
                      Rita - jak tak już organizujesz mi podbyt w Olsztynie, to załatw mi jeszcze eskortę - ja muszę jakoś wrócić do domu, a po nocy przez te lasy, to trochę średnio przyjemnie.....
                      • Gość: rita Re: do beinga - instrukcja obsługi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 23:06
                        czy ty jeszcze jutro będziesz naforum wieczorem , bo dziś taż musze sie zaraz
                        zbierać , jeszcze coś popiszę
                        • mika_1 Re: do beinga - instrukcja obsługi 15.04.03, 23:16
                          Gość portalu: rita napisał(a):

> czy ty jeszcze jutro będziesz naforum wieczorem , bo dziś taż musze sie zaraz
                          > zbierać , jeszcze coś popiszę

Czy tu, czy tam - na forum będę... Tylko, że tam to pewnie trochę mniej i trochę później, bo musze się chociaż z Rodziną trochę pooglądać:)))
                          • Gość: rita Re: do beinga - instrukcja obsługi IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 23:29
                            to mam pilnować tego wątku piatkowego i przypominać olsztyniakom, że będziesz
                            na spotkaniu z nimi
                            Mika - pamiętaj , że w ten dzień wszyscy będą mieli roboty przedświąteczne, ja
                            pewnie też
                            • mika_1 Re: do beinga - instrukcja obsługi 15.04.03, 23:51
                              Gość portalu: rita napisał(a):

> to mam pilnować tego wątku piatkowego i przypominać olsztyniakom, że będziesz
                              > na spotkaniu z nimi
                              > Mika - pamiętaj , że w ten dzień wszyscy będą mieli roboty przedświąteczne, ja
                              > pewnie też

Rita - pilnuj wszystkich, zaganiaj ich ile wlezie...
                              No, ale ja się z choinki też nie urwałam... Oprócz rozrywek czeka mnie tam cięzka orka, więc też zbyt dużo czasu nie będzie...:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka