mika_1 15.04.03, 21:49 No własnie? W piątek w eNce! Tylko o której godzinie? 18.00? Pasuje?? Co Wy na to? Being, Zbyszek, Bpkw, Oso1,ak, ja.... Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thor_tr Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:52 W piątek nie będę miał raczej czasu.Ale może wpadnę na chwilkę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:55 Thor - nie przesadzaj - chcemy Cię poznać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:52 Thor - Ty się chyba też nie wywiniesz, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:53 Ok, ja bede, tzn postaram sie, wszystko zalezy od ukochanego PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:59 "Jestem za a nawet przeciw" - Problem - knajpa i samochód Małżosia - nie wypuści mnie z chałupki w piątek przed świętami, kiedy trzeba pomóc w kuchni (brrrrrr) i posprzątać łazienkę (ma się te obowiązki). Ciężko będzie. Chociaż malusieńkie piwko?????? Nie obiecuję, ale???? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Jak Was poznac? 15.04.03, 21:55 Ja bede jak zawsze w dresiku i sandalach Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Jak Was poznac? 15.04.03, 21:58 being28 napisał: > Ja bede jak zawsze w dresiku i sandalach Tesco. Being - to ja natę okolicznośc wyciągnę pasiak TESCO... Może się wymienimy...? Ty mnie sandałki, ja Tobie oryginalny pasiak pracowniczy, mało noszony...? hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Do miki? 15.04.03, 21:57 A do kiedy będziesz w domu?Czy w następnym tygodniu wpadniesz jeszcze do eNki? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 21:59 Nie - wyjeżdżam w poniedziałek:( Thor - musisz być w piatek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Do miki? 15.04.03, 22:01 Niestety nie gwarantuję,że będę w Olsztynie. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:07 Mika - zbieraj tą ferajnę do kupy - being będzie robił zdjęcia do albumu i dyngusik będzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 22:18 Rita - próbuję, ale jak widzisz, towarzystwo coś się rozłazi... A poza tym - co to za dyngusik?????? Oso - powiesz, że idziesz wyrzucić śmieci i wpadniesz na piwko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:45 poczekaj , bpkw będzie około 23.00, oso również, being umówiony, jeszcze chyba zbyszek, kto jeszcze ? mika ty zostaw wiadomość osobno na wątku - kiedy i o której godzinie czekasz i kto przyjdzie to przyjdzie i wcale się nie przejmuj, nawet jak będziesz sama to honor Krakowa obronisz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:50 ak - nie będzie , on jest w Niemczech tylko przyjeżdza w odwiedziny Mika - kiedy wyjezdzasz do Olsztyna ,, jedziesz nocą ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Bpkw 15.04.03, 22:55 bpkw napisał: > ...18.00 ?. A dlaczego nie... Sprawdź pocztę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 22:54 Rita - to jest własnie ten wątek, na którym mówię, że będziemy - ja i Bpkw w eNce o 18.00 w piatek. I mam nadzieję, że inni dobiją, bo bardzo fajnie byłoby się spotkać:))) I czekam:))) Jadę o 12.00 jutro - więc tak tylko trochę po nocy... Akurat ten odcinek, gdzie pełno lasów przebędę po ciemku:( Średnio mi się to usmiecha, ale cóż zrobić... Już sie nie mogę doczekać:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 23:09 wiesz co mika - ja bym się bała, kiedyś mnie łapali na pustej drodze, w dwa samochody mnie wzieli , od tej pory boję się sama jezdzić - może po drodze kogoś zatrzymaj i jedżcie w dwa samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 23:14 Gość portalu: rita napisał(a): > wiesz co mika - ja bym się bała, kiedyś mnie łapali na pustej drodze, w dwa > samochody mnie wzieli , od tej pory boję się sama jezdzić - może po drodze > kogoś zatrzymaj i jedżcie w dwa samochody. No, nie powiem, pocieszyłaś mnie po zbóju..... Aż mi raźniej.... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 23:34 nie pocieszyłam , ale ciebie ostrzegam i wiesz co masz robić wtenczas - uciekać gdzie pieprz rośnie , najszybciej jak umiesz dodać gazu i pamiętaj nie reaguj na żadne zaczepki , czy złapanie opony, czy inne numery - nie wierz ludziom, wiej jak najszybciej - to mnie uratowało, bo gdybym się zatrzymała to nie wiem czy bym siedziala na forum , tylko pod ziemią , a rodzina kwiatki by mi przynosiła szerokiej drogi mika - pilnuj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 23:48 Rita - bedę miała rakietę pod reką.... Mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Do miki? IP: 213.25.179.* 16.04.03, 11:15 postaram się zajżeć, ale pewnie na chwilę i samochodem :-( toasty powitalne herbatą????? a w zasadzie czemu nie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Do miki? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 11:31 Moze i mi sie uda wpasc :o) Ale pewnie tez na krotko i samochodem :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Do miki? IP: 213.25.179.* 16.04.03, 12:17 thor- chyba nie odpuscisz okazji, a moze Andulka już sie za Olsztynem stęsknila? o Ricie już nie wspomnę ;-) Coś się Angela i Koobra nie odzywają, może się wypłoszyli???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do miki? IP: 158.66.18.* 16.04.03, 12:58 Pewnie, że się stęskniłam ale zrobiłam pilne opłaty które mi opróżniły konto. Nie mam na bilet nie mówiąc o hotelu :( No i te przeklęte święta, jak ja ich nie lubię, trzeba siadać i jeść, jeść, jeść, rodzina nie odpuści... Wolałabym wyjechać, przyjaciele, jeziora, spacery, rowery - ale TRADYCJA :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Do miki? IP: 213.25.179.* 16.04.03, 13:40 taaaaak siedzenie i jedzenie to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej! Andulka myślisz coś o majowym wekendzie? 01,05- Baszta i 01,03,lub 04,05 kajaki (Łyna lub Krutynia) na jeden dzień. Termin dowolny bo sami sobie zrobimy. 27,04 planujemy rowery od źródeł Lyny do Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do miki? IP: 158.66.18.* 16.04.03, 13:55 Słonko, ja myślę cały czas i o niczym innym nie myślę, chyba że o tym skąd wziąć sponsora... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Do miki? IP: 213.25.179.* 16.04.03, 14:19 dasz sobie radę.... w Wa-wie!? My tu panie na peryferiach, ciut nie dzikich polach i jeziorach.... Z finansami... lepiej już nic nie mówić... ale za to to co wymyslam jest tanie! wszędzie gdzie lubię jest blizko, tylko brać, łapać chwile i nastroje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Do miki? IP: 213.76.143.* 16.04.03, 14:44 Co do sponsora, to masz u mnie obiad Andulko, sama zrobię, a co tam, co Ty na to ? (Pigułek przeczyszczających nie bierz, ja dobrze gotuję (podobno) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Do miki? IP: 158.66.18.* 16.04.03, 15:13 A transport? A hotel? A ładne ciuszki? Bo towarzystwo to sobie sama zorganizuję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: A co powiecie na piątek??? 16.04.03, 15:27 Mnie raczej w piątek w eNce nie będzie. Byłem dzisiaj. Widziałem Lady w jupiterze ;-) Angela też była,ale jest chyba zmęczona,a zabiegana to napewno :-( Dlatego życzę Angi dużo sił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Miłego spotkania życzę IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:46 i szczególowej relacji Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Miłego spotkania życzę 16.04.03, 21:51 Relacja bedzie w formie fotograficznej, moze wysle na maila troche plotek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Kto będzie w piątek :) 16.04.03, 22:26 kochani czy już wiadomo kto będzie ,albo sie zapowiedział? zanim przebrnę przez wszystkie posty to minie z pół gadziny .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kto będzie w piątek :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:01 licz, że wszyscy będą, powinni być i będą, ściągaj ich magiczną siłą Lady Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Kto będzie w piątek :) 17.04.03, 00:13 koobra napisał: > kochani czy już wiadomo kto będzie ,albo sie zapowiedział? zanim przebrnę przez > > wszystkie posty to minie z pół gadziny .. Uważaj - wyliczam: Zbyszek, Being, Oso, Bpkw, no i ja na dokładkę... Byc może Detritus, Thor coś sie wykręca... No i pewnie Angela i Koobra... Garstka osób powinna się zebrać... Mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Kto będzie w piątek :) IP: 213.25.179.* 17.04.03, 06:52 już zalatwilem, będę o ustalonej porze i bez samochodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Kto będzie w piątek :) IP: *.vit.de / 172.16.2.* 17.04.03, 07:19 Zbyszek, bez samochodu, ale z aparatem i z prądem! Podeślij potem parę fotek do mojej listy gończej forumowiczów, którą przeniosę zresztą na moja nową stronę. Na obecnej zostawie tylko 7-kę i link do nowej. Tyle na dzisiaj - muszę trochę popracować :( Przy takiej pogodzie to właściwie czyste barbarzyństwo. Pozdrowienia dla wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Kto będzie w piątek :) IP: 213.25.179.* 17.04.03, 08:40 aparat z pewnoscią wezmę (mam go przy sobie ;-)), prąd... a jak angela się pogniewa? Wczoraj mylem, trzepalem, trzepaczkę zlamalem! i na piątek wolne wypracowalem... tylko kiedy pomaluję jajka???? a moze ktos pomoże??? ;-) Mika ma piękny sloneczny poranek, pewnie jeszcze spi po przejsciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Kto będzie w piątek :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.04.03, 14:45 No i początek zrobiony - N-ka meeting część pierwsza online. Teraz kolej na Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kto będzie w piątek :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 21:33 Wypijcie za tych co przy komputerach siedzą i czekają na relację . Uprzejmie prosze o zostawienie pustego miejsca przy stole dla nas i postawienie piwka Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Kto będzie w piątek :) 17.04.03, 22:30 Spoko - zostawimy puste nakrycia (kufle??)... No i będziemy mysleć o was intensywnie... Zbyszku - ja dzis skoro swit zostałam zdarta z łózka... No, ale zdrało mnie cudowne słońce, wspaniała pogoda... czyste powietrze, szum Łyny, piekne widoki... Że aż chce się parafrazować... "Warmio, Ojczyzno moja"... Kocham te strony, teraz czuję, że odżywam!!! Tego trzeba mi było:))) Odpowiedz Link Zgłoś