Dodaj do ulubionych

A co powiecie na piątek???

15.04.03, 21:49
No własnie?
W piątek w eNce! Tylko o której godzinie? 18.00? Pasuje??
Co Wy na to?
Being, Zbyszek, Bpkw, Oso1,ak, ja....
Kto jeszcze?
Obserwuj wątek
    • thor_tr Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:52
      W piątek nie będę miał raczej czasu.Ale może wpadnę na chwilkę...
      :-)
      • mika_1 Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:55
        Thor - nie przesadzaj - chcemy Cię poznać!!!
    • mika_1 Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:52
      Thor - Ty się chyba też nie wywiniesz, co???
    • being28 Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:53
      Ok, ja bede, tzn postaram sie, wszystko zalezy od ukochanego PKP.
      • oso1 Re: A co powiecie na piątek??? 15.04.03, 21:59
        "Jestem za a nawet przeciw"
        - Problem - knajpa i samochód
        Małżosia - nie wypuści mnie z chałupki w piątek przed
        świętami, kiedy trzeba pomóc w kuchni (brrrrrr) i
        posprzątać łazienkę (ma się te obowiązki). Ciężko będzie.
        Chociaż malusieńkie piwko??????
        Nie obiecuję, ale????
    • being28 Jak Was poznac? 15.04.03, 21:55
      Ja bede jak zawsze w dresiku i sandalach Tesco.
      • mika_1 Re: Jak Was poznac? 15.04.03, 21:58
        being28 napisał:

> Ja bede jak zawsze w dresiku i sandalach Tesco.

Being - to ja natę okolicznośc wyciągnę pasiak TESCO... Może się wymienimy...? Ty mnie sandałki, ja Tobie oryginalny pasiak pracowniczy, mało noszony...? hmmm?
    • thor_tr Do miki? 15.04.03, 21:57
      A do kiedy będziesz w domu?Czy w następnym tygodniu wpadniesz jeszcze do eNki?
      • mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 21:59
        Nie - wyjeżdżam w poniedziałek:( Thor - musisz być w piatek!!!!
        • thor_tr Re: Do miki? 15.04.03, 22:01
          Niestety nie gwarantuję,że będę w Olsztynie.
          :-(
          • Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:07
            Mika - zbieraj tą ferajnę do kupy - being będzie robił zdjęcia do albumu i
            dyngusik będzie !
            • mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 22:18
              Rita - próbuję, ale jak widzisz, towarzystwo coś się rozłazi... A poza tym - co to za dyngusik??????
              Oso - powiesz, że idziesz wyrzucić śmieci i wpadniesz na piwko!
              • Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:45
                poczekaj , bpkw będzie około 23.00, oso również, being umówiony, jeszcze chyba
                zbyszek, kto jeszcze ?

mika ty zostaw wiadomość osobno na wątku - kiedy i o której godzinie czekasz i
                kto przyjdzie to przyjdzie i wcale się nie przejmuj, nawet jak będziesz sama to
                honor Krakowa obronisz !!!!
                • Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:50
                  ak - nie będzie , on jest w Niemczech tylko przyjeżdza w odwiedziny
                  Mika - kiedy wyjezdzasz do Olsztyna ,, jedziesz nocą ?
                  • bpkw Re: Do miki? 15.04.03, 22:54
                    ...18.00 ?. A dlaczego nie...
                    • mika_1 Re: Do Bpkw 15.04.03, 22:55
                      bpkw napisał:

> ...18.00 ?. A dlaczego nie...

Sprawdź pocztę:))
                  • mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 22:54
                    Rita - to jest własnie ten wątek, na którym mówię, że będziemy - ja i Bpkw w eNce o 18.00 w piatek. I mam nadzieję, że inni dobiją, bo bardzo fajnie byłoby się spotkać:))) I czekam:)))
                    Jadę o 12.00 jutro - więc tak tylko trochę po nocy... Akurat ten odcinek, gdzie pełno lasów przebędę po ciemku:( Średnio mi się to usmiecha, ale cóż zrobić... Już sie nie mogę doczekać:)))))
                    • Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 23:09
                      wiesz co mika - ja bym się bała, kiedyś mnie łapali na pustej drodze, w dwa
                      samochody mnie wzieli , od tej pory boję się sama jezdzić - może po drodze
                      kogoś zatrzymaj i jedżcie w dwa samochody.
                      • mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 23:14
                        Gość portalu: rita napisał(a):

> wiesz co mika - ja bym się bała, kiedyś mnie łapali na pustej drodze, w dwa
                        > samochody mnie wzieli , od tej pory boję się sama jezdzić - może po drodze
                        > kogoś zatrzymaj i jedżcie w dwa samochody.

No, nie powiem, pocieszyłaś mnie po zbóju..... Aż mi raźniej.... ;(
                        • Gość: rita Re: Do miki? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 23:34
                          nie pocieszyłam , ale ciebie ostrzegam i wiesz co masz robić wtenczas - uciekać
                          gdzie pieprz rośnie , najszybciej jak umiesz dodać gazu i pamiętaj nie reaguj
                          na żadne zaczepki , czy złapanie opony, czy inne numery - nie wierz ludziom,
                          wiej jak najszybciej - to mnie uratowało, bo gdybym się zatrzymała to nie wiem
                          czy bym siedziala na forum , tylko pod ziemią , a rodzina kwiatki by mi
                          przynosiła
                          szerokiej drogi mika - pilnuj się !
                          • mika_1 Re: Do miki? 15.04.03, 23:48
                            Rita - bedę miała rakietę pod reką.... Mam nadzieję, że nie będzie mi potrzebna...
                            • oso1 Re: Do miki? 16.04.03, 00:29
                              kiela 18.00-19.00
                              • Gość: zbyszek Re: Do miki? IP: 213.25.179.* 16.04.03, 11:15
                                postaram się zajżeć, ale pewnie na chwilę i samochodem :-(
                                toasty powitalne herbatą?????
                                a w zasadzie czemu nie ;-)
                                • Gość: detritus Re: Do miki? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 11:31
                                  Moze i mi sie uda wpasc :o)
                                  Ale pewnie tez na krotko i samochodem :o(
                                  • Gość: zbyszek Re: Do miki? IP: 213.25.179.* 16.04.03, 12:17
                                    thor- chyba nie odpuscisz okazji,
                                    a moze Andulka już sie za Olsztynem stęsknila?
                                    o Ricie już nie wspomnę ;-)
                                    Coś się Angela i Koobra nie odzywają, może się wypłoszyli????
                                    :-)
                                    • Gość: Andulka Re: Do miki? IP: 158.66.18.* 16.04.03, 12:58
                                      Pewnie, że się stęskniłam ale zrobiłam pilne opłaty które mi opróżniły konto.
                                      Nie mam na bilet nie mówiąc o hotelu :(
                                      No i te przeklęte święta, jak ja ich nie lubię, trzeba siadać i jeść, jeść,
                                      jeść, rodzina nie odpuści...
                                      Wolałabym wyjechać, przyjaciele, jeziora, spacery, rowery - ale TRADYCJA :(
                                      • Gość: zbyszek Re: Do miki? IP: 213.25.179.* 16.04.03, 13:40
                                        taaaaak
                                        siedzenie i jedzenie to nie jest to co tygrysy lubią najbardziej!
                                        Andulka myślisz coś o majowym wekendzie?
                                        01,05- Baszta i 01,03,lub 04,05 kajaki (Łyna lub Krutynia) na jeden dzień.
                                        Termin dowolny bo sami sobie zrobimy.
                                        27,04 planujemy rowery od źródeł Lyny do Olsztyna.
                                        • Gość: Andulka Re: Do miki? IP: 158.66.18.* 16.04.03, 13:55
                                          Słonko, ja myślę cały czas i o niczym innym nie myślę, chyba że o tym skąd
                                          wziąć sponsora...
                                          :)))
                                          • Gość: zbyszek Re: Do miki? IP: 213.25.179.* 16.04.03, 14:19
                                            dasz sobie radę.... w Wa-wie!?
                                            My tu panie na peryferiach, ciut nie dzikich polach i jeziorach....
                                            Z finansami... lepiej już nic nie mówić...
                                            ale za to to co wymyslam jest tanie!
                                            wszędzie gdzie lubię jest blizko,
                                            tylko brać,
                                            łapać chwile i nastroje...
                                            • Gość: lustro Re: Do miki? IP: 213.76.143.* 16.04.03, 14:44
                                              Co do sponsora, to masz u mnie obiad Andulko, sama zrobię, a co tam, co Ty na
                                              to ? (Pigułek przeczyszczających nie bierz, ja dobrze gotuję (podobno) :)))
                                              • Gość: Andulka Re: Do miki? IP: 158.66.18.* 16.04.03, 15:13
                                                A transport? A hotel? A ładne ciuszki? Bo towarzystwo to sobie sama
                                                zorganizuję ;)))
    • thor_tr Re: A co powiecie na piątek??? 16.04.03, 15:27
      Mnie raczej w piątek w eNce nie będzie.
      Byłem dzisiaj.
      Widziałem Lady w jupiterze ;-)
      Angela też była,ale jest chyba zmęczona,a zabiegana to napewno :-(
      Dlatego życzę Angi dużo sił!!!
      • Gość: rita Re: Miłego spotkania życzę IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 21:46
        i szczególowej relacji
        • being28 Re: Miłego spotkania życzę 16.04.03, 21:51
          Relacja bedzie w formie fotograficznej, moze wysle na maila troche plotek:)))
          • koobra Kto będzie w piątek :) 16.04.03, 22:26
            kochani czy już wiadomo kto będzie ,albo sie zapowiedział? zanim przebrnę przez
            wszystkie posty to minie z pół gadziny ..
            • Gość: rita Re: Kto będzie w piątek :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:01
              licz, że wszyscy będą, powinni być i będą, ściągaj ich magiczną siłą Lady
            • mika_1 Re: Kto będzie w piątek :) 17.04.03, 00:13
              koobra napisał:

> kochani czy już wiadomo kto będzie ,albo sie zapowiedział? zanim przebrnę
              przez
              >
              > wszystkie posty to minie z pół gadziny ..

Uważaj - wyliczam: Zbyszek, Being, Oso, Bpkw, no i ja na dokładkę... Byc może
              Detritus, Thor coś sie wykręca... No i pewnie Angela i Koobra...
              Garstka osób powinna się zebrać... Mam nadzieję...
              • Gość: zbyszek Re: Kto będzie w piątek :) IP: 213.25.179.* 17.04.03, 06:52
                już zalatwilem, będę o ustalonej porze i bez samochodu!
                • Gość: ak Re: Kto będzie w piątek :) IP: *.vit.de / 172.16.2.* 17.04.03, 07:19
                  Zbyszek,
                  bez samochodu, ale z aparatem i z prądem!
                  Podeślij potem parę fotek do mojej listy gończej forumowiczów, którą przeniosę
                  zresztą na moja nową stronę. Na obecnej zostawie tylko 7-kę i link do nowej.
                  Tyle na dzisiaj - muszę trochę popracować :( Przy takiej pogodzie to
                  właściwie czyste barbarzyństwo.
                  Pozdrowienia dla wszystkich :)))
                  • Gość: zbyszek Re: Kto będzie w piątek :) IP: 213.25.179.* 17.04.03, 08:40
                    aparat z pewnoscią wezmę (mam go przy sobie ;-)), prąd... a jak angela się
                    pogniewa? Wczoraj mylem, trzepalem, trzepaczkę zlamalem! i na piątek wolne
                    wypracowalem... tylko kiedy pomaluję jajka???? a moze ktos pomoże??? ;-)
                    Mika ma piękny sloneczny poranek, pewnie jeszcze spi po przejsciach...

• Gość: ak Re: Kto będzie w piątek :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.04.03, 14:45
                      No i początek zrobiony - N-ka meeting część pierwsza online. Teraz kolej na
                      Was :)
                      • Gość: rita Re: Kto będzie w piątek :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 21:33
                        Wypijcie za tych co przy komputerach siedzą i czekają na relację .

Uprzejmie prosze o zostawienie pustego miejsca przy stole dla nas i postawienie
                        piwka
                        • mika_1 Re: Kto będzie w piątek :) 17.04.03, 22:30
                          Spoko - zostawimy puste nakrycia (kufle??)... No i będziemy mysleć o was
                          intensywnie... Zbyszku - ja dzis skoro swit zostałam zdarta z łózka... No, ale
                          zdrało mnie cudowne słońce, wspaniała pogoda... czyste powietrze, szum Łyny,
                          piekne widoki... Że aż chce się parafrazować... "Warmio, Ojczyzno moja"...
                          Kocham te strony, teraz czuję, że odżywam!!! Tego trzeba mi było:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka