Gość: OLD IP: *.tvk.tpsa.pl 23.04.03, 18:45 Słyszałem, że w Szczecinie Policja rozpoczęła walkę z piratami motocyklowymi, może tak i w Olsztynie czas zrobić coś w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Re: 3,5sek. do śmierci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 22:08 Po co? pojeżdzą i się pozabijają. I oto chodzi. Przecież tak wielu chorych ludzi czeka na narządy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: 3,5sek. do śmierci IP: *.ols.vectranet.pl 26.04.03, 11:40 Gorzej jak kogos zabiją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: 3,5sek. do śmierci IP: *.chello.pl 26.04.03, 17:01 Gość portalu: olsztyniak napisał(a): > Gorzej jak kogos zabiją. To raczej rzadkość, prawdę mówiąc nie słyszałam o takim przypadku.. Pieszy usłyszy motocyklistę z daleka, jest czas żeby zejść z drogi. Niedawno się zdziwiłam, kiedy mój przyjaciel wymienił na głośniejszy tłumik w fabrycznie nowym motocyklu. Zeźliłam się, że szpanuje ale on mi spokojnie wyjaśnił, że to dla własnego bezpieczeństwa, żeby słyszeli go kierowcy samochodów (bo zobaczyć mogą za późno i wcale nie dlatego, że motocyklista szybciej jedzie ale naprawdę to mniejszy obiekt i jeśli sie nagle wynurzy zza TIR-a...). Motocyklista w zderzeniu z samochodem nie ma szans a kierowca samochodu zachowuje większość tychże. BTW, wielu motocyklistów to panowie w mocno średnim wieku, nie bardzo nadajacy sie na części zamienne. Otłuszczone serducho, zdenerwowana wątroba, no może nerki by się nadały jeśli stale piwem filtrowane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: 3,5sek. do śmierci 26.04.03, 20:25 Proszę sobie nie dworować z narządów panów w średnim wieku. Mogą jednak być przydatne... Odpowiedz Link Zgłoś