Gość: rita IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:27 Urodziłem się z Olsztynie i bardzo za nim tęsknię - tak napisał czarnyadam i znikł Olsztynie ty domie szlachetny, Wywież chorągiew swoją, Każ jej na wietrze wiać, Olsztyn musi wiecznie trwać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:31 Kiedy ten remont w Olsztynie - mam nadzieję , że na czas naszego przyjazdu prace będą wstrzymane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 21:36 A co ma się remontować, bo nie jestem w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 21:38 Rita masz jakieś pokatne informacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:39 Wisoka Brama i będą stawiać mury wokół Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 21:42 Gość portalu: rita napisał(a): > Wisoka Brama i będą stawiać mury wokół Z Wysoką Bramą to prawda, ale to raczej odległa sprawa. A mur..., pierwsze słyszę. Nie mam na ten temat najmniejszej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:46 ktoś doniósł władzy, że będzie szturm na Wysoką Bramę i w czerwcu mają ją otaczać murami - ekspertyza już jest zrobiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.chello.pl 04.05.03, 21:45 Desant krakowsko-warszawski da radę i murom, w razie czego na miotłach sforsujemy, pięć czarownic, he, he, drżyjcie mieszczanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 21:47 O wysokiej Bramie i murze www1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1456173.html Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 21:48 Poradzimy sobie!!! Zdobędziemy Bramę, ucałujemy i w ogóle:)) Dobrze Andulka mówi - w końcu pięć nas będzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:51 Gość portalu: sud napisał(a): > O wysokiej Bramie i murze > www1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1456173.html dziękuję za pomoc - oni mi nie chcieli wierzyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:00 Biedny Olsztyn - harpie sie zjadą... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:02 brzoza2 napisała: > Biedny Olsztyn - harpie sie zjadą... A co? Ktoś przyjeżdża oprócz nas????? Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:04 hi, hi, hi:))) A może my same za ten remont, za te renowację sie wexmiemy, co? Kielnie w rece, jakies projekty, paru murarzy do pomocy i co za problem? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:07 Tak, pod warunkiem, że bedziemy juz po wiśniówce Zbyszka. Noc lipcowa może może byc chłodna, cos się na rozgrzewkę przyda.... :)) Myślę, że całkiem całkiem byśmy sobie poradziły:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:11 Jasne, że poradziłybysmy sobie, wszak do ciężkiej roboty jesrteśmy zwyczajne. Gorzej z tymi pomocnikami. Może by jakiś casting ogłosic? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:15 taaak muszą być OPDOWIEDNI!!!! Tacy w sam raz! Ale skąd ich nabrać???? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:21 mika_1 napisała: > taaak muszą być OPDOWIEDNI!!!! Tacy w sam raz! Ale skąd ich nabrać???? To prowokacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nie wiem, czy słyszałyście o paleniu czarownic na stosach. Historia lubi się powtarzać. A informacji z GW nie znałem, bo nie było mnie w Olsztynie. Region szczeciński nie serwuje informacji lokalnych z Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:24 bpkw napisał: > A informacji z GW nie znałem, bo nie było mnie w Olsztynie. Region szczeciński > nie serwuje informacji lokalnych z Olsztyna. to żadne usprawiedliwienie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:32 mika_1 napisała: > bpkw napisał: > > > > A informacji z GW nie znałem, bo nie było mnie w Olsztynie. Region szczeci > ński > > nie serwuje informacji lokalnych z Olsztyna. > > > to żadne usprawiedliwienie!!!! No tak. Zemsta, zemsta, zemsta...odwetu jednak nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:33 Kurcze, a tak liczyłam... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 04.05.03, 22:46 mika_1 napisała: > Kurcze, a tak liczyłam... ;))) Życzenie Miki jest dla mnie rozkazem. Dołożę Ci, ale jutro. Drżyj Mika. Teraz wędruję do "Dobranocki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 23:32 liczę dni, ale nie dotrzymam do 24.00 , ciekawe kto jutro wyrwie kartkę z kalendarza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: 213.25.179.* 05.05.03, 10:26 Witam! Jestem po meczacym wypoczynku. Byla super impreza w Baszcie, dlugi spacer Jakubowo, Lyna w strone Wadaga. A wczoraj kajaki, w gore Lyny, pieknie... Zurawie, czaple i inne zywioly nad glowa, zaczyna sie zielenic.- a w lesie jest zielono! (i bialo- zawilce) wodne rosliny jeszcze nie ryszyly. Tak Olsztyn jest piekny, kto moze niech sprawdzi! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: 213.76.143.* 05.05.03, 10:31 Jest piękny - podpisuję się pod tym obiema rękami :)))) I cieszę się, że właśnie TU mieszkam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -60 dni 05.05.03, 12:37 Już tylko 60 dni i będziemy miały okazję to sprawdzić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -60 dni IP: 213.25.179.* 05.05.03, 12:40 Wlasnie wrocilem od pani stomatolog, popatrzyla mi w zeby, ja jej.... tez (popatrzylem), rozstalismy sie w zgodzie. Olsztyn jest piekny, a podobno moje kielki tez... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -60 dni 05.05.03, 12:42 Zbyszku, to tym bardziej musimy to obejrzeć:))) Już tylko 60 dni, a może i mniej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -60 dni IP: 213.25.179.* 05.05.03, 14:59 Musicie sie pospieszyc! Andulka poluje na glowy! ak juz stracil dla niej.. Chyba uciekne do wody, lub w inne szuwary! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -60 dni IP: *.kprm.gov.pl 05.05.03, 16:13 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > Musicie sie pospieszyc! Andulka poluje na glowy! ak juz stracil dla niej.. > Chyba uciekne do wody, lub w inne szuwary! > :-) Ak pozbawił się głowy dobrowolnie (zresztą tylko na trochę) i zwalił winę na mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 23:00 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > Witam! > Jestem po meczacym wypoczynku. > Byla super impreza w Baszcie, dlugi spacer Jakubowo, Lyna w strone Wadaga. > A wczoraj kajaki, w gore Lyny, pieknie... > Zurawie, czaple i inne zywioly nad glowa, zaczyna sie zielenic.- a w lesie jest > > zielono! (i bialo- zawilce) wodne rosliny jeszcze nie ryszyly. > Tak Olsztyn jest piekny, kto moze niech sprawdzi! > :-) pięknie to napisałeś zbyszek, zawilce w lesie , to pamiętam, jak będzie sezon grzybiarski też pisz Łyna musi być przepiękna , dzika natura , a o bocianach zapomniałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni 05.05.03, 23:07 Rita, bocianów tam całe tabuny - byłam, widziałam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 23:16 Mika idę już spać, zasnę w Olsztynie pięknym - może mi się przysni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: 213.25.179.* 06.05.03, 10:09 Witam! Bocianow duzo lecz zdecydowanie wiecej czapli, wkolo zabi koncert, wody malo, trzeba bylo w wielu miejscach zapychac kajakiem po dnie. Klengor zurawi... pieknie sama przyroda i natura. A w lesie za WDK-iem bialo od zawilcow, liscie konwalii tez wytrysnely, szczaw zajeczy kwitnie- smaczny! soczysta zielen rozspiewana ptakami! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.kprm.gov.pl 06.05.03, 10:22 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > soczysta zielen rozspiewana ptakami! Taaa... Dzisiaj cholerny wróbelek z piętra wyżej (a czasami z drzewa naprzeciwko) był łaskawy - pobudkę zrobił mi dopiero o 4.50 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: 213.25.179.* 06.05.03, 10:24 no wiesz ... ja tam lubie wrobelki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.kprm.gov.pl 06.05.03, 10:37 Ja też. Ale nie takie, które wsadzają piłujący dziób w moje okno o 4 nad ranem :) Sen zawsze miałam lekki. A dzisiaj miałam miły... I ten cholerny wróbelek... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: 213.25.179.* 06.05.03, 11:19 "wrobelek istota niewielka wrobelek to druch wasz szczery, kochajcie wrobelka dziewczeta, kochajcie do jasnej ...." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: *.kprm.gov.pl 06.05.03, 11:34 Dooobra. Kocham :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -61 dni IP: 213.25.179.* 06.05.03, 13:31 Taaaaak.... Olsztyn jest coraz piekniejszy.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -59 dni IP: 213.25.179.* 06.05.03, 13:48 Bylem przed chwila na Starym Miescie. pelno mlodziezy, kolorowo, wiosenno-letnie nastroje i stroje... pieknie jest. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -59 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 23:04 zbyszek, dobrze, że nie zapomniałeś o odliczaniu, zawsze to jeden dzień szybciej do przyjazdu Widzę, że zaczyna sie u was sezon turystyczny, a wracając do spływu to jak lato będzie upalne bezdeszczowe to będze mało wody w Łynie - prawda? i co wtenczas ? zbyszek , a jaki hotel jest najbliżej Krzywego - Tawerna ?, czy coś jest jeszcze innego nad samym jeziorem ? u nas na łąkach leśnych kwitneły krokusy, szczególnie w górach aha - dziś ugryzł mnie komar - przestrzegam was , że sie pokazały - boicie sie ich ? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -59 dni 07.05.03, 00:00 nienawize komarow i zle na nie reaguje-puchne cała:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 00:05 Komary to rzecz nieprzyjemna - fakt, ale cóż zrobić... A jak z kasztanoami? Zakwitły?? NA matury? U nas już bez kwitnie, widzę, że ludzie konwalie noszą. Kasztany lada dzień przekwitną... Palące słońce - wystarczy chwila nieuwagi i raczek??? A jak ze słoneczkiem w pięknym Olsztynie??? Za 58 dni się przekonamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 00:08 A juz chcialem odjac jeden dzionek z licznika i Mika mnie ubiegla:)) Probuje wkrecic sie w nowe watki, ale jakos wypadlem z formy-prawie 3 tygodnie bez netu:))) Olsztyn jest piekny, szkoda, ze przepadna mi juwenalia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 00:10 Sorry, Being, gdybym wiedziała, że na to ostrzysz sobie zeby, to bym poczekała... Może jutro Ci się uda:) Miło, że wróciłeś:) Miejmy nadzieję, że już na stałe znowu:) Do poczytania trochę masz, nie ma co... 3 tygodnie z życia forum - to duuuuże zaległości... Miłego czytania:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 00:11 Being, oczywiście za te 58 dni to będziesz w eNce!!! może Rita zaserwuje Ci swoje popisowe danie - pieska z grilla???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 00:13 being nie martw sie ja tez mało ostatnio pisze,ale nawet nie staram sie nadrabiać bo czasu mało,powiem jedno pewnego dnia fajną imprezke sobie na forum zrobiłysmy my babki z forum ciągnie sie w wątku zapraszam na impreze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni IP: 213.25.179.* 07.05.03, 09:48 Rita- jest hotelik prywatny na osiedlu Likusy, jest Novotel... Olsztyn jest dosc zwarty, wszedzie blisko. Wody w Łynie mało, ale to bez wiekszego znaczenia dla wypoczynku, zamiast kajakow moga byc rowery, ale jeszcze tak nie bylo zeby kajakiem sie nie dalo poplywac. Dzis zajze do eNki, moze bede mial wiecej szczescia niz ostatnio. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 21:47 Rita widze ze odliczanie w toku,a jak kłamstwa wymyślone????mam nadzieje ze nie wywiniesz nam numeru jakiegos i nie zrezygnujesz z przyjazdu w ostatniej chwili???Ja juz balony zbieram:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:02 Zbiera zbieraj... W razie czego ja ją zapakuję do bagażnika i przywiozę do Olsztyna... Spokojna głowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 22:09 Więc tak: Zbyszek - chodzi mi o hotel najbliżej j. Krzywego, a piszę dlatego, że może mi się uda przyjechać wcześniej , by wypić trochę wody z j. Krzywego. Wiecie , że będzie to dla mnie wielkie przeżycie i tak nigdy nie zrozumiecie jak wielkie - 30 lat nie widziałam Olsztyna - okrągła rocznica, będzie to dla mnie wielki stres. Jak zwykle szykuję wam niespodziankę, żywą, nie wiem czy zgodna będzie z prawem, nie wiem czy na to nie będę musiała mieć specjalnego zezwolenia, grozić mi tylko będzie kara grzywny. Dzięki zdjęciom beinga poczyniłam obserwację terenu wokół mojego domu i stwierdzam , że niespodzianka będzie miła dla oczu forumowiczów, szczególnie przejeżdzających ul. Partyzantów. Zostawię wam Olsztyn piękniejszy i ukoję moją radością wasze oczy - tak mi dopomóż Bóg Koniec melancholi - nadchodzi czas naprawdę wspaniałej zabawy i Angela jak coś mówię to czynię , co zauważyłaś wcześnie. Angela wszystko jest w twoich rękach - ty musisz zorganizować I Zjazd Forumowiczów, poczyń kalkulacje, by nie było zamieszania - mówię prosto z mostu - po ile sie składamy, żebyś godnie mogła nas przyjąć. Mamy jeszcze czas, ale możesz w eNce prowadzić rozmowy wstępne. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:13 Oczywiscie Rita gdy czas sie bedzie zblizał to wypytam wszystkich czy bedą ile i jak no i poczynie te kalkulacje,ale mysle ze kazdy cos miłego przyniesie ja postaram sie stanąć na wysokości zadania jako gospodyni domu biesiadnego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:17 Angela, czy to będzie impra zamknięta??? I Zlot Forumowiczów???? jakie atrakcje, co kto ma przygotować. Mów od razu... My z Ritą i z Inką coś zadziałąmy - już ja tego dopilnuję.... Rita, bierz karimatę i śpimy w eNce na podlodze, o ile Angela się zgodzi;))) Słuchaj, ale z takim obciązeniem prezentoym, to Ty strasznie długo będziesz jechać... Będziesz musiała uważać, zeby nadto nie sponiewierać tego czegoś...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:20 Słuchajcie jesli sie okaze ze przyjadą wszyscy ktorzy sie zapowiadają zamykam eNke i bawimy sie sami w spokoju,chłopaka -barmana stawiam za barem bedzie nam podawał co trzeba a ja w spokoju pogadam ze wszystkimi i naciesze sie widokami. liste zgłoszen i deklaracji-taki wątek załoze blizej lipca i bede miała pewnosc i inni tez bedą znali swoje plany Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:22 Myslę, że dziewczyny zamiejscowe się stawią w komplecie... Reszat - to praktycznie wszyscy z Olsztyna... Nie ma, że coś tam... Trzeba ogłosić wszem i wobec, kiedy impreza i sprawdzać listę obecności;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:32 Angela - żebys tylko na takim zamknieciu lokalu na zcas przyjazdu forumowiczów zbyt wiele nie starciła. Może stali, NORMALNI (patrz: nie forumowi) klienic sa jedna lepszymi klientami.... --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:35 brzoza taki dzien mnie nie zbawi i nie zbiednieje od tego -spotkanie historyczne ono jest wazniejsze,to spotkanie z ludzmi z ktorymi obcuje kazdego dnia wreszcie bede mogla wszystkich usciskać.... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:38 O Boże, to ściskania tez w planie???? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 22:40 A ja przepraszam, że trochę nie w temacie, ale uwieczniałem dziś piękność Olsztyna w Lesie Miejskim i nie tylko (choć słońce dziś nie pomagało w wydobywaniu tej piękności) i chciałbym zaprosić do zwiedzania. www.moje-fotografie.olsztyn.pl/index.php?idd=11&ido=24 Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:42 Ladne fotki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:43 Wow, sud - suuper:) Dzięki... Szczególnie cenne dla tych, co poza Olsztynem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 22:46 Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 22:48 Nie bądź taki skromny - trunek w garść i zapraszamy na imprezkę:))) A do enki złożyć podpis to się nie wybierasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 23:03 Sud - one (te fotografie) sa bardzo, bardzo ładne. Mają klimat, nastrój... Gratulacje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 23:06 Wg. mnie to sa one takie slodkie i romantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -58 dni 07.05.03, 23:20 Co do jednego, to się wszyscy zgadzamy... Są suuuper:))) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -57 dni 08.05.03, 00:01 Dzis mi sie udalo!!! mam nnadzieje oczywscie, musze szybko pisac zeby nikt sie nie wpisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -57 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 00:14 znowu ci sie udało, ciekawe kiedy ja walczę z toba zawsze ty wygrywasz. being - czy ty też będziesz 5 lipca , przyjdż z dziewczyną i pochwal sie nami. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -57 dni 08.05.03, 00:16 Rita jesteś???Zaprosiłam redakcje do eNki na 5.06.20003r. w Naszym imieniu to bedzie bigggggg galanga:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -57 dni 08.05.03, 00:20 Nie ma, że coś tam!!! Wszyscy muszą być na big balandze!!! W końcu to ma być I Zlot Forumowiczów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -57 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 00:39 jestem, jestem i jestem pod wrażeniem szkoły nr7 - jak mozna było tak szkołę wykończyć , toż to zbrodnia w biały dzień balanga będzie napewno - prosze was o jedno, gdybym coś niestosownego zrobiła na forum, nigdy nie gniewajcie sie na mnie, a wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -57 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 07:26 Zbyszek jakie tam iprezy sie szykują na wekeend w Olsztynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -57 dni IP: 213.25.179.* 08.05.03, 11:23 Witam! jest Kortowiada i wystepy, imprezy, koncerty z nią zwiazane, zapowiada sie kiepska pogoda, ale moze w niedziele da sie zrobic rowerki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kai Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -57 dni IP: *.local / 192.168.0.* / *.isis.de 08.05.03, 10:16 >na forum, nigdy nie gniewajcie sie na mnie, a wybaczcie Rita,czytalem duzo od Ciebie tu na tym forum i uwazam za niemozliwe na Ciebie sie gniewac. Ty jestes KLASSE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -56 dni 09.05.03, 00:03 Znowu jestem pierwszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -56 dni 09.05.03, 00:05 zamiast pisać ,że Olsztyn jest piękny znowu piszesz ,że jesteś znowu ,spadaj z tego wątku to nie Twój wątek ,idż sobie na swój wątek :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny -odliczanie -56 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 00:25 no faktycznie , znowu being był pierwszy, chyba pracuje na duże piwo, póżniej przeliczymy , kto ile razy był pierwszy i ogłosimy mistrzem ale to jeszcze 56 dni - już idę spać , a jurto będzie 55 dni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyadam Re: Olsztyn jest piękny cz.XII 08.05.03, 15:19 Dawno mnie nie było to prawda. Postaram sie czesciej tu zaglądać Gość portalu: rita napisał(a): > Urodziłem się z Olsztynie i bardzo za nim tęsknię - tak napisał czarnyadam i > znikł > Olsztynie ty domie szlachetny, > Wywież chorągiew swoją, > Każ jej na wietrze wiać, > Olsztyn musi wiecznie trwać > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Olsztyn jest piękny cz.XII IP: *.acn.waw.pl 08.05.03, 17:28 Rita, o jakim piszesz wykończeniu szkoły 7 w biały dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XII 08.05.03, 20:42 Rozmawiałam dziś z Ritą - mówiła, że przez jakiś czas będzie miała problemy z dotaciem do kompa:( Tak więc chyba sobie nie pogadamy z nią zbyt wiele:( Ale do Olsztyna na 5 lipca się wybiera!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:38 Jestem pod wrażeniem powrotu czarnyadama , wlaściciela wątku i musimy uszanować jego decyzję jakakolwiek będzie. Tymczasem podzękuję za odpowiedż od Zbyszka Podziękuję Kai za jego klasę, jestem wstrząśnięta tą opinią I przykro mi jd , ponieważ nie jestem już właścicielem tego wątku , a gościem nie mam prawa zmieniać tematu rozmowy . Jeśli tego pragniesz wyjaśnię ci na innym wątku. Pokrzywdzonych przez ritę - przepraszam ! Ale sie zrobiło kino!!!!! I wszystkim dyskutantom bardzo dziękuję - nie będę wymieniać ników, bo to jest prawie całe forum Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XII 08.05.03, 21:53 Rita, opanuj się, co Ty dziewczyno wypisujesz!!!Za co przepraszasz??? Czarnyadam powinien się cieszyć z tego, że ciągniesz wątek, który on dawno temu założył!!! I my wszyscy się cieszymy, bo ten wątek nas wszystkich jakoś zjednoczył:))) Więc nie rób scen, trzymaj wątek w garści, a jak się czarnyadam pojawi, to razem z nim! I nie denerwuj mnie już tym przepraszaniem!!!! ;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 23:58 Mika , ty jesteś wspaniała , widzę , że walczysz o Olsztyn piękny i trzymaj kciuki by wszystko poszło zgodnie z kodeksem forumowicza ale wiesz co , nie wierzyłam, że czarnyadam kiedyś wróci, dobrze , że w każdym wątku wymieniałam założyciela , mam czyste sumienie, wiesz jakbym wyglądała jak złodziej wątku Zbyszek, czy te wycieczki rowerowe to są zawsze stałymi trasami czy je urozmaicacie, napisz w jakie rejony teraz się wybieracie ? Zbyszek ten wątek jest do rozmowy z kim chcesz , o czym chcesz i kiedy chcesz i nic sobie nie kojarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XII IP: 213.25.179.* 09.05.03, 07:19 Nie bardzo rozumiem, ale niech bedzie że masz rację. Rowerki dopasowujemy do checi, pogody, skladu osobowego.... trasa korygowana w czasie jazdy, bo moze cos ciekawego przemknac obok. jesli jakis gostek powie ze Panie tam cos jest... to do przodu. Staram sie jezdzic petle, nie wracac ta sama trasa. Olsztyn zachmurzony, ale piekny! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XII 09.05.03, 07:31 Rita, z braku laku - ścigaj się z Beingiem;) To też swego rodzaju sport;) Tko pierwszy, ten lepszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XII IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 07:35 a może będziemy towarzyszyć w rowerkach zbyszkowych - może też niedzielny wyjazd ? ale lece do pracy miłego weekeendu wszystkim życzę pewnie że Olsztyn jest piękny Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XII 09.05.03, 08:15 I znowu się nie napijemy???? My to ciągle jakieś "kółka" mamy, które eliminują nas z "godnego" celebrowania spotkania;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XII IP: 213.25.179.* 09.05.03, 10:13 AA sie odezwala! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XII 09.05.03, 10:19 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > AA sie odezwala! > :-) Toż to czysta złośliwość ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XII IP: 213.25.179.* 09.05.03, 10:27 mam cichą nadzieje ze nie zawsze bedziesz tym blekitnym pozeraczem paliwa! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XII 09.05.03, 10:36 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > mam cichą nadzieje ze nie zawsze bedziesz tym blekitnym pozeraczem paliwa! > :-) No nie - oczywiście, że nie! Na Zlot Forumowiczów rezerwuję sobie hotel i niebieski stwór zostaje na parkingu! I mówię to zupełnie serio! Nie odpuszczę sobie taaakiej imprezy i przyjemności raczenia się Twoją super wiśniówką:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XII IP: 213.25.179.* 09.05.03, 10:41 Bede musial zakupic gorzelnię! Ale wiesz jaki Olsztyn bedzie piękny??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XII IP: 213.25.179.* 09.05.03, 13:57 hm.... gorzelnia.... moze to bylby przemysl który by chwycił w Olsztynie... bylo by co robic na nieuzytkach... zatrudnienie... spozycie.. - no bez przesady... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XII 09.05.03, 14:52 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > Bede musial zakupic gorzelnię! > Ale wiesz jaki Olsztyn bedzie piękny??? > :-) Hihi - perspektywa kusząca;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 56 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:03 Słuchajcie , mamy zgodę, milczącą , bo milczącą ale zgoda jest chyba. Angela - przygotowuj się do imprezy, nic nam nie może przeszkodzić Olsztyn jest piękny - to będzie hasło do wejścia eNki Angela , czy to będzie impreza zamknięta ? Mika, zbieraj towarzystwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 56 dni 09.05.03, 22:22 Tak jest - Szefowa!! Zrobię, co w mojej mocy!!! Masz słowo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 56 dni IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:28 Czy coś się stało na forum, że taka cisza ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Olsztyn jest piękny - odliczanie 56 dni 09.05.03, 22:30 Pouciekali???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita - i znowu setka na karku:)))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:40 zakładam następny XIII - SZCZĘŚLIWY Odpowiedz Link Zgłoś