Dodaj do ulubionych

Apel do Pań z forum...cz.V

04.05.03, 22:12
Wierzyć się nie chce. Część piąta. Piątki mnie prześladowały całe życie
zwłaszcza w indeksie...ładnie mi się marzy, prawda ?. Sam nie wiem jak
otworzyć tę "piątkę". Może tak,...:

Szłaś przez skwer, z tyłu pies
"Głos Wybrzeża w Pysku niósł.
Wtedy to, pierwszy raz
Uśmiechnęłaś do mnie się...

Zdecydowana część forum wie o jaką piosenkę chodzi, a Mika niech spyta swoją
Mamusię...
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:14
      I tu Cie zaskocze okrutnie....
      :)))))
      • brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:16
        bpkw -wzruszyłam sie.... Ach, te wspomnienia....
        • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:18
          Nie załamujcie mnie znowu!!!
          No, chyba, że to jest tylko takie krygowanie się, ale po co??? Na wiosnę??? Nie trzeba!
          • brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:19
            mika, dzieciaku, co ty mozesz wiedziec.....
            • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:24
              To ja już może pójdę spać, proszę Starszych Państwa...
              Z dorosłymi nie wypada mi chyba dyskutować;)))
              • brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:27
                Wypada, wypada, Panno Miko. Starsze Państwo od Młodziezy nawet nauczyc sie
                czegoś moga, jesli oczywiście Młodzież gada z sensem. W tym wypadku chyba nie
                jest najgorzej....
                • brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:29
                  Mamusia Miki nie chodzi o tej porze na spacery, bo nie ma żadnego mola w
                  poblizu, gdzie mogłaby spiewać: "Sialalalal papapa auu!"
                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:32
                    Moja Mamusia ma rzeczkę pod nosem, ale mola, fakt , nie ma...
                    A od Tatusia, to ja się dowiaduję o nowościach muzycznych, a nie odwrotnie...
                    Chyba mam jakichś dziwnych Rodziców, proszę Państwa:)))
                    • spinkaa Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:40
                      Panno Miko - Rodziców sie nie wybiera, Rodziców sie ma i juz, taki sobie dar
                      Boży. Wiem cos o tym, bo sama szczęśliwie jeszcze mam Rodziców i takoż nimi
                      (nią-rodzicem!) jestem.
                      A z tego co czytam, to Panny Miki Rodzice zdecydowanie mogliby przyłączyc sie
                      do naszego wesołego grona - pasowaliby jak nie wiem co! A jeśłi nie mają netu,
                      to niech im Panna Mika pomoże - wszak uczona ona jest w wirtualnych zabawkach!
                      :-))))))
                      • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:46
                        Mój Tatuś jest wysoce stechnicyzowany i to ja się uczę od niego. Kiedy jestem u Rodziców (najwspanialszych na świecie, zresztą) to mogę poszaleć w necie, bo takiej szybkości nie osiągnę u siebie:)))
                        Rodzice moi są cool, co tu dużo gadać. No, wystarczy przecież popatrzeć na Córeczkę:))))))
                        • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:48
                          mika_1 napisała:

No, wystarczy przecież popatrzeć na Córeczkę:))))))

No tak....
                          • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:49
                            No, cieszę się, że to dostrzegasz:)))
                            • mika_1 Do Spinkii 04.05.03, 22:50
                              Spinka, a Ty też nie przesadzaj... Taaaka wiekowa przecież nie jesteś:)))
                              • brzoza2 Re: Do Spinkii 04.05.03, 22:51
                                mika_1 napisała:

> Spinka, a Ty też nie przesadzaj... Taaaka wiekowa przecież nie jesteś:)))

No taaaaka to pewnie nie.....
                          • brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:50
                            > mika_1 napisała:
                            >
                            > No, wystarczy przecież popatrzeć na Córeczkę:))))))

No tak....

• mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:53
                              brzoza2 napisała:

> >
                              > > No, wystarczy przecież popatrzeć na Córeczkę:))))))
                              >
                              > No tak....
                              >

Cieszę się, że wszyscy to zauważają:))))
    • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 22:15
      brawo, brawo, gratulacje i za kolejną część i za piosenkę - jest ona cudowna
      • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 04.05.03, 22:27
        Będąc w Sopocie, molo odwiedzałem niemal codziennie. Wczoraj nawet chciałe tam
        podjechać, ale bałem się tłoku. Nawiązuję do kolejnej zwrotki, która się kończy
        '...molo, gdy zapadał zmierzch.." Biedna Mika...mamusia wyszła na spacer i
        pewnie nuci tę piosenkę.
        • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 22:47
          tą piosenkę wszyscy rodzice nucą, a molo w Sopocie jest jak dawnie , czy są
          jakieś unowocześnienia - kamery itp
          • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 09.05.03, 23:36
            Molo jest takie same. Tylko dolne pomosty wczesną wiosną były wyłączone
            z "ruchu". Nie wiem jak to wygląda teraz, ale uszkodzenia posztormowe były
            duże. Wyłączone też było prawe "skrzydło" mola.
            • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:39
              sama nie wiem dlaczego to molo mnie interesuje, może dlatego , że mam na nim
              zdjęcie
              wiesz burzę słyszę , będą grzmoty, a taki upał był dziś
              • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 09.05.03, 23:41
                Rita, to chyba mieszkamy w tym samy mieście;) Do Ciebie też odgłosy burzy docierają??? Boję się !!!!
                • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 09.05.03, 23:48
                  mika_1 napisała:

Rita, to chyba mieszkamy w tym samy mieście;) Do Ciebie też odgłosy burzy
                  docierają??? Boję się !!!!

Mika. Niebo się chmurzy...osłonię Cię od burzy. Jakiego utworu dotyczy ta
                  parafraza. Będzie nagroda...
                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 09.05.03, 23:57
                    Przykro mi, ale nie jestem w stanie teraz odpowiedzieć - paraliż umysłowy spowodowany burzą. Jestem tylko w stanie ocenić, że piękne słowa:)
                    Szkoda, że nagroda mi ucieknie... A może jakaś nagroda pocieszenia....???? :)
                    • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:58
                      burza - kończę
                      • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 10.05.03, 00:06
                        Mika. Mała, a właściwie duża podpowiedź. Romantyzm-Niemcy...Więcej już
                        powiedzieć nie mogę. A nagroda czeka...
                        • Gość: brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.chello.pl 10.05.03, 22:19
                          Piosenka o Wicie Stwoszu
                          Konstany Ildefons Gałczyński

Gdy go matka rodziła zimowego wieczora,
                          Nie wiedziała, że synek będzie w drzewie się porał,
                          Nie wiedziała, że z domu pójdzie w dalekie światy,
                          I że drzewo przemieni w ludzi, ptaki i kwiaty.
                          Synku niebo się chmurzy, zasłonię Cię od burzy,
                          Synku niebo się chmurzy, zasłonię Cię od burzy.
                          I poszedł syn udały nocą w stronę tej gwiazdy,
                          W drodze tylko migały rzeki i miejskie baszty,
                          Czasem westchnął: "Oj, ciężko, ale tak już na świecie
                          Byłem tylko miał drzewo a do drzewa narzędzie"
                          Dłutkiem w słoje lipowe i w mig z kawałka drąga
                          Profesorowi sowę, miłującym gołąbka
                          Matko rękę mi podaż, ja teraz rzeźbię ołtarz,
                          Matko, matko mój skarbie, konia wyrzeźbił także.
                          Strzemię i zwiastowanie wszystko w złocie się pali,
                          I zamki blamkowane i owieczki na hali
                          A tu widzisz, tu Maria i Jan i gwiazdki małe
                          A te szaty wiatr targa, bo wiatr też wystrugałem
                          Synku w niebie wiatr wielki, nie chodź do Norymbergii,
                          Synku w niebie wiatr wielki, nie chodź do Norymbergii.
                          Ale poszedł przez deszcze z pieśnią gniewną jak Dawid,
                          Polską żył, co najlepsze, wszystko Polsce zostawił,
                          A Krakowowi Serce jak jabłko na jabłoni,
                          A skonał w Norymberdze, a nikt nie płakał po nim.
                          Synku niebo się chmurzy, zasłonię Cię od burzy,
                          Synku niebo się chmurzy, zasłonię Cię od burzy.

• Gość: brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.chello.pl 10.05.03, 22:25
                            bpkw - kiedy dzisiaj podglądałam (wch ta ciekawośc!) wasze wczorajsze rozmówki,
                            przez cały dzień męczyło mnie, kto to napsiał. Ja wiem, ze to nie dla mnie była
                            ta zagadka, ale odczepic sie nie mogłam od słow: "Synku, niebo się chmurzy..."
                            Cóż, pamięć krucha, wiek swoje robi. I wygrzebałam, ale niestety nie w pamieci
                            włąsnej, tylko googlach. Gdybym nie znalazła, pewnie bym nie zasnęła spokojnie.
                            • Gość: brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.chello.pl 10.05.03, 22:31
                              Ale wyszlo - oczywiscie miało byc: "kto to napisał", a wyszło mi "napsiał"!!!
                              To ci dopiero!
                              • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 22:54
                                brzoza jesteś nieoceniona , widzisz, że wątek stanął z braku wiedzy ;-)
                                • Gość: brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.chello.pl 10.05.03, 22:58
                                  brzoza nie jest nieoceniona, tylko ciekawska.
                                  A watek stanął z powodów chyba pogodowych - nie wiem, jak gdzie indziej, ale u
                                  nas przeza cały dzień było pięknie, zapowiadane opady nie nastąpiły, i jeśli
                                  tak było także gdzie indziej, to ludziska po prostu powyjeżdzały.
                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 10.05.03, 23:49
                                    Tak - wątek stanął z powodów co najmniej trzech: mojej niewiedzy, burzy i póxnej pory...
                                    Brzoza - jesteś niesamowita - dzięki za informację i wiersz
                                    Teraz Bpkw niech się namyśla, co Ci da w nagrodę:)))
                                    • Gość: brzoza2 Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.chello.pl 11.05.03, 08:51
                                      Nie rpzesadzajmy z ta wiedzą. Teraz w necie w ciągu kilku chwil mozna znaleźć
                                      niemal wszystko, więc czasami wystarczy strzępek wiedzy, jakiś urwany
                                      fragmencik, albo i ploteczka zasłyszana w windzie (zalezy czego sie szuka).
                                      I to jest fantastyczne. Wciąż mnie zchwyca ta mozliwość i jest to równiez
                                      rodzaj uzaleznienia. Nie tylko samo dotarcie do informacji, ale w równym
                                      stopniu jej poszukiwanie.
                                      Oczywiście to medialne zwierze nie zastapi książki, o tym jestem przekonana.
                                      A co do nagrody - jasne, że jestem ciekawa jaka to miała byc nagroda, tym
                                      bardziej, że była przeznaczona dla miki! Cokolwiek jednak to miało byc, niech
                                      zasili zlotowy fundusz eNki:)))
                                      Mam racje?
                                      • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 16:25
                                        no ciekawe , co teraz zrobi bpkw ?
                                        Pytanie do miki , odpowiedż bardzo dobra brzozy - proponuję nagrodę ufundowaną
                                        przez bpkw dla wszystkich Pań , ponieważ wątek jest apelem dla Pań i każda z
                                        Pań miała prawo odpowiedzieć - prawda ?
                                        jeszcze gościę teściową :-)
                                        • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 23:09
                                          bpkw - czy będzie relacja na żywo z pobytu w Krakowie ?
                                          czy zakladamy nowy wątek o zwiedzaniu Krakowa
                                          • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 12.05.03, 23:50
                                            Ciiicho, bo go wystraszysz...
                                            On chce po cichu, na zywo, daj spokój, bo się spłoszy....
                                            Szaaaaa
                                            • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 13.05.03, 21:19
                                              mika_1 napisała:

> Ciiicho, bo go wystraszysz...
                                              > On chce po cichu, na zywo, daj spokój, bo się spłoszy....
                                              > Szaaaaa

Dokładnie o to chodzi. Poza tym nie jadę przecież sam tylko z Panią Małżonką...
                                              • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 13.05.03, 21:21
                                                bpkw napisał:

>
                                                > Dokładnie o to chodzi. Poza tym nie jadę przecież sam tylko z Panią Małżonką...

Ależ to już dawno mówiliśmy... I bardzo dobrze:) Weselej będzie:)))
                                                No to będzie impreza:))))
                                                • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 21:58
                                                  ja myślę , że nic by sie nie stało , jakbysmy relację z wizyty państwa bpkw
                                                  nadawali na forum - to będzie bardzo ciekawe, kiedy bpkw będzie podziwiał
                                                  anonimowo mój ścięty żywopłot , aż samej nie chce mi się wierzyć ?
                                                  • angela-rt Re: Apel do Pań z forum...cz.V 13.05.03, 22:01
                                                    bpkw był juz z małzonką na wizycie w eNce-otwieranie paczki od rity i jd.
                                                    baaaaardzo miło i sympatycznie było
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 13.05.03, 22:04
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> ja myślę , że nic by sie nie stało , jakbysmy relację z wizyty państwa bpkw
                                                    > nadawali na forum - to będzie bardzo ciekawe, kiedy bpkw będzie podziwiał
                                                    > anonimowo mój ścięty żywopłot , aż samej nie chce mi się wierzyć ?

Ty, Rita, impra u Ciebie - OK, ale ja też umawiam wszystkich do Rynku, gdzieś tak na środę... Ty się szykuj, myśl, co wymyślić... :)
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 22:39
                                                    Angela , myślisz, że żona bpkw nas zaakceptuje ?
                                                    bpkw - chce spędzać pokojowo, spokojnie czas, myślę , że będzie ok, nawet mogę
                                                    sportowo zaciągnąć do ścinania żywopłotu, żeby czuli sie jak w domu ;-),
                                                    pożyczę im psy na spacer - znajdą sie rozrywki ;-)
                                                  • angela-rt Re: Apel do Pań z forum...cz.V 13.05.03, 23:21
                                                    Mysle ze tak,zonka bpkw byla w eNce i milo czas spedzila z nami,bedzie nas
                                                    wiecej bedzie jeszcze milej:))))))))))))
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 21:28
                                                    Angela - bpkw napewno zda szczegółową relację w eNce - czy coś potrzebujecie z
                                                    Krakowa ?
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 14.05.03, 21:44

> Angela - bpkw napewno zda szczegółową relację w eNce - czy coś potrzebujecie
                                                    z Krakowa ?

Tak. Przyjazdu Rity...
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 21:48
                                                    Rita się zgłasza i jest gotowa do Apelu !
                                                    melduję gotowość !
                                                    Jak tam szampan wypity ?

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki - marzcie więc
                                                    dziewczęta !
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 31.05.03, 21:57
                                                    Rita, a Ty aż tu sie zapedziłaś???
                                                    Czyżbym Cię dzisiaj widziała na korcie pod Wawelem??? Czy to nie byłaś Ty???
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 22:06
                                                    pewnie , że byłam , a ty też tam byłaś obok prezydentów ?
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 31.05.03, 22:08
                                                    Obok prezydentów nie, ale na Dietla byłam i miałam wrażenie, że właśnie Ciebie widze:)
                                                    A ten dablju busz to niech spada na drzewo! Żeby specjalnie dla niego unieruchomić dzwon!!! To już przegięcie:(((
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 22:11
                                                    to jak mnie widziałaś , to dlaczego nie przyszłaś , zobaczyłabyś mnie w akcji i
                                                    moje dzieciaki - oj, mika , coś ty zrobiła, taką okazję zmarnować
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 31.05.03, 22:16
                                                    Mialam wyskakiwać z pędzącego tramwaju??????????
                                                    A poza tym, na szkolenie się spieszyłam...
                                                    Ale Cię widziałam:))))
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 22:27
                                                    z tramwaju ? ho, ho , po czym mnie poznałaś ?
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 31.05.03, 22:29
                                                    Po figurze;)))
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 22:38
                                                    ja na twoim miejscu zatrzymałabym tramwaj i wszystkich zabrałabym na turniej -
                                                    wiesz jakie korki dzisiaj były, ja zaparkowałam auto pod Forum i piechotką
                                                    drałowałam na korty.
                                                    ale miałaś szczęście !
                                                    co jutro robisz ?
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 31.05.03, 22:47
                                                    Ja profilaktycznie wybrałam się tramwajem - całkiem sprawnie to poszło:)
                                                    A jutro? Idę do kina:)))
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 23:04
                                                    z kim idziesz do kina ?
                                                    zapytałam się o poczte do Prokocimia na Krakforum pod wątkiem Mistrzostwo -
                                                    powinni mi zaraz odpowiedzieć
                                                    mika - napisz do niego , może byc ci pomocny - moi przyjaciele są twoimi
                                                    przyjaciółmi - nie łam się, mile mnie wspomina
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 31.05.03, 23:06
                                                    A z kim ja mogę iść do kina, no pomyśl;)))
                                                    Idę na Adaptację z Cagem, kolega mi mówił, że fajny. A ja lubię Cage'a więc tym bardziej:)
                                                    Co to za gość - napisz mi coś więcej...
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 23:23
                                                    w twoim wieku - czekam na odpowiedz na Krakforum, a jak nie to gdzieś znajdę
                                                    ten adres.
                                                    idę spać mika - dobranoc
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 22:02
                                                    mika - widziałam ,że załatwiłaś sprawę
                                                    czekamy teraz na bpkw, nich coś powie i doda nowej energii w związku ze
                                                    zbliżającym sie latem
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 00:29
                                                    czy załatwiłam, to sie okaże, ale dzięki za pomoc:)
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 19:38
                                                    No proszę. To ten wątek jeszcze żyje. Szkoda, że forum zapadło w letarg
                                                    wakacyjny. Tego należało się spodziewć. Mnie za tydzień pewnie też nie będzie.
                                                    Kończy się remont chałupy i wyjeżdżamy. Na chwilkę postaram się jednak wpadać.
                                                    Trzeba przecież zrobić pranie...
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 20:48
                                                    Ale Ci fajnie - wyjeżdżasz...:)
                                                    Ale wiesz co? Ja też:) Juz prawie kupiłam bilet:))))
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 21:10
                                                    Rita - dzięki! Kontakt został zawiązany - Prokocim odpisał, będzie dobrze...:)
                                                    A swoją drogą napisz mi tu wszystko co o nim wiesz, proszę!!!
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 21:42
                                                    A co to za grypsy ?.
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 21:54
                                                    Takie same jak Ty z Inką:P Jak wyłumaczysz o co chodziło, to ja Ci powiem, o co mnie chodzi:P
                                                    Tymon mnie któregoś dnia zamęczy - mam się dowiedzieć i tyle;))) Pomóz więc, nie bądź taki;)))
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 22:07
                                                    mika_1 napisała:

Takie same jak Ty z Inką:P Jak wyłumaczysz o co chodziło, to ja Ci powiem, o co
                                                    mnie chodzi:P
                                                    Tymon mnie któregoś dnia zamęczy - mam się dowiedzieć i tyle;))) Pomóz więc,
                                                    nie bądź taki;)))

Mika. Przecież to takie proste...
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 22:13
                                                    Dla mnie to nie jest takie proste...
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 22:19
                                                    Mika. Najlepiej będzie, jeśli odpowiedzi udzieli Inka.
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 22:22
                                                    Bpkw, Ty nie ściemniaj, tylko mów!!
                                                    Zastanawialiśmy się z Tymonem, czy ta Wasza rozmowa nie miała miejsca w momencie kiedy szliśmy do knajpy... Ja wtedy rozmawiałam z tymone, a Wy z Inką... Innego wyjścia nie ma. No i powiedz mi wreszcie, bo muszę to przekazać dalej!!! No nie bądź taki!!
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 22:30
                                                    Mika , nic nie wiem o Prokocimiu, tyle tylko, że poznaliśmy sie po niku, miał
                                                    prokocim i rozmowa toczyła się o pogodzie, mówił, że pada deszcz, a ja mówiłam
                                                    , że świeci słońce i dopiero mi wytłumaczył, że mieszka za Wielkim Oceanem.
                                                    Szukał kontaktu z prokocimem i jak się póżniej okazało to był moim sąsiadem i
                                                    ja mu opowiadałam , kto umarł , kto przeżył i z kontaktowałam z rodziną - tyle
                                                    mojej opowiastki . Jak wieś niesie to trochę pofolgował na forum kraków i miał
                                                    klopoty.
                                                    mika - jestem strasznie dziś zła i w dołku, coś czego sie nigdy nie
                                                    spodziewałam , to się stało - u mnie tak jest , zycie pełne niespodzianek
                                                    czytają mnie sąsiedzi
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 22:35
                                                    Rita - i czym się przejmujesz??? To ich zmartwienie, a nie Twoje! Przecież nie piszesz nic, co mogłoby komukolwiek przeszkadzać. Wszyscy Cię przecież lubią, budzisz ogólną sympatię:))) No i czym się martwisz? Uszy do góry, będzie dobrze:))) Olej ich i tyle...
                                                    A co do Prokocimia - to odpisał i powiedział, że w razie czego udzieli informacji. No i fajnie:)
                                                    A co do czytania jeszcze... Nietrudno Cię skojarzyć... W końcu przy adresie pojawia się "bieżanów"... Może więc lepiej zrobisz, jak się zalogujesz w końcu:)))
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 22:51
                                                    To już się domyślam o co chodzi w tych grypsach. Pojawił się Prokocim...no,no.

Mika. Ciężką pracą można osiągnąć wszystko. Dedukowałaś, kombinowałaś i
                                                    dotarłaś do celu. Oczywiście, było w czasie wędrówki do "Bastylii".
                                                    Gratuluję. Jesteś bardzo bystra. Jesteś rozwinięta ponad ... .
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 22:53
                                                    Złośliwcze!!!!!!!!!
                                                    Na tyle tylko Cię stać?????????
                                                    ;))))))0
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 23:01
                                                    Stać mnie na więcej. Boję się jednak, że za 7 godz. i 15 min. rozpoczęłabyś
                                                    taranowanie moich drzwi. Dlatego milczę.
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 23:11
                                                    Jak byś mnie baaardzo zdenerwował, to mogło by być szybciej.
                                                    Zauważ, że 7h 15 min. to było z Lidzbraka do Krakowa!!!!! :P
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 23:15
                                                    Sama widzisz, że mam podstawy do milczenia. Prawda kiedyś jednak wyjdzie, jak
                                                    słońce o poranku. Prawda zwycięży.
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 23:29
                                                    Już wiem, chcesz mi to powiedzieć face-to-face... Aż się boję...;)
                                                    A to juz tylko 32 dni;)))
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 02.06.03, 23:37
                                                    Odpowiem Ci na to w ten sposób.

Dobranoc.

Jutro Warszawa.
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 22:46
                                                    ciekawa jestem , co mi odpowiesz na to - nie wiem na co, ale odpowiadaj
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 05.06.03, 22:51
                                                    Co odpowiem ?. Zdrowo musiałaś się naszukać tego wątku. Ale to miłe. Dobrze że
                                                    wróciłaś...
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 22:55
                                                    to jest najbardziej uniwersalny wątek, taki swobodny w dialogu , zawsze go będę
                                                    trzymać jak zauważę, że jest zaniedbywany. Myślę, że i inne dziewczęta dołączą .
                                                    Jak czuje sie tereska - pozdrów ją ode mnie - fajnie było
                                                    Jutro też Warszawa ?
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 05.06.03, 23:00
                                                    W piątki staram się nie jeżdzić do Stolicy. Powrót jest koszmarny. 7-ka jest
                                                    zatkana, jak Marszłkowska w godzina ch szczytu. Najczęściej jeżdżę we wtorki.
                                                    Wczoraj byłem w eNce i dostarczyłem prezent od Ciebie. Pewnie zaczeka do
                                                    Twojego przyjazdu.
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 23:07
                                                    nie do mojego tylko na zjad dla wszystkich

w piątki również i w Krakowie jest ruch, a miasto wyludnione, wy chyba też
                                                    wyjeżdzacie na wieś pod gruszę . Mają być burzę, pamiętajcie nie chowajcie się
                                                    pod drzewam !
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 05.06.03, 23:14
                                                    I w środę miasto było wyludnione, że aż strach!!! Dziwne to, jak na Kraków...
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 06.06.03, 11:44
                                                    Witam:)

Mika, ja naprawdę nie rozumiem, czego Ty próbujesz dociec, w związku z naszą z
                                                    bpkw rozmową. Teraz się zastanawiam, może on powiedzial mi coś czego nie
                                                    pamiętam? Tajemnica jakaś?

Pozdrawiam serdecznie:)
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 06.06.03, 12:38
                                                    Eeee, już wszystko wiem:)
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 06.06.03, 17:31
                                                    inka28 napisała:

Witam:)

Mika, ja naprawdę nie rozumiem, czego Ty próbujesz dociec, w związku z nasząz
                                                    bpkw rozmową. Teraz się zastanawiam, może on powiedzial mi coś czego nie
                                                    pamiętam? Tajemnica jakaś?
                                                    Pozdrawiam serdecznie:)

Teraz Inka będzie dociekać niuansów tej rozmowy....
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 06.06.03, 19:32
                                                    bpkw napisał:
                                                    >
                                                    > Teraz Inka będzie dociekać niuansów tej rozmowy....

No i widzisz, jak namieszłeś;)))
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 22:59
                                                    jak wy ciągle mieszacie
                                                    a ja stawiam sie na apel, czy hymn mam zaśpiewać ?
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 06.06.03, 23:05

> jak wy ciągle mieszacie
                                                    > a ja stawiam sie na apel, czy hymn mam zaśpiewać ?

Rita. Tylko nie śpiewy. Zobacz, która jest godzina. Usłyszą Cię w Wielczce.
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 23:07
                                                    własnie przerywasz mi pracę , pomóż mi schować jeden wątek - wiesz jaki
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 23:14
                                                    widze , że zasnąłeś , ja już też padam
                                                    dobranoc
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 06.06.03, 23:24
                                                    Jeszcze nie śpię. Walczyłem trochę z Miką w sprawie Rozbrat 44.

Nie wiem jaki wątek mam Ci pomóc schować. Co gorsza nie wiem, jak sie to robi.
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 16:57
                                                    czasami lepiej nie wiedzieć niz wiedzieć
                                                    Wstawię się na następny apel
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 00:17
                                                    Zbliża się lato - czy jest jakiś apel w związku z tym ?
                                                    pozdrowienia
                                                    a łyżka powiedziała - ho, ho, ho ! - chętnie bym została dlużej, ale musze sie
                                                    śpieszyć
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 22:38
                                                    a łyżka powiedziała - do trzech razy sztuka !!!!!
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 14.06.03, 22:39
                                                    Uderz w stół!
                                                    Ja się odzywam:))))))
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.V 14.06.03, 22:41
                                                    No masz Ci los...to ten wątek jeszcze żyje ?
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.V 14.06.03, 22:42
                                                    Tylko coś się o niego nie troszczysz;)))
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.V IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 22:42
                                                    prosi się nowy wątek , póki jest bpkw na planie - jak ja mu współczuję tej
                                                    pracy, może przerwa na papierosa ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka