IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 21:04
Slyszalem, ze jestes na forum mistrzem w szchach, moze masz ochote
na partyjke?
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: do bpkw 05.05.03, 22:33
      Bardzo chętnie, ale dopiero jesienią. Za tydzie wyjeżdżam na wieś i w domu będę
      tylko sporadycznie. I nie obiecuj sobie wielkiej uczty szachowej. Lata
      mojej "świetności" mam dawno za sobą. Mecz z Ritą był pierwszym od kilkunastu
      lat.
      • mika_1 Re: do bpkw 05.05.03, 22:40
        O Boże, Bpkw, a co Ty bedziesz tyle czasu robił na jakimś.... odludziu????
        • bpkw Re: do bpkw 05.05.03, 22:47
          To "odludzie" znajduje się na trasie Olsztyn- Lidzbark. Codziennie jeździmy do
          pracy, a potem "byczymy" się. Od czasu do czasu koszę trawę i wymyślam sobie
          zajęcie. Wieczorem kąpiel w jeziorku a potem ognisko. Bez względu na to czy noc
          jest księżycowa, czy też nie, jest tam cudownie.
          • mika_1 Re: do bpkw 05.05.03, 22:49
            bpkw napisał:

> To "odludzie" znajduje się na trasie Olsztyn- Lidzbark.

Gdzie, gdzie, gdzie???? Koniecznie chcę to wiedziec????
            • bpkw Re: do bpkw 05.05.03, 22:58
              mika_1 napisała:

To "odludzie" znajduje się na trasie Olsztyn- Lidzbark.
              Gdzie, gdzie, gdzie???? Koniecznie chcę to wiedziec????

Na trasie do Lidzbarka. To takie miasto, jak się jedzie do granicy w Bezledach.
              Pojedź tam kiedyś. Jest tam bardzo ładny zamek, a zimą można " z górki" z
              Krzyżowej. Polecam. Cytując Ritę można powiedzieć "Lidzbark Warm. jest piękny".

• Gość: rita Re: do bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 23:02
                ja myślę , że wszystko jest tam piękne, a preferuję dziką naturę
              • mika_1 Re: do bpkw 05.05.03, 23:05
                bpkw napisał:
                >
                > Na trasie do Lidzbarka. To takie miasto, jak się jedzie do granicy w Bezledach.
                > Pojedź tam kiedyś. Jest tam bardzo ładny zamek, a zimą można " z górki" z
                > Krzyżowej. Polecam. Cytując Ritę można powiedzieć "Lidzbark Warm. jest piękny".
                >
                Dzięki, dzięki, za cenne rady. Myslę, że skorzystam przy najbliższej możliwej sposobności... Mam nadzeiję, że nie bedę załować!

A teraz do jasnej anielki - mów, gdzie to jest!!!!
      • Gość: rita Re: do bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 22:43
        bpkw napisał:

> Bardzo chętnie, ale dopiero jesienią. Za tydzie wyjeżdżam na wieś i w domu
        będę
        >
        > tylko sporadycznie. I nie obiecuj sobie wielkiej uczty szachowej. Lata
        > mojej "świetności" mam dawno za sobą. Mecz z Ritą był pierwszym od kilkunastu
        > lat.

Ja nie wiem czy koza może startować z mistrzem , musi najpierw pokonać
        wicemistrzynię - prawda? rankng to ranking !
        • Gość: koza Re: do bpkw IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 22:46
          Problem polega na tym, ze do Krakowa jest nieco dalej.
          • Gość: rita Re: do bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 22:51
            Gość portalu: koza napisał(a):

> Problem polega na tym, ze do Krakowa jest nieco dalej.
            Przeciez grakliśmy z bpkw na forum i to prawdziwie, wystarczy mieć prawdziwe
            szachy
            • Gość: lustro Re: do bpkw IP: 213.76.143.* 06.05.03, 09:37
              A wiecie, że ja też kiedyś grałam w szachy. Hi, hi nawet na turniejach i
              chociaż zupełnie nie umiem grać, mam w domu brązowy medal :). No wiecie było
              nas 4 osoby, chłopaki zrobili 100 % a my z koleżanką po 1 razie wygrałyśmy i po
              2 walkowery :D i z tego ten medal :) Grać nie zamierzam, ale miło powspominać :)
              • Gość: rita Re: do bpkw IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 22:52
                lusterko -chyba żartujesz, masz brązowy medal , a teraz masz szansę go
                wywalczyć też bez walki , masz ją walkowerem, bo koza chyba wycofał sie z walki
                musimy tylko zaczekać na decyzję kozy !
                • Gość: lustro Re: do bpkw IP: 213.76.143.* 07.05.03, 07:20
                  Nie ma jak walkower :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka