Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto?

• Gość: czesław Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 11:58

wczoraj byłem u fryzjera a raczej u fryzjerki zapłaciłem cale 20
      zl a podczas strzyżenia była jedna kobieta co robila sobie manicure
      czy h... wie jak to sie nazywa i cały ale to cały czas gapiła sie na
      mnie ze wzrokiem pożądania co widziałem w odbiciu lustra oczywiscie
      pozostałem nie wzruszony już nie mówiąc o fryzjerce której trzy (3)
      razy spadł grzebień z wrażenia jakie na niej zrobiłem az ta co
      robila te paznokcie coś przygadałą że chyba ma coś na sumieniu...
      ogólnie wizyte zaliczam do udanych i przyznam że było to jedno z
      niewielu wydarzeń które mogę zaliczyć do tak zwanego wygrywu
      • Gość: ela Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:26
        czy ktoś wie co się stało z panem Danielem i gdzie on teraz
        przyjmuje? pracował w salonie fryzjerskim w hotelu Kopernik i
        zniknął!
        • Gość: DAniel Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.10, 22:17
          Danie własnie wrócił z długiego urlopu:P
          Wiec jak cos to prosze dzwonic. 508221776:P
    • gondra UP 26.05.09, 12:00
      Polecam Andrzeja Matrackiego i Tomasza Zimnego, ale 2 miesiace
      czekania na wizytę to nie dla mnie.Sszukam fryzjera do którego da
      radę sie dostać po 2-3 tygodniach. Słyszałam, że pan Darek z salonu
      Zimny i pani Magda z salonu Oskar są dobrzy. Jestem ciekawa Salsy i
      salonu w Ince, moze ktoś cos wie (bo w tym wątku Salsę to chyba
      pracownice wychwalają;)? Bo do pana Adama z salonu za Tesco też sie
      długo czeka?
      • Gość: anna Re: UP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 17:32
        Nie polecam salonu w Hotelu Warmińskim. Szefową jest p. Niedziałkowska Jej
        umiejętności są marne oczywiście bardzo sympatyczna osoba Ma dwóch pracowników
        takiego chłopaczka blondyna i taką mało sympatyczną dziewczynę Monikę po prostu
        tragedia. Panna zachowuje się jak by myła głowę za karę i w ogóle strasznie
        • Gość: magda Re: UP IP: 85.222.87.* 04.07.09, 23:19
          a co ci schrzanili ze masz taka traume
          • Gość: misia Re: UP IP: 188.33.98.* 02.02.10, 22:52
            POLECAM SALON FRYZJERSKI NA UL. Gałczyńskiego 1/7 niski parter. P. KASIA JEST SUPER. DORADZI I
            SUPER STRZYŻE. I JEST MOJA FAWORYTKĄ JEŚLI CHODZI O DOBIERANIE KOLORÓW WŁOSÓW. POLECAM.
            TEL. 694291064
            • sprzedazbutik Najlepszy 06.02.10, 19:55
              Dziewczyny szukam Pana Daniela który pracował w salonie Matrackich przy ulicy
              Warszawskiej.Czy ktoś ma do niego na miary?
              Bardzo dobry fryzjer,a nawet najlepszy !!! Polecam
      • Gość: zadowolona klientk Re: UP IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.10, 21:49
        pan darek nie pracuje juz u zimnego.teraz ma swoje stanowisko w
        hotelu warminskim.naprawde polecam
    • sun-day Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 04.06.09, 14:23
      Chcę sie wybrać do Salsy w centrum - kogo polecacie?
      • Gość: Martusia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 21:27
        Szczerze to polecam p. Marię Kulik Która ma zakład przy ulicy Zamenhofa 12 Tak
        naprawdę to jej pracownika Marysię. Taka mała blondyneczka
        • Gość: jolcia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.mm.pl 04.11.09, 18:06
          A JA BARDZO POLECAM SALON FRYZJERSKI DALIA NA PANA TADEUSZ TEL
          895334988 PANI DOBRZE ROBI WŁOSKI BA NAWET BARDZO DOBRZE MOZNA TEZ
          ZABRAC CHŁOPAKA BO JEST TEZ PANI OD MĘSKICH GŁÓWEK:)A SZCZERZE
          ODRADZAM SALON IMAGE NA WILCZYŃSKIEGO PANI RENIA MIAŁA DOBRY POMYSŁ
          TYLKO Z REALIZACJĄ GORZEJ BO TO JEDNAK TRZEBA UMIEĆ WZIĘŁA DUŻO
          PIENIĘDZY A WŁOSY BEZNADZIEJA NA DRUGI DZIEŃ POPRAWIAŁA PO NIEJ PANI
          Z SALONU DALIA.POLECAM
      • Gość: Lola Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 11:47
        nie wybieraj sie tam to najgorszy salon jaki może być, schcranili mi
        włosy na maksaa.
        • Gość: beata Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:14
          Kto dokładniej Ci '"scarnił"" włosy??
          • gondra Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 16.06.09, 10:58
            Koleżanka niedawno była w Salsie, tej w Tesco. Powiedziała, że ok,
            ale bez szału.
            • gondra Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 22.06.09, 15:54
              A ja niedawno byłam w tej na Mrągowiusza, w skali 1 - 6 daje 4.
            • Gość: Bożena Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 19:35
              Ja powiem kogo nie polecam. P.Niedziałkowska z Hotelu Warmińskiego
              po prostu tragedia. wyszłam z popalonymi włosami teraz muszę je ostrzyc na
              krótko, a włosy miałam do ramion
              • Gość: magda czarny Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 85.222.87.* 04.07.09, 23:16
                to ciekawe,ja cala rodzina jak rowniez moi znajomi od lat robimy sie
                w warminskim i polecam doswidczenie tych fryzjerow'sczegolnie kolory
                mam rozjasniane wlosy i sa w bardzo dobrej formie,moze cena cie
                zaskoczyla choc nie jest drogo w porownaniu do niektorych
                • Gość: monia dereń Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 22:12
                  Tak ja poszłam tam zrobić trwałą!!! Wyszłam z popalonymi włosami. Fakt pani
                  Edytka (top stylistka) Dała mi zniżkę ale stanu moich włosów nic mi nie zwróci!
                  Zwykle robię włosy u braci Matrackich także ceny mnie nie przerażają
      • Gość: MagdaGutkowo Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 11:59
        witam, mogę wampolecić daniela, fajny młody i kreatywny, ma
        praktyke w salonie michael, robi super koloryzacje, fajnie strzyżę,
        potrafi doradzić, przyszłam wczoraj do koleżanki i go zastała, pierw
        ostzygł mnie, potem moją córke która miała szajs na głowie, mojej
        koleżance zrobił super blond, taki jak chciał, ceny są niskie, jest
        świetny. to jest tego numer 792073601. polecam
        • Gość: monia dereń Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 22:38
          Mam pytanie co możecie powiedzieć o Aleksandrze słyszałam że jest niezły
          • Gość: klientka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.makronet.pl 04.07.09, 15:50
            Ja byłam w salsie w tesco , nikt mi wcześniej nie potrafił zrobić
            koloru jaki sobie wymarzyłam , pani Wiola zrobiła to po mostrzowsku
            polecam
        • Gość: niki Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 92.55.195.* 21.06.11, 14:06
          Witam, mam bardzo kiepskie włosy (bardzo cienkie i suche), doradźcie do którego fryzjera się udać, żeby doradził mi jakąś fryzurkę, w której przyzwoicie bym wyglądała.
          Jakiś czas temu byłam w salonie w tesco, i pani fryzjerka podcięła mi tylko końcówki a resztę wyprostowała na szczotkę, dodatkowo cały czas powtarzała jakie to tragiczne są moje włosy.
      • Gość: Asia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.09, 19:35
        Magda jest Ok, doradzi i wykona usługę fachowo.
      • Gość: klient Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 21:19
        A ja jeżdże do pana Piotrusia do Dobrego Miasta, super strzyże,
        miły, sympatyczny, po prostu gość z klasą. Zakład u Alfreda na
        początku Łużyckiej :)
      • Gość: Basia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 09:13
        Do Salsy nie idź chyba że chcesz być zdołowana , niezadowolona, zniesmaczona,
        zdegustowana. Może jest tam miła obsługa ale to co będziesz mieć na głowie to
        dzieło przypadku. NIE POLECAM
    • Gość: !!! Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 20:03
      bp0.blogger.com/_mmBw3uzPnJI/RkD_4U-tgxI/AAAAAAAAEGY/THd-TNl-A1c/s1600-h/crazy_hair_styles_29.jpg
    • Gość: pawel Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.09, 12:41
      p. Ewa w salonie "Keune" na Pstrowskiego 14 szczerze polecam
      kompetentnie bez zbednych pytań wie co do niej należy i robi to
      bardzo profesjonalnie (chodzę do niej regularnie od pół roku)
      • Gość: Natka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.lutn.cable.ntl.com 17.07.09, 08:53
        A czy w tym salonie jest ktos do kogo warto zapisac sie na czesanie
        slubne?Ne jestem z Olsztyna tak wiec zupelnie nie wiem gdzie sie
        zapisac a czas leci...Moze jakas zamezna mi podpowie???:)
        • Gość: Magdzia24 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.08.09, 12:11
          Super uczesania ślubne robi pani Kamila z salonu pod hotelem
          Kopernik. Czesała do ślubu moją siostrę i koleżankę. Fryzury nawet
          po poprawinach wygladały jak świeżo zrobione. Sama też się do niej
          wybieram.
          • Gość: Andzia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.09.09, 18:09
            To prawda, że pani Kamila jest dobra w ślubnych uczesaniach. Jednak
            ceny u Matrackich nie są najtańsze.
        • Gość: Jolanta Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 08:02
          Jeśli chcesz mieć fryzurę, która nie rozwali ci się podczas zabawy
          weselnej i będzie wyglądać dobrze to wybierz się do pani Kamili z
          MGF (pod hotelem Kopernik). Sama robiłam tam sobie ślubne uczesanie
          i byłam bardzo zadowolona. Najlepiej wybierz się wcześniej na próbne
          czesanie i ustal co byś chciała. Dobrze też pochodzić trochę w
          próbnej fryzurze i zapytać rodzinę lub znajomych o zdanie.
    • Gość: ewa Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.09.09, 10:29
      ABSOLUTNIE NIE POLECAM 'FRYZJERNI' PRZY UL. WARSZAWSKIEJ !!
      ZAMIAST BLONDU PANI ZROBIŁA MI RUDY KOLOR, tłumacząc że tak musi być. KOSZMAR
      POPROSTU .
      MAŁO TEGO ŚMIANIE SIĘ Z KLIENTA, KTÓRY MA FARBĘ NA GŁOWIE NIE NALEŻY DO
      GRZECZNEGO ZACHOWANIA...BRAK PROFESJONALIZMU TYCH MŁODYCH 'FRYZJEREK'.
    • Gość: ann Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 20:38
      A może ktoś był w niedawno otwartym salonie Keune na Wyzwolenia?
    • Gość: oksana Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 23:15
      www.youtube.com/watch?v=9YGX32j8_7c&feature=channel
    • Gość: Kalina Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 85.17.146.* 30.10.09, 06:10

Czy w czasie miesiączki można farbować włosy i kogo polecacie?
      • Gość: magda Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 17:26
        Tak można to stary przesąd! Tak samo jak mówią że rude to wredne
    • Gość: gośc Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 195.117.187.* 04.11.09, 21:46
      a kto wie ile kosztuje strzyżenie u Matrackiego? I farbowanie?
    • Gość: fiol-ka25 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 213.76.185.* 15.11.09, 18:20
      znam świetny salon . dziewczyny są miłe, sympatyczne i naprawdę znają się na
      swojej pracy. chodzę do nich od samego początku i jestem bardzo zadowolona i
      najważniejsze nie muszę czekac pół roku tylko dzień lub dwa. ceny też mają świetne.
      salon znajduje się na Grunwaldzkiej 21/1
    • Gość: fiol-ka25 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 213.76.185.* 15.11.09, 18:38
      znam świetny salon . dziewczyny miłe , sympatyczne i znają się na swojej pracy .
      mają świetne ceny i nie muszę czekac pół roku tylko dzień lub dwa. chodzę do
      nich od początku . najbardziej lubię panią Ewelinę ale pani Wiola i Asia też są
      świetne . gorąco polecam
      Grunwaldzka 21/1 to numer do pani Eweliny 668328618
      • Gość: wdr Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 21:13

uwaga ! kryptoreklama
      • Gość: klientka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.dynamic.mm.pl 13.09.11, 18:34
        A ja nie polecam Pani Eweliny z Grunwaldzkiej 21/1 ponieważ ostatnio bardzo źle podchodziła do klientów, może i dobrze robi ale nie ma podejścia i szacunku do klientów sama ostatnio byłam świadkiem takiego zachowania. Odeszłam od niej i zostałam klientką pani Asi. Polecam ją pracuje teraz na Kościuszki 71.
        • Gość: kaha Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 10:32
          Ja cały czas szukam pani Asi z tego salonu.Gdzie ten fryzjer dokładnie się mieści ?Ja z pani asi byłam najbardziej zadowolona!!!
    • Gość: facet Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.09, 10:55
      Ja polecam męskiego fryzjera w Salonie Fryzjerskim Lucyna na STARYM MIEŚCIE pana
      Andrzeja
      • Gość: Darek Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.11.09, 10:58
        Zgadzam się zna fach a jeże strzyże wybornie poz
    • Gość: klijentka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 80.54.88.* 18.11.09, 19:20
      ogolnie to polecam p. Marlene Zdrojewska,obecnie pracuje w salonie fryzjerskam
      Aleksander Stankiewicz nad klubem Impuls....super strzyże i dobiera kolory...
      nie miesza kosmetykow (farb ,szamponow itp... jak szfowa tego salonu) bardzo
      polecam super dziewczyna i nie trzeba dlugo czekac nr.501287125
      • Gość: kasia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.tktelekom.pl 03.01.12, 21:20
        osobiscie nie byłam zadowolona z usługi marleny zdrojeskiej więc nie kazdemu może odpowiadac jej styl!!!!
        i nie jest tak idealna na jaką sie kreuje ................
    • Gość: malutkaaaa Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 80.54.88.* 18.11.09, 19:26
      nie polecam p.G. Stankiewcz kobieta zupelnie nie zna sie na
      pracyyy!!!!!!!porazka ale ogolnie praktykanici i p.grzes i p. marlena rewelacja
      fryzjerzy... polecam salon aleksander stare miasto na klubem impuls
      • best.justyna Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 19.11.09, 14:42
        ja tam chodzę do Salsy, zawsze jestem zadowolona, ostanio dziewczyny
        zaproponowały mi zmianę w fryzurze i kolorze... zaryzykowałam i nie
        żaluję! wiedzą co jest modne i na czasie:)
        • Gość: Ania Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 22:05
          best.justyna nie wiem u kogo byłaś w Salsie. Poszłam do Salsy w tesco na
          strzyżenie i modelowanie i wzięła mnie taka starsza kobieta, blondynka.
          Wyglądałam okropnie, obcięła mnie równo, ale zupełnie nie tak jak chciałam, a
          potem uczesała mnie tak że byłam ulizana. Żałuję że zapłaciłam. Jeśli ktoś
          będzie w Salsie to niech tylko nie idzie do tej kobiety - około 40 lat, blondynki.
          • best.j.ustyna Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 08.12.09, 14:10
            ja nie byłam w tesco tylko na Mrongowiusza
            • Gość: Moniczka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 09:19
              Ja byłam na Mrągowiusza w Salsie
              Koszmar nigdy w życiu już tam się nie wybiorę
              Jestem teraz blondynką o rudych odrostach a miało być tak pięknie. Może jest tam
              miła atmosfera ale z tą atmosferą nie chodzę na głowie po ulicach
          • best.j.ustyna Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 08.12.09, 14:28
            ja nie byłam w Tesco tylko na Mrongowiusza
        • Gość: Blondynka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 09:51
          Po wizycie w salonie Salsa przy Mrągowiusza u pań Magdy i Kasi jestem
          załamana. Poszłam pomalować odrosty przy platynowym blondzie. Po wysłuchaniu
          wykładu na temat malowania włosów myślałam, że to nie problem. Okazało się
          inaczej. odrostu "wyszły" rude, aby zatuszować co się stało panie zrobiły mi
          płukankę fioletowo - różową. Wglądam "super" tylko do cyrku pójść pracować.
          NAJGORSZY ZAKŁAD W OLSZTYNIE, NIE POLECAM SALSY PRZY MRĄGOWIUSZA.
          • Gość: ?????? Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.03.10, 10:10
            to ile tych platynowych blondynek spaprano w salsie???? oj dziewczyny coś
            tu smierdzą te wasze wpisy
            • Gość: Ewa Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 11:22
              No widać z tego że Salsa króluje w papraniu blondynek ... też jestem spapraną
              blondynką .... mam teraz blond o wyglądzie orange z marchewką.. załamka
            • mokka26 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 06.05.13, 09:47
              hahaha, jasne, że wpisy śmierdzą, bo z tego co widzę, to dodaje je jedna i ta sama osoba z końcówką IP: neoplus.adsl.tpnet.pl wszystkie wpisy z tego samego dnia, odstęp czasowy 10-15 minut. hahahahahah nawet czarnego pijaru nie potraficie dobrze zrobić...załamka. przestańcie już spamować tę salsę, bo aż żal czytać te Wasze wpisy o "spapranych blondynkach". jakaś pożal się boże "fryzjereczka" nie umie wypromować swojego salonu i woli nasmarować sto negatywnych wpisów na swoją konkurencję, oj nie ładnie.

Ja w salsie maluję włosy na rudo od długiego czasu i nigdy w życiu nie wyszedł mi nie ten odcień, który chciałam. W zeszłym roku byłam na upięciu ślubnym i fryzura trzymała się cały wieczór. Świetna profesjonalna robota, jeśli potrzebujecie eleganckiego upięcia czy dobrego farbowania to ja polecam salse.
          • olsztyn.ianka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 09.03.10, 08:52
            też jestem blondynką od 7 miesięcy i maluję się tylko w SALSIE na
            MRONGOWIUSZA!nie mam popalonych włosów i zawsze odrost jest ok...
            więc POLECAM SALSĘ!!!!
          • Gość: Monika Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 08:52
            O Matko Boska żebym wcześniej przeczytała te wpisy o Salsie na Mrągowiusza!! Ale
            dopiero po fakcie znalazłam te forum. Byłam blondynką od nastu lat teraz jestem
            ruda, a miał być naturalny blond!!
            Dziewczyny nie wiedzą co robią do tego jeszcze chciały mi zatuszować co
            narozrabiały i zrobiły mi fioletową płukankę!
            Partacze, zamiast do szkoły na wagary chodziły.
            NIGDY WIĘCEJ SALSY NA MRĄGOWIUSZA
    • Gość: kajka1983 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 17:03
      Bardzo fajny fryzjer, jest na Likusach
      Pan Rafał(taki blondynek) pracował wcześniej w Lovely Look w Realu,
      słyszałam o nim, bardzo dużo dobrych opinii.
      Otworzył swój salon na Wędkarskiej w takim domku na przeciw jeziora.
      Robi bardzo ładne koloryzacje, dobrze tnie włosy (bardzo dokładnie), byłam w
      szoku, że strzygł mnie na mokro, a później na sucho.
      Ceny ma bardzo przystępne.
      z tego co tu czytałam trochę osób go poszukuje :)

wiec podaję tu jego nr. dla klientek, które go szukają
      508278392
    • Gość: Mrowek88 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 81.219.91.* 20.11.09, 14:01
      Ja mogę polecić salon fryzur "Expert" na ul. 1 Maja. Długo szukałam dobrego
      fryzjera. Wszystkie Panie, które tam pracują ładnie obcinają, koloryzują włosy.
      Potrafią dobrać coś ładnego do twarzy. Ja jestem bardzo zadowolona. Za obcięcie,
      położenie koloru i zrobienie pasemek na długich włosach zapłaciłam 160 zł.
      Uważam, że efekt jest tego wart.
      • Gość: katie Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.12.09, 20:04
        a co myslicie o salonie przy agorze (w agorze?)?
      • Gość: Doris Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.dynamic.mm.pl 18.11.14, 23:00
        Też uczęszczam do salonu fryzjerskiego na 1 Maja 13 od ponad 10 lat. Dawniej Mod's Hair obecnie Expert. Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Ewuni 😊
    • Gość: zdenerwowanaaaaaaa Salsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.09, 11:48
      w tym tygodniu miałam wątpliwą przyjemność odwiedzić salon fryzjerski Salsa w
      Olsztynie w Tesco. Poszłam pofarbować sobie włosy na blond, wybrałam z panią
      fryzjerką odcień, nałożyła rozjaśniacz na odrosty, potem farbę, po umyciu włosów
      siadam przed lustrem a ja mam ŻÓŁTE włosy!! pani z uśmiechem na twarzy do mnie
      mówi że wyszedł miodowy blond, ja na to że to nie jest żaden miodowy blond tylko
      żółty kolor a miał być popielaty blond, więc pani stwierdziła że poprawi , po
      nałożeniu jakiegoś specyfiku na włosy musiała mi cały czas masować włosy bo
      paliło to diabelstwo jak cholera, umyła mi potem włosy i znowu siadam do lustra
      a tam wciąż mam żółte włosy. Więc jakaś inna pani zaproponowała mi że za usługę
      nic nie zapłacę, zresztą musiałabym być chyba niedorozwinięta aby zapłacić za
      zniszczenie włosów i pofarbowanie ich na żółto. Także pani zaproponowała abym
      przyszła następnego dnia do drugiego salonu sieci i tam szefowa także za darmo
      poprawi mi moje włosy. Więc przychodzę następnego dnia do drugiego salonu tam
      fryzjerki nie wiedziały że mam przyjść, szefowej nie było. Zadzwoniły do niej
      żeby się zapytać o szczegóły. I okazało się że to nie szefowa poprawi mi moje
      kurczakowe włosy tylko fryzjerka i jeżeli efekt będzie poprawny to mam zapłacić
      za usługę!!!!! Powiedziałam że ja w tym okropnym salonie nie zostawię ani
      złotówki i pójdę gdzieś indziej. Nie dosyć że zniszczyły mi włosy które są w
      dotyku jak siano to jeszcze żądały kasy za naprawienie ich błędu!
      Więc jeżeli któraś z was wybiera się do tego salonu to bardzo odradzam, ja
      strasznie żałuje że się tam wybrałam:(
      • Gość: marta Re:inne IP: *.centertel.pl 12.01.10, 17:20
        Słuchajcie a jak w hotelu warminskim?jest tam jeszcze Edyta długo do
        niej chodziłam byłam zadowolona,jakie mają ceny i wogóle?
        • Gość: monia dereń Re:inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 20:01
          Mi pani Edytka ostatnio spaliła włosy robiąc trwałą ondulacje!
          • Gość: zadowolona Re:inne IP: *.centertel.pl 31.01.10, 21:58
            hmm to ciekawe bo Edyty nie bylo ponad 2lata w Olsztynie,wiec jak
            mogla ostatnio robic ta trwala,widac ze duzo piszesz i o warminskim
            i o reszcie salonow olsztynskich i prawie zawsze zle,moze wiec
            powinnas sama otworzyc super studio i bedziemy twoimo wiernymi
            klientkami zawsze zadowolone
      • olsztyn.ianka Re: Salsa 22.01.10, 14:18
        widać ,że kogoś nerwy poniosły....chodzę do salsy i na razie jest
        wszystko ok, nawet jak zaryzykowałam z kolorem i jak mi nie pasował
        to przefarbowałam bez żadnego problemu,po prostu czasami tak
        bywa...też mam blond! wtedy reklamacja była gratis:)za usługę ,za
        którą wcześniej oczywiście zapłaciłam, i to za kolor , do którego
        nie byłam przekonana do końca, reszta była ok... dostałam nawet w
        prezencie odżywkę do moich włosów...
        myślę,że wystarczy chcieć się dogadać:)))
        • Gość: beata Re: A Olechnowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 20:13
          Nie polecam salonu pani A Olechnowicz przy ulicy Piłsudzkiego 54. Poszłam na
          strzyżenie do p. Agnieszki, a tam jedna pani wychodzi z przejaśnionymi włosami.
          Sama usiadłam do niej na fotel już przestraszona jedna uczennica taka blondynka
          asymetrycznie ostrzyżona myła mi głowę i zamiast zrobić płukankę, albo umyć mi
          włosy szamponem do blondów <o co prosiłam wcześniej> umyła mi włosy jakimś
          miedzianym koloryzatorem. Masakra byłam ruda. Oczywiście p. Agnieszka
          powiedziała że nie a się czym przejmować bo zejdzie. To jeszcze nie koniec
          najgorsze było to że poprosiłam o skrócenie końcówek, i lekkie wycieniowanie mam
          rzadkie włosy. oczywiście wycieniowala mi do samej góry na końcach teraz mam
          strąki. Jak zwróciłam jej uwagę to jej pracownica gosia powiedziała bezczelnie
          że włosy nie kapusta odrastają.
        • Gość: Zniesmaczona Re: Salsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 09:26
          Nie polecam Salsy. Poszłam zrobić odrosty przy platynowym blondzie.
          Atmosfera była miła. Obsługiwały mnie panie Kasia i Magda. Wystrój przepiękny.
          Czas zleciał mi szybko....
          A teraz jestem platynową blondynką z RUDYMI odrostami.
          ZAŁAMKA.
          Jak ktoś chce wyglądać dziwnie to polecam ten salon.
          JA DO SALSY W ŻYCIU JUŻ NIE PÓJDĘ.
        • Gość: Iza Re: Salsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 08:57
          A TEN TEKST TO PISAŁA FRYZJERKA Z SALSY?? NAPAPRAŁA A TERAZ SIĘ TŁUMACZY?
          ZEPSUŁY MI KOLOR I NIE BYŁO MOWY O ŻADNEJ REKLAMACJI!!

NIE POLECAM DALEJ SALSY
        • Gość: BaSKA Re: Salsa IP: 89.229.200.* 13.05.10, 10:55
          Zgadzam się w 100%z Twoją wypowiedzią olsztyn.ianka.Nie jestem co
          prawda z Olsztyna.Byłam przejazdem i wpadłam do Salsy chociaż tam
          podobno ciężko się dostać bez uprzedniego umówienia się.Fajnie mi
          pdcięto włosy(taka blondynka),modelowanie co prawda nie bardzo mi
          się podobało.A Pani NIEZADOWOLONA to chyba nie potrafi załatwiać
          spraw z fryzjerkami...Rozumiem,że jeśli kolor na głowie wyszedł
          cyrkowy mamy prawo być wkur...Ale też w takiej sytuacji trzeba umieć
          dochodzić własnych praw i to nie tylko krzykiem :)
        • Gość: blon.dynka Re: Salsa IP: *.olsztyn.mm.pl 16.05.13, 11:12
          Witam, postanowiłam zamieścić tutaj swoją opinię na temat salonu Salsa w Olsztynie, ponieważ uważam, że negatywne komentarze na jego temat są chyba mocno przesadzone. Jest tu chyba jedna bardzo niezadowolona klientka, która swoimi wpisami postanowiła zepsuć reputację jednemu z najlepszych salonów w mieście! Kochana "spaprana platynowa blondynko" byłyśmy chyba w zupełnie innym salonie! Ja również farbuję się na platynowy blond, choć nie od razu uzyskałam taki odcień. Wcześniej miałam ciemny blond i musiałam stopniowo schodzić do platyny. Pomogły mi w tym właśnie fryzjerki z Salsy. Nigdy nie wyszłam z rudymi odrostami, czy odcieniem, który mi nie odpowiadał. Panie z Salsy od początku komunikowały mi, że jeśli po zabiegu nie będzie mi odpowiadał odcień, zawsze jest możliwość wykonania ponownego farbowania i poprawek. Rozumiem, że każdemu zdarzają się wpadki, ale wystarczy chcieć się porozumieć i dogadać, a nie krzykiem obsmarować komuś tyłek na forum. NIE WIERZĘ, że nie dało rady porozmawiać z dziewczynami z Salsy i powiedzieć im, że nie odpowiada Ci rudawy odcień włosów. Nigdy nie miałam żadnego problemu w tym salonie, dlatego uważam, że mocno przekoloryzowałaś całą sytuację i twój żal i żółć wylewana na tym forum nie ma nic wspólnego z rzeczywistością.
      • Gość: Ruda Re: Salsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 09:37
        Byłabym szczęśliwa gdybym miała żółte odrosty. Pani Magda z Salsy przy
        Mrągowiusza zrobiła mi rude odrosty przy platynowym blondzie włosów.
        Dla mnie platyna to platyna i nie pasuje do rudego.
        Nie polecam SALSY
    • Gość: monia dereń Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 23:11
      He he Dobre pierwsza rzecz że nie jestem fryzjerem. Druga że nie jestem z panią
      na ty, a trzecia że jeżeli mam powody to piszę. P Edyta robiła mi trwałą w 2007
      roku w marcu. Jeżeli ma pani ochotę to wiedzieć. Tak pisząc na forum mam ten sam
      nick
    • Gość: Ewel Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 109.243.173.* 02.02.10, 22:18
      Pani Urszula bardzo fajnie ścina włoski tak jak chcecie ma fajne
      pomysły, niedrogo i przyjemnie, salon jest na ulicy Iwaszkiewicza
      36a, tel. 504157584
      • Gość: misia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 109.243.236.* 07.02.10, 22:19
        Jak już pisalam wcześniej polecam salon na Gałczyńskiegon 1/7 niski parter P. Kasia robi cuda:) nie
        drogo i super:) tel do niej : 694291064
        • Gość: gosia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 08:16
          czy ktoś może potwierdzić informacje o pani Uli czy Kasi? Jestem po tygodniowej chorobie, przepadł mi termin u Zimnego... Muszę dziś trafić do fryzjera... Nie mogę wrócić tak w poniedziałek do pracy... Dziewczyny! Ratunku!
    • Gość: Olszynka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie.www.topfryzjer.pl IP: *.home.aster.pl 20.02.10, 12:30
      Sprawdzcie opinie o olsztynskich fryzjerach na topfryzjer.pl/
      • Gość: Agsia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie.www.topfryzjer.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.12, 14:03
        Ja właśnie sprawdziłam na topfryzjer i na podstawie opinii udałam się do IMPRESION. Moja ocena pojawiła się po kilku dniach od wizyty (login agsiag), gdy usłyszałam co najmniej od dziesięciu osób: "kto zrobił TO twoim włosom???"
        Strzyżeniem poprawiła mi fryzurę pani Asia z Akademii Fryzjerstwa na Wilczyńskiego, za co jej dziękuję, bo choć włosy za krótkie (inaczej się nie dało - trzeba by dokleić) to się układają a białe, spalone końce są mniej ekspresyjne.
        • Gość: KAROLA Re: Dobry fryzjer w Olsztynie.www.topfryzjer.pl IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.01.13, 00:23
          witam ja skorzystałam z studia fryzur impresion i jestem zadowolona ....mam świetnie zciete włoski i ładny kolor.... pani ILONA CZESAŁA NAWET SAMĄ IWONĘ WĘGROWSKĄ DO SPEKTAKLU I KATARZYNĘ JAMRÓZ WIĘC COŚ REPREZENTUJE POLECAM TEN SALON
          • Gość: Alicja Re: Dobry fryzjer w Olsztynie.www.topfryzjer.pl IP: *.net.pbthawe.eu 29.01.13, 08:12
            Ja widzę że p. Ilona z Impresion jest najbardziej aktywna na tym forum wystawia pozytywne opinie sobie i negatywne konkurencji. P. Ilono nie ma pani pracy, że takich chwytów się trzyma? nieładnie dobry fryzjer nie zginie pomimo pani dołków ale marnemu to i to takie chwyty nie pomogą
        • Gość: lala Re: Dobry fryzjer w Olsztynie.www.topfryzjer.pl IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.03.14, 22:56
          witam przykro mi ale takich desperatek jak pani asiag nie brakuje chodzi po salonach i to że ma spalone i dwa włosy i oczekuje nie wiadomo czego i swoim nie powodzeniem w pracy niszczy innych brak słów na takie babsko .... korzystam z usług impresion od lat sie cieszy dobrą opinnią i to prawda ..... profesjonalna obsługa i zgrany duet są też panie kosmetyczki i masaże pozdrawiam P ilonkę i dziękuję za włoski
        • Gość: lala Re: Dobry fryzjer w Olsztynie.www.topfryzjer.pl IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.03.14, 23:02
          agsia poprawiam nazwę
    • chealsyka27 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 23.02.10, 11:42
      nie moge sie dowdzwonic do Zimka, czy oni zmienili numer??
      • Gość: gość Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 23:17
        co myślicie o Marioli pracowała wcześniej u Matracckich i Body
        perfekt teraz podobno ma swoje stanowisko w hotelu warmińskim
    • Gość: magda Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.10, 15:12
      cześć. ja byłam ostatnio u jakiegoś nowego fryzjera z Londynu i Paryża -
      rewelacyjnie ścina i farbuje i przystojny:) salon jest naprzeciwko amfiteatru.
      nazywa sie guru bio fryzjerstwo. pozdrawiam
    • Gość: iwona Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.10, 16:17
      Lukas z Guru Bio Fryzjerstwo na starowce w Olsztynie, naprzeciwko amfiteatru.
      www.guru-bio-fryzjerstwo.pl. ma doswiadczenie z Londynu i Paryża, polecam. je
      jestem w szoku....:)
      • Gość: gość Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.mm.pl 09.03.10, 15:21
        mam dużo włosów, prostych , trudnych do ułozenia , z zadziorami , w
        średniociemnym kolorze . Od razu poszłam do Matrackich , do pana Pawła
        Matrackiego . Owszem po mistrzowsku to skasował pieniądze .kolor słabo dobrał
        ,choć położony bardzo dobrze . Cięcie przeciętne , tzn nie poszalał . Fryzjerska
        asekuracja , lub tylko rzemiosło.
        • Gość: wiesław Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 82.192.79.* 22.10.12, 22:02

wiadomo, że kobieta zmienia fryzurę, gdy zmienia faceta
    • Gość: paulina dobry fryzjer olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 10.03.10, 21:44
      polecam salon bio w olsztynie na starym miescie 28/1 pracuja na bio kosmetykach
      i maja doswiadczenie. jestem zadowolona bardzo!!
      wiesz maja nawet strone www.guru-bio-fryzjerstwo.pl wiec poczytaj sobie o nich
      wiecej. polecam i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka