Dodaj do ulubionych

Rozmówki pogodowe IV

19.05.03, 20:12
Dzisiaj w Olsztynie naprawdę pogoda w kratkę.Ale nie deszcz jest
problemem,tylko niskie ciśnienie.Bez kawusi się nie obejdzie :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: katka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 20:15
      Obejdzie się, obejdzie, wystarczy, że jakiś "życzliwy" podniesie Ci ciśnienie.
      Ech, takich "życzliwych" niestety nie brak... Dzięki temu zaliczyłam dziś tylko
      trzy cienkie kawki - czyli norma.
      pozdro
      katka
      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 19.05.03, 20:20
        Takich ludzi nie brak,niestety.Na uspokojenie proponuję podziwianie(wzrokowe i
        zapachowe)kwitnącego właśnie bzu i konwalii.Można zobaczyć jeszcze kwiaty
        kasztanowca i szczególnie piękne,różowo-czerwone drzewka rajskiej jabłoni.
        Wiosna to piękna pora,szczególnie w Olsztynie :-)
        • Gość: katka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 20:38
          Pewnie nie uwierzysz, ale jeszcze piękniejsza w Iławie... :-)
          • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe IV 19.05.03, 21:51
            Hmmm, w Krakowie ciemne chumry gdzieś zniknęły i jest cuuuudnie:)))
            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 20.05.03, 10:15
              U nas też teraz nie pada i nawet słoneczko nieśmiało zerka zza chmur:-)
              • inka28 Re: Rozmówki pogodowe IV 20.05.03, 17:10
                No nie wiem Mika. Teraz to się ewidentnie zbiera na burzę, a ja dziś mam
                premierę sandałków przywiezionych z Olsztyna. :-/
                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 21.05.03, 10:02
                  No proszę.Słoneczko się nam pokazało.Może będzie już ładniej.
                  • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 21.05.03, 11:10
                    Pan do pana:
                    - Czy będzie pogoda?
                    drugi pan:
                    - Wie pan, ja mówię ,że będzie pogoda, moja żona, że nie będzie pogody. Zawsze
                    któreś z nas ma rację :)))
                    • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 26.05.03, 07:49
                      Wczoraj był upał nieziemski. Ma być podobno lato stulecia, jak my to
                      wytrzymamy :))) Niech żyją jeziorka i wtedy na takiej fali ~~~~~~~~~~ :)))
                      • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 26.05.03, 09:30
                        Nie strasz tym latem stulecia bo nie mam czasu i pieniędzy na urlop a upały źle
                        znoszę :(
                        • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 26.05.03, 09:40
                          Nie chciałam straszyć :)
                        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 26.05.03, 09:47
                          Dzisiaj w Olsztynie znowu upał.Słoneczko pięknie przypieka:-)
                          Tylko ta temperaturka-aż 30 stopni to bardzo gwałtowny skok do przodu.Jutro ma
                          być już chłodniej(ale niewiele,bo ok 23 st.),więc człowiek trochę odpocznie.

Jak takie będzie lato,to zdemontuję drzwi od lodówki i będę się chłodził ;-)
                          • inka28 Re: Rozmówki pogodowe IV 26.05.03, 13:56
                            thor_tr napisał:

> Jak takie będzie lato,to zdemontuję drzwi od lodówki i będę się chłodził ;-)

Znakomity pomysł, szkoda, że u mnie lodówka stoi w przedpokoju;)

Ja umieram z gorąca. Mózg mi się lasuje, a przydałby mi się sprawny, chociażby
                            na jutro, na egzamin. Za to dziś mam klapki na obcasie. Mała rzecz, a cieszy;)
                            • spacz Re: Rozmówki pogodowe IV 26.05.03, 16:36
                              Dzis rano o godzinie 6ej na termometrze w cieniu 23 C. To juz przegiecie!
                              I tez tak przyatakowalo te slonce nagle: masa dziewczat teraz na raczka
                              zjaranych chodzi :( Czerwone z czasami uwidaczniajacymi sie podczas biegu
                              bialymi elementami wygladaja jak flaga narodowa.
                              Obok tylko strzaskane solarzystki.
                              A gdzie dziewczyny brazowiutkie o ktorych rysio rynkoski kszyczal z rok temu
                              jeszcze?
                              (wnioski na podstawie obserwacji przeprowadzonych na plazy kortowskiej)
                              • inka28 Re: Rozmówki pogodowe IV 27.05.03, 13:22

Panowie nie przezntują się lepiej. Białe łydki z - dla kontrastu - spalonumi
                                karczychami. I te seksowne plamy pod pachami... Dzięwczęta mają wrażliwą skórę
                                i zawsze na początku opalają się na raczka, ale potem, zapewniam Cię,
                                apetycznie zbrązowieją. Przynajmniej ja tak mam:)
                                Co do solarzystek (i solarzystów!) się nie wypowiadam. Ja w solarium nigdy nie
                                byłam, a nie chce nikogo obrażać stereotypami.
                                Rysio będzie miał jeszcze o czym śpiewać. Póki co - przecież nie ma jeszcze
                                czerwca!
                                (wnioski na podstawie obserwacji Rynku Głównego w Krakowie)
                                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 27.05.03, 15:00
                                  Ale piękna burza.
                                  Błyskawice są wspaniałe.
                                  :-)
                                • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 27.05.03, 15:01
                                  Burza i leje :)))))) . Nie wiem jak ja stąd wyjdę ale działki nie trzeba będzie
                                  podlewać :))))
                                  • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 27.05.03, 15:29
                                    Nie grzmi i nie leje (jeszcze).Pewnie zacznie kiedy wyjdę z roboty, o
                                    którejkolwiek by to nie było ...
                                • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe IV 27.05.03, 15:06
                                  Inko, myslałam że dzisiaj będzie lepiej.. Ale, niestety, zero słońca i 25 stopni!! Szok, trudno oddychać. A wczoraj to czułam się, jak w piekarniku!!! I nawet trochę się "zbrązowiłam":)))
                                  • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 28.05.03, 14:59
                                    Słoneczko, ciepełko, a ja wygladam jak córka młynarza, coś w weekend trzeba
                                    będzie z tym zrobić, mam nadzieję na pogodę.
                                  • inka28 Re: Rozmówki pogodowe IV 28.05.03, 17:43
                                    Pozazdrościć... Ja się uczę rosyjskiego. Pogoda mi w tym nie pomaga:(
                                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 29.05.03, 08:22
                                      He,he ze mną jest podobnie.
                                      Dzisiaj piękne słońce i ani jednej chmureczki na niebie.
                                      I tak trzymać :-)
                                      • brzoza2 Re: Rozmówki pogodowe IV 29.05.03, 08:45
                                        Słoneczka i pogody w każdym olsztyńskim serduszku:)))
                                        Miłego dnia wszystkim, którzy: pracują, uczą się, jadą, siedzą, stoją, czytaja,
                                        piszą, nudzą się, kochają, albo nic nie robią, a po prostu są!!!
                                        brzoza
                                        • inka28 Re: Rozmówki pogodowe IV 29.05.03, 15:16
                                          Na pól godziny przed moim egzaminem z języka rosyjskiego - pogoda piękna. Nie
                                          jest za gorąco. Ale i tak najlepiej mi się uczy jak pada:)
                                          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 02.06.03, 08:27
                                            U nas dzisiaj znowu pięknie.I niebo bezchmurne...
                                            • brzoza2 Re: Rozmówki pogodowe IV 02.06.03, 08:32
                                              U nas podobnie - ogoda piekna, słoneczko w pełnej krasie, a do tego rześko i
                                              lekko wieje. Jednym słowem: super:)))
                                              Inka - jak Ci poszedł egzamin?
                                              <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 02.06.03, 08:41
                                                Właśnie jak?
                                                Ja mam już 3 egzaminy za sobą:-)
                                                Jeszcze "tylko" 3 kolejne :-(
                                                I rzeczywiście,piękna pogoda mi nie pomaga.
                                                • inka28 Re: Rozmówki pogodowe IV 02.06.03, 10:04
                                                  Rosyjski pisemny zdałam. Za godzinę mam ustny. Mam zamiar przekonać kobietę,
                                                  że jak mi zaliczy, to już nigdy nie odezwę się w tym języku:)
                                                  Ładna pogoda. Wczoraj w końcu trochę popadało:)
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 05.06.03, 18:09
                                                    Uff...Ależ gorąco.33 stopnie w cieniu.
                                                    Ale słychać burzę w oddali,więc może popada.
                                                  • lecart Re: Rozmówki pogodowe IV 05.06.03, 18:20
                                                    nom na burze sie zapowiadało zawiało zawiało i uspokoiło sie - nawet powietrze
                                                    bardziej natlenowane jest - świeższe znaczy się :)

Tylko mnie puch z drzew denerwuje troszke :)
                                                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 05.06.03, 18:25
                                                    To prawda wszędzie go pełno.A jak powieje wietrzyk wygląda to trochę jak
                                                    śnieg,no taki czerwcowy ;-D
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 06.06.03, 10:31
      No i pokropiło.To dobrze,bo powietrze od razu świeższe i te "koty" z topoli nie
      latają.Temperaturka też w normie -22 stopnie.
      Może da się jakoś przeżyć bez klimy :-D
      • inka28 Re: Rozmówki pogodowe IV 06.06.03, 10:50
        Można umrzeć:( Na szczęście dziś w radiu zapowiadali na popoludnie gwaltowne
        burze nad Malopolską. Już się nie mogę doczekać:)
        Pozdrawiam
        • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe IV 06.06.03, 12:37
          No to się doczekałaś!!! Temperatura spadła o 20 stopni, leje, wali grad jak groch, czarno i strasznie:(
          Ale ja dostałam wize:)))
          • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 06.06.03, 12:53
            Żeby tylko w niedzielę była "normalna" pogoda. Bo jak nic albo się rozpuszczę
            albo się roztopię na tym rowerze :) Niech żyje wycieczka :)))
          • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 06.06.03, 13:25
            I z powidu wizy nie przyjedziesz do Olsztyna....
            • bpkw do Thor,a... 06.06.03, 16:57
              Mam dla Ciebie te plakaty. Leżą u mnie w domu. Przy okazji podrzucę je do eNki.
              • thor_tr Re: do Thor,a... 07.06.03, 07:54
                Dziękuję.Odbiorę je po 22 czerwca.
                :-D
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 07.06.03, 07:57
      Piękna pogoda.Słońce,bezchmurne niebo.
      Akurat na referendum :-D
      • mika_1 Re: Rozmówki pogodowe IV 07.06.03, 09:11
        Po wczorajszej burzy nic się nie zmieniło:( Dalej duszno...:(
        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 11.06.03, 08:50
          Coś nie może się u nas rozpadać.A przydałoby się.
          Przynajmniej nie ma już takiego upału.
          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 11.06.03, 15:12
            No i stało się.Nad Olsztynem przeszła burza ze sporą ulewą.
            I powietrze świeżutkie...
            :-D
            • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 12.06.03, 07:49
              Super, że wczoraj popadało, bo ziemia juz była jak skorupa, ma teraz czym
              oddychać :)))
              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 16.06.03, 07:29
                Dzisiaj też spadł deszczyk.Powietrze jst cudownie rześkie.No i słoneczko nie
                przeszkadza w nauce :-)
                • brzoza2 Re: Rozmówki pogodowe IV 16.06.03, 07:39
                  U nas tez deszczyk sobie popadywał przez pół nocy, co generalnie cieszy, bo
                  sucho było juz okrutnie, ale za to moje wczorajsze przedpołudniowe pranko na
                  balkonie, którego nie chciało mi sie zdjąc, gdy była pora, powisi sobie
                  jeszcze...
                  <<<~~~~~~~~~~~>>>
                • inka28 Re: Rozmówki pogodowe IV 16.06.03, 09:54
                  thor_tr napisał:

> Dzisiaj też spadł deszczyk.Powietrze jst cudownie rześkie.No i słoneczko nie
                  > przeszkadza w nauce :-)

Haha, teraz ja też mogę pisać jaka jest pogoda w Olsztynie! Deszczyk piękny,
                  chociaż właśnie piorę wszystkie długie spodnie, kompletnie nie mam co założyć:)
                  Ale się nie martwię, bo w odróżnieniu od Ciebie thor, ja już mam sesję za
                  sobą:)))))))))
                  Pozdrawiam!
    • Gość: oko Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 12:12
      Jak miło że wszystkich cieszy dzisiejszy deszcz, mnie też, nawet bardzo.
      Przynajmniej dziś Najwyższy wyręczył mnie w podlewaniu działki. Konewko precz...
      • Gość: rita Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 12:14
        Interwesuje mnie pogoda w Warszawie - jaka jest, chodzi o słowo - leje lub nie
        leje !!!!!

• Gość: jd Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.acn.waw.pl 19.06.03, 12:42
          Nie leje. Piękne tenisowe słońce.
          • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.chello.pl 19.06.03, 14:31
            W sobotę pewnie będzie lało...
            • being28 Re: Rozmówki pogodowe IV 19.06.03, 16:08
              U mnie pada,nie wiem jak w Olsztynie, ale tez pewnie bedzie padalo...
              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 21.06.03, 16:59
                W Olsztynie właśnie teraz jest ulewa.Wiem,że deszczyk jest potrzebny,ale co to
                za początek lata???
                • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.chello.pl 21.06.03, 17:13
                  Lato już było. W maju i w pierwszej połowie czerwca. Podobno ma jeszcze być w
                  sierpniu :)))
                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 21.06.03, 17:21
                    He,he.Rzeczywiście.Za oknem jesień,nie ma co.
                    Podobno od poniedziałku ma być ładnie.Żeby tylko na 5 lipca pogoda dopisała :-)
                    • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.chello.pl 21.06.03, 17:24
                      Chrzanić pogodę 5 lipca. Pogodę to my mamy w sobie. Wystarczy :)))
                      • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 21.06.03, 17:29
                        O nie,nie.Olsztyn musi się piknie zaprezentować przed gośćmi.Póżniej niech się
                        dzieje co chce.No i jeziorka czkają i plaże.Więc MUSI być słoneczko nie tylko w
                        nas.
                        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 21.06.03, 17:34
                          Czekają oczywiście.Wybaczcie literówkę.Nie śpi człek po nocach to póżniej takie
                          są tego efekty :-DDD
                          • oso1 Re: Rozmówki pogodowe IV 21.06.03, 20:43
                            Grunt to aura - mówię to dwuznacznie
                            otoczy nas zawsze kiedy się zacznie
                            on i ona - do tego nie trzeba pogody
                            by zasmakować pięknej przygody
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 23.06.03, 17:14
      Rozpoczeło się lato:-)
      Pogoda powoli się poprawia.Dzisiaj było już całkiem nieżle.No i zaczynają się
      podróże nad morze,jeziora,rzeki i góry.Fajnie.
      • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 23.06.03, 19:25
        Psiamać, nie wiem jaka jest pogoda bo mnie papiery przysypały . Cały weekend
        nad nimi spędziłam a i dziś końca nie widać. Tymczasem skończyły mi się zapasy
        żywności. A jutro też pokibluję do nocy. To może nie opłaca się wychodzić? Rano
        otworzą bufet to coś pojem...
        • Gość: koza Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 19:52
          Jak masz umrzec z glodu, to moze Ci cos doniesc?
          • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 23.06.03, 19:53
            220 km będziesz leciał z kanapką. Miły jesteś, dzięki :)))
            • Gość: koza Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 19:57
              Mam szybki samochod, gorzej z robieniem kanapek.
              • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 23.06.03, 20:07
                Może za godzinę uda mi się ewakuować a jechałbyś 1,45 h. Ale dzięki za dobre
                chęci :)))
                • Gość: koza Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:05
                  Ciekaw jestem jak obliczylas te odleglosc?
                  • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 23.06.03, 22:09
                    Z Warszawy do Olsztyna jest mniej więcej tyle, prawda?
                    Dobra, idę pospać do domu, pa.
                    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 24.06.03, 08:06
                      Dość już takiej pogody.Człowiek chciałby podładować akumulatory,ale za bardzo
                      nie ma jak.Słoneczko wyjdz proszę!!!
                      • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 24.06.03, 08:19
                        Strasznie wiuwa.Może mnie nie porwie ;)
                        Thor nie martw się, jak Andulka przyjedzie to ją odkarmimy :)))
                        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 24.06.03, 08:25
                          He,He.Dobry pomysł.
                          Swoją drogą warto poznać nasze jadło.Kto nie był np. w Karczmie Warmińskiej ten
                          nie wie.Takiego dobrego chlebka napewno nigdzie indziej nie ma.
                          • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 24.06.03, 09:03
                            Dzień dobry. U mnie wieje, jest średnio ciepło, w nocy była burza. Ciekawe co u
                            Zbyszka, brrr, strach sie bać :(
                            A co do odkarmiania - mam kolejne pół kilo do tyłu, skończyły mi sie dziurki w
                            pasku. Dawajcie ten chlebek :)
                            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 24.06.03, 09:19
                              Dzień dobry,dzień dobry.Od jeziora pewnie ciągnie chłód i wilgoć.No i ten
                              wicherek.
                              A wracając do tematu kulinarnego to wczoraj byłem na rybce w Dorotowie(10 min.
                              od Olsztyna).Miejsce odkryłem niedawno,ale warto było.Rybki są świetne,ceny
                              stosunkowo niskie,można usiąść przy samym jeziorze,są pokoje.Naprawdę
                              fajnie.Doskonałe miejsce dla kogoś z samochodem spoza regionu:-)
                              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 25.06.03, 08:27
                                Cholera.Pogoda pod zdechłym azorem.Mży,chmury i zimno.Nie ma nawet 15 stopni.
                                Piękna jesień tego lata,nie ma co.
                                :-(

Pewnie woda cieplejsza niż powietrze...
    • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 26.06.03, 17:48
      Proszę,proszę słoneczko nam wyszło.I od razu lepiej :-)
      • oso1 Re: Rozmówki pogodowe IV 26.06.03, 18:33
        Jedzonko?
        Umm, najlepsze na niepogodę.
        Chociaż również piwo.
        a jak mocno leje to mówi się, że jest to pogoda literacka
        tylko na taką literka
        ps. może być pogoda półliteracka, wg możliwości.
        • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 27.06.03, 09:06
          Jedzonko dobre na niepogodę,ale cieszę się,że jest coraz ładniej:-)
          • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe IV 27.06.03, 10:18
            w niedziele wracaja upały:)))
            • inka28 Re: Rozmówki pogodowe IV 27.06.03, 22:37
              angela-rt napisała:

> w niedziele wracaja upały:)))

Nie ma sie z czego cieszyc. Mowie to z perspektywy 40'C:/
              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 30.06.03, 08:01
                No i cosik nie wróciły.Pogoda naprawdę jest umiarkowana.Grunt,żeby w weekend
                było ładnie.
                • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 02.07.03, 07:38
                  Fu jak leje, co za pogoda, a właściwie jej brak :((( Muszę się porządnie
                  skupić,spróbuję coś zrobić, może się poprawi. Pozdrówka.
                  • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 02.07.03, 09:32
                    Koniecznie.Całą noc lało,cały poranek leje.Nawet nosa nie chce się wystawić za
                    okno.No a że się zaciągneło będziemy mieli domowy dzień:-(

• Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 02.07.03, 09:50
                      Ty masz dzień domowy boś po egzaminach. Ja mam dzień pracowy bom przed
                      urlopem :)
                      A leje tak samo jak w Olsztynie i w nocy też lało. Do tego wieje silnie, a w
                      telewizorze powiedzieli że wiatr będzie słaby i umiarkowany 8-)
                      • angela-rt Re: Rozmówki pogodowe IV 02.07.03, 10:08
                        niech popada to nam trawa przed eNką wzejdzie hihi-Andulka troche sie zdziwisz
                        jak eNke zobaczysz bardzo sie zmieniło przed i w srodku troche
                        • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 02.07.03, 14:58
                          No to, zrobiłam co mogłam. Ładnie? cały czas robię dalej :)))
                          • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 02.07.03, 16:24
                            Pięknie,cudnie.Słoneczko się pokazało,chmurki zbielały.Jeśli to próba generalna
                            przed sobotą to wyszła wspaniale:-)
                            • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 03.07.03, 07:34
                              Co mi tam rozszalałe morze, co mi tam (...)
                              Ważna jest tylko ta pogo oooo daaaa, którą w sercu bedę mieć (...)
                              i Wy też ma się rozumieć :)))
                              • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 03.07.03, 08:36
                                Tak,tak.Ale i pogoda za oknem jest extra.Na niebie nie ma nawet jednej chmurki.
                                • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 03.07.03, 09:54
                                  Lustro się za wcześnie zabrała za odczynianie uroków bo pogoda jest teraz, ale
                                  od zachodu nadciągają straszne, ołowiane chmury. Zacznią sie w sobotę koło
                                  południa, zostaną całą niedzielę i dłużej...
                                  Ale to nic, my wszak będziemy pod gościnnym dachem :)))
                                  • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 03.07.03, 16:17
                                    Nie krakaj Andulko. Mi tu pot spływa od robienia pogody, nie pesz proszę,
                                    dobzie?
                                    • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 04.07.03, 09:50
                                      Nie dasz rady. Choć teraz świeci slonko, mapy pogody są nieubłagane. Nadciągają
                                      chmurska. Może nie będzie z nich padać albo będzie mało padać. Ale
                                      temperatura... jakieś 15 stopni, brrr.
                                      • barabas Re: Rozmówki pogodowe IV 04.07.03, 10:47
                                        A w Berlinie niebo zachmurzone. Po poludniu ma padac. Jest ok. 20°C, takze
                                        faceci flanieren w marynarkach po Ku'dammie :-)
                                      • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 04.07.03, 13:37
                                        Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Nie dasz rady. Choć teraz świeci slonko, mapy pogody są nieubłagane.
                                        Nadciągają
                                        >
                                        > chmurska. Może nie będzie z nich padać albo będzie mało padać. Ale
                                        > temperatura... jakieś 15 stopni, brrr.

Andulko brak Ci wiary. Robię co mogę. Może się założysz o pączka z dżemem, że
                                        zrobię tę pogodę? ;o) :)))
                                        • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 04.07.03, 13:39
                                          ooooooo nieeeee, leje , wykrakała, poczekaj koleżanko, ja Ci pokażę, nu pagadzi
                                          • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 04.07.03, 14:04
                                            KRRRRAAAAAAAAAAA, KRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA, KRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
                                            ;))))))
                                            • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 05.07.03, 07:55
                                              Niech nikt nie zapesza.Mamy bezchmurne niebo:-)
                                              Jeśli taka pogoda się utrzyma będzie super:-)
                                              • brzoza2 Re: Rozmówki pogodowe IV 05.07.03, 08:24
                                                Thor - na wszelki wypadek odpukuje w niemalowane i odpluwam przez lewe ramię.
                                                Bedzie pięknie, bo niby jak ma być?
                                                <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                • thor_tr Re: Rozmówki pogodowe IV 07.07.03, 08:16
                                                  No i było pięknie.Sobota była naprawdę wspaniała,ze sporą ilością słoneczka.
                                                  W niedzielę trochę pokropiło,a to dlatego,że opuszczali nas tak wspaniali
                                                  goście i Olsztyn,choć twardy z niego facet,uronił łzy;-)
                                                  • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 07.07.03, 09:17
                                                    :)))
                                                  • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 07.07.03, 09:18
                                                    Thor, zakładaj słoneczko część drugą :)))
                                                  • Gość: Andulka Re: Rozmówki pogodowe IV IP: *.kprm.gov.pl 07.07.03, 09:22
                                                    Chyba część piątą :)
                                                  • Gość: lustro Re: Rozmówki pogodowe IV IP: 213.76.143.* 07.07.03, 09:29
                                                    następną chciałam powiedzieć :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka