Gość: jhhj IP: *.ols.vectranet.pl 02.06.07, 12:38 tosz to glupie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Kierowco, omijaj 1 Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:59 ciekawe jak długo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Kierowco, omijaj 1 Maja IP: *.olsztyn.mm.pl 02.06.07, 19:44 Wlasnie teraz przejezdzalem -jest horror -korki i jeszcze raz korki a WPRD ze spokojem sobie w centrum pracuja nie zwazajac ze tworza sie korki.Tak ma byc do 06.06.07-nie zle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały pikuś Re: Kierowco, omijaj 1 Maja IP: *.ols.vectranet.pl 02.06.07, 19:57 Gość portalu: tt napisał(a): > Wlasnie teraz przejezdzalem -jest horror -korki i jeszcze raz korki A to dziś jest już niedziela? Ojej, chyba mi się film urwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: Kierowco, omijaj 1 Maja IP: *.ols.vectranet.pl 02.06.07, 20:04 Zgadza się. Zamknięcie skrzyżowania miało być o 4 rano w niedzielę. Też właśnie przejeżdżałam tamtędy. Co z tego, że dziś można przejechać jak dla kieroców zapala się zielone światło a walec drogowy jakby nigdy nic robi swoje. To albo jest zamknięte skrzyżowanie i roboty trwają albo zamykają o 4 rano a teraz można przejeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Kierowco, omijaj 1 Maja IP: 212.160.172.* 04.06.07, 10:23 To jak to wreszcie jest ? Od dzisiaj przejazd Piłsudskiego koło ratusza miał być zamknięty a z rana ok.7.00 samochody jeździły normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś