Dodaj do ulubionych

Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:09
olsztynianie powinni sobie odpowiedzieć najpierw na pytanie - czy potrzebny
im jest ktoś taki na stanowisku prezydenta miasta. Jak można wywnioskować z
powyższego zapisu prezydent Małkowski sam stawia hipotezy, sam oskarża i sam
juz wydał wyrok. mam nadzieję, że moim kolegom nie zależy na koalicjancj=ie,
który na kazdym kroku łamie porozumienie koalicyjne.
Obserwuj wątek
    • Gość: odgryzek Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.ols.vectranet.pl 13.06.07, 20:20
      Nic z tego prezydenckiego bełkotu nie rozumiem.Domyślam się tylko że na
      Jodłowej, dzierżawca wybudował obiekt kubaturowy, na który dostał od urzędu
      pozwolenie .Nie wiem tylko w czym problem,przecież prezydent wie jak się
      rozprawić z takimi obiektami na gruntach dzierżawionych od miasta.Wysyła się
      buldożery jak w przypadku Star-Turistu przy Partyzantów i po
      sprawie.Prawdopodobnie problem jest w tym, że trudno bedzie namówić firmę
      Centkowskiego żeby zburzyła obiekt Centkowskiemu.
      • Gość: odgryzek Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.ols.vectranet.pl 13.06.07, 20:27
        wysyła się buldożery firmy Centkowskiego-oczywiście
    • Gość: radna J.Sosnowska Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.07, 20:42
      Niebywałe,prezydent zachowuje się irracjonalnie.Że lekceważy radnych opozycji to
      można jakoś z trudem usiłować tłumaczyć.Ale że w taki sposób policzkuje radnych
      koalicji mówiąc że nie potrzebuje tej koalicji dowodzi że chyba stracił rozum.
      Ciśnie się na usta PO CO WAM TO BYłO?!
      Pocieszający jest fakt że po okresie euforii przychodzi chyba moment otrzezwienia.
      Dobrze byłoby gdyby koledzy z Platformy bardzo poważnie potraktowali fakt iż to
      Wam Olsztyniacy powierzyli władzę dając Wam tak liczną reprezentację w Radzie.To
      Wy będziecie rozliczeni za efekty 4-letnich rządów Małkowskiego.Bo albo
      będziecie jego poczynania legitymizować tak jak do tej pory,albo wezmiecie tego
      pana w karby i pokażecie mu gdzie jego miejsce.Również w jego własnym dobrze
      pojętym interesie.Nic bowiem tak nie demoralizuje jak władza absolutna niczym
      nieokiełznana.A tak to obecnie w Olsztynie wygląda.
      Powiem teraz po raz kolejny coś o czym wiecie nie od dzisiaj:W TEJ SPRAWIE JAK I
      W KAżDEJ INNEJ KTóRA DOTYCZY OBRONY żYWOTNYCH INTERESóW OLSZTYNA I LUDZI TU
      MIESZKAJąCYCH MOżECIE LICZYć NA CAłą OPOZYCJę W KOMPLECIE.To jest siła z którą
      każdy musi się liczyć,nie tylko goguś na glinianej nodze.
      Trzymam kciuki żeby starczyło Wam determinacji.
      Pozdro :)
      • Gość: buhahaha Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.07, 21:24
        Buhahahaha - tyle co potrafi Małkowski szukający poklasku. Poświęci swoje
        wojsko, by ostać się wygranym. Tylko ta wygrana będzie jego przegraną.
        Działania pod publiczkę. I tak z tego nic nie wyjdzie, po pozostanie według
        starej zasady "dobrym wujkiem" pozostawiając dalej na stanowisku wymienionych w
        artykule. Takie igraszki to już są znane - vide Jaszczuk. I po co to wszystko -
        marna scena jednego marnego aktora.
        • Gość: Grucha Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.eranet.pl 13.06.07, 21:29
          Szanowna Pani radna J. Sosnowska. Wszak z Panem Prezydentem cenzorem macie
          wspólny komunistyczny rodowód. Przygadał kocioł garnkowi. Niczym się od siebie
          komuszki nie różnicie. Rzeczywiście nie rozumiem postawy PO ale z innych
          powodów. Trzeba było zostać w opozycji w stosunku do czerwonych i
          postczerwonych. I za nic w świecie nie bratać się z PiSdzielcami. A już na pewno
          nie z cenzorem.
          Pozdrawiam :)
          • Gość: jacek Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.ols.vectranet.pl 13.06.07, 21:50
            Prezyden ma rację.Od dawna Jodłową chce przejąć CR również przystań OKS ktoś z
            ratusz mu bardzo pomaga.Prezydent nie chce do tego dopuścić.
          • Gość: radna J.S Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.07, 21:52
            Pan chyba coś niezorientowany?
            Uprzejmie informuję że za komuny biegałam w pieluchach.
            Natomiast nie mogę oprzec się wrażeniu że Grucha jako waleczny antykomunista tak
            przesiąkł komuną walcząc z nią że dzisiaj mamy do czynienia z pełnokrwistym
            produktem prl,w sferze mentalnej napewno.
            Współczuję.
            • Gość: Grucha Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.eranet.pl 13.06.07, 21:59
              Szanowna Pani, Oczywiście, że jestem zorientowany. Jest Pani młodą, ładną i
              inteligentą osobą i byłą komunistyczną posłanką. Każdy kto jest członkiem
              odprysków po PZPR (a więc eselde i esdeper)to postkomuch i już. Pani jako
              inteligentna osoba dobrze o tym wie. A więc politycznie cenzor i Pani to ta sama
              ekipa. Tylko jeden stał się bezpartyjny, gdy partia osiągała poparcie zbliżone
              do 0% zaś inni zmienili partię na taką z poparciem 3%. O moim stosunku do komuny
              i walce z nią nie piszę bo nie jestem osobą publiczną i to moja sprawa. Poza tym
              może nie byłem w pieluchach ale wystarczająco młody by rozumieć co to komuna.
              Poza tym nie mam kłopotów z płaceniem alimentów :)
              Pozdrawiam
              • Gość: fizio Nie bezpartyjny, tylko były członek PZPR. IP: *.olsztyn.net.pl 14.06.07, 07:26
                Nazwanie byłego członka PZPR bezpartyjnym obraża bezpartyjnych. Mówił o tym już
                w 1980 r. poseł Edmund Osmańczyk, gdy marszałek sejmu nazwał b. sekretarza PZPR
                E. Gierka - bezpartyjnym. Po prostu, kto zdecydował wstąpić do PZPR nie może
                się tego wypierać i zmiana upierzenia niczego nie zmienia. Ludzie, którzy byli
                członkami PZPR to specyficzna grupa o określonych poglądach. To trzeba było
                mieć charakter, aby zostać członkiem PZPR.
                • Gość: Grucha Re: Nie bezpartyjny, tylko były członek PZPR. IP: *.eranet.pl 15.06.07, 06:45
                  Święta racja :)
                  Tylko w swoim poście nie opisywałem obiektywnej oceny faktu opuszczenia partii
                  lecz subiektywne przeświadczenie opuszczającego ją cenzora. Swoją drogą to pzpr
                  on nigdy nie wystąpił. Chodzi mi raczej o to (czytając post Pani Sosnowskiej)
                  jak młodzi postkomuniści łatwo dorabiają ideologię o braku związków z komuną,
                  poprzez opowieści o pieluchach.
                  Pozdrawiam :)
                  • sire.plama Re: Nie bezpartyjny, tylko były członek PZPR. 21.06.07, 13:04
                    Wszyscy są winni? Dajcie człowieka znajdę paragraf? Oj widzę "komucha" ale w
                    Tobie :)
                    Też uważam, że Ci co najmocniej walczyli z komuną są jej największymi
                    spadkobiercami (Grucha, Kaczyńscy itp)

Można to porównać to chirurgicznego wycinania raka. Rakowa komuna wycięta, ale
                    teraz trzeba wysterylizować narzędzia do tego użyte.

pozdrawiam.
                    PlaMa
          • obser1 Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę 13.06.07, 21:54
            Jak na mój gust, nie zwolni. Bez wiedzy i pracoholizmu Grzymowicza ratuszowa
            układanka szybko się posypie i Małkowski o tym wie. Chyba że z nerwów stracił
            juz rozum (czyżby sprawa smieci:?). Sprawa z kortami przy ul. Jodłowej to
            wyłącznie pretekst, bo ma już kilka dobrych lat, a chodzi o to, żeby z
            Grzymowicza przez wyciąganie jakichs tam koneksji z Centkowskim zrobic
            ostatniego przekręta, a czy coś jest na rzeczy, to temat nie na ten wątek.
            Koalicja tez sie nie sypnie, przynajmniej na razie, p. Głażewski ma stołek,
            inni mają sklepy;)
            A co do radnej Sosnowskiej.... Kiedy Małkowski rządził w lokalnej PZPR i
            cenzurze, to jej na świecie nie było, albo była w przedszkolu. Z cenzorem sie
            nie bratała- głównie przez weto SdPL Małkowski nie startował w ostatnich
            wyborach z list lewicy, na czym mu zależało (i niektórym ówczesnym radnym).
            • Gość: Buhahahaha Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.olsztyn.mm.pl 13.06.07, 22:00
              Nie rozstrząsajcie bzdetów, kto, co i kiedy - sedno sprawy?
              Mówię Wam ponowne zagranie pod publiczkę i wywołanie ekscytacji, podniecenia -
              temacik zastępczy.
              Wiele krzyku o nic. Nic nie zrobi, a pokaże swoim, jaka jest jego władza -
              stare numery :)))) Lubi pokazać miejsce w swojej sforze nieposłusznym.... A jak
              się je z ręki - normalne
            • Gość: luka Grzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 06:39
            • Gość: luka Grzymowicz to dobry fachowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 06:43
              Dr inżynier budownictwa. Przypomnijcie sobie jak znakomicie poradził sobie z
              nieudanym remontem 1 Maja. Kiedy firma Rogbubd opowiadała jakieś historie o
              przyczynach opóźnień każdy kto nie jest budowlańcem dałby się pewnie na to
              nabrać. Ale na szczęście mamy prezydenta fachowca.
    • Gość: ja Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:59
      I ostatni urzędnicy z sercem do pracy, tj. Prezydent Grzymowicz i Dyrektor
      Machnik odejdą z Ratusza i zostaną tylko mierni ale wierni.?
    • Gość: Geodeta Dyrektor Machnik jest fachowcem IP: 88.156.63.* 13.06.07, 22:14
      i mam o nim jak najlepsze zdanie. A decyzja C.J.'a pachnie mi tylko jednym. El
      Presidento woli pozostawić w ratuszu tylko wiernych wylizywaczy.
      • Gość: j. szostek Re: Dyrektor Machnik jest fachowcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:12
        obawiam się, że moim kolegom z klubu jeszcze trochę brak determinacji, by
        postawić Małkowskiego pod ścianą i ..... tu moja kolezanka radna może mieć
        rację. Wierzę jednak, w końcowy sukces tzn. albo poważne traktowanie radnych
        koalicji przez prezydenta, albo rychły jej koniec. W sytuacji, gdy Małkowski
        opowiada takie nieprzemyślane głupoty o tym, iz naciskamy go by chronić tych,
        którzy łamią prawo nie pozostaje mi nic innego tylko oczekiwać końca tej
        kalicji. Nie można ciągle usprawiedliwiać. Czas konsekwentnie oczekiwać
        wywiązywania się z umowy
        • Gość: babajaga Re: Dyrektor Machnik jest fachowcem IP: *.ols.vectranet.pl 13.06.07, 23:17
          Rada ma Harisa.Placebo w .....nice się nie sprawdziło.
      • Gość: olsztyniak Re: Dyrektor Machnik jest fachowcem IP: *.ols.vectranet.pl 14.06.07, 06:39
        Bez przesady z ta fachowością Machnika,ja akurat mam o niej wręcz przeciwne
        zdanie.Facet z rodowodem pezeteerowskim ,od poczatku kariery pracą w zawodzie
        geodety sie nie splamił a zajmował już miedzy inni stanowisko dyrektora
        jakiegoś wydzialu w ratuszu za czasów komuny, z którego to stołka wyleciał z
        hukiem też za jakieś nieprawidłowości . Więc nie przesadzać z tym żałowaniem
        Machnika, bo to tylko komuchy żrą się między sobą.
        • Gość: pikuś To jest TO IP: *.olsztyn.net.pl 14.06.07, 07:31
          I to jest sedno całego zamieszania. Tyle tylko, ze PO dała się byłym członkom
          PZPR wmanewrować w układ. Ale czegóż można się spodziewać, jakie przywództwo,
          taka partia.
        • Gość: alf Re: Dyrektor Machnik jest fachowcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 07:33
          miałem możliwość poznania Pana radnego w pracy. Jak dobrze pamiętam gazety - z
          Przedsiębiorstwa Hotelarskiego został wyrzucony, z Polikliniki musiał odejść.
          Tam gdzie pojawia się pan Jarek, pojawiają się konflikty. Tam gdzie nie uda mu
          się zaprowadzić swoich porządków, skłóca środowisko. Rozrabianie w radzie miasta
          to normalna kolej rzeczy. Chciał zostać prezesem mpecu, ale się nie udało. Teraz
          czas na niszczenie . A wielkie słowa wypowiadane przy okazji to zwykła zasłona
          dymna. Poczekajcie, zobaczycie. Teraz będzie więcej ataków, więcej oskarżeń.
          Zwykła ściema
          • Gość: j.sz. Re: Dyrektor Machnik jest fachowcem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:07
            ten sam tekst wpisywał jeden z moich partyjnych kolegów na forum Platformy
            Obywatelskiej - zwykła zawiść,nienawiść, pozbawiona prawdy, z która się nie
            dyskutuje. Najwięcej wrogów mam we własnej partii. Jeśliby pan alf był
            człowiekiem wiarygodnym to podpisałby się z imienia i nazwiska i dodałby, ze to
            pan Prezydent małkowski namawiał mnie usilnie na MPEC, ale kim jest pan
            prezydent ??? UFAM MU MNIEJ NIZ WŚCIEKŁEMU PSU. Pan /pani alf może wie a może
            nie że w odpowiedzi usłyszł, iż jest to próba korupcji politycznej. Jeśli
            uznam, że warto na tym forum pisać o prawdopodobnych przestępstwach
            popełnianych przez JCM, to napiszę. Dodam,że pan M. wie dokładnie o czym mówię,
            a tylko z wrodzonego spokoju nie chcę sprawy rozdmuchiwać, bo nie chce mi się
            ciagac po sądach. Wiem jedno, ktos taki jak prezydent M. jest dla mnie
            absolutnie niewiarygodny, a ja jestem gotowy do konfrontacji z nim i ponoszę
            pełną odpowiedzialność za pisane słowa. W odróznieniu od przynajmniej kilku
            osób, o których się tu pisze - JESTEM ZA PEŁNĄ JAWNOŚCIĄ ŻYCIA PUBLICZNEGO.
            OLSZTYNOWI JEST TO SZCZEGÓLNIE POTRZEBNE .... i dodam jeszcze nie popieram
            kandydatury Jerzego Sz. na prezydenta :)
            no i ostatni raz odpowiadam na tego rodz. zaczepki. proszę się silić na coś
            bardziej wyszukanego
    • Gość: x Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 08:46
      kochani wybrancy olsztyniakow i olsztynacy ,,po co swary, po co zlorzeczenia
      glupie, przeciez i tak to wszystko macie w... dupie!!!!!!
    • Gość: kk Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.tpnet.pl 14.06.07, 10:12
      Moze pozbierajmy podpisy i ODWOŁAJMY Pana Małkowskiego?
    • Gość: wic Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:22
      ewidentnie koledzy nie odpalili działki panu małkowskiemu, a sam zainteresowany
      spośród wszystkim możliwych powodów uwolnienia miasta od doktora budownictwa -
      pana Grzymowicza, wybrał chyba najgłupszy
      • Gość: ratuszowy Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:29
        brawo panie Jarku, niech pan sie nia da stłamsić. prosze wierzyć wiele osób
        liczy na to, że uda sie panu wygrać z tym typem. a to że plują - niech pan sie
        tym nie przejmuje. W samym ratuszu jest sporo dupolizów brudnej d...
        małkowskiego.
        • Gość: zły Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.integral-tech.pl 14.06.07, 11:56
          niech ktoś pogoni wreszcie tego szkodnika zwanego cjm z ratusza. Ludzie my
          nawet w porównaniu z ostródą stoimy w miejscu, nie mówiąc o elblągu czy innych
          miastach bo to już nawet nie ma co porównywać, zero inwestycji tylko czcze
          gadanie ciągłe spory afery kompletnie nic się tu nie dzieje aż miło popatrzeć
          na inne miasta a u nas ?? co dzień w gazecie gęba tego troglodyty i niby udaje
          żę coś robi a to coś pokombinuje a to kogoś oskarży a to poda coś do sądu i
          tak czas leci a mieście syf kiła i mogiła :(
    • weganin11 Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę 14.06.07, 11:43
      Przyznaję rację Małkowskiemu , że pracownicy Ratusza powinni być czyści w każdym
      detalu. Niekompetencja tworzy korupcję, a przynajmniej podejrzenie o nią.
      • Gość: j.sz. Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 12:21
        zgadzam się, że urzędnicy powinni być poza wszelkimi podejrzeniami.
        Urzędnikiem jest też prezydent Małkowski, a o nim trudno jest tak powiedzieć.
        Szkoda baterii na pisanie o tym panu..
        i szkoda czasu. szkoda też uciekającego Olsztynowi i jego mieszkańcom czasu.
        Wiem to już na pewno Olsztyn nie zasłużył sobie na tak beznadziejnego
        prezydenta, ale to od mieszkańców Olsztyna zależeć będzie, czy skończy się
        tylko na pustosłowiu.
    • Gość: gość Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 16:52
      Ten zaginony dokument podpisał prezydent Grzymowicz dlatego zniknoł.Małkowski
      ma rację trzeba wyrzucić tych panówna zbity pysk.
    • Gość: gość Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 17:01
      Walcie śię przekręty!
    • Gość: olsztyniak Re: No i na czym stanęło? IP: *.ols.vectranet.pl 14.06.07, 17:13
      Czy Grzymowicz przyczołgał się przed oblicze najjaśniejszego i prosił o
      wybaczenie? I czy ten mu wybaczył? Czy też cyrk trwa nadal? Ma ktoś jakieś nowe
      wiesci z pałacu?
    • Gość: odgryzek Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.ols.vectranet.pl 14.06.07, 17:36
      Małkowski: - Niepotrzebna mi koalicja, która będzie zmuszała mnie do ochrony
      pracowników nieprzestrzegających prawa.

No i wyszło na moje, zawsze twierdziłem że Małkowski wydyma PO. No i już
      zaczął.Będzie tak pogrywał do końca kadencji.A te pieski będą za nim dreptać i
      merdać ogonkami na każdy rzucony im ochłap.
      • Gość: zorro Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.jelonki.robbo.pl 14.06.07, 18:09
        odgryzek nie mów pieski o PO on dali sie po prostu wrobić i teraz raczej kozłami
        mogą zostać oczywiście ofiarnymi
        • Gość: j.szostek Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 21:17
          nie jestem ani pieskiem i nie mam zamiaru być kozłem ofiarnym. Małkowski na
          pewno mnie nie będzie wodzić za nos, a ja zapewniam będę mu patrzeć na ręce.
          Nie mam zamiaru pozwalać na teksty o łamaniu prwa i PRZYPOMNĘ TO MAŁKOWSKI
          POPROSIŁ NAS O KOALICJĘ. Nic nie musi wiecznie trwać, a juz na pewno nie
          koalicja z Małkowskim. ja już w tej koalicji po ostatnich WYSTĘPACH PREZYDENTA
          RACZEJ NIE JESTEM, Chyba, ze Małkowski przeprosi i poprosi o jeszcze jedną
          szansę.
          Używam twardego języka, bo miękki zachowuje dla UCZCIWYCH PARTNERÓW
          • Gość: oko Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.ols.vectranet.pl 14.06.07, 23:55
            Czy w radzie miasta olsztyn jest przewodniczący klubu PO czy nie? Jak ma jaja
            to niech w swoim klubie zrobi porządek albo poda się do dymisji.
            • Gość: jest Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 08:17
              Jest nazywa się Jan Tandyrak, ale zaliczają go do bardziej zaangażowanych w
              sprawy Małkowskiego , niz radnych z PO Prostu Olsztyn.
              Poza tym Tandyrak nie jest wiarygodny, bo ma interesy na styku swoj biznes -
              miasto, dlatego pewnie nie moze podskakiwać w PO, bo wykorzystają to i dostanie
              kopa
              • Gość: ooooooooo Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.ols.vectranet.pl 16.06.07, 00:05
                Czyli w PO rządzi ten kto wcześniej wstanie i głośniej krzyczy.
    • Gość: olsztyniak To zwolnił Grzymowicza IP: *.ols.vectranet.pl 16.06.07, 20:39
      Czy też tylko kolejny raz upokorzył, żeby pokazać kto jest wielki a kto
      malutki w ratuszu ?
      • Gość: idiot Re: To zwolnił Grzymowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:07
        upokorzył samego siebie, bo chlapnął ozorem, jak to zwykle Małkowski, a teraz
        nie wie co mazrobić. kluczy , unika zwykły pętak i komuch z Wielbarka. Oby się
        nie okazało, że za chwilę juz nie będzie miał z kim pracować, bo koalicja już
        nieźle scisnęła mu jaja
        • Gość: olsztyniak Re: To zwolnił Grzymowicza IP: *.ols.vectranet.pl 16.06.07, 21:15
          Gość portalu: idiot napisał(a):
          > koalicja już
          > nieźle scisnęła mu jaja

Wylałeś miód na moje serce.Już wyobrażam sobie jak CJM śpiewa dyszkantem.
          • Gość: a ja Re: To zwolnił Grzymowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:20
            bym chciał by wył jak bura suka
            • Gość: ooooooo Re: To zwolnił Grzymowicza IP: *.ols.vectranet.pl 17.06.07, 01:29
              barbarzyncy
    • Gość: kiol Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: 217.98.20.* 18.06.07, 17:04
      TAK JAK MOZNA BYLO SIE SPODZIEWAC MALKOWSKI PRZEPROSIL GRZYMOWICZA I PRZYZNAL ZE
      SIE ZA GALOPOWAL...
      • Gość: były ratuszowy Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.ols.vectranet.pl 18.06.07, 17:14
        Gość portalu: kiol napisał(a):

> TAK JAK MOZNA BYLO SIE SPODZIEWAC MALKOWSKI PRZEPROSIL GRZYMOWICZA I PRZYZNAL
        Z
        > E
        > SIE ZA GALOPOWAL...
        Po czym padli sobie w objęcia, no i do następnego razu.

• Gość: a następny Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:47
          raz będzie już całkiem niedługo bo małkowski to kmiot
    • Gość: jcm Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 09:46
      Chodzi mi o to,że o zamknięciu wysypiska było wiadomo wszystkim i dawno temu
      należało podjąć decyzję o sposobie i miejscu ich składowania czy
      utylizowania.Niby nie rozumiesz mnie a piszesz dokładnie to,co ja.Pewnie mnie z
      kimś pomyliłeś.Stać mnie na wiele za 750zł mies.Tak.
      • Gość: pola Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:14
        Dziwię się radnemu Szostkowi, który uważa się za takiego polityka a jak dziecko
        daje się wciągać w wulgarne dyskusje, których zresztą jest inicjatorem.
        Panie Jarku to wręcz nie wypada, jeśli uważa się pan za człowieka
        inteligentnego i choć trochę zależy panu na własnym wizerunku.
        • Gość: gość*** Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.ols.vectranet.pl 05.07.07, 20:24
          czemu tak zalezy ci na odgrzebywaniu starych nieaktualnych wątków? CJM
          przeprosił publicznie Grzymowicza i sprawa zakończona ! Po co do niej wracać !
        • bystra2000 Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę 05.07.07, 20:33
          Ale Szostek wulgarny nie jest :)
          a że wyszedł do ludu ? i bardzo dobrze !!!
          niech tu pisze i ujawnia niegodziwości .
          • Gość: emeswu Re: Czy prezydent Olsztyna zwolni swego zastępcę IP: *.ols.vectranet.pl 05.07.07, 22:49
            Przeważnie mija się z prawdą.Tak mu wygodnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka