Gość: Niemiec IP: *.pools.arcor-ip.net 17.06.07, 21:20 Polska do EU niepasuje. Tylko bendol problemy.Zaledwie jest kilka dni w EU a jusz sie mondrzy. Czy bylo nam to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GB Re: Polska do EU niepasuje IP: *.cable.ubr02.newt.blueyonder.co.uk 17.06.07, 23:03 Doinformuj się panie "niemiec" od jakiego czasu jest Polska w UE, bo wygląda na to że ci się dni z latami pomerdały :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hana Re: Polska do EU niepasuje IP: *.ols.vectranet.pl 18.06.07, 08:36 Polska to nie tylko Olsztyn a ty tu niemiec pijesz na tym olsztyńskim forum.Ponadto to ty niemiec nie pasujesz do Europy,spadaj na Alaskę albo i nie bo tam nasmrodzisz.Rozgrzalam się do czerwoności.Większość Niemców tak się nie zachowuje ale ty,paskudo,jak śmiesz umieszczać takie posty.Naucz się najpierw polskiej prawidłowej pisowni albo spadaj z tego forum.UFF!Doprowadziłeś do tego,że ja jako niespotykanie spokojny czlowiek tak wybuchłam a zazwyczaj jestem wyrozumiala dla ludzi i ich zdań a ty mi stąpnąłeś na mój bolący odcisk,że nie wytrzymałam.No i pewnie wrzody na dwunastnicy powrócą.Przez takiego niemca.Już cię tu nie widzę,ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEMBY BOLO Re: Polska do EU niepasuje IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.07, 08:59 Wybuchłaś i dalej zyjesz i piszesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hana Re: Polska do EU niepasuje IP: *.ols.vectranet.pl 18.06.07, 09:33 ZEMBY BOLO - co to jest?/trudno tak napisać dla mieszkanki kraju polskiego od urodzenia/.Kim jesteś,że takie stwierdzenie zamieszczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemiec Re: Polska do EU niepasuje IP: *.pools.arcor-ip.net 18.06.07, 10:29 Oj Hana prawda w oczy koli.Ja pisze tylko prawde.Bez EU byscie zyli jak jeszcze pare lat temu ( zacofani o 100lat ) Jeden z politykow francuskich sam powiedzial:polska ma szczenscie ze graniczy z takim krajem jak NIEMCY i renkol mogol wyciongac rence po pieniondze. A NIEMCY to jest MOTOR calej europy to znaczy i EU.A ty Hana jestes zawzienta polskosciol i nawet jak wiesz jaka jest prawda nigdy tego niepotwierdzisz a zsczegulnie dla niemcow.Czym sie polska morze pochwalic,nawet pozondnego samochodu niepotrawicie zrobic latami jezdziliscie syrenkol i warszawol.Niemcy takimi Autami jezdzili jeszcze przed 1 wojnol.Ja mieszkam w niemczech 32 lata jak opuscilem tol biedote mialem 10,cale szczenscie ze jestem niemcem i moglem z moimi rodzicami opuscic ten kraj.Jeszcze 10 lat temu jak odwiedzilem Allenstein ( Olsztyn)gdze sie urodzilem i mieszkalem i nas od szkopow wyzywali dostalem szoku.A jak dzieci opstawili muj samochod to niemoglem z niego wyjsc. Gapili sie jak bym przyjechal z kosmosu.A ty Hana mi bendziesz pisac takie glupoty, lepjej otwusz swuj muzg i pomysl jaka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaa Re: Polska do EU niepasuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:35 wiec mowisz ze w roku 1997 byles w olsztynie, i twierdzisz ze wtedy jezdzili wszyscy warszawami i syrenkami? hahahahahahahahahahaha. fakt, wtedy polacy moze i mieli gorsze samochody od Niemców, ale teraz to juz inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hana Re: Polska do EU niepasuje IP: *.ols.vectranet.pl 18.06.07, 16:38 Niemiec,nie jestem zawzięta.W tym samym czasie co ty,wyjechała na stałe moja bliska koleżanka,też do Niemiec.Przez te wszystkie lata utrzymujemy kontakt i dzisiaj mogę stwierdzić,że jest moją przyjaciółką.W 2005 r ją odwiedziłam,ona odwiedzila mnie 2 razy ale kontakt listowny i telefoniczny był zawsze.Owszem,kiedyś przysylala mi też paczki,ale nigdy nie uslyszłam od niej,że jestem biedna.Teraz dla mnie,emerytki,żadna UE nie doloży i nie każ mi otwierać mózgu bo mam otwartą glowę ale nie dla ciebie hołoto. W Niemczech mieszka też brat mojego męża /20 lat/ i opowiadał,że prawdziwy Niemiec nie powie złego słowa o nas i jest bardzo uprzejmy i uczynny.Kiedy 18 lat temu mój mąż próbował szukać pracę w Niemczech,nie znal niemieckiego,to rodowita Niemka szukała mu pracy wożac swoim autem.Cieszę się,że poznaliśmy uczynnych,dobrych ludzi niemieckich,bo inaczej myślałabym,że jest tylko taka hołota jak ty,emigrancie,ktory nazywasz sam siebie niemcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hana Re: Polska do EU niepasuje IP: *.ols.vectranet.pl 18.06.07, 16:43 Dla porządku,mnie ta UE nie była potrzebna i nic mi nie dała i na nic nie liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oj polski Niemcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 02:52 Miałem wątpliwą przyjemność siedieć przy stoliku, do którego obok przysiedli się tzw. polskie niemce nie rozumiejące w pierwotnym stadium słowa po polsku. Trening kilku koniaków - a co? - pity bez mała szklankami dokonał takiego fraternitasu, że uszy więdły od naszych rodzimych przekleństw w najbardziej górnolotnym wydaniu i dziwnym trafem kelnerka przestała mieć problemy z komunikacyjne bynajmniej wcale nie w języku niemieckim. Zniemczyłeś się na własne życzenie - Twoja wola. Skądś znam te zniemczenia i niekoniecznie i wcale nie koniecznie z okazji takich właśnie spotkań, jak w tej restauracji. Jesteś w błędzie, jeżeli chcesz leczyć swoje fobie wyniesione z Duisseldorfu czy Bohum na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Polska do EU niepasuje 18.06.07, 10:17 > Większość Niemców tak się nie > zachowuje Nie denerwuj się. Nawet nie wiesz czy założyciel wątku to prawdziwy Niemiec czy raczej prowokator:-) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo To Kaczki nie pasują nam :( 18.06.07, 16:55 To raczej bracia K. nie potrafią się zachować publicznie :( Ciągle ośmieszają nasz kraj na arenie międzynarodowej :( I te ich durne uśmieszki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: To Kaczki nie pasują nam :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 17:39 Prowokator aligator :) :) :) Macie rację nikt z rodowitych niemców tak by się nie zachował. Cóż nie wyszło chłopu życie tam za Odrą. Pewnie jest tam nikim - to sfrustrowany chce się wyżyć na kraju, gdzie w szkole nie odnosił "większych sukcesów" :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: To Kaczki nie pasują nam :( 18.06.07, 22:59 Tyle że Kaczyńscy gardzą niemcami, więc sami srają na swój heimat :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU Re: Polska do EU niepasuje IP: *.pools.arcor-ip.net 19.06.07, 10:09 Aż osiem krajów afrykańskich uzupełnionych przez Iran i Afganistan znalazło się w pierwszej dziesiątce rankingu "państw upadłych lub zagrożonych upadkiem" amerykańskiego pisma "Foreign Policy". Twórcy rankingu wzięli pod uwagę 12 "wskaźników niestabilności", m.in. stan gospodarki, nierówności społeczne, ochronę praw człowieka, liczbę uchodźców, siłę instytucji państwowych i zagrożenia zewnętrzne. Czołówka rankingu: 1. Sudan, 2. Irak, 3. Somalia, 4. Zimbabwe, 5. Czad, 6. Wybrzeże Kości Słoniowej, 7. Kongo, 8. Afganistan, 9. Gwinea, 10. Polska Źródło: Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Polska do EU niepasuje 19.06.07, 12:39 Tak marnej prowokacji nie widziałem już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Polska do EU niepasuje 19.06.07, 13:03 Pod rządami kaczek wszystko jest możliwe :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hana Re: Polska do EU niepasuje IP: *.ols.vectranet.pl 19.06.07, 13:17 Rządy kaczek czy indyków-jakie to ma znaczenie?Na głupotę brak lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś