Dodaj do ulubionych

Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta

IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.07, 17:43
No nawiedzeni -huzia na JCM ,że oszust,kłamca itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: olsztyniak55 Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.ols.vectranet.pl 18.06.07, 17:48
      a co z dyr.Machnikiem? Odstrzelony czy odstrzał odłożony w czasie?
    • Gość: ted Re: Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.07, 18:07
      Brawo Małkowski-pomylił się -przeprosił publicznie-to cechuje ludzi honoru.
      "Niektórzy" będa się starali to wykorzystac do swych niecnych celów.
      • Gość: wiok Re: Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: 217.98.20.* 18.06.07, 19:05
        Małkowski kolejny raz się kompromituje, szukal pretekstu zeby wywalic
        Grzymowicza, teraz jest w kropce musial przeprosic, a grzymowicz wciaz ma
        poparcie komitetu po prostu olsztyn i PO.
        Małkowski nieswiadomie pokazuje sile Grzymowicza, ktory ma popracie z kazdej strony.
        Prezydent JCM rozpaczliwie probuje ta sile zniewlowac posuwajac sie do
        kompromitacji jak ta... co bedzie dalej?
        • Gość: radny Re: Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:07
          JCM pogubił się już dawno, tylko że kiedyś jego partyjni koledzy pozwalali mu
          na jego ekscesy. dzisiejsza koalicja pokazuje, że nie jesteśmy "ogórkami". Na
          razie w tej rozgrywce to my prowadzimy i wygramy ten mecz - Małkowski musi
          zakończyć na tej kadencji swoje urzędowanie, bo inaczej Olsztyn będzie musiał
          się wstydzić kolejne 100 lat
    • Gość: xxx Re: Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: 88.156.63.* 18.06.07, 19:56
      buhahahahaha. Małowski i honor? No nie, dawno czegoś takiego nie słyszałem
      dobrego. On nawet nie wie co to jest!
    • Gość: olsztyniak55 1 : 0 dla Grzymowicza IP: *.ols.vectranet.pl 18.06.07, 20:17
      Czekamy na dalszy ciąg rozgrywki.
      • Gość: ja Re: 1 : 0 dla Grzymowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 21:13
        czesiu, w co ty grasz, przecież sam sobie strzelasz gole?
    • being28 Wspaniały manewr Czesia 18.06.07, 22:25
      Tramwaje, ul. Obiegowa, Urania, aquaparki, a także masakra z Rogbudem jest już nieważna. Teraz tematem całego Olsztyna jest jakaś buda na ulicy, na której nikt nigdy nie był. Nie wiadomo o co chodzi, ale Czesio w regionalnych mediach jest męczennikiem co chciał dobrze, ale reszta jest zła...
      • Gość: Yna Re: Wspaniały manewr Czesia IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.07, 22:51
        Sukces z porażki? Kolejny raz Was przekręcił. Z honorem! HA ha ha
        • Gość: antyowad Re: Wspaniały manewr Czesia IP: 195.47.201.* 19.06.07, 08:52
          Mi się wydaje że szkodnik CJM nie wie już co robi gubi się w tych swoich
          przekrętach i matactwach, niedługo zacznie donosić sam na siebie hehe a jaka
          facjata na zdjęciu jak z jakiegoś horroru może powinni go zatrudnić w filmie
          dałby spokój temu miastu, odżyłoby wreszcie :)
    • Gość: nawiedzony inaczej Re: Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:02
      nie trzeba być nawiedzonym by stwierdzić, ze Małkowski to niskiego lotu
      człowiek, konfabulant, kłamca i Olsztyn powinien wstydzić si ę, że ktoś taki
      sprawuje władzę
    • Gość: Autor Niekompetencja, kolesiostwo i dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:11
      Nie trzeba być "nawiedzonym", aby widzieć, że Grzymowicz powinien polecieć z
      hukiem - za wszystkie s...przone inwestycje w tym mieście. Ostatnio miał wpadkę
      za wpadką, a wszystkie one kosztują grube miliony. Mało tego, on nawet nie
      zatrudnia inspektorów nadzoru, bo przecież po co. Jak Zdunek mówi, że źle
      robią, to się na niego pluje. Za 3 miesiące okazuje się, że Zdunek miał rację.
      A CJM w końcu odpowiada chyba za to, co robi jego zastępca, prawda? Są
      nieudolni, boją się brać za cokolwiek, a jak się wezmą, to klapa. W d... mam
      takich prezydentów.
      • Gość: jeśli Re: Niekompetencja, kolesiostwo i dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:50
        już piszesz jakieś bzdury to uważaj byś nie chcący nie ugodził w twego
        pryncypała. bronisz najwiekszego dyletanta w mieście
        • Gość: Autor A kto jest niby moim pryncypałem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:36
          Bo albo ja nie rozumiem, o co ci chodzi, albo ty nie rozumiesz, co czytasz...
          • Gość: tak Re: A kto jest niby moim pryncypałem? IP: *.tpnet.pl 19.06.07, 15:32
            ja rozumiem że Twoja pierwsza wypowiedź to tak zwany "bullshit", nie wiem na
            czym ją opierasz, KOSMOS.
      • Gość: olo Re: Niekompetencja, kolesiostwo i dno IP: 217.98.20.* 19.06.07, 11:39
        Coś Ci się pomyliło, chyba mieszkasz w innym Olsztynie :)

Większość inwestycji nadzorowana przez P. Dr. Grzymowicza jest super przygotowana.
    • Gość: wic Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 10:05
      czyżby system kieszeni połączonych został uwidoczniony ?
      • Gość: ratuszowy Re: Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 10:42
        system kieszeni połączonych z prezydentem JCM dopiero zostanie pokazany
        • Gość: ABWera Re: Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.olsztyn.mm.pl 19.06.07, 12:03
          Ten koleś tzn jcm jest za głupi żeby przez tyle lat kręcić lody i nie wpaśc,a
          jak wpaśc to bez konsekwencji prokurator sie go nie ima,z ludzi tzn z radnych
          robić wiatraki jak cacy i śmiać się wszystkim w gebe.ON JEST NA TO ZA GłUPI.
          prowadzą go i chronią mądrzejsi a też nietykalni oficerowie.Wygrać z nimi nie
          sposób.Przejęli go podobno na pocz lat 90tych na przemycie do Kaliningradu i
          trzymaja do dzisiaj.Beznadziejna sprawa.
        • Gość: ABWera bzdury IP: *.olsztyn.mm.pl 19.06.07, 12:04
          Ten koleś tzn jcm jest za głupi żeby przez tyle lat kręcić lody i nie wpaśc,a
          jak wpaśc to bez konsekwencji prokurator sie go nie ima,z ludzi tzn z radnych
          robić wiatraki jak cacy i śmiać się wszystkim w gebe.ON JEST NA TO ZA GłUPI.
          prowadzą go i chronią mądrzejsi a też nietykalni oficerowie.Wygrać z nimi nie
          sposób.Przejęli go podobno na pocz lat 90tych na przemycie do Kaliningradu i
          trzymaja do dzisiaj.Beznadziejna sprawa.
    • Gość: przestraszona Prezydent Frankensztajn IP: *.ols.vectranet.pl 19.06.07, 16:53
      Staram się nigdy nikogo nie osadzać po wyglądzie ale w CJM przypadku wrażenie
      jest jedno -frankensztajn
      • Gość: ja Re: Prezydent Frankensztajn IP: *.olsztyn.mm.pl 19.06.07, 20:26
        nooo
      • Gość: longo Re: przestraszona idiotka IP: *.ols.vectranet.pl 19.06.07, 20:28
        przestraszona, spójrz w lustro, możesz się załamać. Takie baby jak ty niech
        wywalają swoje frustracje na forum dla kucharek.
        • Gość: przestraszona Re: idiota longo IP: *.ols.vectranet.pl 19.06.07, 21:31
          Ty widocznie przez codzienne ogladanie siebie w lustrze przyzwyczaiłeś sie do
          widoku frankensztajna .
        • Gość: olsztyniak_2 Re: przestraszona idiotka IP: *.olsztyn.mm.pl 19.06.07, 21:44
          Gość portalu: longo napisał(a):
          > przestraszona, spójrz w lustro, możesz się załamać.
          Z takimi tekstami to zaraz będziesz przez co niektórych
          okrzyknięty "przydupasem jcm".To chyba ci co wytykają jcm cenzorstwo ale sami
          przejmują te zachowania i metody.
          A przestraszona zostanie "wyniesiona na ołtarze".I będzie TRENDY.
          • Gość: ratuszowy Re: przestraszona idiotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:33
            jak sie przed takim rozkłada, to mozna się przyzwyczaić
            • Gość: Do Olsztyniaka_2 Re: przestraszona idiotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:06
              Jesteś ŚMIESZNY ty maluśi przydupasie Pryszczatego Przechrzty.
    • Gość: olsztyniak55 Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.ols.vectranet.pl 20.06.07, 06:40
      Ale minę miał zbitego psa.Upokorzony ,przywołany do porządku ,nie zapomni tego
      nigdy Grzymowiczowi.Bedzie się mścił, bo taki ma charakter.Jest malutkim
      zawistnym ,pamiętliwym i mściwym człowieczkiem ,któremu pokazano że jego władza
      absolutna w Olsztynie skończyla się definitywnie.Niestety przez te trzy lata do
      końca jego kadencji to będzie czas stracony dla Olsztyna.
      • Gość: ratuszowy Re: Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 08:38
        trudno niezgodzić się z tym wpisem. juz wczorajsza wizyta w radio Olsztyn
        pokazała, że po pirwszymn zamroczeniu zaczyna kąsać. nie przyznaje sie do winy -
        inni są winni, on tylko został wprowadzony w błąd. jeśli będzie chciał to on i
        tak odwoła grzymowicza /toć pan i władca/. Zapomina, że to koalicja pokazała mu
        miejsce w szeregu i jak znam paru ludzi z koalicji, pokaze mu jeszcze nie raz.
        zastanawiam się czy dzisiaj to Grzymowicz nie powinien sam odej ść, byłoby po
        koalicji. ciekawe co wtedy wymyśliłby CJM ?
        • Gość: olsztyniak55 Re: Wierzę w Grzymowicza IP: *.ols.vectranet.pl 20.06.07, 17:03
          Wierzę ciagle ze jest odpowiedzialnym prezydentem i nie zostawi mojego
          kochanego miasta na pastwę psych.paty.
          • Gość: ja Re: Wierzę w Grzymowicza IP: *.olsztyn.mm.pl 20.06.07, 19:22
            wiara czyni cuda,a naiwnych nie sieją,
          • Gość: olsztyniak_2 Re: Wierzę w Grzymowicza IP: *.olsztyn.mm.pl 20.06.07, 19:22
            Gość portalu: olsztyniak55 napisał(a):
            > Wierzę ciagle ze jest odpowiedzialnym prezydentem
            Wolno ci tylko nie zmuszaj nas do tego samego.
            > psych.paty.
            Tu się z tobą nie zgadzam i proponuję umiar w piśmie i mowie.
    • Gość: Johnny Myślę, że niedługo Prezydent Grzymowicz straci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:29
      stanowisko. Prezydent Małkowski jest bardzo konsekwentny w realizacji swoich
      zamierzeń w zakresie personalnym. Szkoda, że na innych polach nie jest tak
      konsekwentny.
      • Gość: j.sz. Re: Myślę, że niedługo Prezydent Grzymowicz strac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:19
        pożyjemy, zobaczymy
    • Gość: kkkkkkkkk Re: Prezydent Małkowski przeprosił wiceprezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 09:44
      Chodzi mi o to,że o zamknięciu wysypiska było wiadomo wszystkim i dawno temu
      należało podjąć decyzję o sposobie i miejscu ich składowania czy
      utylizowania.Niby nie rozumiesz mnie a piszesz dokładnie to,co ja.Pewnie mnie z
      kimś pomyliłeś.Stać mnie na wiele za 750zł mies.Tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka