Dodaj do ulubionych

SPOŁEM BOI SIĘ KONKURENCJI

IP: *.olsztyn.um.gov.pl 05.12.01, 08:42
Od jakiegoś czasu Gazeta Wyborcza pisze o proteście dotyczącym budowy przez firmę REMA nowego
marketu obok Malwy. Przytacza jednak tylko opinie stronnicze przedstawiające problem jedynie z
punktu widzenia Firmy Społem, która straci monopol na klientów z pobliskich ulic. Natomiast bardzo
mnie ciekawią opinie mieszkańców Olsztyna - nie dajmy się pozbawiać możliwości wyboru firmy w
jakiej kupujemy !!! tylko dlatego, że SPOŁEM boi się konkurencji.
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: SPOŁEM BOI SIĘ KONKURENCJI IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 09:53
      Dziwisz sie? Tyle jest marketow w naszym miescie ze moznaby pomyslec ze wszyscy
      olsztyniacy choruja na bulimie :o)
    • Gość: Oleslaw Re: SPOŁEM BOI SIĘ KONKURENCJI IP: *.*.*.* 05.12.01, 14:14
    • Gość: Oleslaw Re: SPOŁEM BOI SIĘ KONKURENCJI IP: *.*.*.* 05.12.01, 14:16
      I ma racje ze sie boi. To chyba normalne ze konkurencja nikomu nie na reke.

Inna sprawa ze pomysl zeby ulice Pilsudskiego zabudowac nowymi supermarketami i
      stacjami benzynowymi uwazam za idiotyzm.

A pytanie kolejne.
      Czemu pracownik UM korzysta z netu w czasie pracy zeby pisac takie posty?
      • Gość: tobe Re: SPOŁEM BOI SIĘ KONKURENCJI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 14:37
        Z jednej strony wydaje sie nie najlepszym pomyslem budowanie sklepu spozywczego
        przy sklepie spozywczym i stacji benzynowej w poblizu innej stacji. No ale
        jakos stacje benzynowe potrafia radzic sobie z konkurencja skoro nie plajtuja.
        Tak samo powinna sobie poradzic "spolem" jesli chce funkcjonowac w gosodarce
        rynkowej a nie skladac protesty ze ktos moze sprzedawac taniej.
        P.S. Ja wierze Oleslaw ze Fabia pisze to z pracy wykorzystujac swoja pozniejsza
        przerwe na papieroska, wiec nie ma co snuc domyslow o sprzeniewierzaniu cennego
        czasu w UM podczas codziennych obowiazkow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka