Gość: Halina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:27 Mam skierowanie do Poradni Ortopedycznej, ale we wszystkich sa kolejki bardzo długie. Gdzie i do kogo radzicie mi udać sie prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hana Re: Dobry ortopeda. IP: *.ols.vectranet.pl 26.06.07, 11:01 A co sądzicie o ortopedzie Stefanie Dikunow?Przyjmuje w przychodni na Dworcowej.Nie wiem nic na temat jego fachowosci i skuteczności ale jego poczucie humoru jest niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czterdziestolatek Re: Dobry ortopeda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:28 po wypadku motocyklowym "przerabiałem" różnych ortopedów, śmiało mogę polecić dr Redyko z wojewódzkiego, przyjmyje prywatnie w Lancecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Dobry ortopeda. IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.07, 18:22 dr Bladowski-ordynator w Szpitalu Miejskim, przyjmuje prywatnie w Lancecie. Odradzam Kołakowskiego-spasiony gbur, wogóle nie rozumiem co mówi. Z mswia nikogo nie znam więc się nie wypowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmmn Re: Dobry ortopeda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 12:24 tylko nie Dikunow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Dobry ortopeda. IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.07, 15:29 Ja polecam -Poradnie Ortopedyczna w MSWiA.Dobrzy ortopedzi(NFZ)i jestem zadowolony bo tez mnie wyleczyli a co najwazniejsze postawili od razu wlasciwa dniagnoze.Tylko nie Dikunow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Re: Dobry ortopeda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:12 W szpitalu MSW mają dobrych ortopedów i niezły oddział - warte polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Dobry ortopeda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:07 w MSWiA kilku ortopedów prowadzi też swoje prywatne praktyki. Trzeba o to spytać, bo kolejki tam jak wszędzie, chociaż do przychodni chyba można się dostać Odpowiedz Link Zgłoś