Dodaj do ulubionych

Do Warszawiaków

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 01:04
Dnia 20 czerwca o godz.15 rozpoczyna się na kortach tenisowych MERY w
Warszawie turniej eliminacyjny do Mistrzostw Europy w tenisie ziemnym.
Zapraszam na korty Mery i oglądania mojego wychowanka startującego w barwach
Krakowa w kategorii dzieci do lat 9-ciu.
Tak bardzo bym chciała, by ktos napisał jak grał i czy mu się podobał mecz.
Ma na imię Tomek

To tylko skromne zaproszenie na korty :-)
Obserwuj wątek
    • brzoza2 Re: Do Warszawiaków 18.06.03, 07:20
      Rita - żałuje ogromnie, ale wyjeżdżam dzisiaj po południu, wracam w niedziele.
      No tak sie porobiło:(
      Ale bedę mocno trzymała kciuki!
      <<<~~~~~~~~~~~>>>
    • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.kprm.gov.pl 18.06.03, 09:38
      rita, ja nie mam pojęcia o tenisie :(
      • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 21:56
        Andulko i nie musisz mieć - wystarczy wstawić się na korty Mery w sobotę o
        godz.9.00 , poszukać kortu na którym gra chłopak z Krakowa w kategorii do lat 9-
        ciu i obserwować mecz - wnioski same ci sie nasuną, jeszcze możesz podsłuchać
        co mówią inni i wszystko będziesz wiedziała. Popatrz tylko czy walczył jak
        Herkules i się wciągniesz, a mnie będzie bardzo przyjemnie, że ma kibica , a ty
        będziesz miała rozrywkę sportową - kiedys zawsze jest pierwszy raz - spróbuj !
        Tymbardziej , że w przyszłym roku szykuje ci się obserwacja dwóch moich
        wychowanków.

Ciekawe , czy brzoza juz wyjechała na weekend ?
        • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 18.06.03, 22:00
          W SOBOTĘ O 9 RANO ???!!! Jezuuuu.....
          • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 22:08
            nie martw się na zapas, jak zobaczysz za oknem deszcz to siedż spokojnie w domu
            - w czasie deszczu gier nie ma, a taką zapowiadają pogodę w Warszawie
            • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 18.06.03, 22:13
              Gorzej, że ja nawet nie wiem gdzie są te korty. Przejeżdżam koło nich od czasu
              do czasu (poznaję po nazwie przystanku) ale nic nie widać - takie krzaczory i
              chąszcze(chąszcze to po prostu gąszcz chaszczy :)))).
              • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 22:18
                nie bój się , będzie tam dużo ludzi to poznasz, szkoda , że nie ma jd - on by
                ci wytłumaczył albo brzoza.
                • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 18.06.03, 22:23
                  rita, tak naprawdę śmiem twierszić, że watpię czy będę mogła pójść zwlaszcza,
                  że nie wiadomo, o której dokładnie Tomek będzie grał. Mam ten weekend dość
                  precyzyjnie rozpisany na nuty: przede wszystkim walizkę pracowych dokumentów do
                  opracowania, czego nie zrobiłam przez to durne dwudniowe szkolenie roboty na
                  bite trzy dni. A i odpocząć kiedyś trzeba i z przyjaciółmi sie zobaczyć. Nie
                  wiem jak będzie, naprawdę nie mogę niczego obiecać. Ale spróbuję.
              • Gość: jd Re: Do Warszawiaków IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 22:20
                Tuż za przystankiem jest subtelna uliczka, a za 150 metrów jechania lub spaceru
                nią jest słynna hala Mery malowniczo ukryta w tej zieleni.
                • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 22:31
                  najważniejsze Andulko, że są chęci i że spróbujesz, a instrukcję drogi jd ci
                  wskazał
                  jak nie dasz rady , to nic sie nie stanie, też nie chcę obciążać cię bagażem.

Tak tylko informowałam, bo obiecałam wam wskazywać turnieje
                  • Gość: jd Re: Do Warszawiaków IP: *.acn.waw.pl 18.06.03, 22:33
                    W zaistniałej sytuacji Andulka po prostu nie może nie pójść, i to z własnej nie
                    przymuszonej woli.
                • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 18.06.03, 22:33
                  Znaczy, w tych krzaczorach?
                  • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 19:51
                    o żadnych krzakach nie ma mowy, jest dobrze, bo jedzie moja Daria też, jako
                    rezerwowa, zajeła przecież II miejsce i będziesz Andulko teraz szukać dwóch
                    moich wychowanków.
                    Wszystko zalezy od menagera jak rozegra sprawę dzikiej karty. Może się okazać ,
                    że jakieś miasto nie wystawiło dziewczynki 9-cio letniej do turnieju z braku
                    zawodniczki w tym wieku i moja wskoczy na jej miejce i będzie grała, może też
                    być , że takich II miejsc będzie więcej i jutro będą musiały zagrać o tą dziką
                    kartę. Tak więc ciężka praca i dobre przypilnowanie sprawy będzie należała do
                    menagera.
                    • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 19.06.03, 20:29
                      rita, ale ja nie wiem o której Twoje dzieciaki będa grały mecze, a NAPRAWDĘ nie
                      mogę przesiedzieć na korcie całogo dnia - wzięłam biuro do domu, mam na trzy
                      dni weekendu roboty :(
                      • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 20:49
                        nie martw się , prawdopodobnie będzie lało i wyznaczą inny termin, wtenczas
                        będzie i brzoza i będzie weselej
                        jeśli masz być to o 9.00 w sobotę, a przed tem wyglądnij przez okno czy nie leje

jutro będę wiedzieć więcej szczegółów

ale dziękuję ci za zainteresowanie się - to takie miłe
                        • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 19.06.03, 20:59
                          W sobotę ma być tylko zimno ( max. 12 - 13 stopni) i pełne zachmurzenie, ale ma
                          nie padać.
                          • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 21:11
                            czyli czeka cię poranna kawa i wkraczanie w wielki świat tenisowy - wróci
                            brzoza i będzie oczekiwała relacji, a ja opisania twoich wrażeń - tymbardziej ,
                            że to wszystko sie dzieje realnie , nie wirtualnie, a nad wszystkim pewnie
                            czuwa jd.
                            ale pamiętaj gdybym ci tym sprawiała jakis klopot w pracy - to ,to nie jest
                            sprawa życia i smierci
                            • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 19.06.03, 21:18
                              Gość portalu: rita napisał(a):

> czyli czeka cię poranna kawa<
                              Za kawę dziękuję, juz piłam w tym roku :)))

>to wszystko sie dzieje realnie , nie wirtualnie, a nad wszystkim pewnie
                              czuwa jd.<
                              Jak? Przecież On jest wirtualny ;)))
                              • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 21:32
                                zgadza się, odkryje sie tylko na Wimblendonie, ale żeby tam dojechać trzeba
                                przejść cierpienia, drogi przez kłody , wyrzeczenia - sukces nie przychodzi
                                łatwo, to dopiero przedsmak tego co może sie dziać za kilka lat. To są
                                pierwsze ich kroki. Andulka , takich meczów szczególnie w Warszawie w
                                przyszłym roku będzie więcej.
                                Andulka - te dzieciaki naprawdę są trenowane pod kątem zawodowym, zabawa w
                                tenisa mnie nie interesuje, dlatego ważne są dla mnie opinie , szczególnie
                                bezstronnych ludzi i ich rady.
                                Potrzebny im doping, bo harują jak woły i widzę ich depresję i czasami bunt.
                                • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 19.06.03, 21:36
                                  rita, tak na poważnie, jaką ja mogę dać opinie kiedy o tenisie nie mam
                                  zielonego pojęcia ?
                                  Co innego, gdyby to były wyscigi F1, ostatecznie jakis rajdzik, no może
                                  sumo ;)))
                                  • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 21:45
                                    czy nie uważasz , że los ci daje nową specjalizację i przypadek zrządził, że w
                                    przyszlości możesz być ekspertem od spraw opinii tenisowej, pomyśl o brzozie,
                                    ona już zadeklarowała być rzecznikiem prasowym dzieciaków , mimo, że na
                                    tenisie sie nie zna. Pomyśl o tym, że tak jak dzieciaki i ty robisz pierwsze
                                    kroki czyli razem jesteście na jednym wozie i jeszcze pomyśl o tym , że ak też
                                    grał kiedyś w tenisa i tematyką go zaskoczysz - czy widzisz te plusy , które ci
                                    wymieniłam. Słuchaj , a może kiedyś twoje wnuki będa chcieć grać w tenisa i ty
                                    już będziesz miała wiedzę o tym - sama zobacz, czy widzisz w tym jakiś minus.

Andulka - wyciskasz ze mnie wszysstkie soki , aby cię przekonać
                                    Czy dobrze cię przekonuję ?
                                    • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 19.06.03, 22:28
                                      Przekonujesz mnie dobrze ale i bez Twojego przekonywania mam dobre checi i
                                      zamiary. Tylko co do tego wszystkiego ma ak?
                                      • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 22:46
                                        na forum obowiązuje hasło : moi przyjaciele są twoimi przyjacielami i odwrotnie
                                        dobranoc przekonana ;-)

a tak szczerze - to ak też jest pośrednio zainteresowany, pytałam się jego na
                                        spotkaniu czy nie słyszał o turniejach dla dzieci w Niemczech
                                        • Gość: jd Re: Do Warszawiaków IP: *.acn.waw.pl 19.06.03, 22:53
                                          Ja tam będę wirtualnie i podpowiem Andulce, gdy będzie trzeba, kiedy jest
                                          początek, a kiedy koniec meczu.
                                          • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 23:03
                                            koło ratunkowe będzie, wiec nie ma co sie bać
                                            dobrej nocy wszystkim życze
                                            • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 19.06.03, 23:09
                                              Dobranoc :)
                                  • being28 Andulka, moze na Rajd Kormoran? 19.06.03, 23:16
                                    Gość portalu: Andulka napisał(a):

> rita, tak na poważnie, jaką ja mogę dać opinie kiedy o tenisie nie mam
                                    > zielonego pojęcia ?
                                    > Co innego, gdyby to były wyscigi F1, ostatecznie jakis rajdzik, no może
                                    > sumo ;)))

Moze przyjedziesz na rajd Kormoran? W eNce organizuja busa, ktory bedzie
                                    jezdzil z odcinka na odcinek i bedzie fajnie (chyba, ze nie lubisz szutrow
                                    tylko gustujesz w asfalcie).
                                    • Gość: Andulka Re: Andulka, moze na Rajd Kormoran? IP: *.chello.pl 19.06.03, 23:19
                                      Na następnego Kormorana. Może.Rok jest za krótki :(
    • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 20.06.03, 15:33
      Tak wieje dzisiaj, że piłki będą latały Bóg wie gdzie...
      • Gość: rita Re: Do Warszawiaków IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 20:57
        Powiem krótko, wszystko jest już nieaktualne, moje Herkulesy wróciły na tarczy.
        Dobrze , że nie widział tego jd, mógłby wpaś w depresję, a ja nie, bo mówię
        wam, to był rzut na głęboką wodę i głęboko wierzę , że przyszły rok będzie
        należał do nich. Takie porażki dobrze robią i dużo uczą.
        Andulko dziękuje za chęci i ty miałaś pierwszą lekcję turniejową, a w twoich
        oczach widziałam strach.
        Teraz zapominamy o wszystkim
        Może zdążysz na Rajd Kormoran !
        • angela-rt Re: Do Warszawiaków 20.06.03, 21:05
          Na rajd serdecznie zapraszam,zanim nie uswiadczysz nie powiesz jak jest działa
          zaraźliwie,jak tak stoisz na oesie i widzisz te autka-mniam mniam-przezycie do
          zjedzenia-nie do znudzenia
          • Gość: Andulka Re: Do Warszawiaków IP: *.chello.pl 21.06.03, 11:57
            rita- szkoda, ale z pewnościa w przyszlym roku dzieciaki powalczą z lepszym
            skutkiem. A ja w międzyczasie popytam mojego teścia o co chodzi w tym tenisie ;)

Angela - wiem jak autka zasuwają :) Tylko z wiekiem coraz bardziej lubię to
            oglądać na siedząco, chi, chi
            • brzoza2 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 22.06.03, 19:10
              rita - przykro mi z powodu dzieciaków, ale widac tak musiało byc, ja wierzę,
              że wszystko co sie dzieje, musi sie dziać, bo czemuś słuzy. Nie będę tutaj tego
              rozwijac, licze na nowy watek jd.
              jd - wymysl cos na temat determinizmu. Lenisz sie ostatnio, a ja mam sporo
              pytań.
              rita - dopiero wróciłam i zaraz musze sie brać za swoje lekcje do odrobienia,
              bo jutro ma terminy(jak zwykle ostateczne). Ale mam nadzieję, że właśnie jutro
              troszkę luzu złapię i poczytam, co sie w pięknym Olsztynie działo przez
              ostatnie dni.
              Jurto rano także składamy z córcią papiery do liceów. Wyniki w środę. Ale sie
              będzie działo! Trzymajcie kciuki!
              Oso, a jak u ciebie z gimnazjalistą?
              <<<~~~~~~~~~~~>>>
              • oso1 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 22.06.03, 19:25
                Ech, punkcików z testu zdobył w sumie 90, ale zachowanie jedynie poprawne (po
                tatusiu) - pożyjemy zobaczymy. A z drugiej strony to przecież są i szkoły
                zawodowe, i też dobrze kształcą. Może będzie po zawodówce zawodowcem - strong
                menem - jak się niechciało nosić teczki, trzeba ciągać woreczki. Przynajmniej
                Tobie życzę uciechy z odczytanej listy przyjętych do liceum.
                Pozdrowionka
                • being28 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 22.06.03, 19:29
                  W Tesco za 4.20 na kasie, po 234454 latach mieszkanie, po 4546 latach samochod
                  itd. Szkol technicznych nie polecam bo poziom jest marny!!!
                  • Gość: rita Re: Do Warszawiaków i nie tylko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 20:45
                    Dowiem sie wreszcie co z waszymi dzieciakami, przyjęci są di szkół ?
                    Oso - nie wierzę żebyś swojego syna wysłał do zawodówki, o nie , ty napewno byś
                    sobie tego nie życzył
                    brzoza - nie jest łatwo osiągać sukcesy, potrzebna jest praca i cierpliwość i
                    chęć dzieci , za rok mnie będziesz rozliczać, teraz wiem, że moje dzieciaki są
                    najmłodsze w Polsce i takie manto dobrze im zrobi. Gdyby już czuli się
                    mistrzami , byłaby to też porażka. Dalej wierzę w ich możliwości.
                    • oso1 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 22.06.03, 22:22
                      Moja droga edukacyjna
                      zawodówka elektryczna
                      technikum elektroniczne
                      (przerwa i czeladnik tapicerski)
                      WSP - pedagogika
                      drugi pełny fakultet z zarządzania
                      i uważam, że droga edukacyjna nie jest zakończona
                      więc i moje Ślimaki mogą zaczynać od zawodówki
                      - do tej pory mam kolegów z ktorymi zaczynałem
                      i nie uważam, że są gorsi od innych
                      • Gość: rita Re: Do Warszawiaków i nie tylko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 22:29
                        nie chodzi tu o gorszych od innych, bo ja też obsługuję pijaczków na równi z
                        nimi i rozmawiam , tylko o to że ryzykujesz środowiskiem dziecka w którym sie
                        obraca i jeszcze na dodatek wydłużasz lata nauki i męczarni w szkole
                        • oso1 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 23.06.03, 00:00
                          oj, oj - szkoła nie jest męczarnią, szkoła jest przyjemnością - chłonięcie
                          wiedzy jest czymś pieknym i wciągającym jak narkotyk (o dziwo ;-))
                          Pomyśl sobie Ritko, że pomimo gawędzenia na Forum, siedzę i wertuję nowe
                          przepisy, wiadomości i uzupełniam wiedzę, by móc pojść do pracy i nie być
                          (czasami) zaskoczony przez współpracowników. A jutro ciężka robotka, oj ciężka
                          od samego rana.
                          • Gość: rita Re: Do Warszawiaków i nie tylko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 00:05
                            ja mam lepszą lekturę - czytam recenzje do książek które nie zostały napisane -
                            znasz takie ?
                            • Gość: rita Re: Do Warszawiaków i nie tylko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 00:09
                              pytanie do wszystkich
                              • oso1 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 23.06.03, 00:15
                                Nie napisaną książką jest życie, autorem każdy z nas, lecz cóż kiedy potrzebny
                                epilog, to czasami brak już jest autora. Recenzję można napisać dla
                                poszczegolnych rozdziałów życia, ale obiektywna recenzja całości, może mieć
                                odniesienie tylko do wypadkowej w kilku rzetelnych recenzjach krytycznych.
                                • Gość: rita Re: Do Warszawiaków i nie tylko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:05
                                  ja bym też była skłonna tak mysleć, ale te recenzje do nie istniejących książek
                                  pisał też Lem , twierdząc, że pisarz traci wolność we własnej, a krytyk- w
                                  cudzej książce.
                                  Dlatego wymyslono fikcyjne książki
                                  Doskonała próżnia - to mowa o niczym - świetnie sie można przy niej bawić

Doskonała próznia , doskonała próżność - to chyba to samo ;-)
                                  • oso1 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 23.06.03, 21:18
                                    Co do próżności
                                    Napisał to kiedyś Blaise Pascal
                                    "Próżność jest tak zakorzeniona w sercu człowieka, iż żołdak, cham, kuchta,
                                    tragarz chełpią się i chcą, aby ich podziwiano. Filozofowie nawet pragną tego;
                                    a ci, którzy piszą przeciw temu, chcą mieć tę chwałę, że dobrze napisali; i ci,
                                    którzy ich czytają, chcą mieć chwałę, że ich czytali; i ja, który to piszę, mam
                                    może to pragnienie; i może ci, którzy to będą czytać."

A ja piszę:
                                    Lepiej oddychać tym samym powietrzem, niźli dusić się we własnej próżni.
                                    • Gość: rita Re: Do Warszawiaków i nie tylko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:21
                                      świetnie napisane , może jd z toba powalczy, ja sie poddaję ;-)
                                      • oso1 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 24.06.03, 00:13
                                        Ja nigdy nie walczę. Z natury jestem pacyfistą i staram się być układny (jak
                                        mnie kobita położy tak leżę ;-)
                                        • Gość: rita Re: Do Warszawiaków i nie tylko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 23:01
                                          Czyli pantoflarz ;-)))))
                                          • oso1 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 24.06.03, 23:37
                                            Pantoflarz?
                                            Pan - to - flarz
                                            "flarz" - ja się ani nie migotam, ani nie wybrzuszam.
                                            I`m normal.
                                            • oso1 Re: Do Warszawiaków i nie tylko 26.06.03, 21:28
                                              Do Brzozy
                                              No mój idzie tam gdzie chciał
                                              jeżeli coś Ci mówi 4,5,6 - te dwa ostatnie licea są w sumie od niedawna
                                              dostał się do 5 i 6
                                              idzie do 5
                                              zobaczymy co dalej
                                              (a mógł się lepiej uczyć a przede wszystkim zachowywać) - ale to chyba po
                                              tatusiu
                                              • Gość: rita Re: Gdzie jest brzoza ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 21:58
                                                może właśnie ma kłopoty z Liceum i nie może zdecydować sie które wybrać ?
                                                Oso - to gratulacje , dumy tatuś jesteś !!!!!!
                                                jaką nagrodę dostał twój syn ?
                                                • oso1 Re: Gdzie jest brzoza ? 26.06.03, 22:39
                                                  Nagrodę?????!!!!!!
                                                  Wysyłam ich do Czech i Niemiec (taniej niż w Polsce) - żeby przez jakiś czas
                                                  mieć święty spokój
                                                  • Gość: rita Re: Gdzie jest brzoza ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 22:45
                                                    na zbiory wiśni i czereśni , czy na odpoczynek ?

Czyli chata wolna będzie bal, oj będzie bal - czy zona też jedzie z nimi ;-)))))
                                                  • oso1 Re: Gdzie jest brzoza ? 26.06.03, 22:46
                                                    Niestety nie ;-((((((((((((((((((((
                                                  • Gość: rita Re: Gdzie jest brzoza ? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 22:55
                                                    raczej dobrze, będzie ci obiadki gotować , pewnie ty ją nie puszczasz i dobrze
                                                    robisz ;-))))- popieram
                                                    słyszałeś o broni słownej ?

Nie wiesz co jest z brzozą ?
                                                  • oso1 Re: Gdzie jest brzoza ? 26.06.03, 23:39
                                                    Jak to matka - przeżywa dzisiejszy dzień - oby z powodzeniem (życzę tego)
                                                  • brzoza2 Już jestem:))) 28.06.03, 16:29
                                                    Melduję sie po dłuższej nieobecności (straaasznie dużo spraw rozmaitych, a doba
                                                    wciąz tylko 24-godzinna). Wzruszona Wasza troską (szczerze!) brzoza melduje co
                                                    nastepuje:
                                                    Córka dostała sie od razu do liceum, które sobie wymarzyła (klasa
                                                    humanistyczna - 8 osób na jedno miejsce, szkoła wcale nie z pierwszej
                                                    dziesiątki). Natomiast w innym, jeszcze bardziej obleganym (klasa językowa
                                                    ponad 10 osób na miejsce, szkoła śródmiejska, "z górnej półki") znalazła się na
                                                    liście rezerwowej. Ostatnie notowania wykazują, że z listy rezerwowej
                                                    prawdopodobnie weszła juz do zakwalifikowanych do przyjęcia. Bedzie wiadomo w
                                                    poniedziałek. Ale to juz tylko gwoli satysfakcji, bo i tak zdecydowała się na
                                                    to pierwsze. Nie interesują ja wyścigi tego rodzaju.
                                                    Jak widzicie obłęd w ciapki. Mówię wam, to co sie dzieje w Warszawie jest
                                                    jednym wielkim bałaganem, a miejscami nawet skandalem. Ale to na inna bajke.

Oso - gratulacje dla syna i oczywiście dla Rodziców:))) Nie orientuje się w
                                                    liceach olsztyńskich, ale domyslam się, że jest to dobra szkoła. To znaczy:
                                                    solidna i przyjazna, a niekoniecznie pierwsza w rankingach. Zgadłam?
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • oso1 Re: Już jestem:))) 28.06.03, 20:17
                                                    W sumie dobra, lecz nie od szkoły zależy, kto kim jest czy jaki będzie. Znam
                                                    wiele osób, które kończąc szkoły średnie w małych miejscowościach wypływali na
                                                    szerokie fale sukcesu. Ale Tobie również gratuluję przede wszystkim córki i
                                                    Twojego dobrego jej wychowania, bo gdyby nie Twoje wysiłki to nie musiałoby być
                                                    tak ładnie. A teraz przed nami (i dzieciakami) znowu trzy lata. Chociaż mój
                                                    następny będzie startował za dwa latka. Narazka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka