ditta12 20.01.13, 12:23 My dziś z P ćwiczymy box i skaczemy na skakance :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: Box 20.01.13, 12:26 a macie rekawice? Ja skakanke musze sobie sprawic, bede skakac :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Box 20.01.13, 12:28 On się mnie boi bo ja jestem Gołotą ;) Tak mu powiedziałam a on tym drugim.:D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Box 20.01.13, 13:09 My skaczemy bo jak palimy to zimno z otwartch drzwi balkonowych leci straszne :) Jutro idę do pani doktor mojej psychiatry.Ona dobra bardzo lekarka. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Box 20.01.13, 13:13 Po tabsy idziesz, czy tak, ogolnie na kontrole? Moj tez psychiatra dobry, Wegier, tak smiesznie mowi po francusku, jest w moim wieku chyba albo odrobine starszy. ja pale przy otwartym oknie bo nie mam balkonu. Ale dzis zamknelam bo zimno mi jakos, temperatura do 38 podskoczyla mimo paracetamolu, siedze obwinieta koldra i kocem. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Box 20.01.13, 13:16 Ubierz się cieplej a może i wejdź pod ten prysznic? Obejrzałam Was razem.Bardzo fajnie,śliczne te zdjęcia i Wy oboje na nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Box 20.01.13, 13:20 No, fajne sa nie? jeszcze mam jeszcze jedno tylko zrobione zwyklym aparatem, to bylo 9lat temu na slubie mojego brata, B w garniturze, ja w czerwonej sukni, objeci razem, tak pieknie to zdjecie wyszlo ze je sobie oprawilismy i postawilismy na kominku a jak moi rodzice przyjechali to tez chcieli to zdjecie wiec im zeskanowalam i maja je teraz u siebie na polce, razem ze zdieciami moich braci i bratanka. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Box 20.01.13, 13:26 Dziekuje za "lajki", widzialam, to bardzo mile. A co z Twoja pania doktor? Po tabys do niej idziesz czy tylko tak z wizyta? Ile juz u niej jestes? ja u mojego Wegra dwa lata z hakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Box 20.01.13, 13:42 Pojde sie polozyc na chwile na antresolke bo na kanapie do spania niewygodnie. Moze przejda te bole stawow. Temperatura, przed chwila mierzona 38,3. Po paracetamolu. Moze jak sie przespie troche to przejdzie chociaz odrobinke? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Box 20.01.13, 14:21 Lady in red.:) www.youtube.com/watch?v=qxr5U-_YWLs Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Box 20.01.13, 14:22 Już długo bardzo tam jestem.To się nazywa "Zespół leczenia domowego" Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Box 20.01.13, 15:33 Acha i chodzisz tam i nie placisz za wizyte? To chyba cos takiego jet jak to moje centrum. tam jest wszystko za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Box 20.01.13, 15:42 Nie płacę bo to w ramach ubezpieczenia jest. Nie siedzę za długo.Biorę receptę,niewiele mówię bo psychiatra to nie psychoterapeuta i wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Box 20.01.13, 15:43 Jest tam też super psycholog,Zawsze we wszystkim mi pomaga o co go poproszę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Box 20.01.13, 15:45 Acha to dobrze ze nie czekasz dlugo. Ja na psychiatre tez dlugo nie czekam ale moj mowi duzo, wypytuje sie o wszystko, o wizyte w Polsce etc i tez wypisuje recepte. Za to u domowego lekarza to jakis horror. Nie ma zapisow, lekarz przyjmuje od 14:00. Ja potrafie byc tam przed 13:00 zebym byla jedna z pierwszych ale i tak siedze dwie godziny ( ostatnim razem nawet dwie i pol) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Box 20.01.13, 15:49 Tam się też czeka bo ludzie strasznie dużo gadają psychiatrze,ale nie wiem po co.On sam widzi. Moja jest super dobrym lekarzem dobrała mi leki i tak trwam na nich jak widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Box 20.01.13, 15:55 No moj psychiatra tez. Na poczatku bladzil z abilify ( ale to jeszcze w Paryzu bralam), loxapina, rispoleptem - strasznie te leki na mnie dzialaly, nastepowala krotka poprawa i zjazd na zyletce. Dopiero te kwetiapine mi tak fajnie dobral ze czuje sie w pelni sil i jakas taka "zdrowa". A tranxene co mam brac doraznie czasami w ogole nie biore :) Odpowiedz Link Zgłoś