Gość: olsztyniak IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 11:12 nie ma obaw cesio ją wyciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.olsztyn.pl 24.07.07, 11:14 W KOŃCU ZROBIĄ PORZADEK.NIECH WEZMĄ SIĘ JESZCZE ZA MIEJSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: wszechwładna, niezastąpiona IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 11:23 z zawodu dyrektor olsztyńskich szpitali ,najwierniejsza koleżanka naszego panującego, przyskrzyniona ,czyżby znowu brał on udział w prowokacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kult szatana To ta ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:01 wss.olsztyn.pl/dyrekcja.htm Czy działa tu ?: www.um.olsztyn.pl/pl/08_urzad_miasta/01_rada_miasta/ Czy to ona wypowiadała się?: gazetaolsztynska.wm.pl/Czy-w-Olsztynie-wystarcza-miejsc-do-kapieli,27725 I tu : www.amazonki.net/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=59 I tu praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,67738,2840954.html I tu: www.olsztynonline.pl/index.php?Itemid=94&id=592&option=com_content&task=view Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: To ta ? IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 12:17 taż sama barbie ,po liftingach i operacjach plastycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: To ta ? IP: 80.80.145.* 24.07.07, 15:17 i tu z Prezydentem JCM wss.olsztyn.pl/images/pracownie/rezonans/rezonans20070018.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: To ta ? IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 15:23 ślicznota ,nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazolka Nie tylko ona... IP: 83.238.109.* 24.07.07, 16:55 Posłuchaj prokuratora: gazetaolsztynska.wm.pl/Dyrektorka-szpitala-wojewodzkiego-zatrzymana,27887 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twins Re: To ta ? IP: *.ols.vectranet.pl 26.07.07, 13:57 Jesteś genialny lub genialna ;) Może ja kroił chirurg plastyczny amator - początkujacy amator??? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: To ta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 15:09 Dlaczego żartujecie Państwo z wyglądu Pani Bożeny. Przecież, jesli sobie robiła korekty, miała ku temu powód - sama widziała jak wygląda i zapobiegała. A to, że nie wychodziło jej chirurgom plast. - no cóż, zdarza się a efekty widać. Chciała brylować na salonach, ściągać wzrok mężczyzn ( rzecz jasna tych na stołkach, stad te wszystkie zabiegi nie tylko kosmetyczne. Władza jest najlepszym afrodyzjakiem. Teraz to już nikomu się nie podoba. Do tej pory słychac było: Och, jak pani pięknie wygląda, kwitnąco. A dzisiaj co? Oj ...hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: To ta ? IP: *.ols.vectranet.pl 26.07.07, 18:27 Pokażcie to zdjęcie, tez chcę zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: To ta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 18:36 www.dziennik.pl/Cache/433339.CEPCache Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Bezwstydna krowa IP: *.ols.vectranet.pl 26.07.07, 18:43 ********* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: To ta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 18:56 Koszmarne zdjęcie. Koszmarna kobieta. Koszmarne maniery. Koszmarny wizerunek dyrektora i managera. Koszmarna osobowość.Ciekawe jakie ubranko przywdzieje jak bedzie oglądać Paradę Jakubową za rok - mam nadzieję, że tylko w TV. Ciekawe co na to zdjęcie powie Marszałek Województwa, przełożony tej osobistości. Dzisiaj w Wa-mie twierdził, że "stanowisko, rzecz jasna czeka o ile materiały ze sledztwa nie potwierdza zarzutów" Potwierdzą Szanowny Panie, potwierdzą. Cała czwórka już się przyznała do zarzutów i każdy z tych panów wskazał na panią B.M.obarczając ją korupcja. Oni już siedzą, nasza bohaterka choruje. Wystarczy obejrzeć zdjęcie - jaka to choroba. No, chyba że sie przeziębiła w sobotę - wszak taka roznegliżowana publicznie. Aż nie przystoi Przewodniczącej Rady Miasta. Gdzie takt, umiar i kultura. Widocznie wszyscy lokalni "politycy" są mało wymagający. Kulturę wynosi się z domu. Nie wyobrażam sobie takiego "występu" piastując tak poważne stanowiska. A kołtunem nie jestem. Koszmar!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Zdjęcie w Dzienniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:04 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=54082#czytaj_dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tfuu Re: jakie salony taka ich lwica IP: *.ols.vectranet.pl 26.07.07, 19:10 to tyle, bo zrobiło mi sie niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez komentarza po prostu olsztyn :( IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 26.07.07, 19:14 TV3 Olsztyn : "Korupcja w szpitalu c.d. Dyrektor zawieszona, ale nie zwolniona. Sprawa dotyczy tematu łapówek w szpitalu wojewódzkim w Olsztynie. Podejrzana szefowa placówki i zarazem wiceprzewodnicząca Rady Miasta, Bożena M. prawdopodobnie nie straci ani fotela dyrektora szpitala, ani mandatu radnej. Na takie decyzje jest po prostu za wcześnie - uważają władze województwa i miasta. Szpital wojewódzki w Olsztynie to jedna z najlepiej zarządzanych placówek medycznych w regionie, a nawet w Polsce. Od kilku lat co jakić czas głośno o tym miejscu. Nowoczesne, drogie i specjalistyczne sprzęty, nowe skomplikowane zabiegi, nowe oddziały o wysokim standardzie i kolejne certyfikaty jakości. Większość tych sukcesów to efekt pracy dyrektorki szpitala - Bożeny M. - podejrzanej o branie łapówek. Na razie dyrektorkę zawieszono. Decyzję, czy nadal będzie kierowała szpitalem podejmie już wkrótce zarząd województwa. Bożena M. jest także radną, nikt jej mandatu zabrać nie moze, chyba, że zrezygnuje sama. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasz wyborca Re: po prostu olsztyn :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:31 nie wiem jak skomentować to, co przeczytałam "TV3 Olsztyn : > "Korupcja w szpitalu c.d." Moge tylko wysunąć wnioski. Ktoś bardzo się boi, aby owa dama nie zaczęła sypać. A takich ktosiów pewnie jest więcej i to może nawet wpływowych. Dobrze, że ABW ma podsłyszane rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: dlaczego nie ma zdjęcia ? IP: *.ols.vectranet.pl 17.08.07, 06:41 wie ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dlaczego nie ma zdjęcia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 10:43 klisza pękła hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Zdjęcie w Dzienniku IP: 88.156.63.* 07.09.07, 09:24 ŻENADA-DRUGA PANI "BLIDA"-NIEWINNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PACJĘTKA Re: To ta ? IP: 88.156.63.* 07.09.07, 09:19 SAME BZDETY OD SIERPNIA-2007 MAM SKIEROWANIE NA USG-ZALECENIA PO MAMOGRAFI JUŻ NA WRZESIEŃ NIE MA MOŻLIWOŚCI ZAREJESTROWANIA SIĘ W PAŻDZIERNIKU TEŻ NIE PANI DR. IDZIE NA URLOP" PROSZĘ DZWONIĆ {0895386592} POD KONIEC WRZEŚNIA ALE NIE MAMY JESZCZE GRAFIKU"-DLA KOGO TE BADANIA?BZDURY I Z MYDLENIEM OCZU PO CO TE SZUMNE ARTYKUŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 88.156.63.* 24.07.07, 12:14 Ciekawe jak następnym razem przebierze się na tzw. paradę jakubową ? Jako kto ? - z tym swoim ze Śląska, mieszkajacym w Dywitach miłosnikiem Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 12:27 olsztynskie szpitale pomimo strajku ratowaly pacjentow, warszawskie odmowily pomimo zagrozenia zycia :( zanim zaczniecie na kogos pluc,sprawdzcie wiatr, bo moze zawiac w wasza strone, niech kazdy popatrzy na siebie w swoim lusterku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yna Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 213.184.19.* 24.07.07, 12:40 Ale tak mniej więcej Muraszka1 to o co Ci chodzi? Przecież to nie Forumowicze zatrzymali Panią M. i nie opluwają nikogo. Komentują tylko całe zajście. Nikt jeszcze nic nie wie, ale zgodzisz się, że jesli potwierdziloby się to straszny wstyd. No i nie będziesz miała argumentów tak jak ci, którzy przedwczesnie się cieszą jesli to się nie potwierdzi. Nie nerwowo. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Jedyny nie zadłużony szpital w regionie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:44 ...padnie teraz, bo wprowadzą dyrektora słusznie partyjnego i zobaczycie jak pięknie sie będzie leczyć w tym szpitalu. Porządek to był teraz! Popieram zdanie maruski. Olsztński szpital ratował ludzi. Czy będzie tak dalej, to już sami sobie odpowiedzcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romz Re: Jedyny nie zadłużony szpital w regionie... IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.07, 21:03 Bzdura. Na "czysto" odchodziła z Miejskiego, i co, wkrótce następna dyrektorka ujawnila kilkumilionowe zadłużenie.Tytuły menedżerki roku itp okazały się fikcją.Ciekawe jak się czują ci którzy ją promowali na coraz wyższe posady. Dobrze ,że ten układ i mit super menedżerki prysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:42 Szpital nie ma długów, ma dobrą kadrę, rozwija sie, więc należy zrobić porządek po PiS-owsku, czyli polowanie na czarownice, jak w komunie: bądź czujny, wróg nie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 12:46 co ty Em tu pierdzielisz? toż olsztyńska prokuratorska kadra to ciagle jeszcze ludzie CJM. Odpowiedz Link Zgłoś
ve1ociraptor Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 13:18 co Ty ogryzek pierdzielisz? Wiesz kto to jest taki CJM dla prok. okręg. ? pikulek, którym nie trzeba sie w ogóle przejmować i który tak naprawdę niewiele może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogdryzek Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 13:35 o to ciekawe ,a jeszcze niedawno sprawę aquaparku przekazano prokuraturze z Suwałk, z uwagi na obawy nacisków ze strony CJM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:44 Kolejna ofiara krucjaty przeciwko słuzbie zdrowia. Tym razem uderzono w najszlachetniejszą ze szlachetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:42 no chyba cie pogieło. przyjmowała Łapówki. koniec kropka. tego sięnie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 16:03 Gość portalu: korek napisał(a): > Kolejna ofiara krucjaty przeciwko słuzbie zdrowia. Tym razem uderzono w > najszlachetniejszą ze szlachetnych. szlachetna bozenka wziela tak malo podczas gdy mogla wiecej. to chciales powiedziec? nie ma litosci dla przestepcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cukier Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:15 A ciekawe jak tam szły przetargi w MOKu ? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 16:17 yyyy to chyba nie do mnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hcwarmia No właśnie, ciekawe jak przetargi w MOK-u? 24.07.07, 21:06 he he he, czy rodzinne się okaże, czynione zakasusy na miastową kase? moim zdaniem prokuratura powinna sprawdzić, jak kasa była rozdzielana na MOK z miasta Olsztyna przez cześka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.icm.edu.pl 24.07.07, 12:49 Bardzo dobrze się stało! Ja nie wierzę w niewinność Pani dyrektor i Radnej Bożeny M. która od zawsze jest w "układzie" z Panem Prezydentem JCM który jak się okazało po ostatnich publikacjach Gazety Wyborczej także ma wiele na sumieniu. Dobrze się dzieje, że w końcu Policja interweniuje. Za kilka miesięcy pewnie przyznacie mi rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 12:56 Ja też nie wierzę,ktoś kto tak jak ona stoi murem przy ceśku to albo jest głupi albo ma w tym jakiś interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 88.156.63.* 07.09.07, 09:30 MOŻE JUZ CI NIE PRZYZNAMY RACJI JAK WYWALĄ KACZYNIAKÓW I ZIOBRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyn Brawo Prokuratura! tylko dlaczego tak pozno?!?!?! IP: *.vlo.olsztyn.pl 24.07.07, 12:57 Ha ha ha ha, szlachetna z najszlachetniejszych? dobry zart :):) Dla Mnie Pani Bo?ena M. jest osob+- dwulicow+- od zawsze i tak?e nie wierze w jej niewinnoP:ae. BRAWO DLA PROKURATURY! która nie ugina sie pod presj+- spo^3eczn+- i twardo trzyma sie P:cis^3ych regu^3, bez wzgledu na status spo^3eczny oskar?onych! Ta decyzja wymagala od prokuratury wielkiej odwagi i mysle ze jakby nie mieli niezbitych dowodow to by sie tego nie podjeli, dlatego jak najbardziej wierze ze Pani Bo?ena M. ma coP: na sumieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyn BRAwO prokuratura! Tylko dlaczego tak pozno?!?! IP: *.vlo.olsztyn.pl 24.07.07, 13:01 Ha ha ha ha, szlachetna z najszlachetniejszych? dobry zart :):)_________________ Dla Mnie Pani Bozena M. jest osoba dwulicowa od zawsze i takze nie wierze w jej_ niewinnosc. BRAWO DLA PROKURATURY! ktora nie ugina sie pod presja spoleczna_____ i twardo trzyma sie scislych regul, bez wzgledu na status spoleczny oskarzonych! Ta decyzja wymagala od prokuratury wielkiej odwagi i mysle ze jakby nie mieli___ niezbitych dowodow to by sie tego nie podjeli, dlatego jak najbardziej wierze___ ze Pani Bozena M. ma cos na sumieniu!___________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubik To spotka wszystkich którzy wspieraja prezia JCM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:05 To spotka wszystkich ktorzy wspieraja prezydenta JCM, przeciez wiadomo jakie to otoczenie... A Ci co nie wspierają stracą swoje pozycje! "Kto nie jest z nami jest przeciwko nam!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Czy Ta Pani nie miała być v-ce Prezydentem? IP: *.univ.gda.pl 24.07.07, 13:20 Czy to wlasnie ta Pani nie miala byc przypadkiem v-ce Prezydentem z ramienia "Po Prostu Olsztyn" po zwolnieniu Grzymowicza (ktorego Małkowski chce juz dawno usunac z funkcji) Grzymowicz ma swoje zdanie i w moim przekonaniu wykonuje najlepiej swoje obawiazki w ratuszu. Przekrety Malkowskiego z Rogbudem, Kirchnerem i lokalami dla filmowcow, teraz Pani Bozenka, co bedzie nastepne?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gox To umierajcie sobie na ulicy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:31 Mnie g. obchodzi, kto jest w układzie. Szpital ma działać i ratować ludzi!! A jak tak bardzo podobają sie wam igrzyska, to pamiętajcie że sami możecie być ich ofiarą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLGA Re: To umierajcie sobie na ulicy!! IP: *.olsztyn.pl 24.07.07, 13:35 SZPITAL BĘDZIE DZIAŁAŁ BEZ PANI MARCINKOWSKIEJ DOBRZE DALEJ A ZA PRZEKRĘTY W KOŃCU TRZEBA ZAPŁACIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: To umierajcie sobie na ulicy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:40 Nie wiem czy pamiętasz, ze przed przyjściem Pani Dyrektor Bozeny Marcinkowskiej był to bardzo zaniedbany szpital a pacjenci rzeczywiscie pod nim umierali. Trzeba byc ślepym, zeby nie widzieć jak postawiła ten szpital na nogi. Życze jej dużo siły, żeby przerwała ten, typowy dla ostatnich czasów seans nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpik Re: To umierajcie sobie na ulicy!! IP: *.tpnet.pl 24.07.07, 13:47 Z tego co wiem, to nie Pani Bozena wylozyla ze swojej kieszeni pieniadze na remont, a sa one z publicznych pieniedzy wiec nikt nikomu nie robi laski! wiec prosze nie mydlic nikomu oczu. Mysle ze ta akcja Policji jest to wielki początek POWROTU DO NORMALNOŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
hcwarmia a ha ha ha 24.07.07, 21:12 posta oczywiście jak kulą w płot! to, że została dyrektorem to od razu wszystko na lepsze się zmieniło???!!! człowieku człowieku, myślę, że gruba sprawa wyjdzie z bożeną! a pewnikiem jeszcze czesława wyjmną! bo ten, to pewnie dużo wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpik Re: To umierajcie sobie na ulicy!! IP: *.tpnet.pl 24.07.07, 13:37 winnych nalezy ukarac a dyrektor ma zastepcow, kazda placowka publiczna jest przygotowana na takie ewentualnosci, przeciez ludzie chodza na urlopy, choruja itp. fakt, ze prokuratura musi miec spore dowody, skoro odwazyla sie na taki krok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez obaw Re: To umierajcie sobie na ulicy!! IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 13:46 lekarze będą ratować życie ludzi. Pani Marcinkowska nie była lekarzem. Wreszcie skończy się era DWORU- pani dyrektor i służalczych wobec niej ordynatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumia Re: To umierajcie sobie na ulicy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:23 Hitlera też niemcy chwalili za porządek i dobrobyt. Przestępca jest przestępcą i jego miejsce jest w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez obaw Re: To umierajcie sobie na ulicy!! IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 14:30 Nie bronię pani Marcinkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expies Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:24 Nim umarła mi żona 28 kwietnia na hematologii to najeździłem się windami,i to co nasłuchałem się od lekarzy w swobodnych rozmowach o p.Bożenie to zgroza.Nie dawała zgody na leczenie drogimi lekami /skutecznymi/.Lubiła tylko dobrze wygladać w mediach szczególnie w TV.No to teraz bedzie wyglądała.Czas teraz na wybitne sławy medyczne przynajmniej te z hematologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpik Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.tpnet.pl 24.07.07, 14:28 "Lubila dobrze wygladac w mediach" to zupelnie jak Malkowski ktory skacze ze spadochronu, a i tak nic mu to nie pomoze. Ludzie widza co się dzieje. ps. Expies moje kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 14:32 Mnie wystarczy jej płaszczenie sie przed cześkiem żeby wyrobić sobie o niej odpowiednie zdanie.A poza tym te operacje plastyczne ,na które trzeba mnieć niezłą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak czemu tu tyle buraków na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:35 Olsztyn to najbardziej skorumpowane miasto w Polsce. Tu nic już mnie nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.um.olsztyn.pl 24.07.07, 14:39 Lekarze z wojewódzkiego uratowali mi zdrowie, powinienem jeżdzić na wózku, spotkałem skromnych, przyjaznych fachowców, szczególnie jednego, który z sukcesem poskładał mnie; nie dałem mu nawet kwiatka, moze zaproszę na grila, zeby pokazać jak sprawnie i bez bólu poruszam rękami i nogami? Dziekuję Ci doktorze Leszku Malinowski, uratowałeś mój świat i moich bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też pacjent Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 14:46 Gość portalu: pacjent napisał(a): Dziekuję Ci > doktorze Leszku Malinowski, uratowałeś mój świat i moich bliskich. Doktor Leszek Malinowski to wspaniały lekarz i człowiek ,ale co to ma wspólnego z panią dyrektor? Sądzi pan że gdyby kto inny był dyrektorem to dr.Malinowski nie byłby tak wspaniałym lekarzem ? przecież to obraza dla tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.um.olsztyn.pl 24.07.07, 15:26 przebywałem tam przez ponad dwa tygodnie, na różnych oddziałach , napatrzyłem sie na ludzkie nieszczęścia, niektórych mogłem dotknąć a nawet posmakować ludzkich łez.... ., tam emocje osiągaja extrema, w tych warunkach bardzo łatwo jest przyjąć postawę żebrzącego, płacącego lub wymuszającego.... na wszystkich oddziałach byłem podmiotem...człowiekiem, któremu chciano pomóc, co to ma wspólnego z administracją? Istnieje takie powiedzenie, ze ryba psuje sie od głowy. a ja nie wierzę w złą wolę personelu, bo taka objawiłaby się w postępowaniu każdego z pracowników, i tych wypełniajacych swoje misje i tych pracujacych na chleb.Tego nie doświadczyłem. Mam nadzeje i wierzę, że opisane zdarzenie jest wynikiem nieporozumieniaoraz ,że szybko sie wyjaśni. To co niedobre w podobnych pzrypadkach to skojarzenia, po których nieuchronnie przychodza podejrzenia i oskarżenia,....a wtedy dotyka to wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też pacjentka Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 16:33 Troche znam byłą panią dyrektor i przyznam że nie mam do niej zaufania.Może dlatego że daleko jej do skromności, jest tak falszywie wylewna i przesadnie dba o swoje stroje i generalnie wygląd .Prosze mnie żle nie zrozumieć ,nie uważam że o wygląd nie należy dbać, ale dla tej pani to właśnie wygląd zdawał się byc najważniejszy .To może powierzchowna ocena ale ja takie miałam pierwsze odczucie po kontakcie z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwa Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 14:39 a na cóż to chora jest nasza była dyrektórka,jak ją niedawno widziałam to wyglądała tak kwitnąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak sobie piszę Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:44 Albo ta akcja była przygotowana w porozumieniu z CJM, albo jest posrednio w niego wymierzona. Innej mozliwości nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 14:48 Pierwsza opcja jest niemożliwa, a druga wręcz wskazana - Tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
margomarge Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 14:54 A mnie pani Marcinkowska pomogla ( jako jedyna) bezinteresownie. W Olsztynie sa wieksze przekrety, nikt sie nie bierze za UM , wszyscy o tym wiedza i jakos nikt z tym nic nie robi. Widocznie komus pani B.M. byla niewygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deni Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 13:08 ja także uważam, że komus BM była niewygodna. myślę, że gdyby nie bawiła sie w politykę to mialaby świety spokój. W naszym mieście i ogólnie państwie dzieje się o wiele więcej gorszych rzeczy. Ktoś sie przyczepił pani BM, bo przeszkadzała, może kogoś drażniły jej sukcesy itp. drażmi mnie to, że mowi sie o jej wyglądzie, operacjach itp. przecież to jej indywidualna sprawa!po co dokuczac tej kobiecie- nie dość się nacierpiała??!!!jesli to czyta jest jej na pewno bardzo przykro.Nie znam dobrze pani BM ale słyszałem o niej wiele dobrych rzeczy: że byla pomocna, dyskretna, kazdy człowiek mogłby sie do niej zgłosić o pomoc.kazdego traktowała równo.miala klasę!potrafiła sie zachować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 14:52 Moja droga...jaka jesteś naiwna:) Pewna Posłanka PO też ze łzami w oczach na wizji przepraszała, że wzięła...też było Ci jej szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 05.12.07, 15:42 Dlaczego piszesz w czasie przeszłym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 195.47.201.* 24.07.07, 15:01 ...jeśli Prokuratura ma tylko tyle do zarzucenia Pani Dyrektor, to bardziej powinna się zając lekarzami, którzy biorą w łapę za zapisywanie leków od firm farmaceutycznych wycieczki i inne cenne gifty dla siebie i swych rodzin....to jest dopiero oburzjące i odrażające wprost... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szp Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 15:09 Gość portalu: ewa napisał(a): > ...jeśli Prokuratura ma tylko tyle do zarzucenia Pani Dyrektor Bzdury piszesz ,bo chyba nie przeczytałaś dokładnie informacji o zatrzymaniu.Otóż pani dyrektor przyjęła kilkanaście razy korzyści majątkowe.To znaczy że prokuratura ma zeznania kilkunastu osób naciagniętych przez panią dyrektor .I ty uważasz że to jest mały pikuś bo lekarze biorą więcej.To udowodnij im to ! Odpowiedz Link Zgłoś
margomarge Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 15:09 byc moze pani Ewo to Ci lekarze-lapowkarze doniesli na pania dyrektor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdz.olsztyniak Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 62.29.169.* 24.07.07, 15:13 To niesamowicie przykre, powiem obrzydliwe, że ofiarami pomówień, takich jak to stają się ludzie, którzy odnieśli sukces i mają prawo być z tego dumni i bez fałyszywej skromności, niezwykle cenionej w czasach agentów ABW zatrzymujacych co bardziej niewygodnych ludzi. Jestem zażenowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 80.80.145.* 24.07.07, 15:21 To żadne pomówienia. Prokuratura musiała mieć silne dowody, i z pewnością bardzo licznych świadków! W końcu podejrzenie korzyści przyjęte przez Panią Bożenę przekraczają 50 tysięcy zl! Bardzo dobrze ze w koncu coś ruszyło! I że Policja zaczela działać. Czekamy na sprawę i wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol I jeszcze się doczekacie PiS-owskiego dyrektora 24.07.07, 15:43 Ten będzie fajny, bo pozatrudnia kapelanów oraz tajniaków w miejsce lekarzy i pielęgniarek:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 15:29 Twoja głupota jest imponująca. Trudno z nią polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 15:29 Twoja głupota jest imponująca. Trudno z nią polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 15:38 maretina masz czkawkę? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 15:39 Gość portalu: odgryzek napisał(a): > maretina masz czkawkę? biegunka przeczyściła ci również mózg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 15:45 czy to znaczy że tobie najpierw? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 15:50 wytrzeziwejz alkoholu albo dragow. wtedy mozemy rozmawiac. moze tobie podoba sie odbijanie pileczki z korupcja od pani marcinkowskiej w strone lekarzy. mi nie. to dyrektorka ma postawione zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:38 maretina napisała: > Gość portalu: odgryzek napisał(a): > > > maretina masz czkawkę? > biegunka przeczyściła ci również mózg? > Oto przykład kultury olsztyńskiego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 80.80.145.* 24.07.07, 15:43 maretina: Jako, że brak Ci argumentów merytorycznych, to skupiasz się na obrażaniu innych forumowiczów, proszę Cię wracaj do swojej piaskownicy. Ja się opieram na faktach które podaje gazeta oraz prokuratura, i każdy to widzi. Olsztynianie mają już dość tych przekrętów! I nie będziemy tolerować ani tych co ich się dopuszczają, ani takich jak Ty którzy takie działania popierają! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 15:49 naprawde opierasz sie na prokuraturze? nigdzie nie czytalam, zeby prokuratorzy o korupcje posadzili lekarza ze szpitala, wszedzie mowa o dyrektorce, zatem jesli ktos odbija nieuczciwie pileczke i aby wybielic pania marcinkowska obleje pomyjami lekarzy, to ja mowie, ze jest glupi i tyle. tak nie mozna. jesli mowimy o korupcji, mowmy jasno, zarzuty ma pani dyrektor. nie lekarze. nie w,mmawiam mi tez popierania przestepst, chyba nie czytales moich postow w tym watku, ale zdanie zgory ze swojej pustej glowy wyjales. to nie prawda. dobre, ze wsadza pania marcinkowska, jesli ta brala lapowki! niech siedzi nawet 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 80.80.145.* 24.07.07, 15:57 maretina: Oczywiście że nie jestem za wrzucaniem Pani Dyrektor i Lekarzy do jednego worka. Zarzuty i to poważne ma Pani Wice przewodnicząca rady miasta. Faktycznie chyba źle się odniosłem do jednej wypowiedzi, myślałem że Ona jest skierowana we Mnie, aczkolwiek i tak jestem za tym, żeby nie obrażać wzajemnie się na forum. A z odgryzkiem umówcie się na harbate, tak "na zgodę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 16:00 ok, ja tez przegielam. przepraszam. nagonka na lekarzy dziala na mnie jak czerwona szmata na byka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 15:51 Emigrancie ! ona znana jest z niewybrednych,obrażliwych komentarzy,własciwie trudno te chamskie odzywki nazwać komentarzem,dlatego nie zadawaj sobie trudu polemizowania z nią na tym poziomie .To mnie się tak tylko wyrwało z tą czkawką.Więcej jej nie nie mam zamiaru odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 16:01 obiecaj.bede za to wdzieczna.obiecaj tez, ze bedziesz uczciwy w sadach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadownik Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:41 maretina napisała: > obiecaj.bede za to wdzieczna.obiecaj tez, ze bedziesz uczciwy w sadach. Jak można być nieuczciwym zbierając owoce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalny Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:10 Co to znaczy "tylko tyle"?!?!?! To lekarze moga wtedy powiedzieć żeby Policja szła łapać morderców. Prawo jest prawem i należy je przestrzegać, a jeżeli ktoś tak kategorycznie łamie prawo powinien ponieść wszelkie konsekwencje, tak żeby już nigdy nie przyszło mu to do głowy. Po za tym, Pani Bozena jako dyrektor w zlym swietle postawila teraz caly szpital, i inne szpitale w Olsztynie. HAŃBA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Olsztyna Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 15:20 Zyje już na tym swiecie wiele lat ,może i za długo,ale wierzcie mi nie znam nikogo kto siedzac na jednym stołku wiele lat odmówił by sobie wzięcia łapówki gdyby mu ktoś dawał.To oczywiście przeważnie dzieje sie wtedy kiedy przyklejony do stołka okrzepnie nań i zorientuje się w swoich możliwościach.Dlatego uważam że nikt na państwowych i samorzadowych stołkach nie może siedzić za długo .Optymalny czas to cztery lata.A pani Marcinkowska siedziała na stołkach dyrektorskich kilkanaście lat.Już dawno powinna póść na swoje, skoro taka była dobra w kierowaniu firmą i takie miała wspaniałe osiągnięcia finansowe.A czemu nie poszła ? To wszystko daje dużo do myślenia ,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cukier Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:50 no nareszcie. znam jeszcze kilka takich, które mam nadzieję spotka to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 15:51 strach zapytac kogo masz na mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 16:41 No jak tu nie popierać PIS przecież jak by rządziła platforma albo SLD to łapuweczki by chodziły jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 88.156.63.* 24.07.07, 17:07 Teraz jest ich znacznie wiecej i wiecej osob wyciaga po nie rece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 88.156.63.* 24.07.07, 17:06 Niech jeszcze sprawdzą za co i kto wybudował jej dom i kto oplacal rachunki telefoniczne gdy byla w stanach i dlaczego przetarg w 2003 czy w 2004 roku wygrala ta a nie inna firma i za ile to wygrala. Szkoda, ze dopiero teraz te sprawy wychodza na swiatlo dzienne. Mowilo sie o tym juz dawno. A i niech tez zerkną do szpitala miejskiego gdzie pani miala swoje wlosci wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poderzliwy Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 17:17 ona właściwie urzędnik ,on również a domek wart co najmniej milionik,o zabudowanej działce rekreacyjnej półhektarowej nie wspomnę, to tylko w Polsce takie cuda się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 17:19 "...jeszcze poczekajmy,jeszcze nie spieszmy..." Odpowiedz Link Zgłoś
margomarge Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 17:31 Widze, ze jestes fanem pani Marcinkowskiej, ze tak dobrzez znasz jej kazdy krok. Co do domu, to trzymaj sie faktow. Dom zostal wyremontowany, a nie zbudowany. To poniemiecki dom . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.07, 19:00 Poradz prokuraturze, zeby sie uaktywnila w tym obszarze. Tacy doradcy mile widziani. Widze u ciebie i wielu innych chorobliwa radosc rzucania oskarzen.Moze cie zmartwie, ale dom Marcinkowskich w Dywitach jest to stary poniemiecki domek, rozbudowany owszem, ale bez przesady. Zanaczam, ze nie sa moimi znajommi. Pokazywano mi ten obiekt, kiedy przejezdzalismy przez Dywity. Jestem zbulwersowana latwoscia rzucania oskarzen. Prokuratura tez zapuszkowala Kluske, tez byly dowody, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.12-87-r.retail.telecomitalia.it 25.07.07, 12:50 Jolu! Widocznie nie ten dom Ci pokazywano, jestes zle poinformowana. Dom poniemiecki, ale nie w Dywitach tylko w samym sercu Sprecowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:35 warto byłoby sprawdzić kto budował dom Chełchowskiemu dyr. Polikliniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 22:42 Straszne, "PO PROSTU KORUPCJA W OLSZTYNIE". Wierzyć siE nie chce. Na uczciwą to nie wygląda kobitka. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=54082 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 29.07.07, 22:31 Ten na ulicy Dolnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 102 Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.07, 17:30 W Miejskim w Olsztynie też ciekawe lody nakręcono budując izbę przyjęć.Pewnie już portkami trzęsą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 18:00 Dziękuje po stokroć GW, że moge się wypowiedzieć na forum. GO niestety nie pozwalają komentować owego "wydarzenia" na swojej stronie internetowej ( swoją drogą...ciekawe dlaczego???) Przetargi to plaga dzisiejszych czasów, sama biore udział w przetargach...niestety nigdy nie udało mi się wygrać, choć wystawiałam ceny po kosztach własnych. Teraz to ja już wiem:) A swoja drogą jakie są ceny przetargów w Olsztynie? Może mi ktoś podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.12-79-r.retail.telecomitalia.it 24.07.07, 18:27 KARO! Odpowiem Ci dlaczego na łamach "Gazety Olsztynskiej" nie możesz tylko w tym jedynym wypadku zamieścić komentarza do wiadomości. Olsztyn jest cały skorumpowany. "Gazeta Olsztynska" ma listę osób o których nie można pisać źle, na tej liście była pani B.Marcinkowska, no i gazeta ma prolem teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
nakuru1 Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana 24.07.07, 19:11 przed paroma laty w szpitalu wojewodzkim obluzono na poziomie zdecydowanie ponadpodstawowym (bez rachunkow) prezesa spolki Gazeta Olsztynska; od tej pory nie mozna bylo publikowac zadnej negatywnej informacji o tym szpitalu, a szczegolnie o pani Bozenie M. , o i cala historia - a takich wiecej w GO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.olsztyn.pl 24.07.07, 19:20 to bylo w miejskim, a nie w wojewodzkim (ale za rzadow Bozeny M.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uważny.obserwator Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.aster.pl 24.07.07, 19:24 i co jeszcze napiszesz mały człowieku? Tak Cię to strasznie kręci, że niewinna osoba została pomówiona? Zastanów się na czyich zeznaniach opierają się oskarżenia? 1) przedtstawiciele firm startujący w przetargach ARESZTOWANI pod zarzutem korupmowania człowieka od przetargów - też ARESZTOWANEGO - ale nie dyr. Marcinkowskiej, ona w ogóle nie brała udziału w postepowaniu przetargowym ,o czym pan prokurator nie raczył napomknąć w iście "ziobrowskiej" konferencji prasowej; 2)zeznania aresztowanego pracownika od przetargów, który notabene został wywalony z pracy przez Marcinkowską, widocznie poznała się na jego "fachowości: i po prostu go wypi.pr..ła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do uważny.obserwat Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 21:01 Pani dyr. Marcinkowska już nie jest dyrektorką. Baronowa olsztyńskiego szpitalnictwa już zna treść nagranych jej rozmów telefonicznych. Spokojnie trzeba poczekać. Akcja się udała bo sprawy nie prowadził olsztyński cbś ale ABW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ken Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.olsztyn.pl 30.07.07, 13:48 dobrze ze sie w koncu to ryplo....powinni dobrac jej sie jeszcze za przekrety i dlugi szpitala miejskiego bo jakos nic nie wspominaja o tym-a ze w miejskim pracuja cale rodzinny to poniekat tez jej zasluga bo od niej sie zaczelo ona pozwalala na to-oby tylko to nie ucichlo jak inne sprawy bo za duzo nazwisk na stolkach by polecialo a klika trzyma sie razem teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosna Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:44 Pan Prezes był leczony z dobrym efektem w szpitalu miejskim, coś ci się pomyliło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 213.73.2.* 24.07.07, 19:18 czyżby to był początek serii ??? od pani M zaczynamy z cekaw jestem na czym się skończy, czyżby autobus pod ratusz był już zamówiony ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraft Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.07, 21:28 Gość portalu: kacper napisał(a): > czyżby to był początek serii ??? od pani M zaczynamy z cekaw jestem na czym się > skończy, czyżby autobus pod ratusz był już zamówiony ?? Najpierw niech jadą pod Poliklinikę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K.S. Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.gdynia.mm.pl 24.07.07, 19:41 GO jest po prostu "opłacana" przez ratusz. Dlatego często tam się znajdują artykuły wielbiące prezydenta Olsztyna i jego podwładnych. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraft Kilka słów o GO IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.07, 21:25 Gazeta Olsztyńska zarabia (no, teraz już zarabiała) na Marcinkowskiej kupę kasy. Przypomnijcie sobie te dodatki wychwalające WSS pod niebiosa. Kadra lekarska w szpitalu jest dobra i rozumiem, że to trzeba promować, ale w wykonaniu GO było to centralne lizanie pewnej części ciała pani Bozeny M. Go zrobi wszystko dla kasy. A szczególnie preżna dyrektora działu reklamy Pani Beata T., która zza biurka steruje redakcją gazety (tak! nie pomyliłem się). Dojna krowa jest nie do ruszenia, stąd asekuracja w postaci braku możliwości sie na ich (pożal się boże) portalu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no no ;) Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 19:42 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=54082 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 20:01 ostra fotka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woja Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 20:21 Chyba już nie jest zatrzymana ale wypuszczona ze względu na stan zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u :) Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.07, 20:41 A jak przechodząc do szpitala wojewódzkiego pozostawiła miejski w Olsztynie z długami, że ho, ho - ale cesiu uważał, że jest ok. Zobaczycie, jak zacznei się palić ceśkowi ziemia pod nogami to smyknie do canady - dość często tam jeździł do rodziny. A niby córeczka z pensji nauczycielskiej to domek pobudowała? A może to Rogbudy czy inne firmy pomogły? no ciekawe? a pani marcinkowska? hm, jak prokuratura mówi że brała to brała. Sławne było wesele, oj sławne. Ale jakby nie patrzeć, to kosmetyki jej nie pomogły i nie pomogą. A marcinkiewicz siędzie pod miotłą, bo będzie się bał i już tak nie będzie promował małkowskiego, bo kaszanka - oj coś zaczyna się wreszcie dziać z układzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.07, 21:53 Gość portalu: u :) napisał(a): > A niby córeczka z pensji nauczycielskiej to domek pobudowała? zapomiałeś o jasamie i umrzonych tej firmie przez ceśka długach na rzecz miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do KIC Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:05 a po co naszemu Prezydentowi materiały budowlane? Wszak mieszka w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy stop korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:41 Alfa, pisz dalej co wiesz. Jest niepowtarzalna szansa by o wszystkich szwindlach dowiedziały się tysiące mieszkańców Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo DLUGI!!! IP: 88.156.63.* 25.07.07, 00:11 COS W TYM JEST CO PISZE ALFA CHOCIAZBY DLATEGO, ZE NIGDY W GAZECIE OLSZTYNSKIEJ NIE POJAWILA SIE INFORMACJA O DLUGACH W WOJEWODZKIM. WYDAJE MI SIE, ZE MOGA WYNOSIC KILKANASCIE MILIONOW ZLOTYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: DLUGI!!! IP: *.ols.vectranet.pl 25.07.07, 00:14 w GO zatrzymanie dyrektorki jest wzmianką. Widac jaki to organ. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: DLUGI!!! 25.07.07, 13:42 kiedys jedna z dziennikarek GO miala material o dlugach. nie poszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.07, 06:27 przyszla kolej na p.Bozene M.-teraz na kolesiow CJM...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: 88.156.63.* 25.07.07, 13:50 córka mieszka w bloku na wyszyńskiego - pewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 22:42 a materiały Cesiek w Jasamie Kupował? To później zwolninko z opłaty gruntowej za setóchnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odgryzek Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 25.07.07, 17:13 To ma być ten pierwszy biust Olsztyna ,wymiętoszony przez olsztyńskich prominentów? Dla mnie to duże flaki i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybarbie Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 26.07.07, 14:20 o matko! spadłam z krzesła na widok tego zdjęcia. Pamela Anderson przy niej to pikuś. Powiem jedno słowo: MASAKRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 30.07.07, 17:01 No jop twoju mać!!! Jak można było tak się ubrać z tymi cycami na wierzchu. Obrzydliwa cycatka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrzydzony Re: Dyrektor szpitala wojewódzkiego zatrzymana IP: *.ols.vectranet.pl 26.07.07, 18:42 bezwstydna krowa ! Odpowiedz Link Zgłoś