Dodaj do ulubionych

Terelecki w Stomilu

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 12:42
Co o tym powiecie? Czy najbardziej zmarnowany polski talent, odnajdzie sie w
Olsztynie
Obserwuj wątek
    • Gość: bleblu Re: Terelecki w Stomilu IP: 195.205.47.* 08.12.01, 14:15
      OCZYWIŚCIE! Przecież to właśnie u nas promowali się najlepsi z
      najlepszych :)))) (czytaj Czarek Kucharski), poza tym spójrz: Szulik,
      Sokołowski, Czereszewski, Sidorczuk, Krzystzałowicz, Wyłupski, Matys (???),
      Jurkowski, Chańko, Małkowski - można by jeszcze wymieniać :))) - wnioski są
      oczywiste: Maciej Terlecki = 3xTAK!
      • makarone Re: Terelecki w Stomilu 08.12.01, 14:28
        co do Matysa, to gdyby nie te znaki zapytania, to bym padł ze śmiechu...
        Osobiście uważam, że Maciek Terlecki wyjdzie z dołka bo w Stomilu gra (o ile
        się nie mylę) jego bardzo dobry przyjaciel Marcin Szulik, który z pewnością
        pomoże mu, a jak dobrze pamiętam, to Szulik ma wielkie serce do gry i swoją
        olbrzymią werwą, chęcią zwycięstwa, wolą walki zaraża wszystkich piłkarzy...
        • Gość: xx Re: Terelecki w Stomilu IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 14:53
          Matys... Sam fakt możliwości jego gry w Lechtensienie w FC Vaduz mówi wszystko...
          • Gość: xx Re: Terelecki w Stomilu IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 10:13
            Liechtenstienie, sorry
    • Gość: The Core Re: Terelecki w Stomilu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 19:36
      jestem kibicem OKS-u od 23 lat, ale w tym roku myślę że aniTerlecki nam, ani my
      jemy nie pomożemy. I Terlecki wraz ze Stomilem odnajdą siew II lidze... Piszę
      to z bólem serca!
      • Gość: spoko Re: Terlecki w Stomilu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 20:35
        Wiem, że wyjdę na kompletnego matoła, ale napiszcie więcej o co chodzi z tym
        Terleckim. Skąd ta wiadomość, czy to w ogóle realne, że zagra w Olsztynie itd.
        A może juz gra?!
        Pamiętam mecze ŁKS-u jak grał tam stary Terlecki (był błyskotliwy ale
        niemiłosiernie zmanierowany - czy Maciek przejął to po swoim tacie?).
        • Gość: XY Re: Terlecki w Stomilu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 22:30
          np. na www.sport.wim.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka