Gość: xx IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 12:42 Co o tym powiecie? Czy najbardziej zmarnowany polski talent, odnajdzie sie w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleblu Re: Terelecki w Stomilu IP: 195.205.47.* 08.12.01, 14:15 OCZYWIŚCIE! Przecież to właśnie u nas promowali się najlepsi z najlepszych :)))) (czytaj Czarek Kucharski), poza tym spójrz: Szulik, Sokołowski, Czereszewski, Sidorczuk, Krzystzałowicz, Wyłupski, Matys (???), Jurkowski, Chańko, Małkowski - można by jeszcze wymieniać :))) - wnioski są oczywiste: Maciej Terlecki = 3xTAK! Odpowiedz Link Zgłoś
makarone Re: Terelecki w Stomilu 08.12.01, 14:28 co do Matysa, to gdyby nie te znaki zapytania, to bym padł ze śmiechu... Osobiście uważam, że Maciek Terlecki wyjdzie z dołka bo w Stomilu gra (o ile się nie mylę) jego bardzo dobry przyjaciel Marcin Szulik, który z pewnością pomoże mu, a jak dobrze pamiętam, to Szulik ma wielkie serce do gry i swoją olbrzymią werwą, chęcią zwycięstwa, wolą walki zaraża wszystkich piłkarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Terelecki w Stomilu IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 14:53 Matys... Sam fakt możliwości jego gry w Lechtensienie w FC Vaduz mówi wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Terelecki w Stomilu IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 10:13 Liechtenstienie, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Core Re: Terelecki w Stomilu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 19:36 jestem kibicem OKS-u od 23 lat, ale w tym roku myślę że aniTerlecki nam, ani my jemy nie pomożemy. I Terlecki wraz ze Stomilem odnajdą siew II lidze... Piszę to z bólem serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Terlecki w Stomilu IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 20:35 Wiem, że wyjdę na kompletnego matoła, ale napiszcie więcej o co chodzi z tym Terleckim. Skąd ta wiadomość, czy to w ogóle realne, że zagra w Olsztynie itd. A może juz gra?! Pamiętam mecze ŁKS-u jak grał tam stary Terlecki (był błyskotliwy ale niemiłosiernie zmanierowany - czy Maciek przejął to po swoim tacie?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Terlecki w Stomilu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 22:30 np. na www.sport.wim.pl Odpowiedz Link Zgłoś