Dodaj do ulubionych

Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 08:27
Witam.
Szukam dla swojego synka bioenergoterapeuty w Olsztynie, bo na
lekarzach już się zawiodłam, przez pół roku diagnozowali chorobę,
każdy co innego stwierdził i co innego leczył, niepotrzebnie go
tylko trułam lekami, wydałam mnóstwo pieniędzy, a choroba szybko
postępuje, brak mi na nich słów. Jakaś starsza pani w przychodni
mówiła, że gdzieś na Dajtkach jest, ale nie wiem gdzie i jak on to
robi. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaa Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 08:50
      Jan Pawlik
      Wpisz w wyszukiwarkę i wyskoczy Ci Pawlik z telefonami i adresem.
    • Gość: Ela Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 08:57
      Zanim pójdę chciałabym zasięgnąć opini o tym bioenrgoterapeucie, czy
      może już ktoś był, bo o lekarzach to nie mam dobrego zdania.
      • Gość: mona Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:04
        żaden z niego bioenergoterapeuta, po prostu biznes i to wszystko.
        • Gość: jaa Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:48
          Może jednak poszukaj specjalisty dla synka. A bioenergoterapeutę
          potraktuj jako pomoc wspierającą leczenie....
          Podobno Pawlik jest dobrym psychoterapeutą. Sama u niego byłam kilka
          razy ale w zasadzie nie leczył mnie na nic tylko dodał trochę
          życiowej energii. Może dodał a może nie dodał w każdym razie po
          wizytach u niego czułam się świetnie.
          • Gość: xx Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:10
            Pawlik psychoterapeutą? - a to coś nowego. Własciwie to mnie nie
            dziwi, bo on zajmuje się wszystkim co przynosi kasę. Ludzie nie
            dajcie się nabierać.
            • Gość: do xx Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:24
              bioenergoterapeuta. nie umiesz czytać????
              • Gość: może to ty nie umi Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 14:26
                "Może jednak poszukaj specjalisty dla synka. A bioenergoterapeutę
                potraktuj jako pomoc wspierającą leczenie....
                Podobno Pawlik jest dobrym psychoterapeutą. Sama u niego byłam kilka
                razy ale w zasadzie nie leczył mnie na nic tylko dodał trochę
                życiowej energii. Może dodał a może nie dodał w każdym razie po
                wizytach u niego czułam się świetnie."

może ty nie umiesz czytać?

• sss1984 Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie 13.05.19, 07:57
                  youtu.be/ZbMGTa2-wwg?t=6620
    • Gość: jas Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 18:53
      Z sprawach bioenergoterapii proszę spróbować skontaktować się z p. Januszem
      Kołodziejem ul. Grunwaldzka, tel. w książce telefonicznej
      • bystra2000 Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie 09.08.07, 21:09
        W Olsztynie nie znajdziesz bioenergo - terapeuty .
        Zapominij :(
        Lepiej wejdż na forum - chore dziecko .Tam
        pokierują Cię do specjalistów z najwyższej półki .
        I przestań wierzyć w cuda !!!
        Życzę zdrowia dla dziecka :):):)
        • Gość: jas Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 09.08.07, 22:54
          Bystra2000 Ela pyta o bioenergoterapeutę a nie o cuda. Pomoc bioenergoterapeuty
          może znacznie wspomóc leczenie, sam korzystam z pomocy ww. p. Janusza. Jego
          działalnośc znana też jest wielu lokalnym lekarzom ale nie sądzę aby w obawie
          przed ostracyzmem środowiska lekarskiego, któryś z nich publiczne miał odwagę
          się do tego przyznać (może tylko w rozmowach prywatnych, znam kilku którzy też z
          tego typu pomocy korzystali). W niektórych przypadkach może być wskazana pomoc
          p. Pawła Połoneckiego z W-wy (posiada stronę internetową), bioenergoterapeuty
          uznanego i praktykującego w świecie.
          • Gość: WAWA Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 10.08.07, 10:20
            W wyszukiwarce nie znalazłam Jana Pawlika. Wydaje mi się jednak,ze
            Ela pyta o kogoś z Dajtek. Myślę,że p.Pawlik tam nie
            mieszka.Natomiast może chodzić o p.Piotra / zapomniałam
            nazwisko /.Występował kiedyś w programie TVN u Ewy Drzyzgi. Mieszka
            bodajże w niedalekiej odległości za auto giełdą prawie naprzeciwko
            b.campingu,trochę przed miejscem,w którym zaczyna się objazd Dajtek.
        • Gość: iza Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.07, 11:08
          Oj Bystra,Bystra.Jas ma rację.Lekarze sa po prostu niedouczeni.Leczą pojedyńcze
          narządy a nie człowieka.Niewielu jest takich co po cichu potrafią sie przyznać
          że medycyna naturalna stanowi często gęsto jedyną alternatywę.Im tego po prostu
          nie wolno robić,pomijając fakkt że nikt ich tego nie uczy.Medycyna
          konwencjonalna leczy skutki a nie przyczynę choroby.Niektórym lekarzom chce się
          wyściubić nos i poznać to czego nie nauczyli ich na studiach,najlepiej gdy z
          takim lekarzem mamy do czynienia.Sporadycznie to się zdarza.Tak na marginesie to
          poważne uniwersytety medyczne wprowadzają już medycynę chińską do planów studiów
          medycznych (ale to w bardziej cywilizowanych krajach niż Polska)
        • Gość: olsztynianka Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: 46.114.132.* 02.09.14, 22:06
          Bystra to ty nie jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: wojciobum Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.warmia.mazury.pl 25.11.14, 14:28
            Ostrzegam przed bioenergoterapią - jeśli pomoże, to na krótko, a problemy wrócą (i to poważniejsze niż przedtem). Pół biedy, jeśli traficie po prostu na oszusta, gorzej, jeśli ten "terapeuta" będzie np po kursie reiki. To otwarcie na rzeczywistość demoniczną - poczytajcie świadectwa ludzi. Zgroza !!!
    • Gość: Makafi Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 15.08.07, 17:49
      W niedalekiej Iławie jest para bioenergoterapeutów, pomogli już wielu osobom, warto spróbować: www.bioma.com.pl
    • Gość: aga Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 10:14
      też mam synka w wieku 5 lat,przez "zgadywanie choroby" przez lekarzy
      ponad miesiąc spędził w wielkich cierpieniach w szpitalu. Gdy tylko
      go wypisali zaczęliśmy leczyć się prywatnie. Różnica ogromna,
      żadnych leków tylko badania i witaminy, a dziecko jest zdrowe.
      Proponuję skorzystać z tej metody.
    • ks.wojciech.0 Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie 19.09.07, 04:12
      Tylko ksiądz, delegowany przez biskupa z racji wiedzy, doświadczenia
      ostrzega przez oszustami, każe zdemaskować metody działania i
      pokazuje, gdzie można szukać prawdziwej pomocy. Tak zwani "świecki
      terapeuta" nie da Ci rad, nie wyjaśni przyczyny, a wciśnie Ci swoje,
      amulety czy odpromienniki. My prawdziwi fachowcy nie
      zwalczamy "konkurencji" doradzamy bezinteresownie, gdzie można
      szukać pomocy w zakresie uwalniania od choroby. Kiedy zachodzi
      podejrzenie o wpływy złego ducha, kierujemy też do grup modlitewnych
      albo wykorzystujemy obrazki świętych i obwieszamy różańcem.

• Gość: jas Pilnie szukam - złe wrażenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 08:17
        "ks.wojciech.0" - Czy z jego wypowiedzi nie wynika, że to cyniczny oszołom
        ukrywający się pod płaszczykiem duchownego?
    • Gość: Maria Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:33
      Najlepszym terapeutą w Olsztynie jest bezwzględnie pan Janek Pawlik
      Zaliczyłam już Lewandowskiego byłam u niego aż 12 razy i ciągle było
      tylko gorzej, to jakiś mruk nie można nic z niego wyciągnąć, ktoś
      mówił wtedy, że on leczył konie. Byłam też u p. Januszema
      Kołodzieja trochę było lepiej, ale p. Janek Pawlik postawił mnie na
      nogi, mogę wreszcie chodzić, zeszły mi kamienie z nerek, szumu w
      głowie ustępiły, lepiej widzę, dziękuję mu za to, będę się za niego
      modlić.
      Maria z Olsztyna
    • Gość: A zdrowie IP: *.play-internet.pl 02.09.14, 13:36
      jesli moge cos doradzic to specjalista najpierw i nie musi byc z Olsztyna, mozna wielu znalezc na google lekarz i poszukac opinii z uzdrowicieli najlepszy jest Andrzej Jung z Lublina i Marek Galikowski chyba tych panow znajdziesz wpisujac nazwisko imie i bioenergoterapeuta w google
    • sss1984 Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie 13.05.19, 07:56
      nie rób tego - - - - - więcej zobaczysz tu: youtu.be/ZbMGTa2-wwg?t=6620 (tam mówi też o bioenergoterapeucie)- - - zobacz całość jeśli chcesz
      • nereus1 Re: Pilnie szukam bioenergoterapeuty w Olsztynie 13.05.19, 09:33
        Bardzo dobry jest na ul. Grunwaldzkiej, ostatni dom na przeciwko rynku. Uzdrawia metodami chinskimi. Bardzo zalecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka