Gość: jaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 23:21 Hej, możecie polecić dobrych i sprawdzonych fotografów z Olsztyna lub okolic? Chodzi mi o fotoreportaż ślubno-weselny. Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzegorz Re: Fototgraf na wesele IP: *.olsztyn.mm.pl 30.08.07, 06:51 Zdecydowanie polecam Michala Tope. www.pracowniafota.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Fototgraf na wesele IP: *.olsztyn.mm.pl 30.08.07, 07:55 A ja z kolei polecam Horydfilm-sprawdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faazi Re: Fototgraf na wesele IP: 193.227.131.* 30.08.07, 08:18 polecam strone : www.szwayko.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Re: Fototgraf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:21 o nie , ten na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Fototgraf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:09 dzięki za poradę:) już jesteśmy umówieni na podpisanie umowy... o takie zdjęcia własnie mi chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Fototgraf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 15:46 jaga: ktorego fotografa wiec wzieliscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Fototgraf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:52 Michala Tope, bardzo spodobały nam się jego zdjęcia:) dzięki za namiary! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Fototgraf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:54 Grzegorz, a słyszałeś coś może o zespole Decover? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Fototgraf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 13:11 Slyszalem bardz wiele dobrego. Sam chcialem ich wziac na swoj slub, ktory mialem 07.07.07, ale robilem mniejsze wesele w dosyc nietypowym miejscu i taki zespol bylby troche malo pasujacy do okolicznosci. Zspol Decover to duza grupa, mozna sciagnac z netu chyba ich demo.Jak dobrze pamietam cena jest dosyc wysoka, ale mysle, ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś