bpkw 10.07.03, 22:34 Przed chwilą wysłuchałem na żywo chyba najpiękniejszy kawałek tej kapeli "Everybody hurts". To moja córcia pamiętała, że ojciec przepada za tą właśnie piosenką. Coś pięknego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: R.E.M. w Warszawie 10.07.03, 22:40 bpkw napisał: > Przed chwilą wysłuchałem na żywo chyba najpiękniejszy kawałek tej kapeli > "Everybody hurts". To moja córcia pamiętała, że ojciec przepada za tą właśnie > piosenką. Coś pięknego... Na szczęście dla mnie moja Pani od Polskiego nie czyta tego wątku...wysłuchałem oczywiście "najpiękniejszego kawałka". Mimo wszystko jest to wspaniałe uczucie i dziękuję tym, którzy wynaleźli telefony komórkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: R.E.M. w Warszawie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 22:43 a ja dziękuję tym co wynależli pralkę automatyczną czy jedziecie na koncert ? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: R.E.M. w Warszawie 10.07.03, 22:57 Gość portalu: rita napisał(a): > czy jedziecie na koncert ? Rita. Ten koncert właśnie trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: R.E.M. w Warszawie 10.07.03, 23:04 A gdzie ten koncert?. Mieszkam koło stadionu Gwardii, na nim czasami są organizowane koncerty, mam wtedy dźwięk za darmo. Tym sposobem słyszałam koncert Tiny Turner, Aerosmith i innych których nie nie pomnę :) Rozumiem bpkw, że córcia jest na tym koncercie i dała Ci przez komórę posłuchać ulubionego utworu ? A, i do poczty zajrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: R.E.M. w Warszawie 10.07.03, 23:08 andulka7 napisała: > A gdzie ten koncert?. Mieszkam koło stadionu Gwardii, na nim czasami są > organizowane koncerty, mam wtedy dźwięk za darmo. Tym sposobem słyszałam > koncert Tiny Turner, Aerosmith i innych których nie nie pomnę :) > Rozumiem bpkw, że córcia jest na tym koncercie i dała Ci przez komórę posłuchać ulubionego utworu ? Koncert jest na Torwarze. Twój tok rozumowania jest znakomity. A piosenka "Everybody hurts" to cudo... Odpowiedz Link Zgłoś