Dodaj do ulubionych

Panie Donaldzie, nieźle.

12.10.07, 21:41
Panie Donaldzie!
Moim skromnym zdaniem rozjechałeś pan pana Jarosława.
Okazałeś jego miałkość, dwulicowość, kompleksy, kłamstwa, wszystkie
wady, brak klasy, a na koniec nawet brak wyglądu..... Ha ha ha
Po prostu jesteś pan, panie Donaldzie debeściak!
Tak trzymać - wygrać wybory i pchnąć ten biedny kraj do Europy!
Powodzenia =)
Obserwuj wątek
    • Gość: J.SZOSTEK - radny Re: Panie Donaldzie, nieźle. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:47
      BRAWO TUSK - NARESZCIE BYŁEM DUMNY Z LIDERA MOJEJ PARTII.
      tUSK POKAZAŁ JAK MOŻE WYGLADAĆ RZĄDZENIE PO... PiS W OSOBIE SWOJEGO
      SZEFA POKAZAŁ, SWOJĄ MIAŁKOŚĆ.
      WIERZĘ, ŻE WĄTPIĄCY, MAJĄCY ROZTERKI ZAGŁOSUJĄ NA PLATFORMĘ
    • Gość: Liv Re: Panie Donaldzie, nieźle. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:50
      Nie-żle. Bardzo źle. Gdzie ten facet żyje? Na księżycu? Kręci kłamie
      wije się jak żmijka. No i popiera go kanclerz Niemiec i to chyba
      dyskwalifikuje go na zawsze.
      • Gość: red_eye Matka-Kurka komentuje IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.07, 22:00
        Matka_Kurka:

Skąd w Tusku tyle brutalności, przykto było patrzeć jak się znęcał
        nad słabszym!
        Dobrze, zgoda mówiłem dokopać. Tak nie wypieram się zachęcałem, żeby
        zmasakrować. Owszem nawoływałem, daj mu popalić Donald, ale na
        litość Boską, na rany Chrystusa, po co rozkładać na łopatki i
        jeszcze kopać, po co leżącym skakać, dlaczego zmasakrowane ciągać
        za nogę po podłodze. Jedyne co usprawiedliwia Donalda, to fakt, że
        posprzątał na koniec po sobie i wyniósł `przeciwnika' ze studia.
        • Gość: Liv Re: Matka-Kurka komentuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 22:02
          Czyli szwab silniejszy od Polaka? No cóż to czasem jest możliwe.
          • Gość: zeeen donalduś - pizduś przegrał sromotnie IP: *.ols.vectranet.pl 13.10.07, 12:24

DONALD TUSK -NARODZIŁ SIĘ NAM NOWY MĄŻ STANU !!!

Tusk w ankiecie na temat polskości, opublikowanej w miesięczniku `Znak' nr 11 -12 z 1997 r. na str. 190, Donald Tusk tak mówi o sobie:

Jak wyzwolić się z tych stereotypów, które towarzyszą, nam niemal od urodzenia, wzmacniane literaturą, historią, powszechnymi resentymentami? Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń?
            Polskość to nienormalność - takie skojarzenie nasuwa mi się z bolesną uporczywością,, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu.
            Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i- Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać ....
            Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski - tej ziemi konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem !"
            W czasie obrad II Kongresu Kaszubskiego w dniach 12 - 14 czerwca 1992 r w Gdańsku, w Domu Technika przy ul. Rajskiej 6 Donald Tusk, jako wiceprzewodniczący Zrzeszenia Kaszubsko - Pomorskiego. 13 czerwca wygłosił programowe przemówienie p.t. `Pomorska idea regionalna jako zadanie polityczne'. Przedstawił w nim program pełnej autonomii Pomorza i Kaszub, które powinny zdaniem D.Tuska posiadać własny rząd, własny pieniądz i własne wojsko.
            Przemówienie to wywołało oburzenie ks. prof. Janusza Pasierba, posłów Alojzego Szablewskięgo i Feliksa Pieczki, a takie reprezentantów Wielkopolan i Górno-Ślązaków, oraz wielu innych uczestników kongresu.
            Poseł Pieczka w odpowiedzi wygłosił poza programowe, piękne, patriotyczne kontr-przemówienie, podkreślając iż oddzielenie Kaszub od Polski byłoby nie tylko przestępstwem wobec polskiej racji stanu, ale i wobec interesu Kaszubów. Przypomniał też zebranym fragment hymnu kaszubskiego, który w języku polskim brzmi:" nie ma Kaszub bez Polonii, a bez Kaszub Polski"
            Oświadczenie uczestnika II Kongresu Kaszubskiego, Andrzeja Marszałkowskiego, przewodniczącego Rady Naczelnej Stronnictwa Narodowego> Organizacja Polityczna Narodu
            Uwaga: W pisemnym sprawozdaniu z obrad kongresu usunięto program oderwania Pomorza od Polski autorstwa Tuska, lecz wygłoszenie takiego programu potwierdzają uczestnicy kongresu oraz osoba z obsługi biurowej.
            ...........
            Poswiecam tym, ktorzy mysla o odaniu glosu na Donaldu Tusku i jego koterie...
            • Gość: j.szostek Re: donalduś - pizduś przegrał sromotnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:25
              TYPOWE - JEST LEPSZY, TRZEBA DYSKREDYTOWAĆ... MALI LUDZIE Z
              OOOOOOGROMNYMI KOMPLEKSAMI
              • Gość: emeryt Re: jaki elektorat ma Tusk IP: *.ols.vectranet.pl 14.10.07, 09:04
                wyrażnie widac było na widowni : chamstwo,bydło, pogarda.Reasumując
                liberalne ,chamskie dorobkiewiczostwo ,nastawione na pogardzanie
                słabszą cześcia społeczenstwa.Pamiętamy słynne pogardliwe słowa
                wypowiedziane przez Tuska do starszych ludzi, dyskredytujace ich
                prawo do posiadania własnego zdania.Nie zapomnimy mu tego.U emerytów
                ten "liberał" nie ma szans.
                • Gość: mela Re: jaki elektorat ma Tusk IP: *.ols.vectranet.pl 14.10.07, 15:14
                  Spieprzaj dziadu to jak rozumiem wrażliwość społeczna w/g PiS???

• Gość: emeryt Re: jaki elektorat ma Tusk IP: *.ols.vectranet.pl 14.10.07, 18:16
                    może i odezwał się tak do jednego pijanego,śmierdzacego, nachalnego
                    dziada ,a twój idol potraktował pogardliwie wszystkich starszych
                    ludzi w Polsce.
                    • Gość: mela Re: jaki elektorat ma Tusk IP: *.ols.vectranet.pl 14.10.07, 18:27
                      Skąd wiesz, że dziad śmierdział?
                      • Gość: emeryt Re: jaki elektorat ma Tusk IP: *.ols.vectranet.pl 14.10.07, 18:32
                        Idz dziewczynko na dworzec i przekonaj się sama czy takie dziady
                        śmierdzą i też pachną perfumami np. Champs_Elysees.Piękny
                        zapach ,ulubiony mojej żony, też pogardzanego przez Tuska moherowego
                        bereta.
          • Gość: Audi Re: Matka-Kurka komentuje IP: *.pool.einsundeins.de 14.10.07, 10:41
            ... wiesz Ty gosciu co smarujesz?
    • trzymilionowy.post Re: Panie Donaldzie, nieźle. 14.10.07, 15:19
      Oglądałem i pan Tusk był naprawdę do tej debaty świetnie
      przygotowany merytorycznie i mentalnie. Nie wiem kto ale
      ktoś świetnie popracował z nim w kwestii wizerunku.
      • Gość: anty A teraz się zacznie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 15:24
        podkładanie kaczek, wyciąganie, zamykanie (i tak dalej i tak dalej - jak to mówi
        jarek bliźniak). Takiej zniewagi jak przegrana w debacie bliźniaki nie darują.
        Od północy nastanie czas zemsty na przeciwnikach. Wszystkie kaczki dozwolone.
        Każdy kwit na wagę złota. oczywista oczywistość
        • Gość: z_forum Re: A teraz się zacznie ... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.10.07, 19:16
          Z forum - wierszyk:

>>>
          DZIADZIUŚ JAREK
          Dziadziuś Jarek z Żoliborza
          Na swój wiek - persona hoża
          Słodkie wiedzie sobie życie
          Bo jest ciągle przy korycie
          A wraz z nim klakierów loża

Dziadziuś Jarek - PiStolecik
          Łatwo oskarżenia kleci:
          Tam gdzie ZOMO wy stoicie
          Przed Europą wciąż klęczycie