Gość: Bajerek IP: *.olsztyn.mm.pl 14.10.07, 20:38 Dlaczego na co dzień, ci co głosują na PiS, nie chcą się do tego przyznać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 22:09 a ja głosuję na PO, ale... zobaczymy czy mnie się nie zmieni! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Jeszcze jeden taki Szmit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 22:16 i miejsce PiS zajmie LiD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacjat Re: Jeszcze jeden taki Szmit IP: *.ols.vectranet.pl 14.10.07, 22:40 Lista NR 15 to Lista fachowców , zagłosuj na ekspertów na LISTĘ NR 15 Sprawdzony gospodarz skuteczny Polityk Mieczysław ASZKIEŁOWICZ Lista Nr 15 pozycja nr 1 ASZKIEŁOWICZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alf Jest juz praca dla exsenatora Szmita... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.10.07, 23:00 Zmywak w Londynie czeka.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Jeszcze jeden taki Szmit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 06:46 Aszkiełowicz ekspertem? Buahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Forza Donaldinio, forza PO!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 14.10.07, 23:09 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeeen uważajcie po-paprancy jeszcze nie zamiatają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 08:16 PiS ma w zanadzrzu jeszcze dwie brudne bomby które w tym tygodniu zdetonuje.Tylko Donaldus nie płacz i nie spazmuj. Alleluja i do przodu do kanca walka Pis o wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em IP: *.um.olsztyn.pl 15.10.07, 08:34 Niech dalej nazywają wyborców PO kibolami (p. Szczygło), bydłem i hołotą (P. Brudziński), niech dalej starają się poniżać przewodniczacego PO - dzięki temu na pewno wygrają. Donkowi publiczność nie przeszkadzała, bo nie jest politykiem gabinetowym, który tylko chce przestawiać ludzi jak pionki na szachownicy. Nie boi się rozmawiać z ludźmi, którzy są przecież różni i pistoletu z sobą nie nosi. To co było w studio TVP 2 to była autentyczna demokracja. To tak właśnie ona wygladała w starożytnej Grecji i w starożytnym Rzymie. Trzeba umieć się zachowywać, rozmawiać bezposrednio z ludźmi także o innych poglądach. Tak samo przecież wyglądają u nas zebrania wyborcze do rad osiedli, do organów spóldzielczych itp. Jarek widocznie nigdy nie brał w czymś takim udziału. Jestem przekonany, ze nie miał by żadnych szans w starciu z Lepperem, facetem który wyrósł na blokadach i spotykał tam się wręcz z sytuacjami ekstremalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RakS Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em IP: 82.146.247.* 15.10.07, 08:41 Jak tylko dwóch senatorów w senacie ma mieć PO. Śmieszny artykuł. Redaktorze a ile może być osób wybranych do Senatu???? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.olsztyn Re: Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em 15.10.07, 12:05 Gość portalu: RakS napisał(a): > Jak tylko dwóch senatorów w senacie ma mieć PO. Śmieszny artykuł. Redaktorze a > ile może być osób wybranych do Senatu???? Z okręgu olsztyńskiego będzie wybranych dwóch senatorów. Na czym polega śmieszność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em IP: *.um.olsztyn.pl 15.10.07, 11:57 Olu, gdzie jesteś ? Co się stało ? Zawsze byłaś taka aktywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randy Re: Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.07, 14:48 Gość portalu: spieprzaj_dziadu1 napisał(a): > Olu, gdzie jesteś ? > Co się stało ? Zawsze byłaś taka aktywna. Poszła Ola do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 15:17 Jestem....jestem...ale ostatnio jestem baaardzo zajęta sprzedażą firmy, stąd ta moja zmniejszona aktywność.Pozdrawiam:)zaglądam tu jednak czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Re: Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em IP: *.um.olsztyn.pl 15.10.07, 15:21 Ola, sprawdź im kwity i pieczątki. Bo może to być CBA. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 15:42 :)sprawdziłam:) CBA mi niestraszne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z forum Re: Platforma Obywatelska uciekła przed PiS-em IP: *.ols.vectranet.pl 15.10.07, 17:07 Gość portalu: Bajerek napisał(a): > Dlaczego na co dzień, ci co głosują na PiS, nie chcą się do tego przyznać ? To proste : są wyśmiewani i wyszydzani , wyzywani od ciemniaków i moherów ,pogardzani, prawie opluwani,przez "demokratycznych,wykształconych Europejczyków " - peowców.Więc i tak bez robienia szumu zagłosują na PiS i jak w poprzednich wyborach pomimo przewagi PO w sondażach wygra PiS. Odpowiedz Link Zgłoś