mika_1 05.03.03, 23:44 Angela - z info z O. wiem, że będzie Dziejek, no i jakieś piwo! Kiedy??? Jeśli można wiedzieć;) Chętnie skorzystam, jeśli zaproszenie aktualne... :) Ja będę od piątku do wtorku:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: Do Angeli! 06.03.03, 09:18 Od ktorego piątku bedziesz?jak od tego to w sobote do enki zapraszam na dzien kobiet-trzeba to oblać....a Dziejek zapowiedział sie w przyszłym tygodniu nie mowił konkretnie w jaki dzień,bo jeszcze zadzwoni,przyjedzie przedłuzac paszport no i zajmie mu to jakies dwz trzy dni .Jego mama teraz w Olsztynie mieszka i pewnie zatrzyma sie u niej na te pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Angeli! 08.03.03, 00:27 No - jak Dziejek sie pojawi, to pozdrów go serdecznie ode mnie! Zawsze z całego serca mu kibicuję i trzymam kciuki:) Pozdrawiam, Mika:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Angeli! 09.03.03, 10:50 pozdrowie pozdrowie,serdecznie serdecznie to bedzie spotkanie tez kurcze po latach no moze nie tylu ale ze dwa latka juz go nie widziałam,jedynie telefonicznie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Angeli! 09.03.03, 18:49 Koniecznie serdecznie go pozdrów. I powiedz, że ma we mnie wierną fankę:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Angeli! 10.03.03, 16:04 Powiem powiem jak sie tylko pojawi w koncu wiem ze u Dziejka to roznie bywa i moze nie przyjechac taki zaganiany hi hi.. Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Do Angeli! 10.03.03, 18:21 mika_1 napisała: > Angela - z info z O. wiem, że będzie Dziejek, no i jakieś piwo! Kiedy??? Jeśli > można wiedzieć;) Chętnie skorzystam, jeśli zaproszenie aktualne... :) Ja będę o > d piątku do wtorku:) Było? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Do Angeli! 10.03.03, 18:28 mika była piwka nie było,bo kierowała,a Dziejek bedzie dopiero wiec piwko sie szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Angeli! 11.03.03, 11:04 No, niestety. Jak napisałą Angi, być byłam, ale piwko przeszło koło nosa - pmusiałąm przecież jeszcze dotrzeć do naszego kochanego Lidzbarka;) No, ale mam nadzieję, ze na to konto wypijecie po jeszcze jednym;) Pozdrawiam, Mika:) P.S. Bob - a co u Ciebie? Opowiedz nam coś, bo my tu z Angelą żądne nowych opowieśći jesteśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Do Angeli! 11.03.03, 14:27 To mogę Wam powiedzieć że dziś śnił mi się Lidzbark w oparach absurdu. Idę ulicą, jakieś wielkie place z kamienicami (wyremontowanymi) a tu spotykam jedną taką znajomą z dawnych czasów cośmy się trochę podkochiwali. Okazuje się że ona mieszka tu z mężem i kilkoma dziećmi, z tym że najstarsze dziecko cosik starsze od rodziców bo je zaadoptowali. Mąż gra w tutejszym (lidzbarskim) teatrze i w ogóel artyści... Smieszne to było i dziwne....ale że w tym wszystkim Lidzbark się wdał to już nie wiem dlaczego (część innych wątków to wiem skąd..). Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re:do Boba:) 11.03.03, 15:15 Bob - pewnie dlatego, że zbyt rzadko zaglądasz tu i rozmawiasz z nami. My tu się sycimy Lidzbarkiem na co dzień, to pewnie dlatego on nam się nie śni.... A te wyremontowane miejsca w Lidzbarku - to rzeczywiście ABSURD W CZYSTEJ POSTACI;) Pozdrawiam, Mika:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re:do Boba:) 13.03.03, 17:34 Co do snow to ałam jakiś makabryczny dwie nocki temu,śnił mi sie lidzbarski cmentarz w płomieniach a potem moje spacery po nim w totalnych ciemnościach szukając znajomych grobów-co to moze znaczyć,jesli ma jakieś znaczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re:do Boba:) 16.03.03, 20:58 Tak opowiadacie o tych snach... Mnie też dwie noce pod rząd śnił się Lidzbark... Dziwnie tak jakoś (to chyba plaga snów) No, ale to pewnie pokłosie mojej niedawnej wizyty tam i waszych opowieści ;) Pozdrawiam, Mika:) Odpowiedz Link Zgłoś