Dodaj do ulubionych

Do Angeli!

05.03.03, 23:44
Angela - z info z O. wiem, że będzie Dziejek, no i jakieś piwo! Kiedy??? Jeśli można wiedzieć;) Chętnie skorzystam, jeśli zaproszenie aktualne... :) Ja będę od piątku do wtorku:)
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Do Angeli! 06.03.03, 09:18
      Od ktorego piątku bedziesz?jak od tego to w sobote do enki zapraszam na dzien
      kobiet-trzeba to oblać....a Dziejek zapowiedział sie w przyszłym tygodniu nie
      mowił konkretnie w jaki dzień,bo jeszcze zadzwoni,przyjedzie przedłuzac
      paszport no i zajmie mu to jakies dwz trzy dni .Jego mama teraz w Olsztynie
      mieszka i pewnie zatrzyma sie u niej na te pare dni.
      • mika_1 Re: Do Angeli! 06.03.03, 17:20
        Jutro!!!
        • mika_1 Re: Do Angeli! 08.03.03, 00:27
          No - jak Dziejek sie pojawi, to pozdrów go serdecznie ode mnie! Zawsze z całego
          serca mu kibicuję i trzymam kciuki:)
          Pozdrawiam, Mika:)
          • angela-rt Re: Do Angeli! 09.03.03, 10:50
            pozdrowie pozdrowie,serdecznie serdecznie to bedzie spotkanie tez kurcze po
            latach no moze nie tylu ale ze dwa latka juz go nie widziałam,jedynie
            telefonicznie słyszałam
            • mika_1 Re: Do Angeli! 09.03.03, 18:49
              Koniecznie serdecznie go pozdrów. I powiedz, że ma we mnie wierną fankę:)
              • angela-rt Re: Do Angeli! 10.03.03, 16:04
                Powiem powiem jak sie tylko pojawi w koncu wiem ze u Dziejka to roznie bywa i
                moze nie przyjechac taki zaganiany hi hi..
    • bob-budowniczy Re: Do Angeli! 10.03.03, 18:21
      mika_1 napisała:

> Angela - z info z O. wiem, że będzie Dziejek, no i jakieś piwo! Kiedy???
      Jeśli
      > można wiedzieć;) Chętnie skorzystam, jeśli zaproszenie aktualne... :) Ja będę
      o
      > d piątku do wtorku:)
      Było?
      • angela-rt Re: Do Angeli! 10.03.03, 18:28
        mika była piwka nie było,bo kierowała,a Dziejek bedzie dopiero wiec piwko sie
        szykuje
        • mika_1 Re: Do Angeli! 11.03.03, 11:04
          No, niestety. Jak napisałą Angi, być byłam, ale piwko przeszło koło nosa - pmusiałąm przecież jeszcze dotrzeć do naszego kochanego Lidzbarka;) No, ale mam nadzieję, ze na to konto wypijecie po jeszcze jednym;)
          P.S. Bob - a co u Ciebie? Opowiedz nam coś, bo my tu z Angelą żądne nowych opowieśći jesteśmy:)
          • bob-budowniczy Re: Do Angeli! 11.03.03, 14:27
            To mogę Wam powiedzieć że dziś śnił mi się Lidzbark w oparach absurdu. Idę
            ulicą, jakieś wielkie place z kamienicami (wyremontowanymi) a tu spotykam jedną
            taką znajomą z dawnych czasów cośmy się trochę podkochiwali. Okazuje się że ona
            mieszka tu z mężem i kilkoma dziećmi, z tym że najstarsze dziecko cosik starsze
            od rodziców bo je zaadoptowali. Mąż gra w tutejszym (lidzbarskim) teatrze i w
            ogóel artyści...
            Smieszne to było i dziwne....ale że w tym wszystkim Lidzbark się wdał to już
            nie wiem dlaczego (część innych wątków to wiem skąd..).
            • mika_1 Re:do Boba:) 11.03.03, 15:15
              Bob - pewnie dlatego, że zbyt rzadko zaglądasz tu i rozmawiasz z nami. My tu się sycimy Lidzbarkiem na co dzień, to pewnie dlatego on nam się nie śni.... A te wyremontowane miejsca w Lidzbarku - to rzeczywiście ABSURD W CZYSTEJ POSTACI;)
              • angela-rt Re:do Boba:) 13.03.03, 17:34
                Co do snow to ałam jakiś makabryczny dwie nocki temu,śnił mi sie lidzbarski
                cmentarz w płomieniach a potem moje spacery po nim w totalnych ciemnościach
                szukając znajomych grobów-co to moze znaczyć,jesli ma jakieś znaczenie???
                • mika_1 Re:do Boba:) 16.03.03, 20:58
                  Tak opowiadacie o tych snach... Mnie też dwie noce pod rząd śnił się Lidzbark... Dziwnie tak jakoś (to chyba plaga snów) No, ale to pewnie pokłosie mojej niedawnej wizyty tam i waszych opowieści ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka