Dodaj do ulubionych

Wyjazd na rajd

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 14:03
Pub eNka organizuje wyjazd na rajd rzeszowski 7-9 sierpnia.Zapewniamy
dojazd,2 noclegi i dowoz na odcinki.Jeśli chcesz przezyc z nami wspaniałą
rajdową przygode,zobaczyć Kuziego,Czopika i innych,pokibicować
P.Turkowskiemu,młodemu,świetnie zapowiadającemu sie kierowcy z
Olsztyna,zadzwondo nas i zapisz sie na liste-ilość miejsc ograniczona:-)))
tel.523-77-86. -dzwoń od 12 do 22. Serdecznie zapraszamy:-)
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Wyjazd na rajd 23.07.03, 15:01
      Jadac pozdrowcie Krakow....
      • Gość: pioter Re: Wyjazd na rajd IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 17:50
        Chętnie, ale w tych dniach (6-10) będę na innym rajdzie. Taki niewielki
        rajdzik, zwany Rajdem Tysiąca Jezior czy z angielska Neste Rally. Gdybym
        wiedział ... ;o)))
        • Gość: rita Re: Wyjazd na rajd IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 22:05
          Pioter - życzymy ci szampańskiej zabawy rajdowej - opowiesz wrażenia po
          powrocie ?
          • Gość: pioter Re: Wyjazd na rajd IP: *.osd.vectranet.pl 23.07.03, 22:49
            Bankowo!
            • angela-rt Re: Wyjazd na rajd 24.07.03, 09:28
              My po powrocie tez Wam opiszemy jak było,a moze ktos chce zobaczyc to na własne
              oczy?
              • toja77 Re: Wyjazd na rajd 24.07.03, 18:28
                Dobry pomysł, ale trzeba było zorganizować wyjazd na Rajd Niemiec. Jutro
                startuje. Pewnie ktoś z naszych też będzie jechał. A mozna byłoby też o Kraków
                zachaczyć.

www.wrc.com/en_GB/default.htm
                • Gość: pioter Re: Wyjazd na rajd IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:13
                  Ja niestety do Jyväskylä mam już komplet.
                  • angela-rt Re: Wyjazd na rajd 24.07.03, 21:59
                    W przyszłym roku,jesli ten sezon sprawdzi sie w Polsce chcemy zorganizować
                    wyjazdy na rajdy za granice naszego kraju,mam nadzieje ze sie uda,a na Rzeszow
                    sa chętni???-dodam ze mamy prawie wszystkie miejsca zarezerwowane,kto pierwszy
                    ten......
                    • Gość: pioter Re: Wyjazd na rajd IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 24.07.03, 22:11
                      To się nazywa marketing! ;o)))
                      • angela-rt Re: Wyjazd na rajd 24.07.03, 22:18
                        No No No -_Pioter....jak sie grozi palcem????To nie tak -rajdy to super zabawa
                        to coś-eh,a ja przezywasz to w licznym gronie jest jeszcze lepiej i o to
                        chodzi:)
                        • Gość: pioter Re: Wyjazd na rajd IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 25.07.03, 05:55
                          Wiem, Angelo, do Finlandi jedziemy w 10 osób. Nie wyobrażam sobie samotnego
                          kibicowania - to nie ta atmosfera, nie ma potem z kim wymienić tych cudownych
                          wrażeń, pokłócić się, po czyim przejeździe kurz był najsmaczniejszy. O Boże,
                          jak ubodzy są ludzie, którzy mogą spać spokojnie, kiedy tuż obok przejeżdża
                          300 KM pod maską wurca ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka