Dodaj do ulubionych

Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki?

IP: *.ols.vectranet.pl 15.11.07, 19:55
Takie samo prawo do gwiazdek jak do poruszania sie po drodze gratów
właściciela firmy Pok Tourist, z palącym papierosy szoferem , zepsutym
ogrzewaniem, nie mówiąc już o stanie tego, czego gołym okiem pasażer nie zobaczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: wer Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? IP: *.ols.vectranet.pl 15.11.07, 20:25
      czyli jest noclegownia
      • Gość: Olsztyn Re: Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? IP: *.olsztyn.mm.pl 15.11.07, 21:21
        Bylem tam ostatnio na szkoleniu firmowym. Niestety "hotel" sie nie popisal. Otóz
        czesc ludzi uczestniczacych w szkoleniu zatrula sie serwowanym jedzeniem - w tym
        niestety ja. Dobrze ze to byl poczatek weekendu tak wiec mozna bylo spokojnie
        przechorowac w domu weekend. Ale niesmak pozostal. Poza jedzeniem innych wpadek
        nie bylo - kregle, sauna, mila obsluga, wysoki standard pokoi.
        • Gość: olsztynianin Re: Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? IP: 195.205.166.* 16.11.07, 11:05
          potwierdzam również słyszałem że ludzi truja tam na szkoleniach
          • Gość: sprinter Re: Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 12:59
            Ja tam miałem wesele. Fakt, część ludzi uskarżała się na lekki ból głowy po
            poprawinach...ale raczej nie jedzenie było tego powodem :D
            Jedzonko było super, obsługa sympatyczna, a dodatkowe atrakcje urozmaicały nam
            dopijanie się po weselu :D
          • Gość: hotelarz Re: Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.11.07, 00:48
            A od przepychu zęby bolą. Na NewsBarze napisali o bizantyjskim sylwestrze
            newsbar.pl/bizantyjski-sylwester/
    • venus99 Re: Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? 15.11.07, 22:50
      Nie wiem jak jedzenie ale dojazd do hotelu jest co najmniej *****.
      To dziwne,że obiekt prowadzi działalność mimo,że nie został odebrany
      przez nadzór budowlany.Właściciel ma szczęście albo.....?
      • Gość: Prawo Zgłoszenie do użytkowania, a nie inspekcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 10:30
        Proste
      • Gość: zuzia Dlaczego urzędasy wolą restaurację Przystań? IP: *.dsl.pipex.com 16.11.07, 20:09
        Miła pani , która myśli , że posiada wiedzę z zakresu odbioru robót
        budowlanych!!!!Nie jest pani specjalistą w tym zakresie, zeby pisać na forum
        takie bzdury , bo nie wydaje mi sie żeby posiadała pani gruntowna widzę i
        praktykę i nie jest pani inspektorem budowlanym.
    • Gość: gość Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 09:53
      Pan Pokszywicki jeszcze niewie jaka jest róznica w podatku od
      nieruchomości w hotelach trzy czy cztero gwiazkowych.Coś mi śie
      wydaje że będzie to hotel trzy gwiazdkowy.
    • Gość: Zaniepokojony Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? IP: *.ols.vectranet.pl 16.11.07, 09:56
      Nie byłem tam, ale mam być przed końcem roku i wieść o zatruciu
      jedzeniem mnie niepokoi. Ponadto dowiedziałem sie od bywalców, iż w
      całym tym "czterogwiazdkowcu" cuchnie stajnią, co nie jest zachetą.
      • Gość: pytam Zawilgocony? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 10:32
        I tego nie da się już niestety usunąć. Ale jeśli obiekt stał tyle
        czasu i niszczał, to nie jest jakieś dziwne zjawisko. Niestety,
        trudno się go pozbyć :-(
    • Gość: bez kategorii Zwykła buda IP: *.ols.vectranet.pl 16.11.07, 13:30
      Pokoje zwykłe-hotelowe, bez żadnych rewelacji.Kuchnia pospolita, na
      dodatek chyba salmonella się wkradła.Atrakcje wątpliwe...
      Ale jeśli własciciel chce opłat za 4 gwiazdki(nadane prawem kaduka)
      to niech płaci.Ja tam organizowałem imprezę dla swoich pracowników-
      nigdy więcej nie wybiorę tej budy.Kilku się zatruło!!!!
      • Gość: obłoczek Re: Zwykła buda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:04
        Byłam tam.Przereklamowane.Jak wymienia personel i potrenują kilka
        lat to może zasłużą na drugą gwiazdkę.Te 4 gwiazdki to mogą
        imponować ludziom którzy nigdy nie byli w 4 gwiazdkowym hotelu.
      • Gość: hmm Re: Zwykła buda IP: *.zeto.olsztyn.pl 10.12.07, 10:07
        u nas też się ludzie potruli jedzeniem w Manorze...lepiej uważać
    • Gość: zuzia Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? IP: *.dsl.pipex.com 16.11.07, 20:01
      jakie miasto tacy ludzie- powiem krótko. Moze niektórych boli, że nie Przystań
      teraz wiedzie prym w tym małomiasteczkowym pospólstwie. No cóż, nie dziwmy sie,
      że turyści do nas nie przyjeżdzają , bo i do czego skoro sami mieszkańcy
      Olsztyna promuja siebie ,,jak umieją,,. A ja tam sie ciesze sie, żę mamy piękny
      duży hotel w Olsztynie, już nie ważne czy ma 4 czy 3 gwiazdki.
      Będę mogła teraz pokazać turyście zagranicznemu miejsce gdzie dobrze się
      poczuje,gdy mnie zapyta o jakiś odpowiedni hotel w mieście. Poza tym nikt nie
      będzie stroił focha, gdy do hotelu przyjdzie w niedzielę czy w sobotę za dużo
      gości ,a właściciel nie ma ich gdzie posadzić jak to ma miejsce w Przystani.
      Poza tym uważam ,że urzędasy z ,,Marszałka ,, naprawdę nie maja chyba zajęć lub
      maja zbyt dużo czasu :) i za wysokie pensje, że muszą interweniować w sprawie
      gwiazdek. A może nikt nie zaprosił ich do hotelu , tak jak w zwyczaju są
      spotkania i obiadki w Przystani :P
      • Gość: zuzia Dlaczego urzędasy wolą restaurację Przystań? IP: *.dsl.pipex.com 16.11.07, 20:02
        jakie miasto tacy ludzie- powiem krótko. Moze niektórych boli, że nie Przystań
        teraz wiedzie prym w tym małomiasteczkowym pospólstwie. No cóż, nie dziwmy sie,
        że turyści do nas nie przyjeżdzają , bo i do czego skoro sami mieszkańcy
        Olsztyna promuja siebie ,,jak umieją,,. A ja tam sie ciesze sie, żę mamy piękny
        duży hotel w Olsztynie, już nie ważne czy ma 4 czy 3 gwiazdki.
        Będę mogła teraz pokazać turyście zagranicznemu miejsce gdzie dobrze się
        poczuje,gdy mnie zapyta o jakiś odpowiedni hotel w mieście. Poza tym nikt nie
        będzie stroił focha, gdy do hotelu przyjdzie w niedzielę czy w sobotę za dużo
        gości ,a właściciel nie ma ich gdzie posadzić jak to ma miejsce w Przystani.
        Poza tym uważam ,że urzędasy z ,,Marszałka ,, naprawdę nie maja chyba zajęć lub
        maja zbyt dużo czasu :) i za wysokie pensje, że muszą interweniować w sprawie
        gwiazdek. A może nikt nie zaprosił ich do hotelu , tak jak w zwyczaju są
        spotkania i obiadki w Przystani :P
        • Gość: ktoś Re: Dlaczego urzędasy wolą restaurację Przystań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 20:16
          zgadzam się z Tobą zuzia
          • Gość: zuzia2 gó..any dojazd IP: *.olsztyn.mm.pl 18.11.07, 17:42
            PO pierwsze ktoś mi ukradł nicka... a po drugie widze, jaki goście
            maja problem z dojazdem do szumnie reklamowanego hotelu, Stają na
            końcu drogi wyłozonej polbrukiem i pytają przechodniów lub
            mieszkańców jak można dojechać do tego przybytku rozkoszy.
            Przypominam, ze droga jest gruntowa, kręta, dziurawa z wiaduktem
            kolejowym o ograniczonej nośności. Nie wspominajac, o tym, ze zaden
            autokar tam nie dojedzie
            • mameluch Re: gó..any dojazd 18.11.07, 18:51
              po pierwsze, zaloguj się, problem zniknie. a tak to pretensje o kradzież jakże
              oryginalnego nicka są trochę śmieszne:)

po drugie - pewnie targetem właściciela są ludzie mający w garażu chociaż jedną
              terenówkę, ew. suva;)
              lepiej niech się z drogą uporają szybko, bo staną się pośmiewiskiem nie tylko
              lokalnym.
    • Gość: gonzo Re: Skąd hotel nad Żbikiem ma cztery gwiazdki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 01:34
      Fakt, Salmonelli i Escherichia coli nie widać. Smrodu stęchłego, zaniedbanego
      budynku nie widać. Tandety, która stoi za tymi 'dokonaniami' też nie. Niestety
      nie ma usprawiedliwienia dla szkodliwych działań. Nawet intencje się nie liczą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka