Dodaj do ulubionych

Bączyk wrócił z wygnania

IP: *.olsztyn.mm.pl 07.02.08, 17:57
Newsbar.pl pisze o tym, że Bączyk ponownie został szefem Izby Skarbowej.
Więcej tutaj: newsbar.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: podatnik 2 Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 20:17
      Baczyk też będzie robił porządek w Działdowie? A newsbar -
      przygotowywany jak piszą - przez dziennikarzy obywatelskich
      (cokolwiek by to nie znaczyło) nie będzie robił porządku? Nie
      zprawdzi dlaczego organizacje pozarządowe mają pod górkę? Nie zapyta
      czy sejm i rząd odkrecą decyzje Kaczora niekorzystne dla tych
      stowarzyszeń? Do boju!
      • Gość: mark Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 23:33
        I chyba słusznie. Byłem parę miesięcy temu w IS. Zostałem zaskoczony
        wszechobecną niespokojną atmosferą "Poruty i Samodzierżawia" panującą już nawet
        wśród starszych i doświadczonych zawodowo pracowników.

Życzę Panu Markowi Bączykowi doprowadzenia do stanu bardziej pożądanego nie
        tylko wśród samej kadry ale również wśród petentów zmuszonych do odwiedzania
        tego Urzędu.

Po raz n-ty okazuje się czarno na białym, jakimi to zasobami kadrowymi dysponuje
        PiS ;(
        • 1zorro1 Re: Bączyk wrócił z wygnania 08.02.08, 09:33
          Działacze PiS wyrządzili w skarbówkach ogromne straty. Inwigilowali ludzi od
          strony finansowej, mieli dostęp do najważniejszych informacji, czyli kto, gdzie
          i ile zarabia. Miejmy nadzieję, że to się skończy. Sprzątanie będzie musiało
          potrwać i powinno niektórych zaboleć.
          • Gość: gieniucha Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.um.olsztyn.pl 08.02.08, 12:20
            No to teraz wszyscy uciski wani i ciemiężeni przez PIS mogą odetchnąć. Za
            Bączyka w Izbie Skarbowej nikt sie nie przemęczał a w piątek na biurku nie miało
            prawa leżeć nic porucz programu telewizyjnego. Urząd Skarbowy w Olsztynie był
            jedną wielką rodziną i to w dosłownym tego słowa znaczeniu. Tyle pociotków i
            rodzin nie pracuje chyba w żadnym innym olsztyńskim urzędzie.Już stara ekipa
            przebiera nogami i dzieli między sobą stołki. Nareszcie będzie tak jak dawniej.
            • Gość: madzia Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 18:23
              To nieprawda. Za Dyrektora z PIS były takie sytuacje. Bo urzędnicy
              jeździli z konwojami m.in. świętego Mikołaja a nie pracowali. Proszę
              prześledź sobie stronę IS Olsztyn i popatrz co robią (robili)
              pracownicy IS i podległych US.
    • Gość: leon.1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 12:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ali-gator Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.olsztyn.mm.pl 08.02.08, 17:43
      Bardzo dobra decyzja przyjęta entuzjastycznie przez większość pracowników.
      Poprzednik przez zastraszanie i nominowanie niekompetentnych ludzi
      dezorganizował prace , dobrze że odszedł nikt za nim płakać nie będzie
      • Gość: Wnuczka Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.t-mobile.co.uk 08.02.08, 23:35
        No nareszcie.Czekalismy na tę decyzje długo może zbyt długo.Pisowski dyrektor to
        kawał chama i bufona,obstawił się ludzmi,którymi mógł sterować jak
        chciał,zgodnie z powiedzeniem pisowskim mierni ale wierni.Nareszcie zajrzy
        normalność i przyzwoitość .Jak odchodził wczoraj bufon to wykrzykiwał,że on
        jeszcze wróci jak PIS dojdzie do władzy,oby nastąpił prędzej koniec świata.życzę
        dyrektorowi Bączykowi samych sukcesów.
        • Gość: pyza Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.t-mobile.co.uk 08.02.08, 23:45
          Hura.Swietna decyzja.W pełni zgadzam się z Tobą wnuczka,takiego zamordyzmu to
          dawno nie było.Pisowski dyrektor wprowadził złą atmosferę,nie miał pomysłu na
          usprawnienie pracy ,czy na zmienienie czegokolwiek tylko miał pomysł na
          zastraszanie pracowników.Zostawił wiele złego po sobie.Mamy nadzieję,że to się
          zmieni,że będziemy przychodzić do pracy z zadowoleniem z chęcią do pracy.Witamy
          panie dyrektorze Bączyk.Zyczymy sukcesów.
          • Gość: Grażka Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.t-mobile.co.uk 08.02.08, 23:57
            SWczoraj cały Urząd Skarbowy oprócz oczywiście przydupasów pana dyrektora
            Leżuchowskiego świętowł.Odchodził,nie spodziewając się ,że to nastąpi.Cieszą się
            wszyscy,niech go spotka to co spotkało ludzi,kiedy on objął władzę.Działdowo
            podejrzewam jest w żałobie,pocieszyli się krótko,bo nieobecność pana dyrektora
            była zbyt krótka aby mogli nacieszyć się do woli.To wyjątkowa kanalia,więc
            trudno się dziwić.Boże spraw ,aby spotkało go to co uczynił innym nie myśląc,że
            kiedyś może się wszystko zmienić.Współczujemy Urzędowi w Działdowie ale mamy
            nadzieję ,że nie wróci już nigdy chociażby na kierownicze stanowisko.
      • Gość: FIOLEK Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.t-mobile.co.uk 09.02.08, 09:29
        Jasię może i obrażam ale nie obraziłem ciebie,a ty to zrobiłeś .Nie jestem
        jełopem dla ciebie.Daleko mi do lizusostwa,ale jestem cały hapy.To co robił pis
        i jego ludzie przechodziło ludzkie pojęcie,może wróci normalność,ufność do
        ludzi.pozdrawiam
    • Gość: hania Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.centertel.pl 09.02.08, 00:11
      Gratulacje Panie Dyrektorze! Jedno co dobrze zrobił były dyrektor to
      powołal na Szefa U.S.Olsztyn mądrego i pracowitego człowieka,
      ktory zmienił zatwardziałe betony (kieroników) nie szanujące
      pracownikow.
      • Gość: pela Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.08, 08:12
        Mirek a ty czasami nie piszesz sam tych pochwał.
        • ainah45_2 Re: Bączyk wrócił z wygnania 10.02.08, 17:13
          pela On jest za skromny,żeby o sobie tak pisac.Jest naprawdę OK!
        • ainah45_2 Re: Bączyk wrócił z wygnania 10.02.08, 17:18
          pela On jest za skromny,żeby tak o sobie pisac.
    • Gość: anula Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.centertel.pl 09.02.08, 00:29
      Panie Dyrektorze witam po przerwie,a tak niedano pytalam pewne osoby
      czy będzie Pan startował w konkursie na Dyrektora.A tu obeszlo sie
      bez konkursu i bardzo dobrze,że Pan wrócil.Gratulacje!!!!.Jednakże
      chcę nadmienic i zgozic sie z wypowiedzią "hani",że trafnym byl
      wybór na szefa U.S.Pana M.R.bardzo
      pracowitego,zaangażowanego,sznującego pracowników(a nie tylko
      kierownikow),a zarazem wymagającego.
      • Gość: bidula Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.t-mobile.co.uk 09.02.08, 02:15
        Wpisujcie się z urzędów kto nam zazdrości tej zmiany? pewnie inni p.o trzęsą
        teraz portami.Leżuchowski nie spodziewał się pewnie że pierwszy poleci.hahaha co
        za radość
        • Gość: urzędnik Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.08, 08:09
          Iława, Ostróda,Elbląg, Giżycko, tam jeszcze rządzą sieroty po Leżuchowskim, oby
          nie długo
          • mreck Re: Bączyk wrócił z wygnania 09.02.08, 08:20
            ł€bu dubu, łubu dubu
            niech nam żyje
            prezes naszego klubu!

jeszcze mu linki podeslijcie na pocztę i nie zapomnijcie podpisać:
            "to mówiłem ja...."
          • Gość: FIOLEK Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.t-mobile.co.uk 09.02.08, 09:05
            Nie strzęp jęzora,nie znałeś jego rządów,nie zabieraj głosów.Wszyscy odetchnęli
            z ulgą,a zazdrośników nie brakuje.Napewno z Pisu jesteś
            • mreck Re: Bączyk wrócił z wygnania 09.02.08, 09:18
              co się zaraz obrażasz, jełopie, czemu mam nie zabierać głosu?
              to jest forum.
              a mi on zwisa i powiewa, ale posty lizusów i wazelniarzy zawsze są
              wspaniałe.
              • Gość: FIOLEKJ Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.t-mobile.co.uk 09.02.08, 09:35
                Ja się może i obraziłem,ale nie obraziłem ciebie,nie jestem dla ciebie
                jełopem.Skończyło się panowanie pisu,tyle złego co oni zrobili to nie
                zawdzięczamy chyba żadnym rządom.Daleko mi do lizusostwa,ale praca w IS,czy US
                powinna ulec zmianie na lepsze.pozdrawiam
          • Gość: wieny pis Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.08, 14:44
            Boże aby jak najkrócej. Panie M.B. błagamy o szybkie zmiany Gizycko, Elbląg,
            Ostróda, Iława.
        • Gość: cyryl Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.08, 09:43
          Tej zmiany zazdroszczą wam nie tylko urzędy skarbowe, ale jeszcze inne instytucje spacyfikowana i zalane oceanem głupoty PiS. Przykład Izby jest sygnałem, że ccś się zmienia. Problem tylko w tym, że zbyt wolno. Ciemniaki z PiS ciągle szkodzą Polsce.
          • Gość: FIOLEKB Re: Bączyk wrócił z wygnania IP: *.t-mobile.co.uk 09.02.08, 09:51
            Bardzo trafna wypowiedz.podpisuję sie pod nią i pewnie nie tylko ja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka