Dodaj do ulubionych

W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza

IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.08, 19:37
mam tylkonadzieję, że to nie prawda.......bobardzo bym się
zawiodła......
Obserwuj wątek
    • Gość: xxxx W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.08, 19:38
      mam tylko nadzieję, że to nie prawda.......bobardzo bym się
      zawiodła......
      • Gość: fanka Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 20:37
        Wszystko to prawda. Dzięki takim odważnym ludziom jak pani Staroń obrzydliwe
        zachowania pseudoreprezentantów narodu wychodzą na jaw. Martwi mnie tylko
        postawa Cichonia i Rybickiego, którzy chcą utajniać przekręty we własnym klubie.
        Przynosicie wstyd PO. Przez takich jak wy Platforma będzie stawać się coraz
        mniej wiarygodna i będzie mieć opinię partii złodziei. Ale chyba wam to zwisa,
        byle do koryta, byle tuszować afery. Z czy Sycz jest w PO, czy tylko startował z
        listy PO? To ważne dla mnie, bo niedługo wybory.Czas szybko leci.
        • Gość: zorientowany Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.08, 10:08
          Ani Cichoń ani Górecki nie są w PO - oni tylko byli "lokomotywami" PO
    • Gość: obserwator W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.olsztyn.mm.pl 22.02.08, 19:58
      Bardzo dobry artykuł!! Brawo dla P. Staroń. Przecież to wszyscy kolesie . Ręka
      rękę. Ciekawostka, że nasz kolejny poseł z szanownego funduszu jest taki łaskawy
      tylko dla znajomków, a przecież pieniążki należą się też innym podatnikom!!!
      wiele osób zna prawdę, która zawiera artykuł.
      • Gość: Mateusz Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 20:31
        hahah nastepny wszechwiedzacy ktory zna sprawe. Troche samokrytyki
        ludzie i pokory. Jakim podatnikom czlowieku, przeczytaj zasady
        udzielania pozyczek i dotacji z Wojewódzkiego Funduszu w Olsztynie
        naprawde polecam. Takie opisy jak wyzej tylko pokazuja jak niektorzy
        nie maja pojecia o co chodzi w tej sprawie. Reka reke myje normalnie
        zenada. Szkoda ze p. Staron nawet nie zwrocila sie do Funduszu o
        udostepnienie dokumentow sprawy, tylko dostala jakis cynk ze posel
        dostal dotacje i pewnie cos musi byc nie tak. Tylko niestety
        zamieszanie jej nie wyszlo, wszystko jest wporzadku i pewnie nawet
        ona sama juz o tym wie. Zaloze sie ze juz z jej ust nie padnie zadne
        slowo o tej "slynnej aferze Sycza". Ciekawe tylko czy posypie glowe
        popiolem ..
        • Gość: Ja Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 20:44
          Staroń nie nalezy do tych, którzy posypują głowę popiołem, ona
          raczej obrzuca innych gównem. Teraz już ma następnego do atakowania,
          na kórego zbiera kwity, wiem, bo przychodziła do mojej firmy pytać
          się o niego, ale podejrzewam, że na nim połamie sobie zęby. Ona robi
          wszystko pod publikę, bo teraz chce startować na prezydenta miasta.
          Farsą wydaje się być fakt, że ejszcze nie tak dawno razem z
          małkowskim knułe przeciw Procyjkowi, a teraz dzięki układom, które
          Małkowski pomógł jej wyrobić niszczy jego i Sycza i zabiera się za
          następnego. To wszystko pod przykrywką "wyższej sprawy, dla dobra
          innych", a w rzeczywistości chodzi jej tylko o własny ineters., tak
          było zawsze, wtedy gdy jej siostra była wiceprezesm sp-ni Jaroty a
          firma jej męża (czyli szwagra) wykonywała w tej sp-ni ponad 80% prac
          remontowych, tak było potem, jak atakowała zarząd drugiej sp-ni, gdy
          kazał jej płacić za czynsz i tak jest teraz, jak ma nadzieję, że tak
          ogłupieni olsztyniacy wybiorą ja na prezydenta.
          • Gość: liko Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 20:52
            A gdzie dowody! Sam obrzucasz gó.. ,ale nie tych co trzeba. Może się boisz?
          • Gość: Ola Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:16
            Mojego głosu nie dostanie.
          • Gość: wrona Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.08, 17:20
            tego czynszu to podobno do dziś nie spłaciła. I co? Może ktoś wytropi.
            • Gość: fanka Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 17:23
              No to na co czekasz, wytrop i wówczas kracz.
        • romka89 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 22.02.08, 20:47
          Oto wszechwiedzący! Krętacz nad krętacze Sycz ciągle gada bzdury. Zaraz zrobi z
          swego szwindla sprawę polityczną. Jeżeli ktokolwiek rozbija platformę na Warmii
          i Mazurach to tylko i wyłącznie Sycz. Przynajmniej wyborcy będą mieli jasność.
          Ci, którzy bronią Sycza to ludzie o ciemnych interesach. Ci, którzy będą
          popierać poseł Staroń to ludzie uczciwi.
          • Gość: Mateusz Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 20:58
            dobrze ze sami zinteresowani tak nie mysla. Nawet Pani Staron juz
            wie ze nic nie ugra na tej sprawie i jak pisalem zaloze sie ze juz
            glosu co do tej afery ze tak powiem nie zabierze bo dowodow nie ma
            zadnych na wine Sycza. Spraw jest czysta a Pani Staron moze tylko
            sie wstydzic brakiem merytorycznych argumentow. Zachowala sie jak
            dziecko w przedszkolu albo co najmniej jak Fakt i ona dobrze o tym
            wie ;)
            • Gość: lena Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:18
              A co, sfałszowaliście już dokumenty? Pani Renia ma w tym doświadczenie.
            • Gość: Sympatyk PO Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.08, 13:36
              Propopnuję aby Pan Mateusz poczytał Rzeczpospolitą z 24 lutego tam
              sa informacje odnośnie calej afery. Chyba jednak jest Pan w błedzie
              co do Pani Lidii Staroń . Pani Lidia nie oskarza nikogo
              bezpodstawnie.
              • Gość: fanka Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 13:56
                www.rp.pl/artykul/92106,96947.htm
                Artykuł w Rzepie dużo wyjaśnia o sposobie działania posła i jego wojewódzkich
                kumpli.
        • Gość: Sam ogon Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 20:32
          Wiadomo od kogo Staroniowa dostała cynk. Od N. K. i S. Mnie się, to normalnie w
          głowie nie mieści, ale nie dziwie się, że osoba pokroju Staroniowej (ciekawe,
          czy spłaciła już długi w spółdzielni) kuma się z podejrzanymi awanturnikami.
          Dobrali się jak w korcu maku.
          Pani poseł szuka sobie pani drugiego Procyka, żeby załatwić sobie następną
          kadencję w sejmie? Tym razem nie ten adres i poniesie pani konsekwencje
          chybionego strzału.
    • Gość: ZGOK Sycz w Radzie WFOS i ZGOK IP: 217.98.20.* 22.02.08, 21:19
      zapomniano dodac, ze do 13.12.2007 r. Miron Sycz był Przewodniczacym Rady
      Nadzorczej ZGOK w Olsztynie u Malkowskiego.
      • Gość: milka Re: Sycz w Radzie WFOS i ZGOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 21:30
        No i nieprawnie wszedł w posiadanie fotela w radzie nadzorczej WFOŚi GW w
        Olsztynie. Wykiwane zostały organizacje ekologiczne, Ryński i pewnie Krzyśków
        "zachachmęcili" z konkursem i był spokój. Nikt przewodniczącego sejmiku nie
        ruszał. Tylko ekolodzy pisali skargi, że nie wiedzą jak to się stało i jaką
        organizację ekologiczną Sycz reprezentuje. Teraz też nie można tego sprawdzić?
    • Gość: gość kontratak Sycza? IP: *.autocom.pl 22.02.08, 21:56
      oczywiście zrobił znowu z siebie ofiarę
      bo on jest ofiarą a wszystko robi dla dobra - Ukraińców, ludzi,
      PO... a wszystkiemu są winni pewnie ci, którzy wybrali go do tego
      Funduszu! on może tam nawet nie chciał ;)

a najgorsze jest, że wierzycie ludzie w te pokrętne tłumaczenia.
      popatrzcie na biografię tego kombinatora: pzpr, sld, uw, po.... byle
      do koryta :/

a pani Staroń dobrze, że znalazła hak
      • Gość: ja Re: kontratak Sycza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 22:24
        i niech się na nim powiesi......
        • Gość: ktoś Re: kontratak Sycza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 22:56
          najwyższy czas!
        • Gość: milka Re: kontratak Sycza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 22:56
          Tak jak Janosik? Za ziobro? Można jeszcze za jaja. Ale to chyba posła.
    • Gość: mark Re: byłego dzuiałacza KW PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 23:01
      Ach te prawiczki, które od ostatniego razu ani razu :))
      • Gość: ... Re: byłego dzuiałacza KW PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 23:27
        ja wierze w niewinnosc posła Sycza... Pani Staroń chyba powiedziala
        wiecej niz wiedziala. Sprawa sie wyjasni i komus bedzie glupio, choc
        mysle ze pani Lidka faktycznie wycofa sie po angielsku z calej tej
        sprawy...
        • Gość: ja Re: byłego dzuiałacza KW PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 23:46
          to nie znasz Lidii.....
        • Gość: WSP stary konfident IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.08, 10:00
          Wielu go pamieta!Stary konfident ZSP i PZPR.
    • Gość: losac W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.08, 06:58
      Wielcy złodzieje małe wieszą - tyle za Biernatem z Lublina
      powiedziałbym o obu tych postaciach, których "kryształowość" budzi
      moje watpliwości.
      • Gość: zenek Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 07:56
        Bardzo dobrze, że ktoś się wziął za tego "ekologa"...
    • Gość: wnosowsadzacz Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.08, 08:45
      Miron Sycz Adam Krzyśków i jeszcze nazwisko podam pan Meina ich "DOBRY KOLEGA"
      nie raz rozlewał Adasowi setke,
      • blm9 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 23.02.08, 09:23
        Ręka rękę myje... A czemu nie dodano, że kilka metrów dalej
        Stowarzyszenie pana posła ma własną ziemię, którą ponoć za bezcen
        otrzymało od miasta!!!! Czemu tam nie budowano wiaty??? Ekologia w
        mieście? - prawie przy asfalcie, chyba lepiej wdychać smród
        spalin... A może rzeczywiście imprezy - jedna taka miała już
        miejsce. Sycz nad stawkiem (obok jest własnie wiata)
        organizował "pożegnanie" ze stanowiskime dyrektora. Masa ludzi,
        gril, piwo itd. (... za czyje pieniądze też rodzi się takie
        pytanie? ... bo jakoś brakowało ich w...) Może to była inauguracja
        działań "pseudoekologicznych" posła, bo przecież abstynentów nie
        toleruje. Pani Lidio wyjaśnić to trzeba do końca.
    • romka89 W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 23.02.08, 10:45
      Pytałam dwóch budowlańców o cenę takiej wiaty. Zdziwili się słysząc, że to miało
      kosztować 50 tysięcy. Tym bardziej, że jeden stwierdził iż materiał nie jest
      pierwszej świeżości. To chyba też trzeba sprawdzić, bo ,że są lewe rachunki to
      pewne jak w banku. Za imprezy wszystkie nad stawkiem płacił słynny pewnie
      sklepik szkolny czyli rodzice uczniów, bo tam towar był z marżą i to wysoką.
      Coraz więcej dowiemy się o działalności posła i "dobroczyńcy". Wątek
      historyczny, mam nadzieję, tez ujrzy światło dzienne. Pani Lidio, wszyscy
      uczciwi dziękują pani.
      • Gość: lelek kozodój Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.08, 17:27
        głupia romko 89, przecież każdy idiota wie, że wiata jest tylko elementem
        projektu, reszta pieniędzy pójdzie na realizację warsztatów. trzeba zapłacić
        prowadzącym, wydrukowac materiały szkoleniowe, etc.etc. Kalkulacja kosztów jest
        na pewno we wniosku. Ale ty romko-jurku z zemsty kipisz i pieprzysz jak w malignie.
        • romka89 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 23.02.08, 17:55
          Może każdy idiota i wie, ale mądry człowiek czuje szwindel na odległość. Skoro
          wiesz, to jesteś i...ą. Wniosek logiczny. I nie zmieniaj mi tożsamości
          -Mirosławie O. A co, poseł ma już nową linię obrony. Kiedy mu to wpadło do
          głowy, bo w prasie o tym zapomniał wspomnieć. Uzupełnił wniosek? A jaka to
          reszta, to w końcu ile ta wiata kosztowała? A jak można było użyczyć ziemię
          obciążoną hipoteką? Po co użyczał, skoro stowarzyszenie obok miało swoją ziemię?
          Z kogo chcesz robić głupców i idiotów?
    • Gość: rota1 W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 23.02.08, 13:08
      No, niestety PO wzięła sobie (przygarniając po aferze w POJEZIERZU)
      osobę kubek w kubek podobną do Jerzego Ssmita a na dodatek mającą
      ambicje stania się olsztyńską Piterą. A pani Staroń - jak to często
      w takiej sytuacji bywa - uwierzyła że jest wielka. A może by tak
      pani poseł sama sprawdziła jak się sprawa przedstawia zamiast
      zawiadamiać NIK?

• Gość: beza Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 09:01
        Pani Staroń jest lepsza od Pitery, ponieważ jest skuteczniejsza. Ona nie gada o
        aferach i korupcji, a skutecznie rozwiązuje problemy
      • elmik.0 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 24.02.08, 14:38
        A ja myślę, że pani poseł zrobiła bardzo dobrze i najlepiej, gdyby
        prześwielili wszystkie sprawy posła i teraz Olejnika (żona jest
        sekretarzema szkoły - haha). W Rzeczpospolitej poseł mówi że
        tańczyłby chyba z żoną i traktuje że niby żart, a w szkole mówiono,
        iż to wiata na wesele syna posła... Więc na pewno nie kłamał -
        chociaż w tej kwestii... A później pewnie inni mogliby robić,
        oczywiście za opłatą...
        • Gość: bo-bo Re: Do Stefki Sokól IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 12:25
          ...pryjde koza do voza !!!
          • romka89 Re: Do Stefki Sokól 25.02.08, 12:41
            Po nazwisku to po pysku. Nosił dzban razy kilka ..... W porównaniu z panią
            Stefanią jesteś kompletnym dnem moralnym. Myślisz,że jak jesteś w mafii to ci
            wszystko wolno? Ale przyjdzie kryska na Matyska, na Sycza, Olejnika i innych.
      • Gość: kaśka Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.gprs.plus.pl 17.05.08, 23:59
        A ja proponuję żeby w tym kraju już nic nie robić. Bo każdy kto
        próbuje coś robić od razu jest traktowany jak gość od przekrętów. A
        nie poprzedniorządzący przypomną sobie jak po skoku na władze i
        obsadzeniu ludżmi typu BMW - bierny mierny ale wierny narobili
        przekrętów a jak nowa władza ( która też nie popieram ) zaczęła
        wyciągać brudy to głoszą, że atak i rozliczenia. Nie lubię tych,
        którzy obsadzają nieudaczników i tych, którzy wszędzie węszą spisek.
        Dajcie w końcu ludziom żyć i tworzyć. Wszyscy normalni na to
        czekają.
    • Gość: hriss@o2.pll W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.cable.ubr03.azte.blueyonder.co.uk 23.02.08, 14:13
      Wiem jedno ten czlowiek dla mnie to symbol budowania i organizowania. Jego
      dokonania dla Gorowa Ilawieckiego odbily sie echem w calym wojewodztwie.
      Zabaczcie "jego" szkole. Czyny swiadcza o czlowieku a nie opinie kilku kolesi
      ktorzy nie maja zadnych dokonan. Panie Mironie wierze w Pana szczere intencje, a
      pluje na oszczerstwa! Czytelnik z Ostrody ktory zna Pana i rodzine ze wspomnien
      uczniow dla ktorych Pan kreslil kierunki na zycie. Pozdrwienia z Brisolu!
      • Gość: 333 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 15:02
        Rzeczywiście, jego dokonania dla Górowa zamykają się do zbudowania sobie szkoły.
        Bez cudzysłowiu.
    • Gość: była uczennica LO W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 18:14
      Pan poseł teraz będzie mamił, że ktoś chce doprowadzić do kryzysu w
      PO WiM ... ha ha ha Strasznie wysokie mniemanie ma poseł o sobie, a
      przecież jest tylko szeregowym członkiem tegoż klubu.
      Panie pośle, został pan ofiarą... tylko swoich poczynań!! które
      wreszcie wychodzą na jaw.
      Ale to jest już pana sprawa i nie ma co wrzucać innym niecnych
      zamiarów, bo kieruje się pan tutaj logiką którą sam pan stosuje.
      ...i nie ma co już czarować takimi płytkimi tekstami, trzeba
      spojrzeć prawdzie w oczy...
    • Gość: Karol Świerczewski W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.range86-130.btcentralplus.com 23.02.08, 22:42
      Chciałbym zwrócić Państwu na jedna rzecz uwagę.Kim jest Miron Sycz?
      Jest Ukraińcem,to nie ma nic do rzeczy,ale.Pytanie do państwa czysto
      hipotetyczne jak,on by sie zachował,gdyby nasza Ojczyzna stanęła przed dylematem
      takim jaki miała i ma,była Jugosławia.Skoro był aktywnym członkiem PZPR,aktywnym
      działaczem komunistycznych organizacji studenckich w czasach gdy był studentem
      WSP.Teraz jest aktywnym ekologiem,na pewno
      jest/i pewnie był/ również aktywnym uczestnikiem wszystkich imprez kościelnych w
      Górowie Iławeckim.To nie jest wypowiedz mająca na celu rozniecanie waśni
      narodowych.Ale mam wątpliwości jako tzw,zwykły człowiek jak można to wszystko
      pomieścić w jednym sumieniu.Ja również panie pośle Cichoń,nie gustuje w
      obrzucaniu błotem,ale może Pan jako
      człowiek wykształcony,znany społecznik potrafi mnie to objaśnić.
      Proszę powiedzieć co to jest dobro publiczne i czym jest uczciwość w
      publicznym życiu.Jesteście w końcu z partii,która na tym koniku wjechała do
      Sejmu.O wynik waszych działań jestem spokojny.Będzie tak jak zawsze.Pozdrawiam
      Karol Świerczewski.Baligród
      • Gość: Karola Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 23:00
        A ja się dziwię ukraińskim wyborcom, że głosują na Sycza tylko dlatego,że jest
        "swój". Nie jest dla nich ważne ,że to oszust i krętacz?
        • Gość: Karol Swierczewski Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.range86-130.btcentralplus.com 23.02.08, 23:51
          Nie dziw się ukraińskiemu elektoratowi.To jest jest dowód,że nie udało nam sie
          stworzyć państwa obywatelskiego,gdzie głosuje się na na nasze
          obywatelskie,górowskie,bartoszyckie,lidzbarskie sprawy a głosuje się na
          swojaka,który wyszarpnie dla swojaków jakiś kawałek dobra wspólnego.To jest ten
          sam mechanizm,który rządzi np.Afryką.Tak,tak nie ma się co oburzać,my mentalnie
          jesteśmy Tutsi i Hutu.Nie jesteśmy obywatelami.
          Pozdrawiam Karol Świerczewski.Baligród
          • Gość: Sam ogon Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 20:41
            Długo myślałeś nad podpisem? Spadaj prowokatorze.
            • Gość: Karol Świerczewski Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.range86-143.btcentralplus.com 24.02.08, 21:54
              Nad podpisem myślałem ok 4.min.A spadać nie muszę bo to wolny kraj i wolne
              forum.GUKPiW już nie istnieje.A mimo to niektórzy jego pracownicy jakoś sobie w
              życiu dali radę,i jest jak w porzekadle,że"niema tego złego co by na dobre nie
              wyszło.Tęskno Ci za tamtymi czasami?Chyba tak.
              Pozdrowienia z Baligrodu Karol S
              • Gość: Sam ogon Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 16:59
                Tęskno mi za czasami (a może raczej wyobrażam sobie, że takie nadejdą), w
                których ludzie twojego pokroju doznają łaski używania umysłu.
                • romka89 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 25.02.08, 18:42
                  Czas już iść na odpowiednie leczenie. Bo na chamstwo nie ma sposobu.
                • Gość: Karol Świerczewski Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.range86-130.btcentralplus.com 25.02.08, 20:49
                  Czasy,za którymi Panu tęskno,może Pan na to nie zwrócił uwagi,skończyły się 4
                  czerwca 1989 roku.W czasach o jakich ja marzę i wierzę,że nadejdą,pozycja ludzi
                  pańskiego pokroju będzie zależała od obywateli,lub kolokwialnie mówiąc od
                  rozumu,a nie od koneksji i swojactwa.Pozdrawiam Karol Świerczewski.Pl.Wolności 13
                  38-606 Baligród.
                  • Gość: Sam ogon Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 20:55
                    Nie wiesz o czym piszesz ale czego się spodziewać po kimś kto podpisuje się jako
                    Karol Świerczewski. Nie prowokuj już, bo wychodzi ci to nader mizernie.
                    • Gość: Karol Świerczewski Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.range86-130.btcentralplus.com 25.02.08, 21:24
                      Ale przynajmniej udało mi się sprawdzić czujność.To macie we krwi.
                      Używam zdań złożonych więc trochę trudno to zrozumieć.Referaty w KW były pisane
                      prostszym językiem.A podpis jak podpis,lepszy niż Samogon.
                      Bo Sam ogon to ani dowcipne,ani mądre.
                      Pozdrawiam.Karol z Baligrodu
                      • Gość: Sam ogon Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 21:38
                        Tak jak myślałem, lichy prowokatorzyna upajający się tym, że umie sklecić
                        "zdanie złożone". :-)))
                        Gratuluję wybitnej jednostce giętkości umysłu.
                        Kończę, bo smród forumowego trolla dochodzi aż z Baligrodu.
                        • Gość: Karol Świerczewski Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.range86-130.btcentralplus.com 25.02.08, 22:11
                          Umiejętnością budowy zdań złożonych nie trzeba zaraz się upajać.Podobnie jak nie
                          można się popisywać umiejętnością picia kawy bez siorbania.Albo się siorbie albo
                          nie.Pan zaczyna siorbać.Traci Pan klasę.O ile takową Pan posiada.Pozdrawiam
                          Karol z Bieszczad
                          • Gość: antek od jagny Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.08, 23:09
                            czy dobrze zauważam, że ten intrygant co to krzywdzi Sycza jest na banicji i
                            nadal pisze, pisze, pisze. Przepędzili wreszcie z miasta, czy może wywieźli na
                            gnoju? Nareszcie! Zamknięty w Bieszczadach? Pięknie, dawno tak trzeba było. A
                            potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie w...Górowie.I ja tam byłem, miód i wino
                            piłem, a com widział i słyszał w księgi umieściłem.
                            • Gość: gość Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 23:42
                              A ty psychiczny jesteś czy jak? Gnojówkę to ty masz w głowie zamiast mózgu. Oj,
                              ciężka to przypadłość.
                              • Gość: antek od jagny Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.08, 23:45
                                masz rację, bardzo ciężka jak widzę po niektórych
                                • romka89 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 26.02.08, 13:48
                                  Nie musisz się rozglądać, spójrz tylko w lustro.
    • Gość: oleg41 W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 24.02.08, 10:25
      pan c i pan s siebie warci
    • bolek1965 W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 24.02.08, 10:52
      Drewniana wiata - ekologiczna. Ile trzeba bylo sciac drzew zeby wybudowac ta
      ekologiczna wiate?
      • Gość: ja Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 12:12
        tyle, ile trzeba
    • weganin11 W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 24.02.08, 12:14
      Stary sprawdzony przez komunę sposób -kto nie z nami ten przeciw nam.
      Jak widać korzenie PZPR-owskie dają znać o sobie.
      • Gość: obywatelka Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: 80.54.232.* 24.02.08, 14:48
        To wstyd,że platformiarze chcą schować pod dywan przekręty w swoich
        szeregach. Znowu tworzą w regionie układy kolesiowskie. Zamiast
        jednoznacznie postąpić takie działania - wszak Tusk w swoim expose
        zapowiadał rozprawę z układami przestępczymi zwłaszcza w swoich
        szeregach - to Cichoń i inni nagle bronią przestępców.
    • Gość: Platformers Efekt przygarniania sierot po przegranych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 15:50
      Sytuacja p. Sycza to efekt przygarniania przez olsztyńską PO sierot po innych partiach (Sycz, Cichoń, Dąbkowski - Unia Wolności; Szadziewicz - PiS; radni Samoobrony) oraz wiecznych działaczy PSL. Są to ludzie, którzy w każdych wyborach zbierają pewną pulę głosów i przyklejają się do rządzących w regionie. A ciągnące się za nimi smrody przypisane teraz będą Platformie. Cena za te transfery będzie rosła.
    • romka89 W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 24.02.08, 21:21
      Platforma ma okazję oczyścić się, przynajmniej w naszym regionie. Wyrzucić
      ludzi, którzy ją kompromitują. Gorzej z tymi, którzy nie są w partii a tylko na
      niej żerują. Ale zawsze odciąć się od szumowin można.
      No chyba, że układ jest silny. Powiązania i wspólne rozkradanie unijnych i
      państwowych pieniędzy może łączyć tych panów węzłem nierozerwalnym.
      • Gość: wredi Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.ols.vectranet.pl 24.02.08, 21:52
        Ja już normalnie nic nie rozumiem. Wiem tylko, że trójka Ukraińców z Górowa jest
        cięta na Sycza straszliwie i zrobi wszystko, żeby go skrzywdzić. Ale Staroniowa
        to chyba od siebie powinna zacząć poszukiwania .
        Tutaj Sycz niewinny, tylko Krzyśków.
        • Gość: kinga77 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 22:26
          A kiedy zapytasz, ilu ludzi skrzywdził Sycz? Ile osób podle oszukał? Ilu wrobił
          w swoje finansowe machloje? Zacznij od początku - na przykład od zbudowanej
          przez siebie 20 lat temu piramidy finansowej na której niektórzy stracili
          duuużo. Wstydzą sie tego do tej pory. A zakończ na urządzonej ostatnio w szkole
          szopce. Pomijam już sklepik, wiatę i podrobione dokumenty, bo o tym pisała prasa.
          • Gość: ... Sycz musi odejść... IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.08, 00:20
    • Gość: Gocha W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 07:14
      To się pani Staroń ożywiła, czyżby spodziewała się wyborów na
      prezydenta w najbliższym czasie?? Może jakieś sygnały od
      zaprzyjaźnionych prokuratorów?? Spokojnie, spokojnie, w PO znajdą
      się ludzie skuteczniejsi, nie w rozbijaniu a w trudniejszej
      dziedzinie - w budowaniu. Rozważmy kandydatów z PO, choćby Janusza
      Cichonia.
      • Gość: fanka Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 08:25
        Cichoń to krętacz.Usiłuje wszystkie przestępstwa wmiatać pod dywan i uważa, że
        ciemny naród go poprze. Jest w układzie z olsztyńską mafią.
        • Gość: ***** Cichoń z układu IP: *.ols.vectranet.pl 25.02.08, 20:40
          ...zatem, sympatyczna Gocho, z tym panem klos...
    • Gość: anty- W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.08, 18:50
      Przecież to kolesie: Sycz, Cichoń...i Krzyśków. A dlaczego to Panie pośle i nadal obecny prezesie (i na dodatek niby taki biedniutki-wynajmuje domek heheh) WFOSiGW dajecie swoim kolesiom pożyczki, dotacje na dziwne cele. Wiadomo, niby Sycz nie w Zarządzie, ale za to w innym Waszym tworze, no i u Marszałka. Kolesiostwo! Przejrzeć fundusz i ich machloje, po co komu oni?!!
      • Gość: mieszkanka G.I. Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 19:59
        Przed 10 minutami był znowu materiał w Wiadomościach o Małkowskim. Jednak
        bardziej przeraziła mnie wypowiedź prezes spółdzielni "Domator", która
        stwierdziła, że ona jako zwykły obywatel nie jest w stanie przełamać układu
        prokuratorsko-"polityczno-biznesowego". To nie jest dokładnie zacytowane, ale
        jeżeli ona jest zwykłym obywatelem z takimi problemami, to co mają powiedzieć
        naprawdę zwykli obywatele? Chyba to, co ginekolog - boję się. A poseł Sycz
        kiedyś stwierdził, że ma województwo w kieszeni, no i co mu kto zrobi? Ma
        rozległe układy z Protasem, Krzyśkowem, Cichoniem, Małkowskim (ma udziały w tej
        samej spółce)czyli na układy nie ma rady. No to się pytam, w jakim ja żyję
        kraju, czy to Trzeci Świat z lokalnymi dyktatorami?
    • paulina123123 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 17.05.08, 09:22
      PATRZ:

www.dziennik.pl/polityka/article174407/Poslowie_debatuja_przy_wodce.html

www.efakt.pl/politycy/artykul.asp?artykul=31727
    • paulina123123 Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza 17.05.08, 09:23
      Patrz:

www.dziennik.pl/polityka/article174407/Poslowie_debatuja_przy_wodce.html

www.efakt.pl/politycy/artykul.asp?artykul=31727
      • Gość: skandal Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 06:38
        to właśnie takie miernoty są w lokalnej PO. Układ spadochroniarza Rybickiego,
        rektora, Cichonia (najbliższy kumpel Sycza) i ratuszowych dyletantów. Jak
        Staroniowa jako jedyna się sprzeciwiała - to ta sitwa zaczęła ją dyskredytować.
        Jak za komuny i procyka. Obowiązujące w lokalnym układzie hasło: Jak nie z
        Mieciem - to go zmieciem(y).
        Pani Poseł życzę dużo siły!
    • Gość: ktoś Re: W Platformie kłótnia o posła Mirona Sycza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:02
      Re: Koń by się uśmiałIP: *.eranet.pl
      Gość: ktoś z WSP 11.05.08, 14:52 Odpowiedz
      Poseł i jego żona stosują metody prosto jak z dobrej szkoły dla agentów
      komunistycznych służb. Nie jest to wyssane z palca, bo poseł był działaczem
      młodzieżówki socjalistycznej na WSP w Olsztynie, podczas strajków donosił na ich
      organizatorów za co otrzymał podziękowanie od socjalistycznej ojczyzny, wstąpił
      do PZPR no i dorobił się wpisu w teczkach służb. Nie chce niczego do tej pory
      skomentować. Poza tym jego metody to metody prosto ze szkoleń. Manipulacja i
      opanowanie środków masowego przekazu - to podstawa. W województwie rzetelne
      informacje na temat jego działalności są blokowane. Dlaczego nikt nie mówi o
      przestępstwach, o których wspominał tygodnik Wprost. dlaczego nikt z
      dziennikarzy nie interesuje się losem postępowań prokuratury w tych sprawach?
      Odpowiedź jest jasna - w Olsztynie rządzi układ z Syczem i Protasem na czele. Z
      tego układu wykruszył się Małkowski. Nie na darmo syczowie modlili się za
      Cześka, powiązania z komunistycznym cenzorem sa widoczne gołym okiem. To
      Małkowski dał Syczowi miejsce w radzie nadzorczej w miejskich smieciach.
      Wszystko to o czymś mówi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka