Gość: Warszawianka Re: Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.chello.pl 02.03.08, 17:08 Widać, że ludzie nie wierzą w winę prezydenta miasta.Modlą się z bezsilności,bo wiedzą, jaka może być siła pomówień.W GW był wywiad z jedną z "pokrzywdzonych": na pytanie dlaczego nie odtrąciła zalotów prezydenta, odpowiedziała, że nie chciała go zrazić do siebie,bo spodziewała się, że jej załatwi sprawę.W tej chwili jesteśmy na etapie "palenia czarownic".Każda kobieta,która chce mężczyznę zniszczyć( albo każda grupa, która chce to uczynić) po prostu oskarżają meżczyznę o gwałt.A ja się pytam, czy nie ma żadnej odpowiedzialności karnej dla tych kłamiących kobiet, albo takich, które się oddają dla korzyści, a potem krzyczą o molestowaniu.Prawda, prostytucja u nas nie jest karalna. Odpowiedz Link Zgłoś
elczajgrze Re: Msza w intencji prezydenta miasta 02.03.08, 22:17 brawo znamy powiedzenie , jak suka nie da to pies nie weśmie a ci co już wydali wyrok to z zazdrości że im się nic nie trafia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 22:26 trafia...ale jakieś takie geriatryczne - to nie chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
concerta O, kolejny specjalista kynolog;) 03.03.08, 00:50 Obśmiałam się jak norka. Takie teksty wypowiadają chyba kobiety przekonane o swojej wyższości i byciu lepszą od innej. Albo leczące w ten sposób kompleksy. "Ja, porządna żona i matka, mnie by się takie coś nigdy nie zdarzyło! Jeśli zdarzyło się tamtej, to znaczy, że k...!" Normalnie przed oczami stają mi kadry z "Maleny" albo obrazki z pozytywistycznych powieści z podpartymi pod boki gospodyniami gdaczącymi między sobą pod kościołem albo na kartoflisku o tej, która przez swoją urodę nie może opędzić się od obleśnych mężów tych właśnie gdaczących ("Tak tak, Maciejowa, jak suka nie da, pies nie weźmie") kokot;) Ha ha ha h a!!! A może "takie rzeczy" nie zdarzają się po prostu brzydkim? Ale cnotliwa małżonka może się któregoś dnia dowiedzieć, że do tej k...to i jej ślubny w konkury ruszał;) Mniej pychy, kobieto, a trochę więcej empatii. Nigdy nie wiesz, czy i Ty nie trafisz kiedyś w pracy czy na ulicy na dewianta. Jeśli Cię będzie zaczepiał, będziesz gotowa samą siebie tylko z tego powodu nazwać suką? Jeśli Twoja córka czy najbliższa przyjaciółka kiedyś przyjdzie z pracy z płaczem, bo szef ją gdzieś w kącie przy kserografie próbował zgwałcić, to nazwiesz ją k....ą? Trochę wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: O, kolejny specjalista kynolog;) 03.03.08, 03:07 Nie chodzi o to, czy szef ją zaczepiał. Chodzi o to, czy uległa skuszona płynącymi z tego korzyściami, i ulegała przez pare lat. Nie jestem rygorystą moralnym, ale trzeba rozgraniczyc między tymi osobami, które ulegają "niemoralnym propozycjom", a tymi, które dadzą np. po pysku molestantowi. Oczywiście ktoś straszacy np. utratą pracy, jeśli się nie ulegnie, jest najbardziej winny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -m Re: O, kolejny specjalista kynolog;) IP: *.de.ibm.com 03.03.08, 13:16 to molestujący jest PRZESTĘPCĄ. To na niego jest paragraf. To jemu NIE WOLNO. Niezaleznie od tego, jak zachowała sięjegopracownica, to JEMU, jako pracodawcy, NIE WOLNO było molestować i gwałcić. I to za moje pieniądze. Ludzie, myślcie. Idiotkom wyzywającym inne kobiety od dziwek zyczyłabym ich losu - gdybym nie podejrzewała, ze to wszystko sfrustrowane fiuty, za kobiety się podający. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: O, kolejny specjalista kynolog;) 04.03.08, 03:29 Przestępstwo molestowania nie ma związku z oceną tych kobiet, które ulegają szefowi dla awansu, o5raz tych, które mu dają w pysk po niemoralnej propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -m Re: Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.de.ibm.com 03.03.08, 13:12 no proszę - juz wiadomo, że kobiety kłamały... ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onA !!!!!!!! powiem tylko na koniec IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.08, 17:10 Wg mnie ten czlowiek,prezydent,jest niewinny zarzucanego mu gwaltu i molestowania.Powtarzam,ze recze za to,ze on tego nie zrobil.Szkoda mi jego rodziny,znam jego zone,naprawde b.fajna kobieta.prezydent tez jest dobrym czlowiekiem,i taki sposob w jaki go traktuja,nie ma miejsca na godnosc czlowieka. Wogole to nie ma zadnych twardych dowodow,ktore moglyby wskazywac na jego wine.Sa tylko zeznania kobiet,ktore wielokrotnie mialy z nim blizsze stosunki,za zgoda obydwu stron,i nie sa wg mnie wogole wiarygodne. Zwykla nagonka na niewgodnego czlowieka. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yaicarz Re: !!!!!!!! powiem tylko na koniec 02.03.08, 20:46 Czesiek jest NIEWINNY! To oczywista oczywistość!! Te czarownice najpierw go zbiorowo zgwałciły, a teraz jeszcze oskarżają!!! NA STOS Z NIMI!!! Ale najperw niech przejdą "badania prawdomówności" :), np.: próba wody, łamanie kołem, etc. etc., a na koniec nawlekanie na pal! (może być "sztywny pal Azji", byle nie... Czesława M.!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.generacja.pl 02.03.08, 17:15 banda zmanipulowanych baranów Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Msza w intencji prezydenta miasta 02.03.08, 17:23 czy ktoś tu jeszcze mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozin_z_bazin Nie znasz sprawy facet, zapytaj syna - bramkarza IP: *.gdynia.mm.pl 02.03.08, 17:26 jak bedzie szczery to opowie o ojcu. P.S. kobiet co sie ODWAŻYŁY zeznawać jest co najmniej 4-y. reszta sie bała póki był no.1 w Olsztynie - może teraz zdecydują się zeznawać. P.S.2. nie lubie tego przemalowanego komucha i pewnie jestem nieobiektywny, ale jestem Olsztyniakiem z urodzenia i mam jako-takie pojecie co sie tam dzialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolo Jak tłum skandował "Zostań z nami" to był dobry IP: *.aster.pl 02.03.08, 18:24 tłum. Teraz jest niedobry i wrzeszczy, bo dotyka kolesia w interesach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Jak tłum skandował "Zostań z nami" to był dob IP: *.aster.pl 02.03.08, 21:24 to takiego numeru kler to już dawno nie wywinął, chyba proboszcz z nim razem w karty grał że się tak podkłada, zobaczymy co klerykalni oszuści powiedzą jak ten buchaj okaże się winny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kier-owca Re: Jak tłum skandował "Zostań z nami" to był dob IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.08, 22:28 a parkingi pod bolkami tylko dla samochodów osobowych, bo to co się teraz dziej to horror jest Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a To info dla prokuratora facet jest nie tykalny jak 02.03.08, 17:28 sukienkowi Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: To info dla prokuratora facet jest nie tykaln 02.03.08, 17:35 Boże widzisz i nie grzmisz. Jaka szkoda, ze ciebie nie ma, bo bys miał okazję na "sodoma - gomora 2" Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: To info dla prokuratora facet jest nie tykaln 02.03.08, 18:54 jola_z_dywit_2006a napisał: > sukienkowi Jolu, podpisuję się pod tymi słowami. Sprawy, w których podejrzanymi są księża i osoby u władzy są traktowana inaczej od pozostałych podejrzanych. Boją się ich aresztować, a ludzie w obronie podejrzanych księży i włodarzy są gotowi stawać w obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod żałosne, w intencji poprawy prezydenta, czy 02.03.08, 17:35 żeby prokuratorom mózgi się zaćmiły... Odpowiedz Link Zgłoś
111slavo Re: Msza w intencji prezydenta miasta 02.03.08, 17:36 Jaki kraj takie zwyczaje. A gdzie to sie odbylo? W Olsztynie w Iranie czy w Olsztynie w Polsce w Europie? Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Msza w intencji prezydenta miasta 02.03.08, 17:55 typowo polskie ."swietny srodek obronny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Czy są granice zeszmacenia się kleru olsztyńskiego IP: *.torun.mm.pl 02.03.08, 17:58 Wydaje się, że chyba nie mają żadnych zahamowań. Bardzo mu pomogli w wyborach, a teraz odprawiają mszę w jego obronie. Małkowski umiał kupować ludzi, umiał się odwdzięczyć i to jest jedyne wytłumaczenie poparcia, jakiego udzielał mu i nadal udziela kościół olsztyński. Kupił ich. Kuria olsztyńska należy do układu, który od lat rządzi Olsztynem i który doprowadził to miasto do takiego stanu, w jakim jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle Re: Czy są granice zeszmacenia się kleru olsztyńs 02.03.08, 18:04 Ciągle pokutuje przekonanie, że kobieta zgwałcona prowokowała (mówię ogólnie, nie odnoszę się do tej sytuacji). Gwałciciel biedaczek nie wytrzymał widoku odsłoniętego ramienia, dekoltu czy nogi i po prostu MUSIAŁ zgwałcić. To kobieta jest winna. Ktoś dostanie w łeb w ciemnej uliczce? Sam jest sobie winien. Mógł tamtędy nie łazić. Grupa kobiet oskarża i coś jest na rzeczy? Urzędniczki z ratusza podobno są przekonane, że oskarżające są same sobie winne, a on taki biedaczek. Straszny biedaczek, one takie złe, a on biedny został ZMUSZONY. Po co w ogóle sądy? Odprawmy mszę za duszę oskarżonego czy też winnego i sprawa sama się rozwiąże. A że ktoś do końca życia musi żyć ze wspomnieniem, często traumatycznym, to przecież nieistotne jest. Zapewne Bóg tak chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
concerta Prowokują, zasługują 03.03.08, 01:02 Oczywiście, Gabrielle, porządne i cnotliwe niewiasty nigdy nie trafiają na swojej drodze na zboczeńców. Jeśli kobieta padła ofiarą gwałtu, to znaczy, że sama się o to prosiła. "Wysoki sądzie, z badań przeprowadzonych w zakładzie medycyny sądowej wynikło, że pani Y miała między nogami.....! ......! Czy oskarżony, będąc prawdziwym mężczyzną, mógł się obronić przed taką prowokacją?! Wysoki sądzie, ona tą .....go do tego zmusiła! To mój klient został zgwałcony, psychiczie zgwałcony! Musiał wyskoczyć z tych ciemnych zarośli wprost na panią Y!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Prowokują, zasługują 03.03.08, 03:11 To nie jest tak, że obrońcy CJM lekceważą fakt gwałtu. Oni po prostu nie wierzą z róznych przyczyn, aby gwałt miał miejsce. Twoje ironizowanie, concerto, jest więc nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.klc.vectranet.pl 02.03.08, 18:11 do oNA - jak to nie ma dowodów, jak będzie badanie DNA to się jasno okaże czy był gwałt czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Msza w intencji prezydenta miasta 03.03.08, 03:12 Jdo zszokowanego - jasno okaże się, czy był stosunek, a nie czy był gwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk51 Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:18 Rzecz niby błaha. Bo modlitwa o zdrowie i wytrwałość jest rzeczą nie naganną. Ale co zauważamy. Swoiste zachowania i postępowania Katolickie go Kościoła w północno wschodniej Polsce. Pokazać właściwie kto tu rządzi. Już raz biskup przepędził ministra oświaty. Oczywista, oczywis tość bez konsekwencji. Msza za niegodziwca Prezydenta Miasta. Kościół lokalny w ten sposób wywiera presję na lokalne sądownictwo. Kto się sprzeciwi Kościołowi ? Nikt ! Platforma oficjalnie zadeklarowała nie wieść sporów z Kościołem. Kościół takiej deklaracji nie podjął. Więc czemu komuś nie dokopać jak nam nic nie grozi. Oto rezultaty ! Pogrobowcy PiS nie twierdzą, że utracili władzę. Uważają stan jaki jest za przejściowy. Czyli co ? Walka o in westyturę. Polityki Kościoła ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:40 Msza w intencji ku...wiarza - tego jeszcze nie było! Kościół w Olsztynie bardzo nisko upadł skoro tak tanio daje się kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:31 No, w pierwszej chwili człowiek się irytjue... Ale przecież mszy się nie odprawia za świętych, tylko WŁAŚNIE ZA GRZESZNIKÓW, żeby się nawrócili. Czyli pasuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Moja noga nie postanie wiecej w kościele IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.08, 18:32 Powiecie co tam twoja noga i twoje marne 10 zł na tacę, kosciół ma ciebie gdzieś .Jeden hojny prezydent z nasze pieniądze kupi sobie potęgę i władzę i tylko o to w tym wszystkim chodzi.Oj, uczy nas kosciół nienawiści, uczy i tak już przez wieki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Moja noga nie postanie wiecej w kościele IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.08, 18:44 a ty jak widać pojętna uczennica, skazałaś już kogoś opierając się na tym co media przekazały, a nie zastanawiasz się że sąd mając komplet dokumentów z prokuratury jednak go nie zamyka. Nie daj się wciągnąć w tę nagonkę, trochę spokoju. W myśl zasady poczekamy - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszcze Katolik. W_y_p_i_s_u_j_ę się z takiego kościoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 22:48 Msza w intencji czerwonej cenzorskiej parchatej i zboczonej gnidy to dla mnie cokolwiek za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.08, 18:35 Nie udała wam się do końca, utkana misternymi nićmi intryga i szalejecie teraz z obawy, że tyle wysiłku i forsy poszło na marne. Grubymi nićmi to było szyte i ludzie wam nie wierzą. Ziejecie teraz nienawiścią bo przegrywacie. Myśleliście, że sąd zamknie Małkowskiego i władza wasza, a tu niespodzianka wypuścił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -m Re: Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.de.ibm.com 03.03.08, 13:39 sąd Małkowskiego nie wypuscił, bo go jeszcze niesądził. Tylko dał mu odpowiadać z wolnej stopy. Czujesz, chłopcze, róznicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.08, 18:42 On Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:49 Jak może kłamać - przecież ten facet, przez lata ideowy komunista i funkcjonariusz służb komunistycznych był i jest niewierzący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.torun.mm.pl 02.03.08, 19:02 Pewien ksiądz, przedstawiciel olsztyńskiej kurii biskupiej, powiedział mi, że Małkowski się nawrócił. A potem do mnie mrugnął. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Msza w intencji prezydenta miasta 02.03.08, 18:51 To, co przeczytałam, wydaje mi się niesmaczne. Kler przeszedł tym razem sam siebie. To jest po prostu żenujące i brakuje słów, aby to opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak** tak czy inaczej ,Olsztyn nie zasługuje IP: *.ols.vectranet.pl 02.03.08, 18:52 na to by być stolica województwa.Jako rodowity Olsztyniak wnioskuję o przeniesienie stolicy np. do Ostródy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.08, 18:56 a to oblesny klamczuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we To kościół też jest stroną w sprawie IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.08, 18:57 niezły numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Msza w intencji prezydenta miasta IP: *.olsztyn.mm.pl 02.03.08, 19:47 OBRZYDLIWE!!! Wstyd się przyznać, że jest się z Olsztyna! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Msza w intencji prezydenta miasta 02.03.08, 20:05 to juz czyste kino!!katabas co te gusla odprawial to zarobil-to jego robota przeciez ale co bedzie jak ten knur dostanie wyrok?czy katabas odda szmal?katolickie oszolomstwo siega dna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox co to jest !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 02.03.08, 20:07 do cholery ! czy ten kraj kompletnie zwariował !? Co to za burdel ten Olsztyn ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Co to jest? -komedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 20:14 Teraz pozostaje tylko uroczyście poświęcić zbłąkanego prezydenckiego fiuta, żeby do niewłaściwych dziur go już nie ciągnęło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: co to jest !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 20:14 To proste...to się nazywa kołtuneria. Dulskich ci u nas dostatek. Tak daleko do cywilizacji. Po obejrzeniu Kulis w Uwadze, znieruchomiałam jak usłyszałam, że Panie wypełniały 3 dni kupony do GO, aby ich Prezydent został najlepszym samorządowcem. Nic...tylko jakiś cyrk Monty Pytona...hahahah, dawno nic lepszego nie słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Odprawić egzorcyzmy i odczyńić czary-cyrk za darmo 02.03.08, 20:14 Co za porąbany kraj,ciemnogród w środku Europy. Odpowiedz Link Zgłoś