Dodaj do ulubionych

Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!!

04.03.08, 16:44
Nie oszukujmy się, olsztyńskie elity są zdegenerowane. Nadzieja w miszkańcach naszego miasta. Jak wiadomo samorządowcem poprzedniego roku został radny Bogdan Dżus zdobywając 5500 głosów. To jest osoba, która powinna przejąć ster władzy i pożeglować w dobrym dla Olsztyna kierunku!!!

Drugą lokatę zajęła Bożena Marcinkowska, znana menedżer, to osoba, która mogłaby się zająć finansami i jeszcze może najnowszą modą.

Kolejna pozycja to Konrad Lenkiewicz, kinoman. Dobry na front walki z kulturą i sztuką.

biznes-technologie.wm.pl/Najpopularniejsi-samorzadowcy,24969
Obserwuj wątek
    • alexandra-1 Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! 04.03.08, 16:46
      Nie zapomnij o Radnym Zdunku, zająłby się inwestycjami w mieście i nadzorem nad
      budowami. To Fachowiec!!!
      • Gość: Klakson Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 04.03.08, 16:51
        Jak skończycie pisanie tej listy, to dokładnie umyjcie ręce.
        • edico2 Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! 20.07.08, 01:55
          Komuna od faszyzmu różni się tylko kolorami sztandarów i "imionami Bogów". Zanim
          zaczniesz pisać, radzę zacząć myśleć ;((
    • alexandra-1 Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! 04.03.08, 16:50
      Z racji, ze mieszkamy w regionie turystycznym mam jeszcze inna propozycję, może
      Radny Tandyrak. To specjalista od gastronomii, manager i businessman, ma
      doświadczenie w zarządzaniu. Tylko jest jeden problem, nasz ratusz uzyskał
      polski znak jakości Teraz Polska, ISO. Ciekawe czy ma doswiadczenie w
      zarządzaniu jakością...hmmm.
      • Gość: Olek Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:56
        Widzę jeden problem. Kandydaci będą musieli zrobić dłuższą przerwę w urzędowaniu
        żeby wycinać i wypełniać kupony w GO. Zwłaszcza, że w tym roku chyba Czesław
        Jerzy nie zrobi tego za nich siłami zaufanych urzędników.
        • muraszka1 Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! 04.03.08, 20:06
          Pan Dżus,tak,to madry uczciwy czlowiek,
          oby to gniazdo os Go nie zniszczylo
          • Gość: chujaszka Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 04.03.08, 21:06
            pan dżus sam sie wykończy przez swoją głupotę
            • Gość: anty Juice nie nie nie IP: *.ols.vectranet.pl 06.03.08, 22:49
              W żadnym wypadku !!! Po co wogóle majstruje przy NASZYM samorządzie
              miejskim !!! Miałem okazję poznać go na lekcjach geografii i
              wprzerwach lekcyjnych - masakra. Gegrafia była od zawsze, jeszcze
              przed szk. podst., jedną z moich ulubionych dziedzin nauki, ale
              kiedy pojawił się ten....pan na horyzoncie to były to naprawdę
              ciężkie chwile dla mojego hobby. Teraz jest jak dawniej (z
              geografią), a tu wyciągacie jakieś straszydło z przeszłości. Miejcie
              litość !
              • maklik Re: nie nie nie 20.07.08, 18:20
                Może to z tobą są jakieś problemy ? Ja mam na temat pana Dżusa
                zupełnie inne zdanie... i żeby nie było wątpliwości, nie mam w tym
                żadnego interesu, bo w Olsztynie nie mieszam już od ponad 20 lat.
    • Gość: abc zadnych soczkow, prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:16
      To sa ludzie (wczesniej wymienieni), ktorzy we wlasnych sprawach sa
      menagerami a nas iteresuje ktos kto bedzie menagerem dla miasta (dla
      nas)
      • Gość: tak Re: zadnych soczkow, prosze IP: *.ols.vectranet.pl 04.03.08, 20:26
        to trzeba szukac dalej...
        • Gość: rtfg Re: zadnych soczkow, prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 21:21

Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn

Jako dyrektor LO V był znakomity. Miałem tam swoje dzieci.
          • Gość: reni Re: zadnych soczkow, prosze IP: *.ols.vectranet.pl 04.03.08, 21:59
            a podobno Kapla jest lepszy
            • Gość: olo Re: zadnych soczkow, prosze IP: *.chello.pl 04.03.08, 22:50
              Czy Pan Juice ma przygotowanie do pełnienia funkcji urzędnika
              państwowego czy tylko chęci? A jak z jego zdrowiem? Zdaje mi się ,
              że to z wykształcenia geograf. A może przestać rozdawać stolki za
              wygląd lecz ogłosic solidny konkurs i wybrać najlepiej przygotowana
              merytorycznie osobę.
              • Gość: uwazam Re: zadnych soczkow, prosze IP: *.ols.vectranet.pl 04.03.08, 22:51
                Odpuśćmy sobie nauczycieli. Jeden już był.
              • Gość: As Re: zadnych soczkow, prosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:59
                Jestem za tym. Chciałabym, aby każdy z kandydatow przygotował swoja własną wizję
                i strategię zarządzania miastem. Przepytałabym z finansów publicznych oraz
                poprosiła o analizę strategiczną (wybraną, może być jakaś jedna np. macierz BCG
                czy 5 sił Portera czy tez może analizę wewnętrzna i zewnętrzną)Poprosiłabym, aby
                kazdy z kandydatów ustosunkował sie do tej analizy. Miałabym pewność, że mam
                doczynienia z fachowcem. Nie zapomnę tez o zarządzaniu jakością:)Prosze mnie
                wziąć do komisji, mam kwalifikacje do oceny merytorycznej:)
    • 999s Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! 05.03.08, 04:23
      cóż osobiście nie powierzyłbym temu panu wiadra końskich szczyn o mieście nie
      wspominając.
      • Gość: anonim Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 05.03.08, 20:56
        Zainteresowani - zablokowani przez strażników miejskich - będą wdzięczni za info któż to tak pięknie ich urządził. Heh zanim pójdą na niego głosować. Wspomniany w tytule osobnik "odpowiada" za pomysł zakładania blokad na osiedlu Kormoran - początkowo szczegolnie narażeni byli mieszkańcy bloków z sąsiedztwa tegoż radnego. Ale ostrzegam akcja rozszerza się ..czas panie i panowie przesiąść sie na rowerki lub zrzucic sie na działkę za miastem dla Dżusa... zanim stanie się nieszczęście. Prześliczny poniedziałkowy poranek 6.30 ...okolice ul.Dworcowej 59,53 - ok 30 aut z blokadami ..chłopcy na telefon dowozili blokady .. Łączę się w bólu .. potraktowani blokadami wyraźcie opinię.. :-))
        • Gość: yagaradna Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 05.03.08, 21:09
          to on tu mieszka???? koło mnie??? no niech no która franca doleci z blokadą pod
          51!!! o żesz ty
          • Gość: Bebe Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 21:28
            Dietę rdnego zawdzięcza J.Cz.M. i dlatego slini się za niego w
            sposób niepojety. Ale za to kupił nowe buty, garniturek rodem z GS
            zamienil na nowy. Jest gościem. Wycinanki z GO to fajna rzecz. Brac
            w tym udział to czyste skuuuuuu..sssssyństwo
            • Gość: kodeks cywilny co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol jakiś? IP: *.chello.pl 05.03.08, 22:37
              Kto to jest ten Dzus? Nabijacie się czy faktycznie gość ma takie
              nazwisko?
              • Gość: Angor Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.08, 23:11
                Złozyłbym ten urząd nan ręce Joanny Sosnowskiej. To osoba uczciwa,
                bystra i wykształcona. Nie boi się wskazać nieprawidłowości. Ni
                pozwólmy by dłużej ją blokowano.
                • Gość: As Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:23
                  Po licencjacie i z SLD?
                  • Gość: Angor Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.08, 23:29
                    SLD była tylko narzędziem, nie było wówczas ani PO ani PIS.
                    Licencjat potwierdza zdobycie kompetencji zawodowych. Dalej są już
                    tylko plusy...
                    • Gość: As Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:36
                      zwykli urzednicy maja juz mgr, głupio byłoby aby Prezydent był o sczebel niżej:(
                      To już nie te czasy
                  • Gość: aloha Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.gdynia.mm.pl 05.03.08, 23:32
                    Proponuję na prezydenta
                    Monikę Rogińską - Stanulewicz
                    kobieta rewelacja
                    roginskastanulewicz.pl/
                    pięknie pisze życiorys np. o ssaniu
                    • Gość: As Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:39
                      To ta Pani, o której gazeta wyborcza pisała, że ma zawsze czysto na biurku?
                      Hmmm...realizacja tego programu wyborczego znów będzie powodem, że zainteresują
                      się nami media.
                    • Gość: Angor Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.08, 23:42
                      Myślę ,że potrzebna jest tu charyzma i głęboka wiedza, a te na
                      pewno posiada Pani Joanna. Dlatego apeluję przestancie Ja blokować.
                      • Gość: Angor Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.08, 23:45
                        Umiłowanie porządku jest porządaną cnotą, wszak porządu nam w
                        mieście potrzeba
                      • Gość: As Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:48
                        Głęboka wiedza powiadasz? a na jakiż to temat?
                        • Gość: aalleennsstteeiinn Dżus IP: *.olsztyn.mm.pl 06.03.08, 02:27
                          A ja pamiętam jak Dżus uczył WF-u w LOI. Największy był z niego
                          wyciskacz. Monkiewicz (śp) i Kiepuszewski olewali w ogóle sobie ten
                          przedmiot. Ogólnie wszyscy wuefiści z tamtego czasu woleli politykę
                          od kształecenia młodziezy.
                    • Gość: tak Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.ols.vectranet.pl 06.03.08, 21:53
                      Także urocza...
                  • Gość: tak Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.ols.vectranet.pl 06.03.08, 21:50
                    No i niczego sobie Kobitka.
                    • Gość: us Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:29
                      no to już
                      • Gość: us Re: co to za nazwisko? Nabijacie się czy angol ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 19:06
                        przeczytałem dziś gazetę i od nadmiaru informacji rozbolała mnie
                        głowa
    • Gość: lalamido Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: 195.47.201.* 06.03.08, 09:53
      5500 głosów w plebiscycie? to musiał wykupić wszystkie gazety w
      Olsztynie! tylko czy to są dostateczne kwalifikacje dla przyszłego
      prezydenta? Może niech lepiej otworzy skup makulatury, to w tym roku
      nie będzie musiał wykupywać po kioskach gazet.
      • Gość: poprostudurnyolszt Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.ols.vectranet.pl 06.03.08, 10:03
        zaraz tam wykupić,po prostu GO wydrukowała dodatkowych 5500 stron z
        kuponami w prezencie dla cjm i spółki
        • Gość: lalamido Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: 195.47.201.* 06.03.08, 11:54
          Skoro ma takie wejścia w owadziej to tym bardziej wskazane jest zeby
          otworzył skup makulatury
    • Gość: Polka Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 15:14
      Dlaczego Dżus? Dlaczego znowu Ukrainiec? Nie macie ich już dosyć: Protas,
      Procyk, Sycz? Chyba obudził sie we mnie nacjonalizm!
      • Gość: maleo Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: 195.47.201.* 06.03.08, 15:21
        Marszałek Protas nie jest Ukraińcem, to dobry Polak jak samo
        nazwisko wskazuje
        • Gość: Polka Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:05
          Protas to krewny Sycza. Słyszałam na własne uszy jak rok temu na spotkaniu sycz
          mówił o swoim pokrewieństwie. Poza tym nie uważam,że jest dobry.
          • Gość: Angor Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.ols.vectranet.pl 06.03.08, 19:00
            Wybór jest prosty, Joanna !!!!!!!!!!!! Do jasnej...
            Joanna!!!!!!!!!!!!
      • Gość: swiatowy Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.zone2.bethere.co.uk 06.03.08, 19:23
        Jak nie Ukrainiec to Kurp naprawde trudno juz znalezc w Olsztynie
        rodowitego olsztyniaka
        • Gość: Ach Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 21:43
          Tym niemniej Dżus i Zdunek są najlepsi. Naród w głosowaniach się nie myli !
          • Gość: kij Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 22:42
            Najlepszy byłby Baczewski
            • Gość: Ehlert Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 22:58
              Tylko Lidia Staroń !
    • Gość: ratuszowa Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: 83.238.101.* 07.03.08, 09:15
      ja proponowałabym Tandyrak - przecież i tak już rządzi z tytlnego
      siedzenia. Zrobił wickami Głażewskiego, Szczyglewskiego - to chyba
      rządzi nie..
      • Gość: Ola Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 09:40
        To ten, który obejmował i łaczył sie w cierpieniu z CJM w drodze do kancelarii
        prawniczej "Toga", po pierwszej publikacji Rzeczpospolitej?
        • romka89 Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! 07.03.08, 10:37
          Ten sam, który uważa,że nie ma w Olsztynie człowieka godniejszego fotela
          prezydenckiego niż Małkowski. Pewnie mu pozazdrościł "obowiązków służbowych".
          • Gość: adg Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.mosar.pl 07.03.08, 17:53
            Dżus doskonale rozumie małkowskiego.
            Dzusowi sprawiało ogromną frajdę (podniecało?) opowiadanie na lekcjach
            GEOGRAFII, że dziewczynkom rosną brzuchy nie tylko od piwa.
            • Gość: kikol Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.chello.pl 07.03.08, 19:29
              A to ciekawe z tymi opowiadankami Juica o brzuchach dziewczynek.
              Czyzby łaczyła ich z Cześkiem wspólna pasja , z tym ze Czesiek
              jeszcze może a tamten to starszy gosc?
    • Gość: Werner Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 18:16
      Niech ale Warot ich teczki sprawdzi.
      • Gość: luna Re: Lidia Staroń na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 23:26
        Tylko Pani poseł Lidia Staroń na prezydenta.
      • Gość: Olga Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 23:45
        Tylko nie Dżus, bo już dosyć mamy Ukraińców rządzących naszym regionem!
    • Gość: * Re:A Dżus naleje jusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 23:53
      Ładnie to wykombinowałeś. Dżus radny promuje kosztem miasta wypociny Dzusa
      projektanta ;((

Nie mam nic przeciwko nim, ale sam fakt, że jeden wykorzystuje własne układy dla
      bezczelnego wspierania interesów rodzinnych bez sięgnięcia nawet do znajomości
      materii, dyskredytuje taką postawę w sposób fatalistyczny.

Minimun inteligencji i rozeznania w temacie pozwoliło by na stworzenie czegoś
      pożytecznego a nie kpiny w materii. Daruj sobie, ale tego rodzaju mentalność
      mnie przeraża.
    • Gość: Knoch Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 10:35
      A ten Dżus to kto ?
      • Gość: sodoma Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.08, 10:52
        kto? jeden z kolesi
        • Gość: ed Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 13:36
          mołojec
    • Gość: Jeż Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 11:08
      Nie mozecie zapomnieć o zapracowanym TW Jeżu, który od dzisiaj zna
      sie na wszystkim, nawet na tym jak się konserwuje zabytki.
      dOBRA TO BYŁA SZKOŁA TO ART - wykształcili nam na tym wydziale
      rolnym Jeżyka ogrodnika, konserwatora zabytków, znawce od prawa
      handlowego, znawcę komputerów, drogowca, architeka i wizjonera. Ale
      przede wszystkim MENDĘ sklepikarza
    • Gość: currant Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 22:06
      soczysta kandydatura
    • Gość: uczeń Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.10.08, 00:03
      Myślę że jadnak wypalił się w LO 5.
    • Gość: Abdank Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 00:05
      Jankesi obrali mniejszościowca, nie bądźmy gorsi.
      • Gość: krystek Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 21:33
        Jaki Dżus?
        PO ma swoje gwiazdy na prezydenta:
        1) Tandyrak
        2) Baczewski
        3) Łukaszewski
        4) Głażewski
        5) Musielak
        6) Szczyglewski

Prawdziwi geniusze. Znają się na wszystkim. Na małomądrych
        olsztyniaków (52% na Małkowskiego 2 lata temu) wystarczy
      • Gość: Lucy Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 14:47

Olsztyński Obama ?
    • Gość: buss Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.ols.vectranet.pl 25.11.08, 21:44
      a Nałęcz jakie on ma wykształcenie tez niezły kandydat
      • Gość: Zdzich Re: Bogdan Dżus na prezydenta miasta Olsztyn !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 23:12
        PO ma kłopot z kandydatem. proponuję Czesława Jerzego lub Baczewskiego.
    • Gość: mk Razem z synem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 14:53
      Jeden drugiemu będzie przydzielał robotę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka