Dodaj do ulubionych

Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd

IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.08, 15:52
I jak teraz wszystko pasuje, prawda, facet idzie siedzień, miasto
pracuje normalnie, wszystko się ułożyło pięknie.

Panie Szmit - ciekawe jak w trybie powoływania komisarza (zakładam,
że jest pan znawcą prawa samorządowego) wojewoda będzie wzywał
prezydenta do zaprzestania naruszeń - art. 97 ustawy o samorządznie
gminnym...

Niech Pan przestanie naruszać prawo, niech się pan zrzeknie urzędu,
i tak jest przecież pan udup...ny - chyba mniej wiecej tak by to
brzmiało.

A Wielkanoc się zbliża, dobry czas na areszt.

Pieknie Panowie...
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.centertel.pl 14.03.08, 16:20
      słabo się modlili hhehheeh a może za mało na tace poszło? oj
      ciemnogród !
    • Gość: kronikarz Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 16:32
      Myślisz o tych tu z nazwiska podpisanych?:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=76543665&a=76545326
      Bo jak nie, to dodaj jeszcze:
      ...radość i satysfakcja!
    • Gość: olsztynanka Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 16:38
      wstyd dla całego miasta
      • Gość: muraszko gdzieś ty Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.08, 17:19
        a gdzie jest teraz murasza, czeka na cią dalszy, tym razem spraw
        gospodarczych umarzanych przez olszrtyńską prokuratureę
      • Gość: olsztyniak Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:36
        jak teraz czują się ludzie, którzy ręczyli i bronili
        małkowskiego? "Pożyteczni idioci"?
    • Gość: Ida Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.08, 17:34
      Zastanawiam się ,jakie miny mieli dziś przyjaciele Czesia ,na czele
      z proboszczem katedry?????Chyba najwyższy czas,żeby przejrzeć na
      oczy,wielu przyjaciołom ukruci się sielanka:))Najwyzszy czas,żeby
      Czesiu poszedł tam,gdzie jego miejsce!!!!!
      • Gość: ada Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 17:50
        Nie cieszcie się tak szybko, jak obrońca Małkowskiego dotrze do osób które znały
        pokrzywdzoną, to wyrok nie jest przesądzony. Ta pani należy do tzw. kobiet
        wyzwolonych i jej zachowanie czasem było żenujące.
        Daleko nie musi szukać, tylko w ratuszu.
        • Gość: do ady Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.08, 19:30
          sąd nie będzie uwzględniał prowadzenia sie pokkrzywdzonej równie dobrze mogłaby
          być pracownicą burdelu - bo nie jej "prowadzenie" jest przedmiotem
          zainteresowania prokuratury,a prowadzenie czesława.Bo chyba zapomniałaś kto i o
          co jest oskarżony.
          Ada fanka rechoczącego Leppera heheheh to prostytutke można zgwałcić???
          Nie wstyd ci prostaczko???
          • Gość: kazik Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 19:35
            jest w ratuszu garstka fanek czesława, takich miernot, które gdyby
            nie czesiek to nawet do pasania krów nikt by sie nie nadawały.
          • Gość: ada Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 15.03.08, 00:14
            Może jestem prostaczką, a ty co właściciel burdelu i panienkę ci obraziłam. Sama
            się zdyskredytowała upubliczniając swoją rozmowę z Małkowskim.
      • Gość: gość Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:30
        Módlmy się za czesława żeby już przestał grzeszyć.
    • Gość: weganin11 Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.08, 17:42
      Jacy wyborcy tacy rządzący. Nie ma innego wyjścia jak podjechać wywrotką pod
      ratusz i wywieźć całą tą radę do Mławy. Nic innego nie pozostało , bo może być
      jeszcze większa kompromitacja, wszak wszyscy znali fakty .Udawać błazna każdy
      może ale czy to coś POmoże??
    • edico Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty 14.03.08, 17:54
      Wstyd dla moralności opcji "proboszczowskiej", która dla mamony płynącej z kasy
      miasta tyle lat trzymała nad nim parasol.
      • Gość: dobroć Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.tbcn.telia.com 14.03.08, 20:20
        "Jeśli mijasz się z prawdą to przynajmniej się jej ukłoń " to takie proste,ale
        ogromnie trudne było w tym mieście przez tyle długich lat.Prawda nie mogła się
        przebić przez ogromny mur: kłamstwa panowały,były wszędzie,a ukłony zewsząd szły
        w jego kierunku.Kłamstwa w
        tym mieście niszczyły i zabijały,to takie przykre." Ze złem skrada się siła, z
        dobrem przychodzi serce choćby najmniejsze" To cień optymizmu dla tego miasta.
    • Gość: OLSZTYNIANKA Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.08, 18:11
      Jezu jak się cieszę
      Jezu jak się cieszę
      Tak zaśpiewałby Lech Janerka.

Nareszcie coś może się ruszy ;-)
      w tej naszej inwestycyjnej głuszy ;-)
      Może wreszcie drogi będą śliczne takie,a nie kostropate. ;-)

Wesołego Alleluja !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: baba Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.eranet.pl 14.03.08, 18:22
      Powoli, ale zaczął się walić przestępczy mur w Olsztynie.Pierwszą
      wyciągniętą z niego cegłą była dyrektor szpitala wojewódzkiego.
      Za nią też modlił się dostojnik Kościoła. Ale wstyd!
      Swego czasu Gazeta Olsztyńka napisała arykuł "Oni trzęsą Olsztynem"
      Teraz kolej na następnych. Teraz trzęsą się im majtki.Pod lupę
      należy wziąć "damę" ze szpitala miejskiego, prawą rękę poprzedniczki
      i protegowaną Małkowskiego.Oczyścić Olsztyn z gnoju, który robi
      smród na całą Polskę.
      • Gość: Asamel Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.08, 18:45
        "Baba" - ten nick do ciebie bardzo pasuje, proponuje wrócić
        do "gnoju", dac krówkom jeść, świnkom też, paciorek i spać, aha
        jeszcze podziękować Najświętszej Panience za Małkowskiego za
        kratkami.
        • Gość: zorro Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.jelonki.robbo.pl 14.03.08, 19:12
          Asamel - ty spójrz prawdzie w oczy nie czepiaj się baby tylko porzuć swoje
          kompleksy małomiasteczkowo kołtuńskie - gó.. obojętnie czy miejskie czy
          wiejskie śmierdzi tak samo, a ludzi radziłbym ci dzielić nie na tych z miasta
          czy ze wsi tylko na tych mądrych i głupich !!!
          A patrząc na to co wypisujesz raczej do tych pierwszych zaliczaś się nie możesz
      • Gość: zniechęcony Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 20:23
        Obyś Babo miała rację.Ja myślę,że wszystko rozmieni się na drobne a najprawdopodobniej
        zaczną się "bardzo ciężkie choroby" tych naszych prominentów.Żeby się w końcu coś w tym
        naszym miescie naprawdę poprawiło potrzebny jest tajfun,który zmiecie zasiedziałych i
        niereformowalnych urzędasów /kierowników wydziałów/w ratuszu i spółkach miejskich .To te
        osoby hamują rozwój miasta.Niech się lepiej wezmą za to co umią np.pisanie wierszy,występy w
        teleturniejach albo po prostu za łopaty.
    • Gość: olsztynianka Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.eranet.pl 14.03.08, 18:52
      Olsztyńscy politycy od samego początku wiedzieli o Małkowskim.To
      dopieo teraz szok i wstyd?
    • Gość: bolo Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 19:17
      Miał Czesiu pecha,wszyscy w ratuszu mają coś na sumieniu.Jednak posadzili Czesia.
      • Gość: olsztynianka Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 19:46
        Jak to mówią, siła złego na jednego.
        Szok i wstyd przeżywają zwykli mieszkańcy Olsztyna, którzy nie mają do czynienia
        z ratuszem i polityką. Panowie politycy i inni się cieszą, że w końcu
        Małkowskiego aresztowali, panowie dziennikarze się radują bo mają o czym mówić i
        pisać, i z radością ogłaszają światu, że prezydent Olsztyna jest aresztowany.
        A mi się chce płakać, że tyle lat rządził miastem człowiek niegodny tego
        stanowiska, a politycy wiedząc o tym, nic nie zrobili, żeby nam tego wstydu
        zaoszczędzić.
        Lepiej dla nich niech nie wypowiadają się publicznie, bo dla mnie są
        niewiarygodni. Potrzeba nam nowych twarzy, może wtedy zapanuje w Olsztynie
        normalność.
        Wszyscy co wiedzieli, o poczynaniach Małkowskiego nie powinni pełnić funkcji
        publicznych i podać się do dymisji, tak jak żądają tego od Małkowskiego.
        Jesteście współodpowiedzialni, za hańbę Olsztyna
        • Gość: kazik Re: A czegóż to się Olsztyniacy spodziewali IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 20:13
          po takiej komuszej padlinie.Toż to był najgorszy okaz komuszego
          karierowicza : skretarzyna gminnego komitetu pzpr,cenzor w czasach
          kiedy juz żaden szanujacy sie członek pzpr nie chciał pełnić tej
          funkcji .A jako cenzor był bardzo gorliwy i odznaczał się wyjątkowo
          podłymi odruchami .Olsztyniacy wybierając takie ścierwo chyba
          kompletnie stracili rozum.Nie wypisuj mi tu teraz że Olsztyniacy
          przezywają szok, bo myśleli że prezydentem Olzstyna jest godny tego
          urzedu człowiek ,bo to brzmi jak kpina z rozumu.
          • Gość: demolka Re: A czegóż to się Olsztyniacy spodziewali IP: *.olsztyn.mm.pl 14.03.08, 21:46
            popieram Kazika
      • Gość: nie Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 22:51
        bolo, nie generalizuj. Napewno nie wszyscy. Przydupasy zalatwily
        nieroztropnego Cesia, bo wiedzieli dobrze jaki kit mu wciskali. On
        tylko nie wiedział na kogo postawił wybierajac grupe najbardziej
        zaufanych. Myslał, że wybierał bezgranicznie oddanych. Pewnie
        podczas zeznań powiedzą, ze on im tak nakazywal. On zapewne bedzie
        sie tlumaczył, ze wprowadzili go w błąd. Serial jeszcze bedzie długo
        trwał. Ale cóż, jaki Pan , taki kram.
    • Gość: Kris Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.olsztyn.net.pl 14.03.08, 20:04
      Teraz sie zacznie dopiero kampania. Prezio siedzi, zaraz pewnie zrzeknie sie
      stolka. i Juz pewnie Szmit, Dabkowski i kto ich tam wie zacieraja rece i do
      kamapni wyborczej sie przygotowuja.
      My olsztyniacy musimy sie mocno skupi aby nie dac znowu ciala na kolejnych
      wyborach-zeby po zly panie, gorszy nie nastal...
      A propos p.B. ze szpiatala wojewodzkiego-nad nia tez chyba jakies "fatum" wisi.
      Myslala, ze nam mieszkancom Olsztyna zamydli oczy nie przyznajac sie od
      zarzucanych jej czynow, a tu masz i przedstawiciel firmy wspolpracujacej ze
      szpitalem przyznal sie, ze osobiscie wreczal jej lapowe. Co ona teraz biedna
      zrobi? Niech spieprza z ratusza, bo ma kobieta na prawde tupet jeszcze sie tam
      bawic! Ot szok i wstyd.
      • mreck z kogo się śmiejecie? 14.03.08, 20:07
        z siebie się smiejecie!
        • Gość: tutejszy Re: z kogo się śmiejecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 20:26
          Tu masz rację Mreck:
          Cześka wyhodował Olsztyn.
          Takie miasto jak jego nieprzypadkowy, długoletni prezydent!
          Myślących ludzi to może martwić: Cześka wyrwali, ale plugawa grządka została..
          • Gość: Olsztynianka Re: z kogo się śmiejecie? Bo ja z tych 51% IP: *.olsztyn.mm.pl 15.03.08, 12:31
            Jego nie wychodował cały Olsztyn tylko te 51%, które w niego wierzą
            niczy w swojego guru.
            Ale niestety tych 51% ukochany koneser muzyki klasycznej, miłośnik
            sztuki - nierzadko próbujący własnych sił,nie stroniący od
            eksperymentów w sportach ekstremalnych nie koniecznie chodzi tu o
            loty balonem, skoki spadochronowe, nurkowanie, akrobacje samolotowe
            czy rajdy samochodowe - siedzi.
            Każdy myślący człowiek nie byłby wstanie w żadnych wyborach oddać na
            niego głos.
            Te 51% to ci którzy czytają GO w której zawsze pochwalne artykuły
            pisało się na temat Czesia
            • Gość: olsztyniak Re: z kogo się śmiejecie? Bo ja z tych 51% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 17:51
              Magiczne "51%" to tylko cyferka.
              Faktycznymi "hodowcami" są koledzy-politycy, którzy wiedzieli, ale nie robili z
              tego użytku (cały czas są tam, gdzie byli), ludzie, którzy z Cześkiem kręcili
              interesy lub dawali się "kupować", choć wiedzieli co z niego za za ziółko (tak
              im było wygodniej), lokalna prasa, która rywalizowała w wyścigach służalczości.
              Czy zatrzymanie CJM coś zmieniło? Wątpię.
              • Gość: Olsztynianka Re: z kogo się śmiejecie? Bo ja z tych 51% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 18:19
                Może i nie zmieniło na chwilę obecną, ale przynajmniej człowiek ma
                poczucie, że siedzi Czesiu w celi i raczej szybko na salony nie
                wróci.
            • Gość: E Re: z kogo się śmiejecie? Bo ja z tych 51% IP: 212.76.37.* 16.03.08, 18:28
              Smiej sie dalej droga Olsztynianko. Tylko nie wydawaj takich sadow - naleze niestety do tych 51%, ale fanka, zwolenniczka i wielbicielka pana Malkowskiego nie jestem i NIGDY nie bylam. Po prostu w wyborach glosowalam na mniejsze zlo - tak jak wiekszosc z tych 51% - wybralismy wroga, ktorego juz znamy (albo sie nam tak wydawalo). Teraz sie oczywiscie wstydze mojego wyboru - moglam oddac pusty glos - ale kto mogl podejrzewac, ze cos takiego sie wydarzy. Ja nie slyszalam przeciekow z ratusza o molestowaniu - jestem zwykla obywatelka Olsztyna, ktora nie wnika w pranie brudow w ratuszu. Mam ich wszystkich w glebokim powazaniu, tak naprawde. Po prostu chce, zeby moje miasto bylo w miare dobrze rzadzone, zeby odbywaly sie liczne imprezy promujace Olsztyn w kraju itd. Ale teraz... Teraz wstyd mi za Olsztyn,za to, ze ktos taki nami rzadzil, ze smrod roznosi sie na cala Polske. Wstyd mi z tego powodu, ze moj Olsztyn nie jest znany z pieknych jezior, ciekawych imprez kulturalnych (np. OLA) czy dobrego (hmmm...coz...) Uniwersytetu, tylko pojawia sie na czolowkach gazet, w informacjach w tv, w "Uwadze" TVN z powodu wybrykow pozal sie Boze prezydenta... No coz, niestety musimy przelknac ta gorzka pigulke i czekac na pozytywne dla poszkodowanych pan rozstzrygniecie sprawy.
              • Gość: Ola Re: z kogo się śmiejecie? Bo ja z tych 51% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:15
                Przede wszystkim powinno być Ci wstyd za fakt, że w głosowaniu poparłaś właśnie
                rasowego PZPR-owca, I sekretarza i cenzora. To dzieki takim ludziom, po powrocie
                z Włoch w latach 80-tych musiałam oddać paszport i tłumaczyć się po co byłam u
                Papieża. Nie było miło ...nie. Ten Twój wybraniec pojechał do Rzymu dokładnie 20
                lat później i przyjechała z różańcami. Podła dwulicowość. Kojarzysz fakty????
    • Gość: alfa Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.eranet.pl 14.03.08, 21:03
      Tak być może zniechęcony z tymi "ciężkimi chorobami".Jest grupa
      lekarzy z uładu, dobrze ustawionych i opłacanych.Zrobią wszystko aby
      spreparować te choroby umożliwiające ucieczkę od odpowiedzialności
      tym przestępcom.Jest to proceder nader powszechny i od lat uprawiany.
      Ten sam układ tuszuje działania na szkodę pacjentów i to bardzo
      skutecznie.Historia jednak pokazuje, że historie te wydostają się na
      światło dzienne.Niech o tym pamiętają szuje od topienia ludzi, szuje
      na usługach przestępców.
    • Gość: kam Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 21:34
      teraz vice-prezydenci z PO stali się święci? A tak popierali Czesia. A co się
      stanie jak po trzech miesiącach wróci?
      • Gość: goja Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 22:06
        jak wróci /chyba
        nie / powinien pogonić tych niekompetentnych gamo....
        ajajaj dziobaci
        • Gość: kacper Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.olsztyn.net.pl 14.03.08, 22:18
          ale teraz będzie się działo - jedno jet pewne za to teraz nastanie (budżet i
          inwestycje) odpowiada PO - czekam by wreszcie "prominenci" tego ugrupowania
          spojrzeli niżej i zaczęli odpowiadać na pisma, wnioski, prośby - Panowie i Panie
          KPA też was dotyczy.
      • alexandra-1 Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty 15.03.08, 01:58
        Gość portalu: kam napisał(a):

> teraz vice-prezydenci z PO stali się święci? A tak popierali Czesia. A co się
        > stanie jak po trzech miesiącach wróci?
        A ja chciałabym, aby Prezydent zanim jeszcze odejdzie /mam nadzieję, że
        honorowo złoży mandat/ zwolni ze stołków co niektórych, idąc za terminologią
        prof. Bartoszewskiego, "...matołków". Przynajmniej w ten sposób w części
        zrehabilitowałby się w oczach swoich wyborców. Ja tak zrobiłabym na jego miejscu.
    • wolny_najmita Coś słabo klecha się modlił w intencji 14.03.08, 23:20
      tego rozpłodowca. A może Pan Bóg chce go doświadczyć i wypróbować siłę wiary
      owieczek i buhaja? Lub klecha nie jest godny noszenia sutanny i modły trafiły
      nie w niebiosa lecz do prokuratury? Mimo wszystko gratulacje dla ciemnogrodu.
      • Gość: mark Re: Ksiądz odwalił najzwyklejszą fuchę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 02:51
        i powinien zwrócić pieniądze nienależnie pobrane za źle wykonaną usługę :))
    • Gość: Gustaw Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.ols.vectranet.pl 14.03.08, 23:26
      Konradzie Lenkiewiczu, miej bracie honor i lepiej zamilcz. Jesteś żenujący mały
      człowieczku. Wiadomo, że Platforma przyjmie każdego kundla, który zapewni jej
      głosy. Nie chrzań, że jesteś teraz zszokowany. Po prostu zmieniasz Pana, który
      zapewni ci michę i tyle. Hau,hau!
    • Gość: agrimensor Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.du.xdsl.is 15.03.08, 00:27
      "polska jezyk trudna jezyk",
      ciekaw jestem kiedy w koncu na tym portalu trafie na artykul bez zadnego bledu...
      • Gość: san_sob Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: 80.50.4.* 15.03.08, 07:14
        Gość portalu: agrimensor napisał(a):

> "polska jezyk trudna jezyk",

Trudne są także "wybory", bo tradycja - mało wspólczesna!:))
        • Gość: AborygenMiejscowy Trzcińsko-Bagienne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:55
          Jaki piękny burdel i w ratuszu i w kościele i we wszelkich przejawach władzy
          tego miejsca - nikt w tym czerwonym zagłębiu nie jest wiarygodny. Taka gmina

Ni wyżyna, ni nizina, ni krzywizna,
          ni równina, taka gmina
          Spotkasz chłopa – gęba sina, oj,
          nie wraca ci on z kina, taka gmina
          Miast kobiety, śpiewu, wina – wóda,
          czkawka, Gwiżdż Janina, taka gmina..
    • Gość: tata Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 12:59
      Gdzie można jeszcze zamówić mszę za prezia małkowskiego?
    • Gość: KRYDA 1956 Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: 194.82.141.* 16.03.08, 13:19
      Oczywiscie popieram wszystkie wypowiedzi GOSCIA
      PAN SZMITH -jest obecnie bez pracy-ale za to ma duze doswiadczenie w
      intrygach,przeciez to specjalista od nic nie robienia-ale pensja
      musi byc.
      Mielismy spokoj gdy byl w Warszawie.
      Moze przypomni sobie jak sam korzystal z Panienek bedac na
      Dabrowszczakow 39- wyskok z domu -w kapciach i dresach,
      30 min w biurze i do domu-
      taksowkarze oraz co niektorzy wlasciciele Agencji pamietaja
      numerki naszego swietego PS.
      Na marginesie prosze sprawdzic kontakty molestowanych Pan i Pana
      Szmita.
      W Olsztynie wszyscy sie znaja.
      Szkoda Malkowskiego-a jeszcze bardziej jego rodziny,
      przeciez prokuratorzy okregowi w Olsztynie i Bialymstoku to
      ostatnie nominacje Pana Ministra Ziobry.
      • Gość: Ola Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 14:19
        To juz są pomówienia. Na miejscu Pana Szmita zainteresowałabym sie
        Twoim IP. Nie wiesz nawet jak pisze się nazwisko byłego Senatora a
        jesteś pewna jego wyskoków w kapciach? Tacy jak Ty zafundowali nam
        to bagno, w którym się teraz znajdujemy. Tacy jak Ty wybierali, nie
        wiedzac kogo i z jaką przeszłością. To juz nie jest żenada, to
        głupota. Czysta ludzka głupota. Ps. Nie jestem wielbicielką Pana
        Szmita a tym bardziej jego partii, ale posuwanie się do takich metod
        to lekka przesada. Czy oprócz Ciebie ktoś zarzucił cos senatorowi?
      • Gość: kazik Re: PUDŁO ty czerwona mendo. IP: *.ols.vectranet.pl 16.03.08, 14:46
        Pan Szmith to kryształowy,prawy człowiek o silnym kręgosłupie
        moralnym .Nic na niego nie znajdziesz,choćbyś i w samym piekle
        szukał ,ty "przyjacielu" dewianta
        • Gość: Maniek Re: PUDŁO ty czerwona mendo. IP: *.ols.vectranet.pl 16.03.08, 18:19
          Wszyscy nadal pie..rzą farmazony.Dopóki nie bedzie sprawy i wyroku
          to na co dewagacje.Nie jestem zwolennikiem CJM ale na tym forum
          chyba już nie ma innych teamtów a ten cokolwiek się przejada.Pożyjom
          uwidim.Pzdr.
          • Gość: kazik Re: PUDŁO ty czerwona mendo. IP: *.ols.vectranet.pl 16.03.08, 18:40
            Gość portalu: Maniek napisał(a):
            ale na tym forum
            > chyba już nie ma innych teamtów a ten cokolwiek się przejada

Jasne że się przejada, to taki powszedni temat.W co drugim mieście
            w Polsce ,codziennie urzędniczki oskarżają prezydentów o
            molestowanie i gwałty ,to sie może w końcu przejeść.
        • edico Re: ??? 16.03.08, 19:32
          Gość portalu: kazik napisał(a):

> Pan Szmith to kryształowy,prawy człowiek o silnym kręgosłupie
          > moralnym .Nic na niego nie znajdziesz,choćbyś i w samym piekle
          > szukał ,ty "przyjacielu" dewianta

???
      • Gość: Olsztynianka Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 18:17
        Oj ... KRYDA 1956 popierasz Czesia, współczujesz rodzinie.
        Widać, że należysz do grupy 51% olsztyniaków, którzy wielbią swego
        Pana.
        Powiem tak: Nareszcie czuję ulgę, że siedzi ktoś kto nie umiał
        zarządzać miastem i wystawił je na pośmiewisko.
        Nie żal mi ani jego żony ani rodziny. Jeśli postawione zarzuty są na
        tyle mocne, że został aresztowany tzn. że do "świętych" nie należał.
        A jesli myślisz, że rodzina nic nie wiedziała to z pewnością się
        mylisz. Takie rzeczy to się wie.
        Idź pomodlić się za Czesia, zmów parę zdrowasiek o to by nigdy się w
        mieście nie pokazywał
        • Gość: olsztynianka1 Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 16.03.08, 19:55
          Myślę, że jesteś chora z nienawiści. Powinnaś poprosić o pomoc psychiatrę Alicjo.
        • oberpolicmajster Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty 17.03.08, 02:24
          Popełniasz podstawowy grzech małych, mściwych umysłów. Uważasz, że
          skoro "nie umiał zarządzac miastem i wystawił je na pośmiewisko" to
          nalezy użyc wszelkich metod, by go zgnoic. Tymczasem podstawową - i
          jedyną w obecnej sytuacji - kwestią jest: winny gwałtu czy nie.
          Jeśli jest winny, to powinien iśc do więzienia. Jeśli nie, to mimo
          twojej niechęci do niego jako polityka powinnaś trzymac kciuki, by
          jak najszybciej wyszedł, i cieszy się, że osoba niewinna już dłużej
          nie siedzi.
          • Gość: Olsztynianka Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 06:05
            Hehe ... widać że pieski lecą za swym Panem. Jesteście żenujący.
    • Gość: rak Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wstyd IP: *.ols.vectranet.pl 16.03.08, 19:45
      Kto to jest Monika Rogińska-Stanulewicz?
    • Gość: 51% Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.08, 11:13
      Jak tam samopoczucie, dobrze kopie się leżącego?
      Jest to odreagowanie stresu za przegrane wybory?
      Panowie Szmit i Dąbkowski, to chyba bardzo boli, porażka z takim człowiekiem.
      Siedzi za kratami a wy go jeszcze się boicie i zwolennicy wasi prześcigają się,
      kto mu bardziej dokopie.
      Nie wróży to wam dobrze w przyszłych wyborach. Elektorat jest nieprzewidywalny.
      Znowu okaże się, że naród durny źle wybrał.
      • Gość: do 51% Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 18.03.08, 21:27
        Oj 51%, ale cię boli, że przymknęli twojego zdeprawowanego idola. Oj, jaki to
        obciach, że się głosowało na cenzora-dewianta. Oj, jak to przykro, być tak
        niecnie wykorzystanym. Oj, jak trudno patrzeć teraz w lustro. Oj, jak ciężko
        zdobyć się na odwagę, by wyjść zza pleców 51-procentowego olsztyńskego
        kołtuństwa i powiedzieć po prostu: "jest mi wstyd za to, że w swojej głupocie
        głosowałem przeciwko Olsztynowi". Wiadomo, lepiej kopnąć Dąbkowskiego lub Szmita.
    • Gość: Kryda1956 Moralnosc i kregoslup IP: 194.82.141.* 28.03.08, 11:06
      Nie jestem czerwona ... szkoda,ze tylko w ten sposob potrafimy
      rozmawiac,tak bardzo wspolczuje rodzinie malkowskiego,
      tak jak wiekszosci osob ponizej 1960 roku urodzonym,ktore dla
      osob typu senator i jego opcja polityczna staly sie tylko
      dawcami podatkow/z ktorychn ta<<elita>>korzysta poprzes dotowanie
      partii i utrzymywanie calego aparatu wladzy.
      Szkoda ze wiekszosc osob w Polsce nie pamieta ,ze w prl nie bylo
      prawdziwej Komuny i oczywiscie skutkiem tego nie mamy prawdziwej
      Demokracji.Wyrok sadu niezawislego-na dodatek prawomocny jest
      podstawa oskarzenia czlowieka-zapominacje ze malkowski sam zlozyl
      wyjasnienia,sam sie zglosil,nie uciekal i nie szukal szpitala.
      Bede Go bronic-poniewaz demokracja,daje mu takie prawo,a te 51% to
      wiekszosc demokratycznie oddajaca glos.
      Wybralam malkowskiego-poniewaz wiem ze nie jest malowanym
      czlowiekiem,ale prawdziwym z prawem do bledow,i tylko tacy maja
      mozliwosc zmian.Idealni nie istnieja.
      Wiem ze znowu zostane obrzucona epitaetami-ale prosze zanim
      cokolwiek zrobisz-pomysl-jestem wolnym czlowiekiem,majacym prawo do
      myslenia,i mam prawo z niego korzystac-to mi daje demokracja.
    • Gość: 51% Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 28.03.08, 12:56
      Po pierwsze, nie jest mi wstyd,
      po drugie, nie zostałem wykorzystany,
      po trzecie mogę patrzeć w lustro,
      po czwarte swoje zarzuty kierujesz nie pod ten adres,(to znaczy do tych 51%
      wyborców), ponieważ nie posiadali tej wiedzy co pan Dąbkowski i Szmit.
      Dla tego mam pretensję do Dąbkowskiego, Szmita i innych, za to, że wiedzieli a
      nie powiedzieli, widocznie przed wyborami sami nie wierzyli w te plotki, które
      obecnie stały się faktem?, to dla czego nie wykorzystali ich wcześniej, przecież
      bardzo im zależało, żeby przejąć władzę po Małkowskim.
      Przed wyborami na tym forum była ostra krytyka Małkowskiego, ale ani jednego
      postu o jego życiu seksualnym, dlaczego wtedy nikt nie poruszył tego tematu?,
      przecież anonimowo każdy tu wypisuje co mu ślina przyniesie na język.
      Dla tego nadal uważam,że cała afera wybuchła nie dla tego, że jakieś panie
      zostały skrzywdzone i chodzi o sprawiedliwość, a że to była jedyna droga
      szybkiego pozbycia się Małkowskiego i przejęcia władzy.

• Gość: a Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 13.06.08, 23:36
        Kiedy finał?
      • Gość: lolo Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 14.06.08, 07:17
        Tak, to prawda, nie było ani słowa o jego życiu seksualnym, a przecież na tym
        forum wszyscy wszystko wiedzą. Sprawa ta śmierdzi coraz mocniej.Była mowa, że
        będzie koniec Małkowskiego.
        • Gość: temida Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.ols.vectranet.pl 14.06.08, 09:32
          spisek i zemsta esbeków,których ten parch zdradził.Ot i wszystko.
          • Gość: sexbiznes-plan Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.centertel.pl 09.06.09, 18:00
            niewinny do aresztu,to dla każdego szok i wstyd! trzeba będzie
            zapłacić odszkodowanie z pieniędzy podatnika a może unia da na to
            dotację?
    • Gość: kolo Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 00:51

ciekawe czy miał wtope na celi
      • Gość: pierdziel Re: Prezydent do aresztu: w Olsztynie szok i wsty IP: *.centertel.pl 20.06.09, 09:52
        Ciężko ugryżć b.prezydenta, zwłaszcza słabo przklejoną szczęką
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka