Dodaj do ulubionych

Apel do Pań z forum cz.IX...

08.09.03, 13:51
Nigdy nie wiadomo, mówiąc o miłości,
Czy pierwsza jest ostatnią,
Czy ostatnia pierwszą...

To oczywiście nie jest mój aforyzm, ale ks. Twardowskiego.
Piękny, prawda ?.
Obserwuj wątek
    • inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 13:59
      Zaiste, piękny.
      Ja pamietam taki wierszyk, autor ten sam:

miłość na zawsze
      najdłuższa
      co miała przetrwać lat tyle
      śmierć
      burze
      z fijołkiem w kubeczku
      ---
      świnia
      przyszła na chwilę
    • andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 14:23
      A ja zupełnie niepoetyczna jestem.
      Żądnych wierszyków nie umiem, nie pamietam, nie czytam nawet bo nie rozumiem.
      Ktoś mi kiedyś wmawiał, że przez to jestem uboższa i mniej wrażliwa. A jak Wy
      myślicie??
      • lecart Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 14:30
        EEe mi tysz jakos te wierszyki do glowy nie przychodzą - nie to zebym poezji
        nie lubił - ale jak juz jest watek milosci to cytat zapodam:

"Kochać można tylko to, co się szanuje szanować tylko to, co się rozumie a
        rozumieć to, co się zna".
        • inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 14:55
          No to już wiem, czemu mi z Lubym nie wyszło. Bo mi sie tylko wydawało, że go
          znam:(((
          • mika_1 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 15:12
            inka28 napisała:

> No to już wiem, czemu mi z Lubym nie wyszło. Bo mi sie tylko wydawało, że go
            > znam:(((

eeeee tam, co sie martwisz, jest jeszcze tyle ludzi do poznania:)))))))

;)
            • inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 15:18
              Ano jest. Tylko zanim go zacznę szanować, poznam i zrozumiem to może trochę
              czasu minąć. Ale pewno po drodze będzie ciekawie:)
              • lecart Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 17:54
                Moze ale nie musi duzo czasu minac - wystarczy wiecej czasu z nim spedzac -
                wtedy automatycznie ten czas ulegnie skroceniu :) i wtedy poznasz czy to jest
                ten jedyny :P
                • mika_1 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 08.09.03, 19:39
                  Ale to tez zalezy od checi. Mozna kogos "znac" dlugo i wcale go nie poznac (jak
                  w przypadku Inki), a mozna krotko, ale intensywnie:)
                  Wszystko to wiec jest wzgledne. Ale nie ma co sie martwic... To jest wlasnie
                  ciekawe. Nigdy nie wiesz, kiedy ci sie ten "rodzynek" trafi;)))))
                  • inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 09.09.03, 09:49
                    Lubię rodzynki:)
                    • mika_1 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 09.09.03, 15:23
                      No wlasnie, i to jest promyk nadziei:)
                      Bedzie dobrze, a do tego kolorowo:)
                      Slonecznie pozdrawiam:)
                      • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum cz.IX... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 21:33
                        Co wy hajduczki tak rozrabiacie o miłości, toż zbliża się jesień - nic
                        wesołego, chyba że w kominku rozpalimy
                        • andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 09.09.03, 22:46
                          Dlaczego nic wesołego, mnie tam wesoło, czego wszystkim życzę z ritą na
                          czele :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Gość: 123 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... IP: *.skane.se 10.09.03, 05:44
      bpkw napisał:

> Nigdy nie wiadomo, mówiąc o miłości,
      > Czy pierwsza jest ostatnią,
      > Czy ostatnia pierwszą...
      >
      > To oczywiście nie jest mój aforyzm, ale ks. Twardowskiego.
      > Piękny, prawda ?.
      • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum cz.IX... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 21:43
        Gość portalu: 123 napisał(a):

> bpkw napisał:
        >
        > > Nigdy nie wiadomo, mówiąc o miłości,
        > > Czy pierwsza jest ostatnią,
        > > Czy ostatnia pierwszą...
        > >
        > > To oczywiście nie jest mój aforyzm, ale ks. Twardowskiego.
        > > Piękny, prawda ?.

ja tu tylko sprzatam 1
        • inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 14.09.03, 10:16
          Jesień jest ładna, bo ja mam urodziny:)
          Poszukiwania rodzynka trwają...;)))
          • mika_1 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 14.09.03, 21:05
            Powodzenia w takim razie:)))
            Kolorowych poszukiwan;)
            • inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 16.09.03, 13:16
              Mam dziś taką radość - byłam u dentysty, byłam bardzo dzielna, borowała mi zębą
              i PRAWIE nie bolało:)
              Kolejna jest in spe - do eNki sie wybieram. Polubiłam właścicielkę bardzo:)))
              • mika_1 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 16.09.03, 14:31
                To milej zabawy:)))
              • lecart Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 16.09.03, 15:41
                tysz ostatnio do eNki wpadam :) w bilarda pograc przy pifku :)
                Jakos tak nigdy Angeli ni ma - ale ta druga pani tysz jest miła :)
                PS. Ostatnio ze Zbyszkiem wpadam w poniedzialki i czwartki koło 22:00 ale
                ostatnio jakos zamkniete jest :)
                • inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 18.09.03, 14:27
                  Trzeba wcześniej przychodzić!!! W piątek o której się zjawiacie?
                  • lecart Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 18.09.03, 17:18
                    Ja sam sie pojawie o 17:00 tak na dwie godzinki bo sie umowilem na 20:00, ale
                    mysle ze spotkanie wypali :)
                    • inka28 Rzuciałam papierochy:) 22.09.03, 12:56
                      Hehe:) Już trzeci dzień bez. Jak to brzmi:) To dopiero radość - znaczy że
                      stresy mnie opuszczają:)))
                      • zbyszek07 Re: Rzuciałam papierochy:) 22.09.03, 13:28
                        Gratuluje!!!
                        sam nie lubie, uwazam ze papierosy to objaw slabosci.
                        a ten smrod po imprezach na ktorych pala... koszmar.
                        widok dziewczyny z papierosem....
                        ... lepiej nie pisze dalej....
                        Powodzenia!
                        :-)

• bpkw Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 12:08
                          Obyś wytrwała w w swoim postanowieniu. Szczerze Ci tego życzę. Ja nie palę 7
                          lat 8 miesięcy i 23 dni.
                          • inka28 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 12:16
                            Dziękuję, Najgorzej jest w kanjpach, a to dziwne, bo ja zawsze w stresie
                            paliłam. Poza tym to jestem jakaś cała szczęśliwa. Zakochałam się czy co? :)))
                            • zbyszek07 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 13:15
                              Jesli zakochalas sie w Olsztynie to super !!
                              jesli w facecie....
                              to mu wspolczuje!
                            • andulka7 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 14:46
                              inka28 napisała:

Zakochałam się czy co? :)))

W kim tym razem ?
                              ;)))
                      • lecart Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 15:53
                        Ja tam nie pale chodz wikeszosc moich znajomych pali - caly czas sobie
                        powtarzam ze mam silną wole i tyle - aby przestac palic i wogole nie palic
                        wystarczy chciec... rowneiz nie lubie jak kobieta pali...
                        • andulka7 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 16:04
                          Ja też nie palę - w listopadzie minie 8 lat. O kurczę, to aż tyle? A paliłam...
                          no, ludzie tyle nie żyją
                          ;)))
                          • inka28 Re: Rzuciałam papierochy:) 23.09.03, 22:59
                            A może to nie zakochanie, ino organizm cieszy się na brak nikotyny?
                            Olsztyn kocham od dawna, ale już za Krakowem tęsknię...
                            Ja to po ostatnim związku z eks-Lubym jestem tak pokiereszowana, że pewnie
                            jeszcze długo nic:( Ale co tam. Samo przylezie:)))
                            • inka28 Dla odmiany... 26.09.03, 17:27
                              ...dzisiaj dół, bo nie umiałam się powstrzymać i kogoś tak zwyzywałam, że aż
                              się popłakałam. Potrzebuję skutecznej rady na panowanie nad złymi emocjami.
                              --
                              Wygrałam majątek;)
                              • Gość: rita Re: Dla odmiany... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 21:58
                                współczuję
                                proponuję dobrą muzykę i gorzkążołądkową - zapewniam cię , że zadziała
                                odpowiednio
                                • inka28 Re: Dla odmiany... 27.09.03, 18:48
                                  Muzyka tak, z tym drugim mogłabym przesadzić:( Dziś już dużo lepiej, a to
                                  dlatego, że mam dużo do roboty. Ale radości dziś ni ma:(((
                                  • Gość: rita Re: Dla odmiany... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 23:40
                                    nic , weż te smutki ze sobą i zostaw je w drodze do Krakowa - czekam
                                    niecierpliwie - zobaczysz fajnie będzie
                                    • Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 20:57
                                      witam wszystkich po przerwie ;-)
                                      • bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 21:12
                                        Rita. Po jakiej przerwie ????????.
                                        • Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 21:14
                                          po twojej przerwie ;)
                                          nie wiesz co dzieje sie z Andulką, jest na urlopie ?
                                          • thor_tr Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 21:16
                                            Nie wiem czy wiecie,ale Andulka namawiała na spotkanie w ten(10-11.10)weekend.
                                            • Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 21:46
                                              bpkw- jak możesz , to wspomnij Teresce , że ją pozdrawiam i niech nie myśli ,
                                              ze zapomniałam, została umieszczona i w sercu i w pamięci
                                            • andulka7 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 21:49
                                              Nie było mnie od środy do wczoraj wieczorem Warsztaty legislacyjne w Borach
                                              Tucholskich, świetne wykłady a jeszcze świetniejsza ekipa i balangi), dziś
                                              musiałam ogarnąć dom po tym, co z nim córcia przez cztery dni zrobiła i
                                              uzupełnić jej zapasy w lodówce bo w czwartek wyjeżdżam znowu - tym razem w
                                              Waszym kierunku. Będę, będę. Spotkanie proponuję według uznania - w piatek lub
                                              sobotę, ja sie dostosuję tylko sę kochani zmówcie kiedy macie więcej czasu.
                                              Do komputra nie siadam bo córcia okupuje i mam ciągle jakiś domowy obrządek,
                                              inne obowiązki. Jestem tak zarobiona pracowo i prywatnie że gazety jeszcze z
                                              ubiegłego tygodnia nieprzeczytane. Nie mam czasu żyć. Dlatego na urlop jadę.
                                              • thor_tr Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 21:52
                                                Ja mam na myśli piątek.Godzina 18.Może być?
                                                • andulka7 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 21:59
                                                  A inni? Jak Wam pasuje?
                                                • bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 22:02
                                                  Rita. Wielkie całusy od Teresy. Jak przyjedziesz do Olsztyna to już nie szukaj
                                                  noclegu. Tereska proponuje Ci pokój komputerowy. Pamiętasz, prawda ????.
                                                  • Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 22:12
                                                    bpkw- powiedz Teresce - niech czeka, za 30 lat przyjadę na fajkę pokoju na
                                                    balkonie - to takie swojskie miejsce - dzięki - zobaczymy co życie mi jeszcze
                                                    przyniesie ;)
                                                  • Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 22:17
                                                    i jak pomyślę, że ty teraz tam siedzisz ...........;-))))))))))
                                                    zostały tam jakieś ślady, że też nie wyryłam imienia na fotelu - za 100 lat
                                                    miałbyś obiekt muzealny i sprzedałbyś na licytacji forumowskiej :-))))))))))
                                                  • Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 22:58
                                                    Jutro poniedziałek - ciekawa jestem jakie to szczęścia was spotkają ? ;)
                                                  • bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 05.10.03, 23:14
                                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> Jutro poniedziałek - ciekawa jestem jakie to szczęścia was spotkają ? ;)

Rita. czy Ty nie pamiętasz powiedzenia... " ...jak ja nie lubię
                                                    poniedziałku...". Ten dzień winien być wykreślony z kalendarza.
                                                  • inka28 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 06.10.03, 08:18
                                                    A co, jak komuś wypadną urodziny w poniedziałek? Albo sie zakochał? Albo w
                                                    totka wygrał? Moja radość poniedziałkowa - hmm, chyba za wcześnie powiedzieć.
                                                  • lecart Re: Dla odmiany...Apel do Pań 06.10.03, 16:24
                                                    U mnie poniedzialek zaczal sie nienajgorzej :)
                                                    Dlatego ide zaraz w Multi zagarc :P
                                                    kolektura do 17:30 takze ide - a co tam raz sie zyje :)
                                                  • bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 06.10.03, 16:46
                                                    No proszę. Inka znalazła chyba stoisko z rodzynkami. Powodzenia.
                                                    Czy Ty dalej kopcisz papierochy ?.
                                                  • Gość: rita Re: Dla odmiany...Apel do Pań IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 22:31
                                                    poniedziałek mija , ku zadowoleniu bpkw idzie wtorek, ciekawe co teraz powie ?
                                                    czyli wszystko idzie zgodnie z planem
                                                  • inka28 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 07.10.03, 15:37
                                                    bpkw, tak zakamuflowałam wątek zakochania, a Ty go tak sprytnie wyciągasz! Nie
                                                    znalazłam stoiska z rodzynkami, zresztą to by było za łatwe. Wręcz przeciwnie,
                                                    jakaś deprecha mnie łapie, w niedzielę leciał Sting w Trójce u Kydryńskiego to
                                                    się poryczłam. Papierosy w tych okolicznościach niestety popalam:(
                                                  • bpkw Re: Dla odmiany...Apel do Pań 07.10.03, 17:18
                                                    No tak. Rodzynki i nikotyna to para, którą raczej trudno sobie wyobrazić.
                                                  • inka28 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 08.10.03, 17:30
                                                    Ależ nie, to jest do pogodzenia! Ale nikotyna - podobnie jak rodzynki -
                                                    ostatnio w śladowych ilościach...
                                                  • lustroo Re: Dla odmiany...Apel do Pań 13.10.03, 11:14
                                                    A operetka była cudowna. Jestem pod wrażeniem. A jak Twoje wrażenia bpkw?
                                                    Lustro Was widziało, ale było za daleko coby krzyczeć. :)))
                                                  • inka28 Re: Dla odmiany...Apel do Pań 13.10.03, 11:45
                                                    A u mnie bez zmian, tylko, że wczoraj zjadłam wedlowska białą czekoladę z
                                                    rodzynkami, pół paczki milkowskich rodzynek w czekoladzie i mam jeszcze całą
                                                    paczkę sułtańskich. W tej sytuacji moge tylko podpisać się z całego serca pod
                                                    moją sygnaturką:)))
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań...Lusterko i Inki 13.10.03, 19:33
                                                    Do Lusterka.

Faktycznie, "Zemsta nietoperza" ta była największa uczta duchowa w ostatnim
                                                    okresie. Szkoda, że nie podeszłaś w czasie przerwy.

Do Inki.
                                                    Jeśli w dalszym ciągu będziesz pałaszować takie ilości słodyczy to zarwą się
                                                    pod Tobą schody eNki.
                                                  • lustroo Re: Apel do Pań... 14.10.03, 07:10
                                                    Cieszę się, że mamy podobne odczucia. Bpkw ja Ciebie widziałam jak już
                                                    wchodziłeś na górę po przerwie, a potem musiałam się kimś opiekować. Gdybym
                                                    była sama to pewnie bym na Was poczekała. Kiedy wreszcie spotakmy się w eNce?
                                                    Ciągle sie migasz, uh...
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 14.10.03, 08:52
                                                    Może okazją do spotkania będą okolice 1-go listopada? Studenci się zjadą...
                                                    Bpkw, czy już przeprowadziłeś się z działki? A co do schodów w eNce - jak
                                                    tylko będę miała okazję to będę Cię puszczać przodem;)
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań... 14.10.03, 18:57
                                                    Ja się nie migam z eNką. Bardzo chetnie tam wpadnę, ale dopiero na poczatku
                                                    listopada. Powód jest prozaiczny. Wyjeżdżamy na urlop i to już jutro. Powrót
                                                    30.10. a potem ponowny wyjazd na "Smutne Święto".
                                                    Inka. Nie bądź taka "uprzejma". To mi przypomina gościa, który puszczał swoją
                                                    żonę przodem tylko wtedy, gdy wchodzili na pole minowe.
                                                  • oso1 Re: Apel do Pań... 14.10.03, 23:12
                                                    Baw się dobrze. Podobno w Tunezji nie ma tłoku (a ja nawet nie mam paszportu).
                                                  • Gość: mika_1 Re: Apel do Pań... IP: *.chicago.lightfirst.net 15.10.03, 04:44
                                                    Sluchajcie, dawno mnie tu nie bylo.... Moze to glupie pytanie, ale kto sie
                                                    urlopuje w Tunezji????
                                                  • andulka7 Re: Apel do Pań... 15.10.03, 08:09
                                                    Bpkw się wybiera. I ma nadzieję na równą liczbę startów i lądowań :)
                                                  • Gość: mika_1 Re: Apel do Pań... IP: *.chicago.lightfirst.net 15.10.03, 16:41
                                                    Aaaaaaa, dzieki za informacje:)
                                                    E tam, BPKW jest nie do zdarcia, wiec spokojnie policzy starty i ladowania ->
                                                    s=l;)
                                                    A w razie czego niech pije duuuzo trunkow - nic go juz nie ruszy!
                                                    Bpkw - milego wypoczynku:)))
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 15.10.03, 17:32
                                                    Bpkw do Tunezji??? No ładnie:)
                                                    A ja dziś jeszcze zjadłam budyń z rodzynkami:)
                                                  • lustroo Re: Apel do Pań... 16.10.03, 07:15
                                                    Inka, Ty się "zarodzynkujesz" ;o)
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 16.10.03, 15:26
                                                    Oj, fajnie by bylo:))) Ale przynajmniej bedzie wiadomo,
                                                    ze jak ja przejde po schodach do eNki i sie nie zawala to
                                                    jestescie bezpieczni:)))
                                                  • lustroo Re: Apel do Pań... 17.10.03, 12:58
                                                    He, he, Tobie Inka to nie grozi. Ja przy Tobie to jestem dopiero gruba ;o)
                                                  • zbyszek07 Re: Apel do Pań... 17.10.03, 13:00
                                                    ze juz o sobie nie wspomne!!!
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 17.10.03, 15:56
                                                    Dzięki za wsparcie:))) Ale ja i tak ważę więcej w lato, bo mam więcej mięśni:)
                                                  • Gość: Franio Re: Apel do Pań... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 16:39
                                                    Tak, życie jest piękne i jedyne i warto kochać
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 18.10.03, 18:12
                                                    Warto kochać? Nie zawsze.
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań... 18.10.03, 18:21
                                                    Inka, zawsze warto kochac, cokolwiek to znaczy:)))
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 20.10.03, 10:17
                                                    Nie zawsze. Chociaż gdy się kochało, to potem niewiele można sobie zarzucić.
                                                    Ale i tak nie warto.
                                                  • lustroo Re: Apel do Pań... 21.10.03, 07:01
                                                    Inka trzeba myslec pozytywnie, chociaż to takie trudne.
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 21.10.03, 11:15
                                                    Nie mówię: nie warto kochać. To jest mój optymizm.
                                                    Mówię: nie zawsze warto kochać. To jest mój zdeptany idealizm.
                                                  • lustroo Re: Apel do Pań... 22.10.03, 07:29
                                                    Eh, życie ...
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 22.10.03, 16:48
                                                    Lustro, życie jest piękne. Nie zapominajmy o tym.
                                                  • lustroo Re: Apel do Pań... 23.10.03, 07:29
                                                    Piekne. I właściwie nikt nam nie obiecywał, że bedzie łatwe :)
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 23.10.03, 09:48
                                                    Za Raz, Dwa, Trzy - "gdyby byly tylko piekne chwile nie
                                                    wiedzialbym, ze zylem"
                                                  • zbyszek07 Re: Apel do Pań... 23.10.03, 10:02
                                                    No juz... usmiechnijcie sie marudaski!!
                                                    Nie smecic! Zyc!!!!
                                                    mamy jedno zycie do przezycia!
                                                    nastepnego moze nie byc!
                                                  • lustroo Re: Apel do Pań... 23.10.03, 14:56
                                                    Kto tu marudzi. Ja się ciesze życiem. Bardzoo. Tylko, że znowu ktoś myśli, że
                                                    go podrywam. Uhhh, mam już dosyć, czy to moja wina, że mam za dużo "tego
                                                    czegoś" i ktoś to odbiera jako kokieterię, mamusiuuuuuu. Ja grzeczna jestem. Z
                                                    facetami ciężkie życie, bez nich jeszcze gorzej. Co z nimi robić ?
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 23.10.03, 16:21
                                                    No coż. Ja tam znam parę form miłego spędzania czasu z mężczyznami;)
                                                    A poważnie - to sama nie wiem!
                                                  • lustroo Re: Apel do Pań... 24.10.03, 06:59
                                                    :o)
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 20:24
                                                    wzywam do Apelu
                                                    Baczność !
                                                  • inka28 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 09:49
                                                    A o co bedziesz apelowac? :))) I do kogo? Bo jak do
                                                    serca, to ono nikogo nie slucha, niestety... Rozum lepszy
                                                    pod tym wzgledem:)
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 10:47
                                                    inka28 napisała:

> A o co bedziesz apelowac? :))) I do kogo? Bo jak do
                                                    > serca, to ono nikogo nie slucha, niestety...

Inka, Inka. Ty ciągle z tym serduchem. Boję się, czy w Twoim przypadku, nie
                                                    jest wskazana wizyta u kardiologa.
                                                  • andulka7 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 11:47
                                                    bpkw, witaj!!!
                                                    Myślałam, że dopiero wieczorem wracacie i chciałam jakiś wątek powitalny
                                                    wstawić na forum, właśnie je otworzyłam a tu masz: spóźniłam się tak jak Ty
                                                    kiedyś na pewien pociąg, pamiętasz ? ;)))
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 12:23
                                                    andulka7 napisała:

> bpkw, witaj!!!
                                                    > Myślałam, że dopiero wieczorem wracacie i chciałam jakiś wątek powitalny
                                                    > wstawić na forum, właśnie je otworzyłam a tu masz: spóźniłam się tak jak Ty
                                                    > kiedyś na pewien pociąg, pamiętasz ? ;)))

Jasne, że pamiętam. Do dziś mam kaca moralnego. A chciałem zrobić Ricie
                                                    niespodziankę. Wróciliśmy wczoraj o 19.30, potem pojechaliśmy po samochód i do
                                                    Olsztyna. Szokująca była różnica temperatur - ponad 35 stopni.
                                                    Jutro znowu wyjazd a potem długie jesienno-zimowe wieczory w Olsztynie.
                                                  • andulka7 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 13:29
                                                    bpkw napisał:

> Do dziś mam kaca moralnego.
                                                    To nie będziesz sam, bo od dziś mam takiego samego kaca...

>Szokująca była różnica temperatur - ponad 35 stopni.
                                                    Fakt, troszku się nam ochłodziło... Ale podobno już jesień idzie, najpierw była
                                                    w Polsce zima, ale na zimę szczęśliwie wyjechaliście :)))))))))
                                                    Zobacz na Pięknym Olsztynie nowe zdjęcia miasta zimą (autorsta suda), sprzed
                                                    paru dni, cudeńka.

> Jutro znowu wyjazd a potem długie jesienno-zimowe wieczory w Olsztynie.
                                                    Przed komputrem?
                                                    :)

• Gość: rita Re: Apel do Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 20:33
                                                    tak jest z bpkw -enem , do Krakowa przyjechał za wcześnie i orszak powitalny
                                                    się spóżnił - tak bywa
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 20:53

> tak jest z bpkw -enem , do Krakowa przyjechał za wcześnie i orszak powitalny
                                                    > się spóżnił - tak bywa

Rita. Miałem na myśli nie Kraków a Olsztyn. I chodziło o powitanie pewnej
                                                    zacnej mieszkanki Krakowa, urodzonej w Olsztynie...
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 21:00
                                                    wiem przecież, ale dobrze sie złożyło, bo wiesz , ze poleciałam prosto nad
                                                    jezioro, nie wspominaj o tym to takie piękne było , jeszcze raz bym to zrobiła,
                                                    byle do lipca - muszę , musze , muszę - ja znów tym zyję.
                                                    Nie wiem dlaczego tak jest Bóg ci daje palec, a ty chcesz całą rękę , może
                                                    ulituje sie nade mną :)
                                                    Angela wogóle nie wchodzi na forum, Mika grypsuje z Ameryki trochę ten wątek
                                                    słabiutki - może jakiś obóz zrobić ????
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 21:05
                                                    Nie wiem co siędzieje z Angelą. Faktycznie, przeglądając ostatnie kilkanaście
                                                    forumowych dni, nie zauważyłem jej wpisów. Chyba się wybiorę do eNki w
                                                    najbliższą niedzielę.
                                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 21:09
                                                    i ucałuj Lady ode mnie ;))))))))))
                                                    pozdrów Angelę, ją też możesz ucałować ;)))))))))
                                                    tylko uważaj na kaktus , Inka go przynisła i Angela każe go ściskać - na ten
                                                    numer nie idż ;)
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 22:29

> i ucałuj Lady ode mnie ;))))))))))
                                                    > pozdrów Angelę, ją też możesz ucałować ;)))))))))
                                                    > tylko uważaj na kaktus , Inka go przynisła i Angela każe go ściskać - na ten
                                                    > numer nie idż ;)

Bardzo chętnie, zwłaszcza jeśli chodzi o Angelę !!!!!!!
                                                  • andulka7 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 22:49
                                                    Zdaje się że koobrze i angeli kopmputer padł jeszcze w sierpniu i jakoś się nie
                                                    mogą zebrać żeby go reanimować....
                                                    Angi nadawała czewm z kafei, ale ostatnio i tego niet... Trza znaczy zbadać
                                                    sprawę na miejscu, znaczy w eNce.
                                                  • bpkw Re: Apel do Pań... 30.10.03, 22:56
                                                    andulka7 napisała:

Trza znaczy zbadać sprawę na miejscu, znaczy w eNce.

Dlatego chcę się wybrać do eNki w niedzielę. No chyba, że będzie pogoda taka
                                                    jak teraz to sobie daruję.
                                                    Andulka. Widzę, że w nagrodę za dobre sprawowanie córcia udostępniła Ci dziś
                                                    kompa.
                                                  • andulka7 Re: Apel do Pań... 30.10.03, 23:00
                                                    Co Ty, zaraz "udostępnła", dopadłam maszyny bo Maryśka akurat siedzi we
                                                    wannie :)

Zaczynaj następną edycje wątku !
                                                  • bpkw Re: NIE BĘDZIE CZĘŚCI X APELU 30.10.03, 23:05
                                                    Nie będę już kontynuować tego wątku. Niech "umiera" na dobre. Wymyślę "coś"
                                                    nowego. Właściwie pomysł mam już od dawna, ale muszę go dokładnie przemyśleć.
    • andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 30.10.03, 23:06
      Stawiam na ostatnią, która jest pierwszą :)
      • bpkw Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 30.10.03, 23:10
        andulka7 napisała:

> Stawiam na ostatnią, która jest pierwszą :)

TO NIE TEN KIERUNEK .
        • andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 30.10.03, 23:13
          Zmęczona jestem, aluzji nie poniała niestety, możesz objaśnić wprost ?
          • bpkw Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 30.10.03, 23:20
            andulka7 napisała:

> Zmęczona jestem, aluzji nie poniała niestety, możesz objaśnić wprost ?

Napisałaś o godz.23 zgroszami "Stawiam na ostatnią, która jest pierwszą"
            Sadziłem, że nawiązujesz do motta części IX Apelu i że przyjmę w ewentualnym
            zupełnie nowym wątku kierunek zawarty właśnie w tym motcie / tak się to chyba
            pisze /. Dlatego napisałem, że to nie ten kierunek. Paniatno ?.
            • andulka7 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 31.10.03, 15:46
              Teraz paniatno, ale ja nie o motcie tylko tak bardziej egoistycznie...
              :D
              • inka28 Re: Apel do Pań z forum cz.IX... 03.11.03, 12:04
                A dlaczego ten wątek ma umrzeć? Mnie się podoba:)
                • Gość: mika_1 BPKW!!!!! IP: *.chicago.lightfirst.net 05.11.03, 20:50
                  Bpkw - nie wydziwiaj. Chyba Cie depresja jesienna dopada...:( Dawaj kolejna
                  czesc...
                  A tak w ogole to chcialam Cie zapytac, czy adres mailowy masz ten sam, bo nie
                  wiem, czy moj mail dotarl do Ciebie...:(
                  • bpkw Re: BPKW!!!!! 05.11.03, 21:54
                    Wyrok juz zapadl. Watek zostal skazany na "kare smierci" przez zapomnienie. Od
                    wyroku nie ma juz odwolania. Twoj e-mail oczywiscie dotarl. Jest piekny,
                    podobnie jak Olsztyn. Serdeczne dzieki. Przygotowuje odpowiedz. Deczko
                    cierpliwosci.

• Gość: rita Re:a to się okaże ????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 22:04
                      pozdrawiam
                      nigdy nie mów nigdy
                      • inka28 Re:a to się okaże ????????? 06.11.03, 09:54
                        Jestes bezwzgledny, bpkw. Za co nam to robisz???
                        • Gość: rita Re:a to się okaże ????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 22:37
                          za życia ;)))))))))
                          • Gość: mika_1 BPKW!!!! IP: *.chicago.lightfirst.net 07.11.03, 02:09
                            Bpkw, dzieki:))))
                            I trzymam za slowo! Pij moje zdrowie w sobote, ja w sobote bede pila Twoje - w
                            Chicago - ach, te imprezy...;)
                            • Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 22:20
                              ja też sie napiję wasze zdrowie - lubię pić ;)))
                              Mika przechodzimy na ten wątek ?
                              • inka28 Re: BPKW!!!! 08.11.03, 10:31
                                A ja się dziś napiję z bpkw:) O ile mnie nie pogoni;)))
                                • bpkw Re: BPKW!!!! 08.11.03, 14:29
                                  inka28 napisała:

> A ja się dziś napiję z bpkw:) O ile mnie nie pogoni;)))

Nie przegoni, nie przegoni...
                                  • Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 16:30
                                    nie zapomnijcie o nieobecnych - może doczekam się czkawki ;)
                                    • brzoza Re: BPKW!!!! 08.11.03, 19:32
                                      I ja tez mysle o Was cieplutko:))) Pozdrówcie "spotkaniowiczów"!
                                      • Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 20:42
                                        w tej chwili się pewnie bawią
                                        Niech żyje ball ............
                                        • mika_1 Re: BPKW!!!! 08.11.03, 21:02
                                          Hej, a ja zaraz do Was zadzwonie:)
                                          • inka28 Re: BPKW!!!! 12.11.03, 18:42
                                            bpkw, uroczyście ogłaszam - jest, ale nie napiszę kto, bo czyta i się udziela,
                                            ale może będziesz wiedział o co mi chodzi:))) Fajnie, nie?
                                            Byłeś miły na spotkaniu:))) hm:)))
                                            • Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 20:48
                                              miły to mało - powiedż uroczy, tego oczekiwałam :)
                                              ale z tego co wiem to do soboty trwa impreza
                                              • inka28 Re: BPKW!!!! 13.11.03, 09:55
                                                byl czarujacy:)))
                                            • bpkw Re: BPKW!!!! 13.11.03, 17:25
                                              inka28 napisała:

> Byłeś miły na spotkaniu:))) hm:)))

Ale ja wcale tego nie chcialem. I tak...
                                              • Gość: rita Re: BPKW!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 22:25
                                                Czy to wszystko oznacza , ze chcesz nas sie pozbyć bpkw ?
                                                Pozbyć się wątku
                                                A gdzie twoje cztery pory roku ;) ?
                                                My nie , my nie , my nie poddamy się !
                                                • mika_1 Re: BPKW!!!! 13.11.03, 22:47
                                                  Wow - Bpkw, to zaskoczyles gawiedz;)))
                                                  • inka28 Re: BPKW!!!! 14.11.03, 11:02
                                                    No, jak Rita śmie protestować, to ja też!!
                                                    PRO-TES-TU-JĘ!!!
                                                  • mika_1 Re: BPKW!!!! 14.11.03, 17:04
                                                    Moze potupiemy???
                                                    ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka